My Best Friend, The Demon! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My Best Friend, The Demon!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brat
Clanleader
My Best Friend, The Demon! QIq5yq0
Sans
4361
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: My Best Friend, The Demon!    My Best Friend, The Demon! Icon_minitimeza 16 jun 2018 - 22:16

De poes kwam rustig het kamp binnen, met een groot konijn tussen haar kaken geklemd. Ze wist een van deze beesten te stelen uit een van een Tweebeen, het beest had wel een hok. Maar die was niet goed dicht gedaan, dus daarom liep her beest vrij rond in de tuin. Een makkelijke prooi dus. De rode tabby gleed met haar ogen het kamp door, en uiteindelijk rustte ze in het zwarte vacht van de poes die de naam Fortuna droeg. Brat Zuchtte, het werd eens tijd dat ze met de poes ging praten. Of tenminste  een  einde maakte aan hun, haat voor elkaar. Het was immers zo lang geleden. Met die gedachtes stapte de poes op de oudere kattin af. 'Delen?' sprak ze koeltjes terwijl ze het konijn voor de zwarte poes liet vallen. Wachtend, nee hopend op een tegemoetkoming van de zwarte poes.


My Best Friend, The Demon! MvKWQGv
My Best Friend, The Demon! M6dBmokMy Best Friend, The Demon! P9FWn2hMy Best Friend, The Demon! Werc8l1My Best Friend, The Demon! VuEo3SAMy Best Friend, The Demon! KNsJHCPMy Best Friend, The Demon! VfHqzI3My Best Friend, The Demon! X8AohiMMy Best Friend, The Demon! 1HGShg5My Best Friend, The Demon! C8xyjfhMy Best Friend, The Demon! PK3XhZKMy Best Friend, The Demon! Jq1QmzyMy Best Friend, The Demon! BXVJzhjMy Best Friend, The Demon! MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member
My Best Friend, The Demon! Tumblr10
715
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: My Best Friend, The Demon!    My Best Friend, The Demon! Icon_minitimezo 17 jun 2018 - 9:29

Fortuna was het kamp binnengegaan nadat ze klaar was met een kleine wandeling door het park. Ze had onderweg nog gezocht naar een hapje eten maar het enige wat ze tegenkomen was, was vagen geuren van prooidieren. Ze zal later nog wel proberen wat te vangen maar voor nu wou ze eventjes rusten. Foruna was al de hele dag in de weer geweest. De zwarte Elite member ging liggen, ergens bij een beschaduwend plekje want de zon dat was altijd veelte heer voor haar zwarte pels. Ze sloot kort haar grijze ogen en toen ze deze weer opende keek ze in blauwe blik. Brat stond voor haar neus met een konijn tussen haar kaken. Fortuna hief vragend haar wenkbrauw op en keek toe hoe de rode kattin voor haar de konijn dropte. ”Delen?” Vroeg ze koel. Fortuna keek naar het konijn en toen terug naar Brat voor ze daarna rustig knikte. Misschien was het tijd om eens de strijdbijl te begraven. De zwarte kattin schoof wat op om wat plaats vrij te maken voor Brat in de koele schaduwen.


My Best Friend, The Demon! F7679810My Best Friend, The Demon! 6r6hafMy Best Friend, The Demon! Rm66qa My Best Friend, The Demon! K00uqMy Best Friend, The Demon! 17coyhMy Best Friend, The Demon! Rm66qaMy Best Friend, The Demon! Vno93lMy Best Friend, The Demon! 2i0b29yMy Best Friend, The Demon! 2i0b29yMy Best Friend, The Demon! Vmwrhy
My Best Friend, The Demon! B083b810
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My Best Friend, The Demon!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: