Pray for Plagues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pray for Plagues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thora
Member
Pray for Plagues QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Pray for Plagues    Pray for Plagues Icon_minitimewo 23 mei 2018 - 16:16

Ze was nu een member van de Elite, dat was ze geworden vlak voor het grote gevecht, maar in plaats van trots voelde ze schaamte. Ze had Firedance niet van het leven kunnen beroven. Misschien als Rowanflight haar niet belemmerd had door zich er mee te gaan bemoeien. Als Rowanflight er niet tussen was gesprongen had Thora door kunnen vechten, dan had Thora Firedance er goed van langs kunnen geven en misschien zelfs kunnen doden. Als Rowanflight er niet tussen was gesprongen, was Claw nu niet dood geweest. Misschien haalde Thora het in haar eigen kop en was het helemaal niet zo, maar ze had het idee dat de andere Elite katten het wisten. Haar aankeken en zich er bewust van waren dat Firedance was ontsnapt aan haar klauwen. Thora scheurde de vleugel van de kraai los en begon te knagen aan het vlees terwijl ze er over na dacht. Ze zou er alles aan doen om haar wraak te nemen. Ietwat agressief scheurde ze een stuk vlees los van de kraai, haalde de veren weg en kauwde verwoed terwijl ze na dacht over haar kaken om de luchtpijp van haar zus en oud-mentor heen klemmen.

Eerste post voor Tornado


Pray for Plagues E8v3o2
Pray for Plagues 2hs5g9iPray for Plagues 2gxnp75Pray for Plagues 2hqc5lxPray for Plagues 10pvxmwPray for Plagues 10pvxmwPray for Plagues 34nodx3
Pray for Plagues Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
Pray for Plagues Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Pray for Plagues    Pray for Plagues Icon_minitimedo 24 mei 2018 - 16:04


Het was voor Tornado een vrij rustige dag geweest. Hij had April vandaag vrij gegeven terwijl hij buiten wat gevangen had. Het was een kleine muis, die hij tussen een paar struiken in het park had weten te vangen. Het was niet veel, maar hij had ook niet zo veel honger dus het zou wel goed genoeg voor hem zijn.
De dood van Claw was voor hem ook onverwachts aangekomen. Hij had wel meegevochten. Maar kreeg algauw weer kramp aan zijn poot. Toen was het hem net gelukt een warrior bang te krijgen, maar veel effect deed het ook weer niet. Claw was dood- en iedereen kon wat gedaan hebben om dat lot tegen te gaan. Zelfs hij kon er in gesprongen zijn. Meegevochten aan zijn zijde en samen voor de rode kattin de poorten van hel openmaken. Hij was maar voor éen seconde omgedraaid. Tot er opeens lichte paniek uitgebroken was bij zijn clan. Allemaal mompels dat de zwarte kater zijn einde tegemoet was gegaan. En later had Shark het zelfs ook bekend gemaakt. Het had hem ook geraakt, ja. Naast de dood van zijn vader. Hij had al sinds jongs af aan Claw gezien als zijn enige leader. En nu had de Elite een andere kleur, maar hoe Shark zou regeren was slechts afwachten en zien.

Hij struikelde bijna over de staart van zijn Clangenoot. Tornado herkende gelijk de kleur vacht toen hij zich omdraaide. Thora, een kattin die had besloten zich aan de Elite aan te sluiten. En tot nu toe had ze haar loyaliteit bewezen, al helemaal toen ze tegenover haar vorige Clangenoten - mogelijke familieleden- moest vechten.
“Ook goedemiddag, Thora.” Sprak hij lichtelijk sarcastisch, zoals altijd, terwijl hij toch naast haar besloot te zitten. Hij had de kattin nog nooit gesproken en hij was wel nieuwsgierig naar haar karakter.


Pray for Plagues 2hqc5lxPray for Plagues 2gxnp75Pray for Plagues 10pvxmwPray for Plagues 23h0tfkPray for Plagues 34nodx3Pray for Plagues 10pvxmwPray for Plagues 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Pray for Plagues Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
Pray for Plagues QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Re: Pray for Plagues    Pray for Plagues Icon_minitimedo 14 jun 2018 - 21:58

Thora keek fel op toen ze een poot tegen haar staart voelde en richtte haar ijsblauwe ogen op de dader, wie Tornado bleek te zijn. Ze wilde eigenlijk tegen de kater snauwen, de jonge poes wist echter wel beter, dus hield het bij haar felle blik die meer dan woorden zei. De kater begroette haar lichtelijk sarcastisch, waarop Thora haar 'wenkbrauw' optrok. "Ik hoop niet dat je ogen er nu al op achteruit gaan," sprak ze, doelend op dat hij bijna over haar staart heen gestruikeld was. Ze slaakte een zucht, wierp een blik op haar half opgegeten kraai en schoof deze vervolgens richting de kater. "Ik hoef niet meer, dus ga je gang, als je wilt," sprak ze en staarde vervolgens weer de verte in. Je kon duidelijk zien dat ze zich onrustig voelde, haar nekharen stonden ietwat overeind en het puntje van haar staart tikte onrustig op de grond. Misschien moest ze iets gaan doen en misschien kon ze Tornado daar voor porren.


Pray for Plagues E8v3o2
Pray for Plagues 2hs5g9iPray for Plagues 2gxnp75Pray for Plagues 2hqc5lxPray for Plagues 10pvxmwPray for Plagues 10pvxmwPray for Plagues 34nodx3
Pray for Plagues Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pray for Plagues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: