Blood prince 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Blood prince

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blood prince 505d3510
Marco Borsato
45
Actief
Everyone gather around for a show. Watch as this man dissapears as we know. Do me a favor and try to ignore as you watch him fall through a bleeding trapdoor.

CAT'S PROFILE
Age: ♔ 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Venomthorn
BerichtOnderwerp: Blood prince   Blood prince Icon_minitimewo 20 jun 2018 - 10:46

De zon begon langzaam te zinken, een laatste warme bries waaiend door zijn zwarte korte vacht. Venomthorn had een haas tussen zijn tanden geklemd en was toen weer verdwenen uit het kamp. Sinds zijn moeder daar niet meer te vinden was was er ook geen reden meer voor hem om daar te zijn voor eigen plezier. Zelfs eten deed hij buiten, op de plek die Lethalglance hem had laten zien toen hij voor het eerst als jong apprentice naar buiten mocht gaan. Lang had hij niet met zijn moeder het gebied mogen bezichtigen want toen, niet veel later, moesten ze op reis. Het had zijn moeder veranderd, zijn siblings en hijzelf waren net zo zeer veranderd toen zijn vader overleed. Gelukkig waren ze niet voor eeuwig vast gesloten in de bergen. Ze waren weer terug, terug op de plek wat hij al die tijd dacht dat het thuis was. Nu was het een ander verhaal. Sinds Lethal weg was voelde dit niet meer als thuis aan. De zwarte grote tom snoof en kneep zijn felblauwe ogen samen toen de rots waar hij naar op weg was naderde. Hij liet zichzelf uitgebreid op de grote warm steen nestelen met de haas tussen zijn poten neerleggend en begon aan zijn welverdiende maaltijd. Al was het niet smakelijk om naar te kijken hoe hij zijn prooi naar binnen slokte. Venomthorn at alsof de konijn hem wat aangedaan had. Woest trok hij stukken vlees van het dier af en smakte het naar binnen. Er was hier toch niemand dus waarom zou hij netjes eten?


Tag Stallionheart


Blood prince Img_6512
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blood prince 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3200
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Blood prince   Blood prince Icon_minitimewo 20 jun 2018 - 14:17Zijn gevlekte vacht liet de kater opgaan in het hoge gras. De laatste warme zonnestralen van die dag begonnen langzaam te verdwijnen en de koelte spoelde weer over het WindClan gebied. De kater keek over zijn schouder naar het Camp waar Rainkit en Toxickit vredig zouden liggen te slapen. Hij wilde nog even langs de border om te kijken of de scent markers nog vers waren en of hij misschien nog een prooi kon vangen met wat geluk. Tijdens zijn ronde hoorde hij een vreemd onsmakelijk geluid. Hij naderde de geluidsbron voorzichtig en zag Venomthorn daar een prooi opeten. De kater bleef staan in het hoge gras en nam Venomthorn geringschattend op. "Smakelijk?" miauwde hij en hij hield zijn kop lichtelijk scheef. Hoe Venomthorn at was zeker geen beeld dat hij graag op zijn netvlies zou houden dus keek hij weer naar het uitstrekkende landschap voor hem.

The heart of a Stallion


Blood prince JXidV8r
Blood prince Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blood prince
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: