Youth. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Youth.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Youth. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Youth.   Youth. Icon_minitimema 21 mei 2018 - 16:27

Met zijn bek vol hondentanden liep Shark het camp binnen. Hij liep direct door naar zijn barn en liet de hondentanden bij de rest van zijn verzameling op de grond gevallen. Zijn vacht zat vol krassen en langs zijn oog droop bloed naar beneden, maar het had goed gedaan om zijn frustraties uit te werken op een paar niets in de gaten hebbende honden. Hij was echter na de derde wel weg moeten gaan omdat de Twolegs die in de buurt woonden het in de gaten begonnen te krijgen. Hij was er ook van ’s morgens tot laat in de middag mee bezig geweest en nu was hij best moe, maar de adrenaline die hij een paar uur door zijn lijf had voelen gaan, voelde goed. Het voelde goed om een ander te laten weten dat hij gefrustreerd was zonder dat diegene daar iets aan kon doen en het voelde nog beter dat zijn members nu gewoon met hun young ones konden gaan trainen zonder nog angst te hebben dat die honden hun aan zouden vallen. Hij dacht wel dat hij de kleine honden genoeg angst had opgelegd. Binnenkort zou hij voor een grotere hond gaan zodat hij nog wat grotere hondentanden kon gaan zoeken, maar daar zou hij iemand voor meenemen die hij vertrouwde. Misschien dat Chawl wel mee wilde doen; de tom kon het wel gebruiken om zijn frustraties uit te werken en hij had bovendien nog wat oefening nodig als hij zijn twee young ones fatsoenlijk op wilde voeden. Brat en Fortuna waren natuurlijk ook nog voor de hand liggende keuzes, maar dat zou hij tegen dan wel zien. Er was voor nu nog geen haast bij. Hij likte zijn poot en ging daarna langs zijn oog. De pijn voelde hij allang niet meer. Nadat hij het idee had dat hij zichzelf wel wat schoongelikt had, stapte hij naar buiten. Het bloed begon gewoon weer naar beneden te druipen, maar daar besteedde hij niet al te veel aandacht aan. Hij sprong op het muurtje, maar deed deze keer geen oproep. Nee, deze keer liet hij zijn blik gewoon zwijgzaam door het camp glijden en nam hij de leden in zich op die met elkaar aan het praten waren of zich klaar aan het maken waren om de nacht ergens anders door te brengen.


+ Eerste post voor April
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
April
Member
Youth. DPKsfdL
Eline
70
Actief
''Maybe the future is bad. But there's a future beyond that, right?''- Gasai Yuno

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
April
BerichtOnderwerp: Re: Youth.   Youth. Icon_minitimewo 23 mei 2018 - 12:25

Het was al laat in de middag toen April met een mond vol prooi het kamp binnen kwam lopen. Ze had twee muizen weten te vangen. Niet geweldig, maar voor hoeveel jachttraining ze had gehad toch een aardige prestatie. Één ervan legde ze voor zich neer en de andere gooide ze bovenop de hoop prooi. Het was goed om te zien dat deze met de dag groeide. De clan zou zijn plek hier wel weer vinden. Met een tevreden gevoel in haar buik en de muis in haar mond liep ze weg. Allereerst zou ze maar eens een rustig plekje moeten vinden, of zich moeten voegen bij anderen die ook genoten van een goed stukje prooi. Plots viel haar blik op Shark die het muurtje opsprong. Ze wachtte nieuwsgierig op een oproep, maar die kwam niet. Hij zag er in ieder geval vermoeid uit. Ze stapte op hem af en liet de muis voor zich vallen, zo'n twee meter voor het muurtje. "Goededag, Shark." begroette ze hem beleefd. "Het ziet er naar uit dat u hard heeft gewerkt. Heeft u al gegeten?" Ze keek van hem naar de muis. Ze had vanmorgen al uitgebreid gegeten en als ze nog honger had kon dat later altijd nog. Voor nu was het maken van een beetje indruk belangrijker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Youth. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Youth.   Youth. Icon_minitimewo 30 mei 2018 - 20:14

Het duurde niet al te lang voordat iemand hem naderde en Shark probeerde een zachte zucht en een geïrriteerde blik te onderdrukken toen hij merkte dat pootstappen zijn richting in kwamen. Hij nam aan dat hij nu een soort van aanspreekpunt was binnen de Elite nu dat hij Claw’s plek had ingenomen en nog steeds geen nieuwe commander had aangewezen, maar soms wilde hij nog steeds de commander zijn waar ze enkel naartoe kwamen als ze bij Claw hun vragen niet beantwoord kregen. Iedereen leek hem nu te zien als iemand die ze konden accepteren en hoewel dat aan de ene kant best wel fijn was omdat hij verzekerd was van hun loyaliteit naar hem en naar de Elite toe, was het nog fijner geweest als hij dit samen met Claw had kunnen doen. Hij kon het nog steeds amper geloven dat zijn beste vriend voor zijn ogen vermoord was geweest door een ThunderClanner en dat de leader die de Elite eigenlijk had moeten leiden totdat ze beiden te oud waren geweest om het nog te doen nu dood was. Hij richtte zijn blik op de young one die hem naderde en herkende haar als de young one die momenteel getraind werd door Tornado. Hij had de tom laatst nog gesproken en gehoord dat haar training vooruitging, maar misschien was het wel interessant om te informeren hoe April daar zelf over dacht. “April,” sprak hij niet onvriendelijk en hij gaf een knikje. Ze bood hem haar muis aan en hoewel het aanlokkelijk was, wilde hij voor zijn eigen prooi jagen. “Eet hem maar zelf op,” zei hij tegen de young one. “Je hebt hem immers zelf gevangen. Je hoeft je prooi niet met mij te delen, ik ben capabel genoeg om er zelf een te vangen als ik honger heb.” Hij spande zijn spieren aan en niet veel later belandde hij op de grond naast April. “Ik kan zien aan de manier hoe je je prooi gedood hebt dat je jachttechnieken erop vooruitgaan,” zei hij goedkeurend toen hij één blik op de muis had geworpen. “Ik neem aan dat de rest van je training met Tornado ook goed verloopt?” In elk geval was ze een beleefde young one en hoewel dat in dit geval wel hielp, hoopte hij dat ze in de toekomst toch wat killer zou worden. “Houd in je achterhoofd dat je de beleefdheid die je naar mij gebruikt niet naar elke kat binnen de Elite dient te behouden. Je zal, zeker als je straks ouder wordt en hondentanden gaat verdienen, net als elke kat moeten vechten voor een goed plekje in en buiten de barns. Ik hoop dat Tornado je ook zeker bijbrengt welke attitude je naar je vijanden moet hebben.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Youth.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: