It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's time. [COMMANDER BENOEMING]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Cobra
Deceased
It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: It's time. [COMMANDER BENOEMING]   It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 20:39

It was time. Eindelijk zou de nieuwe commander worden gekozen. Eindelijk zouden er weer twee katten aan de leiding staan van Bloodclan. De zwarte kater keek op toen Shark op de muur sprong en de clan bij elkaar riep. Hij bleef op afstand, hij wilde immers niet doen alsof hij altijd overal haantje de voorst was. Zijn oren stonden overeind terwijl hij luisterde naar wat de nieuwste leader van de Elite te vertellen had.

De bom dropte, net zoals zijn kaak, op het moment dat Thora naar voren geroepen werd. Cobra's gifgroene ogen kregen een donkere glas. Hij had vele katten het respect gegeven om naast Shark te staan, genoeg katten die hij zou kunnen aanwijzen die veel geschikter waren dat zij. Hij mocht Thora, het kon best dat ze loyaal was aan de Elite nadat Claw haar naar binnen had gelokt vanuit Thunderclan. Maar nee, ze was nog tè nieuw, had te weinig ervaring, dit kon gewoon niet. Zijn nagels sloegen in de aarde, terwijl hij een poging deed om een straight face te behouden.
Cobra merkte niet eens meer dat er iemand was die de nieuwe Commander aanviel. De zwarte kater was tussen de kattenmassa verdwenen, hij wilde hier eventjes niet meer zijn.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Re: It's time. [COMMANDER BENOEMING]   It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 Icon_minitimedi 10 jul 2018 - 13:53

Vlak na Thora had gesproken, weergalmde Shark's stem door het kamp. Hij sprak één van de belangrijkste regels uit; het aanvallen van de commander, daar stond de doodstraf op. En toen kwam het bevel; 'Dood hem, Thora.' Thora sloeg haar nagels uit. Prima. Dat zou ze dat doen. Ondertussen hoorde Thora de andere katten spreken, reacties geven. Maar het enige wat door haar kop heen ging, was hoe dit haar kans was om zich te bewijzen als waardige Commander van de Elite. Claw had haar de Elite binnen gehaald; dit moest hij gedaan hebben met een reden. En dan niet alleen dat hij Thunderclan er mee te pakken kreeg om haar de Elite binnen te krijgen. X sprak nog een aantal woorden uit, woorden die haar ietwat pissig maakte. Thora's vacht rees wat om hoog en haar staart zwiepte een keer fel heen en weer, met haar gevaarlijk naar achteren gedraaid en haar tanden ontbloot.
En toen viel X nog een keer aan, maakte een beweging naar haar poten om haar onder uit te halen. Thora bewoog mee in die beweging, liet zich vallen en rolde zich zo om. Vervolgens sprong ze meer op en ging direct voor de keel, tanden ontbloot, kaken van elkaar af, klaar om de witte kat zo bij zijn luchtpijp te pakken en daar hard door te bijten. Wat haar betrof mocht deze kat stikken in zij eigen bloed.


It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 E8v3o2
It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 2hs5g9iIt's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 2gxnp75It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 2hqc5lxIt's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 10pvxmwIt's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 10pvxmwIt's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 34nodx3
It's time. [COMMANDER BENOEMING] - Pagina 2 Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's time. [COMMANDER BENOEMING]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: