木 [FIRST TRAINING] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 木 [FIRST TRAINING]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fortuna
Member
木 [FIRST TRAINING] Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fortuna
BerichtOnderwerp: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimema 21 mei 2018 - 10:43


The Wood Element is the energy associated with regeneration, renewal, and growth. The Wood Element expresses the vision of life, direction, and movement


Het was tijd. Haar donkere vacht mengde die zich in de aankomende duisternis van de nacht enkel haar pigmentloze ogen en bloedrode halsband met hondentanden waren duidelijk te zien toen ze zich voortbewoog. In haar bek hing een dikke rat. Slap bungelend tussen haar gesloten kaken met zijn gitzwarte kraaloogjes starend in het niks. Hij was dood. Vermoord om te dienen als prooi. Maar ook als gebruik van haar eerste training met Razor. Fortuna liep richting de kamp uitgang. Nu de zon verdween onder de horizonlaan  verwachtte ze dat elk moment haar young one aan kon komen. Ze had Razor namelijk opgedragen haar hier te ontmoette met zonsondergang. Het was nu tijd om te gaan trainen, tijd om een begin te maken aan haar leerlings wens: haar vader wreken. Fortuna legde de rat neer. Ze zal Razor trainen zoals gewenst werd maar eerst zou de zwart witte kattin toch echt de basis moeten beheersen zoals jagen. Fortuna was al wat ouder en wist hierdoor nog wel eens wat extra trucjes die andere niet wisten. Technieken die andere nog nooit gezien hadden. Wijsheden die ze geleerd had in haar leven. De zwarte Elite member likte haar lippen waar nog een spoortje bloed aan zat van de rat en keek toe hoe haar young one haar kant opliep. "Hallo Razor" Begroette ze de kattin. "Ik neem aan dat je een nest heb kunnen bemachtigen in de young one tower?" Vroeg ze kalm. Ze nam aan van wel maar als ze er naast zat dan hadden ze eerst wat anders te doen dan jachttecnieken leren. Namelijk een nest vinden. Fortuna liet haar leerling echt niet op een harde houten vloer slapen.

Razor eerste training
Planning :
 


木 [FIRST TRAINING] F7679810木 [FIRST TRAINING] 6r6haf木 [FIRST TRAINING] Rm66qa 木 [FIRST TRAINING] K00uq木 [FIRST TRAINING] 17coyh木 [FIRST TRAINING] Rm66qa木 [FIRST TRAINING] Vno93l木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] Vmwrhy
木 [FIRST TRAINING] B083b810


Laatst aangepast door Fortuna op za 22 sep 2018 - 20:54; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
木 [FIRST TRAINING] DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Razor
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimema 21 mei 2018 - 13:13

Razor keek naar de zon die langzaam naar beneden begon te zakken. Het was tijd. Tijd om haar training te beginnen. Ze vond het interessant dat Fortuna ’s avonds wilde beginnen terwijl ze van Shark wist dat hij zijn trainingen vaker overdag deed. Hij koos dan meestal plekken uit waar Clan cats niet kwamen of waar het niet wijs voor hun was om te komen, maar Fortuna’s manier zorgde ervoor dat ze overal konden komen zonder erover na te hoeven denken of er andere katten waren omdat de meesten hun slaap verkozen boven een nachtwandeling. Razor niet. Razor zou makkelijk kunnen wennen aan dit ritme. Ze kon sinds de dood van haar vader toch amper slapen en de slaap die ze had, was gevuld met dromen over hoe haar vader dood op de grond lag. Dus nee, ze had geen slaap nodig. Bovendien was ze veel te opgewonden voor haar training. Ze wilde leren hoe ze haar vader kon wreken, wilde elk klein trucje leren waarmee ze een vijand van de wijs kon brengen. En ze dacht wel dat Fortuna haar dat aan kon leren. Haar vader en Shark hadden haar immers beloofd dat ze een goede mentor zou krijgen en Fortuna was al wat ouder dan de meeste Elite cats, dus Razor nam aan dat ze genoeg levenservaring had om te weten wat ze wel kon doen en wat niet. Ze ontmoette haar mentor toen de zon steeds lager in de hemel begon te zakken en gaf een knikje op haar vraag. “Ik geloof dat ik het meeste mos heb verzameld voor mijn slaapplek van iedereen die daar slaapt.” En ze wilde het niet, maar toch kwam er een klein trots glimlachje om haar lippen te staan. Deze verdween echter weer zo snel als hij gekomen was. “Het is grappig hoe één naam verschillende reacties kan uitlokken, hoewel ik denk dat ik nu meer voor mijn positie ga moeten vechten dan toen mijn vader nog leefde.” Er waren natuurlijk van die dwazen bij die dachten dat ze alles mochten en konden doen nu Claw er niet meer was, geen rekening houdende met het feit dat Shark zijn plaats in had genomen en de Elite killer dan ooit was. Ze haatte profiteurs. “Maar goed, genoeg over dat. Waar wil je mee beginnen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
木 [FIRST TRAINING] Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimedi 22 mei 2018 - 13:23

Nadat Fortuna haar vraag gesteld had mauwde Razor dat ze het meeste mos verzameld had voor het nest in de young one tower. Ze glimlachte met trots maar die verdween al weer snel. Het is grappig hoe één naam verschillende reacties kan uitlokken, hoewel ik denk dat ik nu meer voor mijn positie ga moeten vechten dan toen mijn vader nog leefde.” Fortuna knikte op haar woorden. De jonge kat had gelijk. Alles was makkelijker als één van je ouders een hoge positie bezat maar nu moest Razor leren dat ze alles alleen moest doen. "Het is nu tijd dat je voor jezelf gaat vecht maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen. Hoe meer je oefent hoe beter je zal worden, hoe beter je bent hoe meer je gerespecteerd zal worden door iedereen" De zwarte Elite member keek haar leerling met een goedkeurende blik aan toen ze vroeg wat ze gingen doen. "We zullen eerst bij de basis moeten beginnen." Ze wenkte Razor met haar staart om haar te volgen en liep het kamp uit met de rat weer tussen haar tanden geklemd tot ze bij een geschikte plaats waren. Het was een stille donkere avond maar de lantaarnpalen verlichte hun pad. Ze liep met stevige snelle passen, hoe sneller ze er waren hoe sneller ze konden beginnen. Fortuna kwam de plek die ze gekozen had om de eerste training te beginnen en legde de rat die ze mee had in de licht van de lantaarnpaal. De zwarte Elite member ging rustig zitten. "Kennis is iets wat misschien onnodig en saai lijkt maar ooit ergens in je leven zal het enorm hulpzaam zijn." Sprak Fortuna. Ze wist dat young one' s altijd tegen op keken om saaie geschiedenis lessen door te nemen maar het was nou eenmaal iets wat elke kat moest weten. "Mijn plan voor vandaag is dat we beginnen met het bespreken van de clans. Daarna zullen we ons gaan focussen met jagen." Fortuna keek de zwart witte young one aan. "Als je ooit wraak wilt nemen op de boskatjes dan zal je alles van hen moeten weten, dus vertel mij eens Razor, wat weet jij allemaal al over de clans?"


木 [FIRST TRAINING] F7679810木 [FIRST TRAINING] 6r6haf木 [FIRST TRAINING] Rm66qa 木 [FIRST TRAINING] K00uq木 [FIRST TRAINING] 17coyh木 [FIRST TRAINING] Rm66qa木 [FIRST TRAINING] Vno93l木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] Vmwrhy
木 [FIRST TRAINING] B083b810


Laatst aangepast door Fortuna op za 22 sep 2018 - 20:55; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
木 [FIRST TRAINING] DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Razor
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimeza 16 jun 2018 - 21:37

Razor zocht niet per se naar goedkeuring, maar kon ook niet ontkennen dat ze een lichte zweem van trots voelde toen ze de goedkeurende blik in de ogen van haar mentor zag. Ze wist niet of haar vader blij zou zijn geweest met de keuze die Shark voor haar had gemaakt wat mentors betrof, maar ze wist zeker dat als hij nog leefde dat hij graag had gehad dat ze haar uiterste best deed om in het aanzien van haar mentor te stijgen. En het was ook wat ze tegen Fortuna had gezegd na de ceremonie: als Fortuna haar zou accepteren en normaal tegen haar zou doen en haar zonder poespas alles zou leren wat ze moest weten om wraak te kunnen nemen, dan zou zij haar uiterste best doen om een waardige training af te leggen. En dus volgde ze de stevige tred van haar mentor zonder te klagen en keek toe hoe de lantaarnpalen ervoor zorgden dat ze in de duisternis toch nog genoeg licht hadden om zich te manoeuvreren zonder over hun poten te struikelen. Haar groene ogen zorgden er echter sowieso voor dat ze een scherp zicht had, zelfs al was het donker. Ze ging zitten toen haar mentor begon met een theorieles en hoewel het misschien inderdaad niet het spannendste was waar ze mee konden beginnen, was het voor Razor cruciaal dat ze meer over de Clans te weten zou komen omdat ze dan wist op wie en hoe ze wraak moest nemen. En dus luisterde ze zwijgzaam naar de vraag en dacht toen kort even na. De Clans waren tijdens haar geboorte al weggegaan en sindsdien had er een geur van bloed zich door het woud verspreid, dus ze kon niet met zekerheid zeggen hoe ze hun kon onderscheiden. Toen zij ze op het slagveld had gezien, hadden verschillende geuren zich aan haar opgedrongen. “Eens zien,” mompelde ze. “Volgens mij zijn het vier Clans. ThunderClan, RiverClan, WindClan en ShadowClan. ThunderClan is de Clan die we moeten hebben omdat de she-cat die mijn vader heeft vermoord afkomstig is van ThunderClan en de Elite de meeste problemen met hun heeft gehad.” Ze twijfelde kort. “Ik weet niet hoe ik hun geur zou moeten herkennen, maar ik weet wel dat RiverClan naar vis stinkt, ShadowClan wat scherper ruikt dan de rest van de Clans en WindClan snelle renners zijn en vooral van open vlakten en zo weinig mogelijk beschutting houden.” Ze vond het vervelend dat ze weinig wist over de Clan die ze juist zo graag wilde hebben. “Over ThunderClan weet ik helaas veel te weinig, behalve dan de verhalen die door het kamp circuleren en waarvan ik niet weet of ik ze moet geloven. Pap heeft in de tijd dat hij leefde ook weinig over ze gesproken, hoewel ik hier en daar gesprekken van hem en oom Shark heb opgevangen dat als ze terug zouden komen dat de Clan was waar ze het meeste wraak op wilden nemen.”


OOC: Sorry voor de verschrikkelijk late reactie!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
木 [FIRST TRAINING] Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimeza 22 sep 2018 - 20:58


De zwarte kattin knikte goedkeurend nadat Razor alles opgenoemd had wat ze wist over de clans. Ze mitste hier en der nog wat informatie maar op grote schaal bekijkend wist de zwarte witte young one al veel. Meer dan de andere leerlingen die ze getraind had op hun eerste dag. “Thunderclan is inderdaad de clan waar Claw zich vooral opgericht had. De kat die hem gedood heeft is de zus van Thora, haar naam is wel eens gevallen, Firedance als ik het goed heb.” Ze keek de ander even kort aan. Dit was de kat die haar vader uitgeroeid had, de kat die het onmogelijke had gedaan. Niemand had verwacht dat Claw met dit gevecht zijn leven had moeten geven. Iets wat ze elke dag betreurde. Claw was de kat van wie ze het meeste vertrouwen had. De beste Leader van Elite geweest was samen met Scourge die deze bende opgericht had. “Je kan Thunderclan katten goed herkennen door de boslucht in hun vacht. Ze stinken wat minder erg dan Shadowclanners/Riverclanners en minder zoet zoals Windclanners. Windclanners dragen overigens ook nog eens de lucht van konijn en heide in hun vacht.” Legde ze uit. “De clans komen elke volle maan bijeen op een grote vergadering. Hier hebben ze een soort ‘anti geweld’ regel. Ze mogen dus niet met elkaar vechten.” Vreemd maar waar. De zwarte she-cat rekte even haar spieren die wat stijfjes werd van de frisse avond. “Elke clan heeft z’n zijn vechtecnieken maar dat bespreken we met de volgende training. Daar gaan we dan ook meteen oefenen op je eerste gevechts oefeningen.” Fortuna richtte zich op de rat die ze meegenomen had. Hij lag belicht in de lichtcirkel van de lantarenpaal zodat hij goed te zien was. “We gaan ons concentreren op het jagen van ratten. Zodra je weet hoe je op deze etters weet te jagen kan je in-principe elke soort prooi vangen” De oudere member wees met haar nagel naar de dode rat. “Vertel me eens het meest opvallendste van dit beest”


木 [FIRST TRAINING] F7679810木 [FIRST TRAINING] 6r6haf木 [FIRST TRAINING] Rm66qa 木 [FIRST TRAINING] K00uq木 [FIRST TRAINING] 17coyh木 [FIRST TRAINING] Rm66qa木 [FIRST TRAINING] Vno93l木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] Vmwrhy
木 [FIRST TRAINING] B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
木 [FIRST TRAINING] DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Razor
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimevr 28 sep 2018 - 16:17

Fortuna schafte haar precies de informatie die ze nodig had. Niet dat deeltje over WindClan, ShadowClan en RiverClan, maar het gedeelte dat ze precies wilde weten: de naam van de kat die haar vader vermoord had, welke banden ze eventueel had en hoe ze de geur van deze kat zou kunnen herkennen uit alle geuren die ze kon waarnemen uit het bos. Een boslucht dus. Ze had de geur van de she-cat onmogelijk kunnen ruiken van de plaats waar zij had gestaan toen haar vaders keel werd doorgebeten, maar ze had onthouden welke kleur pels ze had en om eerlijk te zijn, leek ze in de verste verte niet op Thora. Het feit dat ze een zusje van de moordenaar van haar vader in de Elite had zitten en dat zij nu de commander was, zorgde ervoor dat Razor kort haar ogen samen kneep. Ze dacht niet dat ze ooit een band zou op kunnen bouwen met deze kat, zelfs niet al ze zichzelf zou bewijzen. Alleen als ze Firedance misschien ooit zou vermoorden, zou Razor haar een kans kunnen geven. Tot dan zou ze de flamepoint niet vertrouwen. Ze deelde haar emoties echter niet met Fortuna, maar knikte enkel kort. Ze wist niet hoe haar mentor over de nieuwe commander dacht en als ze niet op één lijn zaten met hun gedachten wat de commander betrof, dan zou het nog wel eens een lange, hachelijke training kunnen worden. In plaats daarvan richtte Razor zich op de volgende vraag. “Zijn tanden,” antwoordde ze onmiddellijk. “Zijn tanden zien eruit alsof hij ze gemakkelijk door de pels van een kat zou kunnen jagen. Volgens mij zou hij, op katten en honden na, één van de dodelijkste prooien kunnen zijn die je tegenover je hebt.” Toen bewoog ze kort haar oortje, twijfelend of ze aan zou halen wat ze ooit gehoord had. Het zou misschien stom klinken. Toch besloot ze het erop te wagen. “De queens probeerden ons in de barn altijd bang te maken door te zeggen dat ze ons zouden vergiftigen met de rattenziekte als we ons niet zouden gedragen. Daaruit kon ik concluderen dat ze mogelijk na hun dood ook nog dodelijk kunnen zijn.” Tja, de queens hadden altijd al een speciale manier gehad om de kittens in de Elite tam te houden. Het zou hun hard maken, zeiden ze. Razor was er vrij ongevoelig voor geweest, maar ze had kittens gezien die zich het lot van een potentiële, door de queens verspreidde rattenziekte iets meer aangetrokken hadden. Dwazen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
木 [FIRST TRAINING] Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimeza 29 sep 2018 - 14:23

Op haar vraag werd meteen geantwoord. Razor hoefde er zowat niet eens over na te denken waar Fortuna haar goedkeurend kinkje op gaf. “Uitstekend” Sprak ze kalm, met haar scherpe uitgeklapte nagel rolde ze de dode rat op zijn rug en opende ze voorzichtig het bek waardoor de twee grote gele scherpe knaagtanden nog duidelijker werden. “De queens hebben gelijk gehad. Al hebben ze het verhaal natuurlijk hier en daar wat aangepast om inderdaad de kits bang te maken” De zwarte Elite member rolde  de rat terug op buik. “Een rat kan inderdaad met gemak door je pels heen bijten al is het niet de verwonding die zo dodelijk is. Ratten dragen ziekteverwekkers, vooral op hun tanden. Als ze je al maar een klein stukje van je lichaam open bijten kunnen de bacteriën en parasieten zich in je lijf binnen dringen wat grote gevolgen heeft op bijvoorbeeld ontstekingen of ziekte” Ze keek Razor aan. Kijkend als de young one nog wel naar haar luisterde; toen dit het geval bleek te zijn sprak de zwarte she-cat weer veder: “Deze ontstekingen kunnen leidde naar de dood. Net als de ziekte die ze overbrengen. Ratten zijn wel eetbaar maar echt alleen wanneer er voor de rest niks valt te vinden. Het zal altijd een risico blijven zijn” Fortuna stond weer rustig op na haar uitleg. “Nu je alles weet over het gevaar van ratten kunnen we net zo goed kijken als we eentje kunnen vinden” De gespierde she-cat knikte naar het dode knaagdier. “Neem zijn geur in je op en probeer een verse geur te vinden in de lucht.” Ze knikte naar de jonge kat en stapte naar achteren zodat Razor alle ruimte had om haar ding te doen. Eens zien als ze wat konden vinden deze avond, wat vast wel zou zijn. Die beesten kwamen s’nachts altijd te voorschijn.


木 [FIRST TRAINING] F7679810木 [FIRST TRAINING] 6r6haf木 [FIRST TRAINING] Rm66qa 木 [FIRST TRAINING] K00uq木 [FIRST TRAINING] 17coyh木 [FIRST TRAINING] Rm66qa木 [FIRST TRAINING] Vno93l木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] 2i0b29y木 [FIRST TRAINING] Vmwrhy
木 [FIRST TRAINING] B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
木 [FIRST TRAINING] DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Razor
BerichtOnderwerp: Re: 木 [FIRST TRAINING]   木 [FIRST TRAINING] Icon_minitimema 8 okt 2018 - 10:50

Razor gaf een knikje toen Fortuna haar uitleg deed en luisterde vervolgens aandachtig verder. En toen vormde zich een klein plannetje in haar hoofd. Als ze ooit eens wraak op iemand wilde nemen en ze moest het sneaky doen, kon ze gewoon een rat naar hem of haar opjagen. Simpel als wat. Ze dacht na over in welke Clan het het meest logisch zou zijn dat ze veel ratten tegen zou komen en haar conclusie viel uiteindelijk op ShadowClan. Ze dacht niet dat de open vlaktes of het dichtbeboste gedeelte van ThunderClan ratten aantrok, noch de vele waters van RiverClan. Dan moest het ShadowClan wel zijn. Maar in Twolegplace was er ook genoeg te vinden en ze vermoedde dat ze dan het beste kon zoeken in de buurt van oude twolegnesten. “Dus eigenlijk als je een hele zwerm ratten op je tegenstander afstuurt, ben je beter af dan als je hem zelf zou proberen te benaderen?” Een kleine grijns kroop om haar lippen toen ze naar haar mentor keek. “Ik zou wel weten op welke Clan ik eerst een zwerm ratten los zou laten.” Nadat ze dat had gezegd, verscheen er weer een kille blik in haar groene ogen die zo veel op die van haar vader leek. Ze boog zich naar voren, snoof de geur van de rat op zoals Fortuna haar dat had gezegd en keek toen op in een bepaalde richting. Vervolgens begon ze te wandelen, haar kopje in de lucht en haar bek open zodat ze de verschillende geuren op kon snuiven. “Kittypet,” murmelde ze met afgunst in haar stem. De geur hing hier echt overal, vergezeld door de afschuwelijke geur van hond. Maar ergens onder die geuren rook ze de geur die ze moest hebben. Vastbesloten liep ze een steegje in dat haar uiteindelijk zou leiden naar een kapot twoleg nest. “Hierbinnen,” sprak ze. “Maar ik denk dat het er meer dan één is.” Ze keek haar mentor afwachtend aan. Ze ging niet zomaar op eigen houtje een gebied binnen dat ze niet kende en dat ook nog eens vol was met ratten. Dat zou gelijk staan aan zelfmoord plegen. En voordat ze deze wereld verliet, moest ze eerst de nodige wraak nog nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
木 [FIRST TRAINING]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: