Old but gold 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Old but gold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fortuna
Member
Old but gold Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Old but gold   Old but gold Icon_minitimeza 16 jun 2018 - 17:43

Ze had een kip uit een twolegtuin gejat en had toen besloten om hiervan te genieten in alle rust. Echter toen ze het kamp betrad was het een grote gekkenhuis zoals altijd. Zwaar geïrriteerd zuchtte ze. Konden deze idioten nooit gewoon één dagje gedragen? Het was altijd vechten en schreeuwen hmm. De zwarte Elite member liet zich ergens in een hoekje van het kamp nestelen en begon maar aan haar prooi te eten. Ze zal wel zien wie haar kwam vergezellen.


- Jinx


Old but gold F7679810Old but gold 6r6hafOld but gold Rm66qa Old but gold K00uqOld but gold 17coyhOld but gold Rm66qaOld but gold Vno93lOld but gold 2i0b29yOld but gold 2i0b29yOld but gold Vmwrhy
Old but gold B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Old but gold Magik
Kip
2274
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 8 years {96 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Old but gold   Old but gold Icon_minitimezo 17 jun 2018 - 21:25

Twee jonge katers die overduidelijk tokkie verdrag vertoonden waren elkaar weer eens in de haren. Jinx sloeg geïrriteerd met zijn staart op de grond, gestoord door het lawaai. Het ergste was nog wel dat iedereen ofwel aan het juichen waren voor de kant waar ze aan stonden, ofwel deden alsof ze niet bestonden en rustig verder gingen met hun gesprekken. Gezien er bloed begon te vallen zou Pappa Shark spoedig wel weer orde op zaken stellen. Leuk, zo'n baan. Nu kwamen de twee katten echter al vechtend het hoekje waar hij zich verstopt had op. Het gevolg was wat stof dat zijn kant op werd gesproeid. Gedver. Jinx bromde hen kwaad toe dat ze hun koppen moesten houden, maar de twee waren alweer de andere kant van het kamp opgerold en het enige antwoord dat hij kreeg was nog meer geschreeuw. Jinx bromde wat onverstaanbaars, waarna een oudere, zwarte poes zijn kant op kwam. Oh, het was Fortuna. Een van de enige katten die in de buurt van zijn leeftijd kwamen. Kennelijk stierven de meeste katten hier voordat ze bejaard konden worden, een geruststellend vooruitzicht. Oh, en bovendien was ze geloofde hij een scharrel geweest van zijn dooie broertje Hurricane. Misschien had ze ook nog kids van hem, maar goed, welke poes had dat eigenlijk niet. Vies sletje dat Hurricane was geweest. "Middag," was zijn begroeting.


Old but gold Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Old but gold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: