It is in my blood. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It is in my blood.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vine
Member
It is in my blood. DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vine
BerichtOnderwerp: It is in my blood.    It is in my blood. Icon_minitimema 18 jun 2018 - 21:52

De scherpe groene blik van de tom was gericht op de prooi die voor zijn poten rondliep. De adrenaline begon te gieren in zijn lijf en hij voelde dat zijn spieren zich op de juiste manier aanspanden; overleven leek wel een gegeven te zijn die in zijn bloed zat en niet iets wat hij moest aanleren. Hij had direct al gemerkt dat het leven in de bergen veel aangenamer voor hem was dan het leven als een kittypet, maar zijn moeder had daar anders over gedacht en toen duidelijk was dat ze zijn idee niet steunde, was hij weggelopen. Hij had een territorium voor zichzelf afgebakend waar hij op kon groeien en dat was voor de voorbije moons goed gegaan. Maar toch merkte hij dat hij meer en meer begon te smachten naar de groep katten waar door heel Twolegplace angstvallig over werd gefluisterd. BloodClan. Vine had hier en daar wat verhalen opgevangen, maar nooit duidelijke informatie gekregen. Hij had de grens dikwijls onderzocht, maar had nog nooit een BloodClancat in levende lijve gezien. Daar wilde hij graag verandering in brengen. Hij had geoefend en de spieren in zijn lichaam waren duidelijk te zien. Hij wist wat zijn sterktes en zijn zwaktes waren, hij wist dat hij bereid was om te moorden als dit zou moeten. Hij was klaar voor dit leven, maar hij wist dat het zelfmoord was als hij zomaar even dat kamp binnen zou wandelen. Als hij de verhalen moest geloven, zouden ze je de strot afbijten voordat je iets kon zeggen. En dus stond hij, behoedzaam als altijd, aan de grens die de geurmarkeringen van de BloodClanners duidelijk maakte. Hij opende zijn bek om de bloedgeur in te drinken en merkte verschillende geuren op, voornamelijk die van rogues. Plotseling merkte hij een beweging op. Een BloodClancat? Hij dook ineen en zijn spieren spanden zich aan in zijn lijf terwijl hij ingespannen bleef turen naar de bosjes voor hem. Zijn lichaam was alert op gevaar en zijn vacht rees langzaamaan omhoog. “Wie is daar?” vroeg zijn kille stem luid.


+ Alleen Thora
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
It is in my blood. QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thora
BerichtOnderwerp: Re: It is in my blood.    It is in my blood. Icon_minitimedi 10 jul 2018 - 13:34

De jonge commander patrouilleerde de grenzen van het Bloodclan gebied. Langzaam maar zeker begon het zijn van een Commander eindelijk te werken voor de jonge Thora, al bleef het enorm moeilijk. Maar dat zou nog een lange tijd zo blijven. Als ze Shark moest geloven, zouden er altijd katten zijn die haar zouden verafschuwen, zoals Shark zelf ook nog steeds werd verafschuwd. Maar toch werden ze geaccepteerd en dit was omdat de regels duidelijk waren. Keerde je je tegen de Commander of Leader van Bloodclan, zou dit je kop kosten. Toch vroeg Thora zich af hoe lang dit zou werken? Want zouden Thora en Shark zich kunnen redden als heel de Elite zich tegen hen keerde? Dan maakte die regels toch niet meer uit? Dit leek nu gelukkig niet het geval te zijn.
Thora kwam tot een halt toen ze een rogue geur op pikte. En niet veel later hoorde ze de kille stem van een kater. Thora vernauwde haar ogen en stapte er op af. "Dat kan ik beter aan jou vragen," reageerde ze dan ook, haar ijsblauwe ogen strak op de cyperse kater voor haar gericht. Één verkeerde antwoord en hij was er geweest.


It is in my blood. E8v3o2
It is in my blood. 2hs5g9iIt is in my blood. 2gxnp75It is in my blood. 2hqc5lxIt is in my blood. 10pvxmwIt is in my blood. 10pvxmwIt is in my blood. 34nodx3
It is in my blood. Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It is in my blood.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: