New life [+Toxickit / Shatteredice ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 New life [+Toxickit / Shatteredice ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stallionstar
Clanleader
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 15:07Het goot. Dat was een ding wat zeker was. De dikke druppels ketsten op zijn vacht en hoewel ze het water goed afstootte begon hij toch langzaam doorweekt te raken. Hij zuchtte en verlangde ontzettend hard naar zijn warme nest waar hij tegen Shatteredice kon aankruipen. Hij versnelde zijn pas en hoopte dat hij ergens hier in het gebied een muis kon vinden of iets maar geluk had hij deze keer niet. Hij stopte even en schudde zijn vacht en merkte toen ondanks dat de regen bleef vallen een zacht geluid op. Het klonk als een piep van een kitten. Hij aarzelde geen moment en snelde op het geluid af. Zoekend in het hoge gras probeerde hij de kitten te vinden maar hij had geen geluk tot nu toe. De regendruppels rolde van zijn snorharen af toen hij eindelijk een klein bundeltje verzopen vacht zag. Voorzichtig naderde hij het kleine bundeltje en naast de piepende kitten lag er nog een. Bezorgdheid maakte zich van hem meester en hij kroop onder de varen waar de twee kittens lagen. De regen bleef neerkomen en hij keek of hij ergens een moederpoes zag. De vage geur van zijn Clan hing om de kittens heen dus nam hij aan dat het WindClan kittens waren. Waar was de moeder? Hij keek nog een paar tellen om zich heen en boog zich toen over de kittens die hij beide om beurten stevig begon te wassen. Ze waren zo koud. "Hoe zijn jullie hier gekomen?" miauwde hij zachtjes terwijl hij stevig doorlikte.

The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stalliongif
than any we leave behind :.
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Mary10
M (again)
312
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 44.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 15:33

Ze zat in haar nest. Warm en droog van de hoosbui dat over het land trok. Ze wist dat Stallionheart op patrol was maar sinds de storm kwam aanwaaien kreeg ze een vervelend ondermaag gevoel. Ze had nog gevraagd aan haar clangenoten als ze de grote torbie tom gezien hadden toen ze terugkeerde om te schuilen van de regen maar niemand had hem gezien. De wit met rode kattin wiebelde nerveus met haar oortjes en stond uit haar nest toen ze het niet meer trok om te wachten. Wat als er iets gebeurd was? Ze maakte zich zorgen. Sinds haar beste vriend overleden was in de bergen raakte ze steeds bezorgder over de katten om wie ze gaf. Ze gaf veel om Stallionheart. Hij liet haar veilig voelen. Hij liet haar glimlachen. De kleine kattin stapte de warriors den uit. Haar vacht was al doorweekt voor ze überhaupt het kamp verlaten had. Shatteredice snoof de lucht op, zoekend naar een spoor van Stallionheart maar het enige wat ze kon ruiken in de vochtige lucht was een zurige bloedrige lucht. Ze wiebelde met haar neus. Haar hart klopte luid in haar borstkas terwijl haar poten onbewust begonnen te rennen richting de geur die ze opgepikt had. Dikke regendruppels spatte in haar gezicht waardoor ze met haar ogen moest knipperen om het water weg te krijgen uit haar zichtbeeld. Een piep vulde haar oren. Geschokt stond ze stil en hief ze haar kopje op. Het gepiep werd luider en een vacht was in de afstand te zien. Shatteredice rende er op af toen en zuchtte opgelucht toen ze de torbie vacht van Stal herkende. "Hier ben je" Hijgde ze benauwd maar ze kon niet veder spreken. Ze zag hoe de grote tom ergens bij lag en haar hemels blauwe ogen vielen al snel op twee kleine bolletjes. De kleine doorweekte kattin knipperde met haar ogen maar haar moederinstinct nam het over. Ze kroop bij Stallionheart en drukte haar lichaamswarmte tegen die van de twee kittens en begon hun droog te likken net zoals Stallion aam het doen was. "Stallionheart" Ze keek hem met bezorgde en geschrokken ogen aan. "V-van wie zijn ze?" Mauede ze zscht. Zeg alsjeblieft niet van jou.. bad ze in haar hoofd terwijl ze de grote Windclanner aankeek.


New life [+Toxickit / Shatteredice ] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainroar
Member
New life [+Toxickit / Shatteredice ] ZsnYdC6
Rebecca
45
Actief
I can barely hang onto myself

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Rainroar
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 15:55Rainkit


De kleine kitten had het ontzettend koud. De wind en de regen hadden zijn lijfje helemaal doorweekt en hij snakte naar warmte. Met luid gepiep riep hij om zijn moeder. Zijn broertje bleef stil naast hem liggen. Dood was hij niet want hij hoorde de ademhaling nog gaan. Hij bleef luid kabaal maken net zo lang totdat de kitten pootstappen hoorde. Daar was dan eindelijk iemand! Opgelucht bleef hij nog steeds hard piepen totdat hij voelde dat er een warmtebron naast hem kroop. Hij bleef nog een zacht piepje geven maar viel stil toen de kat hem begon te likken. De kat rook niet naar zijn moeder maar hij vond het allang best. De kitten lag warm.Roar like the rain
Thank you Sarah!


When you're falling in a forest and there's nobody around
New life [+Toxickit / Shatteredice ] S3rReIu
Do you ever really crash, or even make a sound?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New life [+Toxickit / Shatteredice ] FS5HYF1F82EZJMU.RECT2100
Beertje
22
Actief
"Drink me" - poison

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Cloudthroat
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 16:02

Wat er allemaal op het moment gebeurde kon hij niet verwerken. Hij was geboren en daarna achtergelaten alsof hij en zijn broer een half opgegeten prooi waren. Zijn lichaam rilde. De kou trok in zijn lichaam terwijl de regendruppels bleven vallen op zijn gestreepte donkere pels. De wind schuurde en het gepiep van zijn broer lieten hem zijn eerste emoties voelen. Angst en verdriet. De kitten zonder naam kroop in een balletje en drukte zich tegen zijn broer aan. Zichzelf proberend te beschermen tegen alles wat er nu gebeurde. Het viel hem dan ook totaal niet op dat er twee katten hen te hulp geschoten waren.


note: kort :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 16:33De bezorgde stem van Shatteredice klonk over de vlakte waardoor hij even ophield met het likken van de twee kittens. De bezorgde stem van haar gaf hem een warm gevoel. Hij vond het lief van haar dat ze zo bezorgd om hem was. "V-van wie zijn ze?" miauwde ze en hij schudde zijn kop. "Ik heb geen idee. WindClan geur is alles wat ik je kan vertellen. Het zijn Clangenoten maar de moeder is weg" zei hij waarna zijn groene ogen donkerder werden. "Zodra de regenbui over is wil ik ze meenemen naar het Camp" miauwde hij waarna hij de bruine kitten stevig begon te likken. "Wil jij de grijze kitten warm likken?" miauwde hij waarna hij verder ging met zijn toch over de bruine vacht. Het was niet zo simpel als het leek. Zomaar twee kittens vinden zonder ouders. Hij zuchtte en sloot zijn groene ogen. "Shattered? Zullen wij deze twee anders adopteren? Dat ze ons als ouders leren kennen?" miauwde hij zacht. "Jij mag ze een naam geven" zei hij daarna zacht waarna hij verder ging met het wassen.

The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stalliongif
than any we leave behind :.
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Mary10
M (again)
312
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 44.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 20:28

Shatteredice knikte langzaam. Ze waren achtergelaten.. welke ziekegeest deed er nou zo iets? Ze omvermerde zich over de grijze kitten toen Stallion vroeg als zij deze warm kon houden. Moederlijk sloeg ze haar staart om de twee pasgeboren bolletjes en haalde met lieve halen met haar tong de grijze kitten warm. Shattered? Zullen wij deze twee anders adopteren? Dat ze ons als ouders leren kennen?" Mauwde Stallionheart zachtjes. Shatteredice keek kort op, haar hemels blauwe ogen gevuld met warmte. Haar blauwe kijkers straalde zowat. "Ons?" Er kroop een verlegen glimlach op haar snoet terwijl ze met haar rode oortjes wiebelde. "Als ouders?" Ze mauwde niet echt perse naar de torbie maar meer als bevesting tegenover haar zelf dat zonet de Windclan tom dit gezegd had. Wou Stallionheart echt doen alsof dit hun kittens van eigen vlees en bloed waren? Dat de kitten dachten dat hun de echte ouders waren?  Een warm gevoel vulde haar buik waarop ze na kort wachtte knikte op zijn vraag. "Ik zou niks lievers willen" Beamde ze met een warme stem. "Jij mag ze een naam geven" De kleine she-cat dacht na. Ze wou hun een speciale naam geven. "Rainkit" Mauwde ze. De grijze kitten vernoemend naar de regenstorm waar ze hem gevonden hadden. "En Toxickit." Ze gaf beide kittens een liefkozend moederlijk lik kver hun bol.


New life [+Toxickit / Shatteredice ] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainroar
Member
New life [+Toxickit / Shatteredice ] ZsnYdC6
Rebecca
45
Actief
I can barely hang onto myself

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Rainroar
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 20:42Er werd van tong gewisseld. De kat die hem zojuist nog aan het wassen was gaf hem door aan de andere kat maar hij vond het allemaal al lang best. De kleine grijze kitten sperde zijn kaken open en geeuwde. Na alle shockerende gebeurtenissen van vandaag had hij nu een warme staart om zich heen en hoorde hij de poezenstem "Rainkit" zeggen waarna hij kort zijn kopje ophief en in slaap begon te vallen. Hij was eindelijk veilig en zijn broertje ook. "Toxickit" hoorde hij nog waarna hij weg doezelde. Alles was goed.. En langzaam begon hij helemaal te gloeien van warmte en toen hij eenmaal warm was kroop hij weg in de vacht waar hij tegenaan lag waarna hij in slaap viel.

Roar like the rain


When you're falling in a forest and there's nobody around
New life [+Toxickit / Shatteredice ] S3rReIu
Do you ever really crash, or even make a sound?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedo 31 mei 2018 - 21:07Het moederlijke instinct van Shatteredice trad gelijk in werking nadat hij had gezegd dat ze zich over de grijze kitten moest ontfermen. Hij keek naar hoe ze bezig ging met een warme gloed in zijn ogen waarna hij verder ging met de bruine kitten. De overduidelijke WindClan geur die nu ontstond kon geen enkele kat meer laten twijfelen. Deze twee kleintjes waren WindClan kittens en waren nooit uit een andere Clan gekomen of achtergelaten door een Rogue. De kater zuchtte diep en sloeg zijn pluisstaart nu om de bruine kitten heen. "Het komt allemaal goed" murmelde hij zachtjes waarna hij zijn bef een lik gaf. De grijze kitten leek al in slaap gevallen te zijn en hij glimlachte bij het tafereel. "Als ouders?" hoorde hij de kleine she-cat zeggen en hij knikte alleen maar met een glimlach op zijn lippen. Shatteredice vervolgde dat ze niets liever zou willen en hij raakte voorzichtig haar neus aan met de zijne. Teder keek hij haar in haar blauwe ogen en hij snorde zacht waarna hij warm en lichtelijk nerveus zijn zin begon. "Als we ze als onze eigen ..." miauwde hij waarna hij kort hoestte StarClan no. Niet een haarbal. Niet nu.. en nog een keer hoestte. Na de tweede hoest kon hij gelukkig zijn zin hervatten. "Ik wil ze samen met jou opvoeden Shattered. Alleen met jou... Met jou als partner. Met jou als liefde van mijn leven. Ik... Ik heb je al vele manen geleden mijn hart gegeven" miauwde hij en hij trok nerveus met zijn oren. StarClan sta me bij dacht hij diep van binnen. Toch bleef hij haar warm aankijken en wachtte op haar antwoord.

The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stalliongif
than any we leave behind :.
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Mary10
M (again)
312
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 44.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimevr 1 jun 2018 - 11:23

Haar wangen zouden aardbei rood gekleurd zijn als er geen witte vacht was op het te verbergen toen Stallionheart haar neusje aanraakte met de zijne. Shatteredheart snorde zachtjes en spistde haar oortjes toen ze zag dat de grote torbie tom zijn mond opende. "Als we ze als onze eigen ..." Hij hoestte kort. De kleine Flame-point wiebelde met haar oortjes. Zat er een haarbal dwars of was er iets aan de hand? Hij klonk nogal nerveus. "Ik wil ze samen met jou opvoeden Shattered. Alleen met jou... Met jou als partner. Met jou als liefde van mijn leven. Ik... Ik heb je al vele manen geleden mijn hart gegeven" Geschokeerd van wat Stallion mauwde keek ze hem aan met grote ogen. Ze had al tijden gewacht op dit en nu het eindelijk gebeurde leken de vlinders in die in haar buik rondvladerde te verdubbelen. Een glimlach sierde haar lippen terwijl  ze terug keek in zijn warme blik. Haar gesnor was zowat boven de regenhoos te horen. "Je heb mijn hart al lang gewonnen. Mijn oortjes gloeien van de verliefdheid elke keer als ik naar je kijk." Ze gaf hem een lik over zijn neus. "Ik zou niks liever willen dan met jouw als mijn partner voor het leven. Samen een liefdevol familie stichtend." Ze snorde. Haar blauwe ogen stralend van geluk toen ze naar Stallionheart keek en naar de twee kittens. Ze glimlachte warm en drukte zich toen tegen de grote tom aan samen met Rainkit en Toxickit.


New life [+Toxickit / Shatteredice ] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimedi 5 jun 2018 - 11:26Haar groten ogen lieten hem even naar de grond kijken. "Goed gedaan Stallion. Je hebt het helemaal verkloot" dacht hij voor een paar tellen totdat Shatteredice haar mond weer open deed. Ze duwde zijn kop iets omhoog en vertelde hem dat hij haar hart al lang gewonnen had. Nerveus onderging hij haar lieve woorden, waarom hij nerveus was wist hij niet. Toen haar tong over zijn neus ging keek hij naar haar toch waardoor hij scheel moest kijken en hij glimlachte. "Rainkit en Toxickit zullen opgroeien tot waardige Warriors. Daar ben ik zeker van" miauwde hij en hij keek naar de twee bolletjes wol tussen zijn en haar poten. Het regenen begon langzaam op te houden en hij keek naar de lucht waar een voorzichtig zonnetje doorbrak. "Ik denk dat we ze mee moeten nemen naar het Camp. Ook moet Oceanbreeze op de hoogte worden gesteld net als de rest van de Clan. Zo hoeven ze niet te twijfelen aan het feit dat wij hun ouders zijn" miauwde hij en hij sloot zijn groene ogen even. Het idee dat als deze twee pluizenbollen erachter zouden komen dat hij niet de echte vader was deed hem lichtelijk samenknijpen van binnen. Dit zou hij samen met Shatteredice uitzoeken. Hij boog zijn kop en pakte de bruine kitten op bij zijn nekvel. "La..n we ga.n" miauwde hij en hij keek over het veld heen.


The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stalliongif
than any we leave behind :.
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Mary10
M (again)
312
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 44.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimewo 6 jun 2018 - 10:59

Ondanks dat haar pels nat en koud was voelde Shatteredice zich helemaal opgloeien van binnen. Ze glimachte terug toen Stallionheart dat deed en mauwde dat Toxickit en Rainkit waardige warriors zullen worden. De witte flame-point gaf elk nog een liefkozend likje over hun kopje. "Ik denk dat we ze mee moeten nemen naar het Camp. Ook moet Oceanbreeze op de hoogte worden gesteld net als de rest van de Clan. Zo hoeven ze niet te twijfelen aan het feit dat wij hun ouders zijn" Shatteredice knikte. Kijkend naar de lucht waar plaats begon te maken voor een warm zonnetje, voor ze Rainkit voorzichtig oppakte en langzaam opstond. Ze kon niet wachten om iedereen te vertellen dat zij samen met Stallionheart gelukkige ouders geworden zijn, al waren het niet hun echte kits maar die geheim zou nooit gesproken worden. Ze drukte haar vacht tegen die van Stallionheart en wiebelde met haar rode oortjes als teken dat ze konden vertrekken. Terug naar het kamp.


New life [+Toxickit / Shatteredice ] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stallion
Rebecca
3116
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: New life [+Toxickit / Shatteredice ]   New life [+Toxickit / Shatteredice ] Icon_minitimewo 6 jun 2018 - 14:08De kater wachtte totdat Shatteredice de kitten oppakte bij het nekvel en hij keek even naar de grijze kitten. Het zou goed komen met die twee. Hij knikte toen Shatteredice haar vacht tegen de zijne drukte en hij gaf licht druk terug. Zijn poten gingen als vanzelf in beweging terug naar het Camp. Onderweg begon hij het verhaal vast voor te bereiden in zijn hoofd. Hoe ging hij alles verwoorden? Zeggen dat Shatteredice zwanger was? Hij liet nog een aantal scenarios door zijn hoofd gaan maar besloot dat hij dat toch het beste kon zeggen. Langzaam maakte het hoge gras plaats voor gras dat wat lager was en het Camp. Hij vertraagde zijn pas en hij keek naar het grijze bundeltje dat nog aan het piepen was. Hopelijk werd Rainkit zo even stil zodat hij uit kon leggen wat er aan de hand was.

OOC: Topic Uit

The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Stalliongif
than any we leave behind :.
New life [+Toxickit / Shatteredice ] Little_Gorse_trans Alway's in my heart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New life [+Toxickit / Shatteredice ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: