How does this taste? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 How does this taste?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw,
Member
How does this taste? DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: How does this taste?   How does this taste? Icon_minitimedi 19 jun 2018 - 14:45

Qua territorium was nog redelijk veel hetzelfde gebleven, behalve dan het feit dat alles er tien keer beter bij lag dan voor ze vertrokken. Een sterke geur van Twolegs verspreidde zich als een ziekte door hun territorium en het kostte de WindClanners flink wat moeite om hun eigen geuren weer te verspreiden, maar blijkbaar bleek niet alles verkeerd te zijn wat de Twolegs tot nu toe gedaan hadden. Smokepaw was op een gedeelte aangekomen waar hoge planten het zicht ontnamen op wat er voor hem lag. Een vreemde geur die hij niet kende, verspreidde zich door de lucht en hij herkende de maïsvelden die hij op de reis ook al zo vaak tegen was gekomen. Maar nu wilde hij iets nieuws proberen, iets waarvan hij niet zeker was of het ging lukken. Hij wilde graag zo’n maïskolf openmaken en er eens van proeven. En dus was hij bezig met één van die maïskolven uit zo’n plant te jagen. Er viel er uiteindelijk eentje op de grond en met moeite wist Smokepaw deze open te krabben. Hij trok met zijn neus omdat er verschillende geuren tegelijkertijd aan hingen: Twolegs, kraaien en andere geuren die hij niet kon en wilde thuisbrengen. Hij krabde zorgvuldig het gele omhulsel van de kolf af en boog zich naar voren. Hij likte het gele spul op en kauwde. Hm. Niet slecht. Een vreemde smaak misschien, maar zeker niet verkeerd. Hij vroeg zich af wat de Twolegs hiermee wilden bereiken; het was inmiddels wel duidelijk dat de voor Smokepaw vreemde wezens dit veroorzaakt hadden. En hij wist niet of hij daar blij mee moest zijn of niet. Zou het standhouden in de winter? Want in dat geval hadden ze een voedselbron voor als ze geen prooi zouden vinden. Hij wilde zich net weer naar voren buigen om nog wat meer van de kolf te krabben toen hij plotseling een geluid hoorde. De alertheid na heel het gedoe met de reis en BloodClan zat er nog flink in, dus Smokepaw schoot zijn kop omhoog en keek gealarmeerd om zich heen. Dankzij de mengeling van geuren wist hij niet goed de geur eruit te pikken die hem naderde en dus kon hij enkel zwijgzaam wachten op wie daar voor hem zou verschijnen.


+ Eerste post voor Rabbitfoot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
How does this taste? Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: How does this taste?   How does this taste? Icon_minitimewo 20 jun 2018 - 19:19Plekken als dit duizelde haar, met hoge maiskolven die boven haar uittorende. Hoewel het een prooirijk gebied was, vond de poes het eigelijk ongelofelijk irritant dat two-legs dit stuk territorium gewoon tot hun eigen hadden genomen, en hun planten in hadden gezet. Hoe durfden ze? Rabbitfoot ging weer een hoek om, een gangpad tussen de kolven die exact op de vorige leek. Ze had een goed geheugen, maar hoopte dat ze zo wel de weg terug makkelijk zou vinden. Lopen, lopen, lange passen, nog steeds geen prooi. Hoek om. Geen prooi, maar wel een kat, wat haar enigszins verbaasde. Het was een apprentice, Smokepaw, die er behoorlijk betrapt uitzag. "Rustig maar, goed volk." Bromde ze, tot ze een gele maiskorrel op zijn snoet geplakt zag. Had de kater dat spul lopen eten? Rabbit deed de grootste moeite om een lach te verbergen. "Smaakt het?"

How does this taste? Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member
How does this taste? DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: How does this taste?   How does this taste? Icon_minitimema 25 jun 2018 - 21:12

Smokepaw’s vacht ging weer liggen toen hij Rabbitfoot de hoek om zag komen, een al iets oudere WindClanwarrior. Ze moest ongeveer bijna vier seizoenen ouder zijn dan hem, al durfde hij dat niet met zekerheid te zeggen. In elk geval zou het nu niet meer lang mogen duren eer dat hij samen met haar in één den zou slapen. Hij was blij dat dat moment bijna daar was. Hij wist dat het uitgesteld was geweest door zijn ziekte en andere omstandigheden, maar hij kon je vertellen dat warrior worden op een latere leeftijd niet erg aangenaam was, zeker niet als alle apprentices waarmee je je tijd had gespendeerd als jonge apprentice zijnde allang in de warriors den sliepen. Hij glimlachte voorzichtig toen ze hem vroeg of het hem smaakte en hij haalde zijn schouders op. “Het smaakt v-vreemd,” stotterde hij. “Maar het is niet e-echt vies of zo. De binnenkant i-is zachter dan je zou d-denken.” Was hij hier nu serieus bezig over hoe maïs smaakte terwijl er zo veel andere, dringendere onderwerpen waren om het over te hebben? Hij keek weer wat verlegen naar de maïskolf. Zou het stom zijn als hij haar aanbood om te proeven? Het leek er niet echt op dat ze geïnteresseerd was in hoe het smaakte en hij wilde niet stommer overkomen dan hij nu al leek. Het was algemeen bekend dat je beter geen dingen kon eten waarvan je niet wist wat het was en hij, als oudere apprentice zijnde, zou dit toch wel echt moeten weten. Maar zijn nieuwsgierigheid had de overhand genomen en een oudere warrior had dit gezien en hij had geen idee wat hij daarvan moest vinden. En dus deed hij wat hem op het moment het meest logische leek: hij haalde uit met zijn poot en schopte de maïskolf ver weg. “Het is hier g-groot, hè? Lijkt me best e-eng om in te v-verdwalen.”


How does this taste? Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
How does this taste? Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: How does this taste?   How does this taste? Icon_minitimema 2 jul 2018 - 1:49Smokepaw, die eerst nogal geschrokken was, kalmeerde wat toen hij haar herkende. De kater haalde zo'n beetje zijn schouders op. . “Het smaakt v-vreemd,” Gelijk toen hij zijn bek open deed had ze een beetje te doen met hem, hij leek zo doodverlegen. “Maar het is niet e-echt vies of zo. De binnenkant i-is zachter dan je zou d-denken.” Zijn ogen dwaalde even naar het gele geval. Ergens was Rabbit wel benieuwd hoe het zou smaken. Eigenlijk gaf ze vrijwel altijd de voorkeur aan prooi, -zelfs de vis die riverclan at leek haar al walgelijk- maar Smokepaw het zo beschreef... Hij leek trouwens helemaal niet op zijn gemak. Net toen de calico wou vragen om een hapje, zodat hij zich niet zo ongemakkelijk voelde, gaf de kater de kolf een lel en rolde het ding ver weg. Ze deed haar best om niet in de lach te schieten, maar dan zou hij zich nog slechter, dus hield de poes het door gebeten lippen binnen. "Als de tweebenen het eten, zal het ons ook geen schade aandoen. Het is goed dat we weten hoe alles in het territorium smaakt." Ze gaf hem een knipoog, in de hoop hem wat meer op z'n gemak te stellen. Grappig, normaal was zij altijd een beetje hopeloos met apprentices, maar nu had iemand haar te boven gedaan. Smokepaw veranderde het onderwerp. “Het is hier g-groot, hè? Lijkt me best e-eng om in te v-verdwalen.” Rabbitfoot knikte, en liet haar ogen even over de stengels gaan. "Ja, en bovendien heb ik het niet zo op die nauwe gangetjes. " Het was veel te benauwd voor haar. "Maar dit zullen we, net als de heatherfields, wel leren navigeren." Ze nam de ander eens even goed op. Hij leek eigelijk helemaal niet op een apprentice, veel te oud en te groot. Ach, de reis had een paar dingen uitgesteld, zo ging dat. "Jij bent van de nieuwe generatie die dit gebied eigen zal maken! Wees enthousiast!" Ze grijnsde bemoedigend naar hem.

How does this taste? Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member
How does this taste? DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: How does this taste?   How does this taste? Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 21:09

Smokepaw keek verrast op toen Rabbitfoot hem prees. Ze zei het misschien niet met zo veel woorden, maar ze gaf basically aan dat ze het oké van hem vond dat hij het geproefd had omdat hij nu een beeld voor de anderen had weten te vormen hoe dit smaakte, ook al was het praktisch gezien Twolegsfood. In elk geval wisten ze nu zeker dat als een kitten het per ongeluk zou eten met zijn ouders tijdens een uitstapje door het territorium dat hij er in elk geval niet aan kon sterven. Dan zou Smokepaw nu al wel de effecten hebben gemerkt en hij voelde zich prima. Hij kon zelfs zeggen dat hij wel de voorkeur zou geven aan dit eten als er echt niks anders op zou zetten, maar het zou hem een klein beetje te ver gaan als hij dit letterlijk hardop tegen Rabbitfoot zou zeggen. Ze prees hem nu misschien wel voor zijn vindingrijkheid, maar hij dacht niet dat ze dat ging appreciëren. “Misschien kan O-Oceanstar of B-Bronzemask wel iets organiseren waardoor w-we het beter leren kennen,” sprak hij bedenkelijk. Toen ze over de nieuwe generatie begon, kon hij het niet laten om even zijn schouders te laten hangen. “Ik ben w-wel de laatste kat die bij de n-nieuwe generatie hoort.” Hij kon het niet helpen dat het een tikkeltje klagelijk klonk. Maar ja, wat wilde je ook? Hij was bijna drie seizoenen oud en hij was nog altijd een apprentice. “Ik had eigenlijk allang een w-warrior moeten zijn, maar ik b-ben ziek geworden en ernstig g-gewond geraakt tijdens het gevecht t-tegen de BloodClan,” verduidelijkte hij. “Normaal gezien h-had ik mijn naam allang moeten k-krijgen. Als Oceanstar me n-natuurlijk nog waardig a-acht als warrior. Het is nu niet b-bepaald bevorderlijk voor het imago van de C-Clan om iemand te benoemen d-die en het voor elkaar heeft g-gekregen om ziek te w-worden en ook nog e-eens bijna bezweek t-tijdens het gevecht tegen B-BloodClan.” Dat laatste was voornamelijk geweest juist omdat hij ziek was geweest tijdens de reis, maar Smokepaw zag een paar mooie kansen om zichzelf af te straffen en dus deed hij dat ook. En dat op een genadeloze manier.


How does this taste? Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
How does this taste?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: