In my blood { birth } 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 In my blood { birth }

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kumeza
Member
In my blood { birth } Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimezo 27 mei 2018 - 17:42

Wil je de complete feels erbij? Klik dan hier

sometimes i feel like
giving up


but i just can't.

Het was al een week geleden dat haar partner was bevallen. Ze had een zoon en een dochter gekregen, Waterkit en Hastykit. Ze wist nog steeds niet of ze hier ooit aan zou kunnen wennen. Aan kittens, kleine mormels die rond haar poten zouden spelen. Waar zij op zou moeten letten, zou zorgen, en eventueel zou van gaan houden. Ze kon het gewoon niet. Ze wist niet hoe en ze durfde het eigenlijk ook niet aan iemand te vertellen. Ze voelde zich er gewoon niet klaar voor. En toen Heron en haar kittens eindelijk in slaap gevallen waren en niemand op haar lette was ze het kamp uitgesneakt. De zwarte poes wist dat ze hoogzwanger was en ze elk moment kon bevallen, maar uit alle stress kon ze niet meer goed nadenken.

Het leek alsof ze in een andere wereld was, alles leek groener dan ze normaal gesproken zou zien, een zwoele bries woei door haar vacht. Oh, hier kon ze toch van genieten. Terwijl ze langzaamaan wandelde, keek ze om zich heen en snoof alle geuren om haar heen op. Ze wist waar ze heen zou gaan; naar haar roots. Naar waar alles begonnen was voor haar. Naar haar geboortegrond. Een bij zoemde vlak voor haar, en haar blauwe ogen volgden het beestje tot het uit het zicht was. Vervolgens wandelde ze verder, hoewel ze nu al merkte dat ze moe werd. Doordat ze extra gewicht had nu, en een opgezwollen buik, was het nogal lastig om dit vol te houden. Haar conditie was flink achteruit gegaan, waar Swallow eigenlijk wel van baalde. Ze zou zo wel even rusten.

Toen ze een poot zette in het oude kamp van Skyclan, keek ze met grote ogen om zich heen. Lightleaf had haar altijd verhalen verteld over hoe het hier vroeger was, maar nu de doodsheid, het was gewoon triest. Ze had er eigenlijk geen woorden voor, maar Swallow werd er niet vrolijker van. Ze zuchtte, en plofte op haar achterwerk. Ergens kon ze hier ook wel troost vinden, want hier werd zij ter wereld gebracht. Ze zou het echter verschrikkelijk vinden als ze hier zou bevallen, gezien er hier geen ziel was. Straks zou ze verzwakt zijn met zes kittens, en hoe zouden ze dan terugkomen bij Thunderclan? Bij die gedachte gingen alarmbellen rinkelen. Oh, wat ze stom! Ze moest direct terug. Ze bleef nog even zitten, om vervolgens zich overeind te heizen en-...

Een steek in haar zij deden haar ogen zo wijd maken als sinaasappels. Ze beet op haar tong, maar dat hielp ook niet. Ze liet zich vallen, en hijgde. Haar keel voelde droog aan, ze besefte dat ze zonet gegild had. Oh, het zou nu echt niet goed uitkomen als er een Bloodclanner, Rogue of een kat van een andere Clan hierheen zou komen. Een tweede steek en de zwarte poes kneep haar ogen stijf dicht. Ze kreunde, en wenste dat Heron naar haar opzoek zou zijn. Of iemand anders van Thunderclan, dat ze haar dan zouden vinden en haar zouden begeleiden tot ze de kittens ter wereld had gebracht. En dan zouden ze naar huis gaan, en zou Swallow kunnen rusten. Maar er was niemand, er zou niemand haar komen halen. Oh, wat was ze stom geweest. Eigenwijze drol dat ze was, denken dat ze zelf even een wandelingetje kon maken! En nu lag ze hier, te krijsen van de pijn terwijl de weeën steeds heviger en heviger werden. Het leek alsof er geen einde aan zou komen, het leek alsof Starclan haar vervloekt had en ze zou straffen door deze erge pijn. Het enige wat ze kon denken, was hoe fijn het zou zijn als dit allemaal zou ophouden. Ze wilde rust, ze wilde stilte.

Weer kwam er een wee en ze liet alle remmen los. Ze gilde het uit van pijn, en het persen begon. Toen ze een piep hoorde deed ze haar ogen open en al hijgend keek ze naar het eerste mormel dat uit haar buik was gekomen. Een raar instinct dat ze nog nooit gehad had bracht haar bij zinnen, en ze begon met het beestje te likken. Vervolgens bracht ze het beestje naar haar buik, zodat de rood, zwart, met witte haarbal kon gaan drinken. Ze hijgde uit, en keek even naar boven. Gelukkig was Starclan niet zo wreed dat ze niet even op adem kon komen. Ze ademde diep in, en vervolgens uit. Ze was klaar voor de volgende.

De volgende deed veel minder pijn dan de eerste. Misschien kwam het omdat Swallow zich nu voorbereide, misschien kwam het omdat Swallow al zoveel pijn had gehad dat ze het nu minder merkte. Het deed er ook niet toe, maar het leek alsof het nu sneller ging. Al snel poepte ze de volgende haarbal eruit, en ze begon direct met het schoonlikken van het beestje. Vervolgens pakte ze de tweede ook op om het bij de ander neer te droppen. Ze zouden vast genieten van het melk die Swallow hen gaf, dacht ze een tikkeltje jaloers. Zij deed hier het harde werk zodat zij ter wereld kwamen. Maar goed, daar kon ze niet te lang over nadenken. Ze moest zich voorbereiden op de volgende weeën. Adem in, adem uit.

De volgende wee deed wat meer pijn dan ze gedacht had. Ze drukte haar tanden stevig op elkaar zodat ze het niet uitgilde van de pijn. Terstond sprongen er tranen in haar ogen, maar dat negeerde ze. Ze perste iets meer, en hoppa, het derde mormel was ter wereld gekomen. Ditmaal was het een zwarte, en bij het aanzicht van deze moest Swallow glimlachen. Ze moest denken aan haar broer, Cole. "C-c-coal.." fluisterde ze, terwijl ze het beestje met haar staart streelde. Ja, dat moest de naam van het kleintje zijn. Ze likte het schoon, en legde haar bij de anderen. Ze wist niet of er nog meer zouden komen, maar ze wist wel dat ze ook nog namen moest verzinnen voor de andere twee. De keuze van de naam van het zwarte meisje was snel gemaakt, maar wat zouden de namen van de andere twee moeten zijn?

De laatste restjes bloed en de naweeën kwamen in aantocht. Swallow drukte haar tanden stevig op haar tanden op elkaar en kneep haar ogen even stevig dicht. Ze hijgde, maar dat was een goed teken, toch? Ze leefde nog, en haar drie kittens waren allen gezond. Het enige was, dat ze nog namen moest verzinnen. En hoe zou ze naar huis moeten komen? Misschien moest ze hier maar overnachten, en dan morgen aansterken zodat zij en de mormels veilig thuis zouden komen. Opeens hoorde ze pootstappen haar kant opkomen, en verschrikt keek ze op. Doemscenario's begonnen zich in haar hoofd af te spelen, en ze bad tot Starclan dat het Heron zou zijn. Of op z'n minst iemand van een Clan. Die zouden haar waarschijnlijk wel helpen. Maar stel dat het Bloodclan was? Of Rogue?

Tag: Flameleap eerst, vervolgens de kittens en evt Herondulcet <3BY MITZIIn my blood { birth } Swallo12
In my blood { birth } G3K5gZvO_oIn my blood { birth } XehOIgmF_oIn my blood { birth } POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member
In my blood { birth } Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimezo 27 mei 2018 - 18:25


Falling too fast to prepare for this
Tripping in the world could be dangerous
Everybody circling, it's vulturous
Negative, nepotist


Het was niet zijn idee geweest. Hij had erop ingestemd, ja. Omdat Swallowflight een goede vriendin was en omdat hij haar vroeger de liefde en de mogelijkheden had gegund. Omdat twee poezen niet echt samen kittens konden maken. Dat wist hij zeker. Het was vlak na Swiftclaw’s dood. En eigenlijk had Flameleap ergens wel schuldgevoel gevoeld. Omdat hij nooit echt hetzelfde kon hebben als Swallow en Heron hadden. Hij kon nooit echt zijn eigen kittens houden met zijn eigen liefde. Zijn eigen partner. In zijn ogen was de rode kattin het altijd geweest. En hij had haar terug gewild. Zelfs als dat iemand zou pijn doen. Als dat Swift zou pijn doen. Het enige wat hij wou was haar terug hebben. Hun een tweede kans geven. Maar, zou hij echt zo blijven?
Het antwoord was, nee. Hij had een ThunderClanner verwond, een Rogue bijna vermoord en hij was totaal weg. Hij genoot van de pijn. En nooit zou je verwachten dat zo’n kater nog steeds enkel gevoelens had voor de katten waar hij altijd eerst om gegeven had.

Hij was nu terug onderweg naar het ShadowClan kamp. Nadat hij de hele dag weggebleven was had hij besloten toch weer terug te gaan naar het miserabele gedoe in Shadowclan. Een leider’s bevel volgen als een schoothondje. Hij wou eigen man zijn. Alles alleen doen. Maar het was zijn thuis. Hij was daar geboren en getogen. En hij kon Lionkit niet achterlaten. Zij was immers de enige die hem nog net stabiel kon houden.

Everybody waiting for the fall of man
Everybody praying for the end of times
Everybody hoping they could be the one
I was born to run, I was born for this

Nu was hij in het oude SkyClan territorium. Nou ja, de Wastelands. Hij was bij het afgebrande kamp. Dit had hem altijd machtig laten voelen. Vlammen die hier alles ten onder brachten. Net zoals zijn naam, Flameleap. Het pastte niet alleen bij zijn vacht. Maar ook zijn perspectief over alles. Wacht maar tot hij alles en iedereen zou afbranden.

Maar dat was nu niet dat zijn aandacht trok. Het was de zwarte vacht dat hij net over de donkere grond kon zien. Ze rook bekend- en naar bloed en melk. Flameleap besloot maar om ernaartoe te gaan. Wat kon een moederkat hem nou aandoen? Zeker als ze net bevallen was. Zijn groene ogen versmalden zich terwijl hij dichter liep. Zijn eerst instinct was om haar gewoon gelijk neer te halen en de kittens? Daar dacht hij wel later over na.

Just another lovesick afternoon
Black butterflies and déjà vu
Hoping for the right words
Waiting for the right words


Echter werd zijn vastberaden beslissing wat minder vastberaden toen hij in de blauwe ogen van de poes keek. Swallowflight. Een goede vriendin van hem. Dat betekende dus dat... Oh. Dat waren zijn kinderen. Letterlijk. Maar toch net niet figuurlijk. Hij kon soms wel kotsen van zijn eigen gedrag en gedachtes. Zijn eigen kittens afmaken, hij hoefde maar naar de bolletjes vacht te kijken en gelijk voelde hij een vader instinct in hem opkomen. Maar hij mocht niet gehecht raken. Zeker niet.

“Swallowflight.” sprak hij vervolgens. Zijn stem klonk droog. Maar het was het enige wat hii haar liet zien. Dat hij nog wat gezond verstand had. Dat hij wel om haar gaf. Hij wist niet wat hij moest doen. Ze leek alles wel onder controle te hebben. De kater keek weer naar de drie kittens. “Hebben ze al namen?” Besloot hij maar te vragen. Hij zou hopen dat hij eentje de eer kon geven. Dat hij eentje een naam kon geven. Al was het niet eens zijn volledige recht.—————————————————
I SWEAR I HAD IT ALL FIGURED OUT


I wouldn't hesitate,
In my blood { birth } YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
In my blood { birth } Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimedo 7 jun 2018 - 17:10


- even een korte post want ik moet leren maar goed -

Het geluid dat Swallow had gehoord kwam dichterbij, en toen ze de bekende vacht van haar vriend Flameleap zag, ontspande ze zich een beetje. "Flameleap," miauwde ze, en je kon duidelijk aan haar stem horen dat ze uitgeput was. Ze had niet door dat het wel erg lang duurde voordat Flame antwoordde, en dat er iets vreemds met hem aan de hand was. Toen de kater uiteindelijk ook vroeg of ze namen hadden, keek Swallow even naar de mormels die bij haar buik lagen. "De zwarte is Coalkit. Verder heb ik de andere twee nog geen namen gegeven." miauwde ze, waarna ze met haar staart zwiepte. "Als je wilt, mag je één van die twee de naam geven." ging ze verder, en wendde zich weer tot de Shadowclanwarrior. Hij was immers de vader van de kittens, en hij wilde vast wel wat credit.

NOTE:
De kittens mogen gaan posten! Volgorde maakt niet uit.
@Fraykit' ; @Swiftkit' ; @Coalkit~In my blood { birth } Swallo12
In my blood { birth } G3K5gZvO_oIn my blood { birth } XehOIgmF_oIn my blood { birth } POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftkit'
Member
In my blood { birth } 1wBDbu6
Sans
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swiftkit'
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimevr 8 jun 2018 - 15:36

Het was de regel van moeder natuur; als een kater en kattin...laat ik niet te veel in detail gaan. Echter was ze immers wel het resultaat, maar daar was ze nu nog niet bewust van. Haar wereld bestond enkel hij de maag van haar moeder, die ze moest delen met haar siblings. Maar alles leek kleiner te worden, of werd zij juist groter? Hoe dan ook was verandering te voelen, en het zou haar hele leven op zijn kop zetten. Ze werd eindelijk- geboren. Het kleine bolletje, dat nog geen naam had. Werd meegesleurd, als ze kon schreeuwen zou ze dat doen. Ze wilde niet weg, maar het moest. Ze voelde vervolgens een koude lucht, zoals ze nog nooit gevoeld had. Ze voelde haar lichaam op iets kouds en hard belanden- de grond. En al snel werd ze door iets gelikt, wat haar nog meer open stelde naar haar nieuwe wereld. De kou was bijna niet te harde, gelukkig werd ze naar een warme bron geleid. De naamloze kitten voelde haar lichaam weer opwarmen- ze krulde zich op. En begon langzaam te drinken, van het vloeistof dat iets in haar vertelde dat ze moest drinken. Dat was de regel.


In my blood { birth } Swiftk11

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
In my blood { birth } DPKsfdL
Butter
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [16 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank:
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimezo 17 jun 2018 - 16:43

In een korte tijd was er veel gebeurd. Van een kleine cel, tot een geheel wezen was de nog naamloze kitten uitgegroeid tot iets dat levensvatbaar was. Iets dat het leven buiten de baarmoeder aan kon, een kitten met vier pootjes, een paar oren en dichtgeplakte oogjes. Een pikzwart staartje, een klein zwart neusje, prachtige snorharen en kleine nageltjes. Later zou ze tanden krijgen, haar blauwe ogen openen en uitgroeien tot een befaamde Warrior, als alles goed ging. Samen met haar twee zusjes had ze zich ontwikkeld tot een levendig wezentje, zonder naam en geschiedenis maar met een toekomst. Een die nu begon. De bevalling van haar moeder, waarvan ze tevens het evenbeeld was, duurde niet lang. Ze werd geboren, koud op de grond, buiten het kamp. Met een nat lichaampje en het pijnlijke gevoel van longetjes die open klapte en haar een verschrikte piep uit lieten slaken. Ze was gezond, en ze kreeg als eerste een naam. Een naam die ze met trots zou dragen, immers was die door haar moeder gegeven. Coalkit. Hier begon haar leven. Kort na het gevecht met Bloodclan en de scheiding van de vier Clans.


In my blood { birth } Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frayfield
StarClan
In my blood { birth } DPKsfdL
42
Actief
"Not every girl wants to be a princess"

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Frayfield
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimewo 20 jun 2018 - 20:28

Veilig en warm dommelde de gevlekte she-catje rond in de buik van haar moeder. Enkel kon ze het af en toe niet laten om wat te trappen met haar achterpootjes naar één van haar nestgenoten, ze hield van ruimte en als die verveelde siblings haar plek probeerde te overnemen kregen ze er daarvan langs. Misschien niet leuk voor haar mama en haar buik want die voelde dat natuurlijk naarmate ze groter werd. Dagen, weken en zelfs maanden verstreken. De gevlekte kitten, die eerst enkel een paar celletjes geweest vormde zich al in de vorm van een kat die behoorlijk groeide. De ruimte werd steeds krapper en vervelender en dat irriteerde de ongeboren kitten omdat ze nu vaak haar sibs tegen haar aan voelde liggen. Daarom duwde ze hen dan altijd weg want ruimte had zij veel meer nodig dan haar broeder en zuster. Gelukkig kwam al dat geklungel in mama’s buik ten einde: dat werd bevestigt toen de ruimte waarin ze bevond ineens krap werd en een enge nieuwe soort kracht haar wegtrok, weg van haar nestgenootjes, weg van alle veiligheid en warmte. De naamlozen kitten stribbelde heftig tegen. Ze wou niet weg! Maar het gene wat haar meetrok was sterker dan haarzelf en langzaam maar zeker gleed de gevlekte she-catje naar de buitenwereld.

Zo werd ze geboren, een nog naamloze van de Thunderclan die opgevoed zal worden door twee speciale mama’s. Zodra ze buiten terecht komen was snakte de kitten naar adem en begon te piepen van de schrik toen een koude wind door haar natte vacht woei. Brrrr! Het was koud en alles behalve fijn!


In my blood { birth } D9gqnb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member
In my blood { birth } Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimedi 26 jun 2018 - 10:40


Sometimes before it gets better, the darkness gets bigger
The person that you’d take a bullet for
is behind the trigger
Zijn blik was meer op de kittens gericht dan Swallowflight terwijl ze iets tegen hem zei. Voor hem was ze meer in de achtergrond, maar hij had heus wel aan de laatste paar woorden gehoord dat ze hem uitnodigde om een kitten een naam te geven. En dan zag hij het voor zich. Een rode kattin, met prachtige blauwe ogen. Die dezelfde kittens tegen haar buik aan had. "Swiftcla-" Kwam eruit als gefluister. Maar al snel hield hij zich tegen en schudde hij snel zijn kop. "Swiftkit. Deze heet Swiftkit." Zei hij terwijl hij de bruin-witte kattin aanwees met zijn voorpoot. Good save, Flame.
Hij keek terug naar de zwarte kattin. Zijn oren spitsten ongemakkelijk terwijl hij instinctief meehielp met de kittens droog en warm likken. Hij had hier geen verstand van. Maar hij was ook deels bij Lionpaw's verzorging bij geweest. En als er iets niet goed was nam hij aan dat de moederkat het hem zou vertellen. Hij wou immers laten zien dat hij niet compleet gevoelloos was. Dit waren bovendien ook zijn kittens. Alleen niet... Officieel. Niks was officieel meer voor hem. Hij had het al als een klap ontvangen dat hij de rest van zijn leven alleen zou blijven. Omdat hij Swiftclaw waarschijnlijk nooit zo loslaten. Hij had het geprobeerd. Maar zie maar hoe hij nu was geworden.
"En hoe gaat het nu met Herondulcet?" Vroeg hij eventueel om de witte she-cat. Haar partner. Hij had hun geholpen om dit mogelijk te maken. Al was het nogal ongemakkelijk geweest in het begin. Het was niet dagelijks dat je met je beste vriendin- en haar partner- de struiken in sprong.
'Cause I swear I'd burn this city down to show you the light


I wouldn't hesitate,
In my blood { birth } YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
In my blood { birth } Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: In my blood { birth }   In my blood { birth } Icon_minitimewo 27 jun 2018 - 9:46


Nou, ze hoefde hem dat geen tweede keer te zeggen. Flameleap had de middelste al gauw Swiftkit genoemd, wat Swallow begreep. Zover ze had gehoord was er ene Swiftclaw, Shadowclanwarrior, dood gegaan, en ze wist dat Flame daar echt heel verdrietig van was geweest. Ze glimlachte, keek naar het mormel dat nu Swiftkit heette. "Swiftkit... da's een mooie naam ja." mompelde ze. Flameleap vroeg hoe het met Herondulcet ging, en Swallow's glimlach werd breder. "Zij is een week geleden bevallen van twee kittens. Waterkit en Hastykit." miauwde ze. Hij zou vast blij zijn met het nieuws dat hij nu twee kittens een soort van vernoemd waren naar zijn grote liefde. Ze wendde zich tot het tortiekittentje. Hmmm, wat moest haar naam zijn? Het beestje gaf haar een trap tegen haar buik, en toen wist ze het. "En zij gaat Fraykit heten." besloot ze. Ja, vernoemd naar haar oude crush en oude beste vriend Ra, voorheen Hazelfray. En bovendien was hij de broer van Herondulcet. Nu maar hopen dat Herondulcet het ook goed zou vinden.In my blood { birth } Swallo12
In my blood { birth } G3K5gZvO_oIn my blood { birth } XehOIgmF_oIn my blood { birth } POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
In my blood { birth }
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: