They killed one of us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 They killed one of us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
They killed one of us DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimema 18 jun 2018 - 23:24

De tocht terug van de grens was lang geweest, maar hij had het dan toch eindelijk naar het kamp gered met het lichaam van Warlord. Hij wist dat er zo snel mogelijk een patrouille uit zou moeten gaan om te kijken of de dader nog te vinden zou zijn, maar nu was het eerst belangrijk dat Warlord in het kamp neergelegd werd en een afscheid zou kunnen krijgen. Hij stapte dan ook door naar het midden van het kamp, waar hij het lichaam neerlegde. Hij drukte zijn neus kort in de vacht van de kater, voor hij zich omdraaide en in de richting van Tallshadow's den liep om te kijken of de kater daar was. Ze moesten dit namelijk zo snel mogelijk regelen, wilden ze nog een kans hebben om de kat te vinden, want hij schatte de kans al niet groot meer in. Zodra hij dan ook zijn leider had gevonden, sprak hij hem aan. "Tallshadow," Sprak hij, "Ik heb het lichaam van Warlord bij de grens gevonden, hij is vermoord door een Bloodclanner." Zei hij. Dat was namelijk iets dat hij zeker van was. "Ik wil een patrouille eruit sturen om te kijken of ze de kat die dit heeft gedaan kunnen volgen." Hij had geen idee wat Tallshadow ervan zou vinden, dus hij besloot het maar voor te leggen en dan zou hij daarna katten kunnen vinden die bereid waren om de patrouille te doen.

[Acorndust brengt het lichaam van Warlord het kamp binnen, een bloodclanner heeft hem vermoord]


If you are strong, you'll find responsibility
They killed one of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
They killed one of us DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 0:13

De grote rode poes was haar vacht aan het wassen vlak voor de Warriors Den. Ze was net terug gekeerd van een patrouille langs de grens met Thunderclan, de Thunderpath. Het had er rustig geleken, al had ze hier en daar wel de geuren van Bloodclan opgepikt. Dit had ze dan ook meteen gemeld. Russetfur had het idee dat Bloodclan nog lang niet klaar was met Shadowclan, zeker niet nu het nog zo kort geleden was dat de Clans de Bloodclan uit het woud verjaagd hadden én hun leider gedood was. Daarom verraste het Russetfur niet geheel toen Acorndust het kamp binnen kwam met het lichaam van een warrior, Warlord om precies te zijn. Russetfur was hierom niet minder geschokt. Een steek ging door haar lijf heen en vrijwel meteen vreesde ze voor haar familie. Natuurlijk voelde ze ook verdriet voor de verloren warrior, maar voor ze afscheid zou nemen, zou ze eerst familie en vrienden er bij laten. Haar ijsblauwe ogen, tevens geërfd van haar moeder, volgde de deputy die het lichaam in het midden van het kamp liet liggen. Langzaam stond ze op en besloot zo dicht mogelijk bij Acorndust en Tallshadow te staan om te horen wat er besproken werd. Toen het woordje patrouille viel liet ze merken dat ze mee luisterde, door haar oren naar hun toe te draaien en haar ogen recht op de twee katers te richten. "Ik bied me aan een patrouille te leiden, Acorndust," sprak ze, waarna ze respectvol haar kop neeg en de reactie van de deputy en leader afwachtte.


They killed one of us BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
They killed one of us DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimewo 20 jun 2018 - 11:49Smokebreath hief zijn hoofd met een lichte brom toen hij geritsel hoorde, vlug gevolgd door geschokte geluiden. De kater kwam vlug tot zijn poten en rekte zichzelf even kort uit, zijn hoofd iets buigend uit respect naar de kater die levenloos in het midden van het kamp lag. Russetfur stond al bij het lichaam toen hij eenmaal aan kwam lopen en bood aan om een patrouille te leiden om hier iets aan te gaan doen. "Ik mag inderdaad hopen dat deze daad niet ongestraft blijft? Acorndust? Tallshadow?" Bromde de kater, waarna zijn gele blik weer naar Warlord ging. Hij vond het ook niet erg om een paar Bloodclan koppen tegen elkaar te slaan, maar als andere katten wilden, ook prima.
They killed one of us JtCOU2C
Fun stuff:
 


They killed one of us J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
They killed one of us 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimema 25 jun 2018 - 14:26

Tall vermoedde al bij het horen van zijn naam dat Acorn geen goed nieuws met zich meebracht. De deputy sprak dan op een wat zwaardere, gewichtige toon die de kater de rillingen gaf. Aan de andere kant betekende het zelden dat de ander boos was op Tall, maar het betekende zo goed als altijd een moeilijk besluit. Ook nu. De kater liep zijn den uit en bekeek het tafereel. Een vragende Acorn, een dode Warlord en een boze clan. Goed recept voor veel problemen, al was de oplossing van zijn deputy nog relatief vreedzaam.
Voor hij antwoord gaf liep Tall naar het lichaam en betoonde zijn eer door zijn neus even in de vacht te duwen en de kater een goede reis naar Starclan te wensen. Daarna hief hij zijn hoofd en knikte naar Acorn. "Dat lijkt me een goed plan," Mauwde hij, en vervolgde met onverbiddelijkheid in zijn stem, "Elke andere Bloodclanner die je tegenkomt in de patrouilles, vandaag, morgen of volgende week, hoeft ook geen aardige uitgeleide te verwachten. Voor nu zou de policy 'eerst slaan dan vragen' maar moeten gelden, ze tonen aan dat ook zij dat doen," En zijn blik ging weer naar het levenloze lichaam van Warlord terwijl hij zijn hoofd schudde. Weer een warrior minder, weer onrust in de clan.


They killed one of us Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
They killed one of us DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimema 25 jun 2018 - 19:21

Russetfur en Smokebreath waren er ondertussen bij gekomen en Russetfur bood al aan om de patrouille te leiden. Dat leek hem wel een goed plan en zodra Tallshadow er dan ook mee instemde en er nog wat aan toevoegde knikte hij. "Russetfur, jij leidt de patrouille neem 3 andere katten mee, het liefst warriors of een oudere apprentice, gezien we het hier wel over Bloodclan hebben." Zei hij. Hij liet zijn blik kort naar Warlord glijden voor hij zich weer op de poes focuste. "Als je de bloodclanner vindt, weet je wat je te doen staat." Ze zouden dit niet ongestraft laten. Ergens wilde hij zelf ook gaan, maar hij was er al tevreden mee als er een patrouille zou gaan. Hij wist echter dat vanaf nu de patrouilles aangescherpt zouden moeten worden om te voorkomen dat dit nog een keer zou gebeuren.


If you are strong, you'll find responsibility
They killed one of us 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
They killed one of us DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimema 25 jun 2018 - 23:52

Voor Russetfur Acorndust en Tallshadow had aangesproken had ze eerst haar eer betoond aan de verloren warrior door haar neus kort in zijn vacht te drukken. In haar kop stuurde ze een gebedje naar Starclan, waarna ze zich omdraaide en door liep naar Acorndust en Tallshadow. Ze hoorde wat Acorndust tegen Tallshadow zei en bood vervolgens direct aan om een patrouille te leiden. Ook Smokebreath voegde zich bij hun en vulde haar aan door te vragen of deze daad niet ongestraft zou blijven. Tallshadow stemde in met Acorndust’s plan en sprak verder. Russetfur snoof kort. “Alsof Bloodclanners überhaupt ooit een aardige uitgeleide kunnen verwachten,” miauwde ze. “Zou de policy ‘eerst slaan, dan vragen,’ niet altijd moeten gelden voor hun?” Ze had alle respect voor de clan leider, maar Bloodclan katten waren in haar ogen niet anders dan ranzige vossen.
Acorndust wendde zich tot haar en vertelde haar dat zij een patrouille zou leiden. De roodbruine poes boog haar kop naar de Deputy. “Dat zal ik doen,” sprak ze, waarna ze zich tot Smokebreath wilde wenden, Acorndust was echter nog niet uitgesproken. Russetfur gaf Acorndust een scheve grijns, al lachte haar ogen niet mee, aangezien ze net een warrior waren vervolgen. Hierna draaide ze zich naar Smokebreath toe. “Zou je me willen vergezellen met deze patrouille?” Vroeg ze. Ze had respect voor de senior warrior en ze nam hem graag mee op patrouille. Vervolgens keek ze de rest van de clan rond, zoekend naar twee andere katten om mee te nemen op de patrouille.


They killed one of us BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
They killed one of us VSzj58l
Queen Ravenna
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetflow
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimedi 26 jun 2018 - 2:11

They killed one of us O3zO3zU

De stank van het onvergetelijke drong haar roodbruine neusje binnen. Ze knipperde fel met haar ogen. Deze geur had ze meermaals geroken en zou ze nooit meer vergeten. Russetflow liet haar blauwe kijkers gaan naar waar de geur vandaan kwam. Haar nekharen rezen overeind toen ze hun deputy zagen staan met het enorme lichaam van de donkergrijze warrior. Ze legde haar oortjes plat, maar besloot eerst om haar prooi niet te veranderen in kraaienvoer voor ze zich bij het gesprek voegde. "Zou de policy ‘eerst slaan, dan vragen,’ niet altijd moeten gelden voor hun?" Haar blik gleed naar de bijna naamgenoot en bijna evenbeeld. Ze wist nog steeds niet wat er gebeurd was, maar de geur die van Warlord kwam zei eigenlijk al genoeg. Russetfur leidde een patrol en Smokebreath zat er blijkbaar ook in. Haar blik ging naar de kater met wie ze vuurvliegjes had bekeken. Het was een mooie avond geweest, eentje waar je al je zorgen kon vergeten. Waar je je een kitten kon voelen, maar de patrouille had geen kittens nodig. Ze draaide haar kop om naar de roodbruine kattin. "Zou ik mee mogen?", mauwde ze met een zoete stem. Russetflow had er een hekel aan om dingen te vragen, maar deze kattin was nu eenmaal ouder en dat was wel zo respectvol.my name is russetflow, i wont forget it if i were you
They killed one of us 6Qolcx0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
They killed one of us DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: They killed one of us   They killed one of us Icon_minitimedi 26 jun 2018 - 21:13


Smokebreath bromde wat instemmends toen de roestkleurige dochter van Innerstar aangaf dat de Bloodclanners überhaupt nooit vriendelijk van het territorium gejaagd zouden worden. Smokerbeath kon het hier alleen maar roerend mee eens zijn, maar verder vond hij dat Tallshadow wel goed z'n best deed. Hij liet niet over Shadowclan heen lopen, wat fijn was om te zien. Hij wierp een laatste blik op het lichaam van Warhound en wendde toen zijn gele blik af. De kater kneep zijn ogen eventjes lichtjes dicht. Het feit dat de kater zich nu bij Starclan gevoegd had was slechts een schrale troost voor het verlies van een waardevolle clangenoot. Bloodclan zou hiervoor boeten.
Smokebreath luisterde maar half mee toen Russetfur de patrouille kreeg van Acorndust en spitste zijn oren wat verrast toen hij aangesproken werd door Russetfur. Of hij mee zou willen gaan op patrouille. Smokebreath hoefde hier verder niet lang over na te denken en boog zijn kop. "Het zou me een eer zijn," bromde de kater, waarna hij opkeek toen Russetflow vroeg of ze ook mee mocht. Zijn blik ging naar Russetfur. Zij was de patrouilleleider, het waren haar keuzes.They killed one of us JtCOU2C
Fun stuff:
 


They killed one of us J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
They killed one of us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: