Confused. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Confused.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Confused. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Confused.   Confused. Icon_minitimedo 21 jun 2018 - 17:57

Er begon hem iets op te vallen. Iets waar zijn vacht van ging prikkelen, de huid onder zijn vacht warm van werd en waarvan hij niet wist of hij blij moest zijn of heel erg boos. En de vraag was dan zelfs of hij het nog maar juist had. Misschien was het ook gewoon zo dat ze te veel had gegeten en te weinig had getraind. Hij zag haar er echt voor aan om, nu ze member was en geen verplichtingen meer had, haar gehele training ook maar te staken. Het zou hem ook niets verbazen als ze zo nu en dan dingen deed waar hij geen goedkeuring voor kon geven omdat ze een bepaald leven miste. En weer wist hij niet of hij dat vervelend of geruststellend moest vinden. Ja, natuurlijk was het vervelend, maar dat wilde dan zeggen dat het dat ander in elk geval niét was. Maar als het dat tweede was, dan zou hij dringend een gesprek met haar moeten hebben om haar erop te wijzen dat Elite cats niet bekend stonden om hun luiheid. Als hij het zich goed herinnerde, had ze op een dappere manier tijdens het gevecht meegevochten. En dat liet hem weer opnieuw twijfelen. Was het vooruitzicht met hem aan de macht haar te veel geworden en was ze er niet mee akkoord? Ze was de enige dochter die hij in de Elite had zitten en als hij heel erg eerlijk was, wilde hij met haar wel gewoon een goede band hebben. Maar net zoals met al zijn kittens werd het contact op de één of andere vervelende manier wel hardhandig onderbroken en leek het net alsof hij een slechte vader was. Hij onderdrukte een diepe zucht en besloot dan maar haar geurspoor te volgen. Beter de korte pijn dan, right? Hij haatte het verschrikkelijk om met vragen te blijven zitten en als hij niet naar haar toe zou gaan, dacht hij niet dat ze hem er zelf op aan zou spreken. En dus volgde hij de geurspoor van zijn dochter tot buiten het kamp. Zijn blik bleef kort hangen op de tabby kat die een beetje anders liep dan anders. Shark haalde diep adem. Tijd om een antwoord op zijn vragen te zoeken. En dus liep hij stevig door totdat hij naast haar liep en deed toen gemakkelijk één stap naar opzij zodat hij haar pad blokkeerde. “Shallow,” sprak hij en hij twijfelde kort. Hij besloot om maar recht door zee te gaan. “Het valt me op dat je je de laatste tijd anders gedraagt.” Hij twijfelde weer. “Is er iets dat je me wilt vertellen?”


+ Eerste post voor Shallow
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Confused. B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimedo 21 jun 2018 - 18:27


Natuurlijk had ze het al eerder gemerkt. Zelfs voor het event met alle groepen. De grijze kattin had zich voor meer dan een week misselijk gevoeld, en had amper mee kunnen doen met de dagelijkse taken. Het had haar zorgen gebaard. Tot ze uiteindelijk beweging had gevoeld vlak voor ze haar ogen dicht wou doen. Dat was de nacht dat ze wakker had doorgebracht. Misschien had ze het goed, misschien ook niet. Maar wat ze zeker wist was- als het was wat ze dacht dat het was. Dan was ze zeker in de problemen. Ze kon niet eens voor haarzelf zorgen, laat staan haar eigen kittens. En wat zou haar vader hiervan zeggen? Zou ze er alleen voor staan? Wie zou haar hierbij verlaten? Het gaf haar een licht misselijkmakend gevoel, of was het toch wel omdat ze weer wat voelde in haar buik. Het was nu zeker moeilijk te vermijden, want toen ze langsliep bij een plas was de dikke buik haast niet te verbergen. En ze wist wel zeker dat ze altijd wel iets deed, dus zoveel gewicht verdienen was toch onmogelijk?
Precies zoals ze gevreesd had -of gehoopt, ze wist het nog niet zo goed- kwam ze de grijze kater tegen. Of had hij haar nou gevolgd? Hij leek gericht te zijn op haar, want het werd al snel duidelijk dat dit een gesprek zou worden waar ze niet makkelijk mee weg kon. Ze keek even naar haar poten voordat ze zijn stem hoorde. “Shallow,” Een pauze. “Het valt me op dat je je de laatste tijd anders gedraagt. Is er iets dat je me wilt vertellen?” Ze had zich nog nooit nerveus gevoeld rond haar vader. Maar ze kon hem toch wel gelijk geven. Haar optimistische karakter was verdwenen. Ze vermeed haar mentor, Chawl, zowat iedereen. Het enige wat ze deed was rondwandelen, bij het rogue territorium rondsnuffelen en zelf alleen van de nacht genieten. Pas wanneer de zon onder was gegaan keerde ze terug en negeerde ze iedereen die überhaupt een gesprek had willen beginnen. Dit hele gedoe hield haar tegen van alles wat haar nog deze plek liet tolereren. En natuurlijk zou iemand het opmerken, zoals haar eigen vader.
“Het gaat prima,” was daarbij haar antwoord. Al klonk het hoger, alsof ze haar best deed om niet te huilen. Haar ogen nog steeds naar de grond gericht om oogcontact te vermijden. Nogmaals kwamen de zorgen weer tevoorschijn, de rusteloze nachten waar ze nadacht. Alles waar ze bang voor was zou nu ook zo zijn, en dat wou ze niet.Confused. 2gxnp75Confused. Z0ZImY9Confused. 10pvxmw

Confused. VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Confused. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 20:39

Shark had het extreem optimistische karakter van zijn dochter nooit echt goed kunnen waarderen omdat het simpelweg niet binnen de grenzen van de Elite lag, maar om haar zo onrustig te zien, deed hem ook niet veel goed. Hij was immers nog altijd haar vader en net zoals elke andere vader – diep vanbinnen – wilde, was dat het goed met haar ging. En dat was nu overduidelijk niet het geval, al probeerde ze dat als een echte Elite kat te verdoezelen. Maar net als Chawl was ze daar verschrikkelijk in, misschien zelfs nog wel verschrikkelijk dan de zoon van zijn beste vriend die hem zo erg aan hem deed denken. En dus liep hij een beetje langs haar en tilde zijn staart op, legde deze onder haar kin en dwong deze omhoog zodat ze elkaar aan konden kijken. “Shallow,” sprak hij rustig. “Er is veel dat ik je kan en mag laten doen, maar liegen tegen je leader is niet netjes. En al helemaal niet tegen je vader.” Hij wist dat hij in het verleden vaak tegen haar gesnauwd had en zich soms minder van haar had aangetrokken dan een echte vader diende te doen, maar dit wilde hij graag goed maken. Zijn korte tijd met Eveningpaw had hem in laten zien dat hij om al zijn kittens evenveel gaf, zelfs om Rascal. Ze hadden misschien niet de karakters die hij van ze verlangde, maar dat gaf niet. Want aan het einde van de rit waren ze zijn kittens en was hij diegene die voor hun diende te zorgen. Want tja, hun moeders wilden of konden dat niet meer. Hij voelde zijn vacht weer ongemakkelijk prikkelen bij die gedachte en besloot om zich volledig op zijn dochter te richten. “Ik weet dat er iets met je is, dus doe geen moeite. Ik heb zelfs een lichtelijk vermoeden, ook al weet ik niet zeker of het zo is. “ Hij had inmiddels vier nestjes en had dus vier keer een zwangere queen gezien. En hoewel hij het kon verkroppen of kon wenden zoals hij het wilde, toch leek de realiteit te zijn dat het ook met zijn dochter zo ver was. “Shallow.” Zijn stem klonk deze keer zacht; een gevaarlijk lage ondertoon erin verscholen. “Ben je soms zwanger?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Confused. B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 21:08


Ze had haar blik nog steeds op de grond gericht, totdat ze de staart van haar vader onder haar kin voelde om het omhoog te duwen zodat ze hem aan het aankijken was. Tja, ze was eenmaal nooit een expert geweest op het gebied van confrontatie. En al helemaal niet als haar eigen vader het eruit probeerde te trekken. “Shallow. Er is veel dat ik je kan en mag laten doen, maar liegen tegen je leader is niet netjes. En al helemaal niet tegen je vader.” Hij klonk kalm, rustig. Maar toch voelde ze zich onderdrukt. Misschien was het omdat de hormonen haar meer emotioneel en sensitief maakte. Haar verschillende gekleurde ogen keken weg, ondanks dat haar kin nog opgetild zat. Ze was te bang om het naar beneden te doen. Ze wou Shark al niet meer teleurstellen dan ze al had gedaan. Ze wou niet nadenken over hoe dit gebeurd was. Hoe ze zo makkelijk om iemands vinger gedraaid kon worden. En nu wou ze niets anders dan verdwijnen. Opnieuw beginnen. Allesbehalve vragende blikkende krijgen van Clangenoten die haar buik al overduidelijk opgemerkt hadden.
“Ik weet dat er iets met je is, dus doe geen moeite. Ik heb zelfs een lichtelijk vermoeden, ook al weet ik niet zeker of het zo is. “ Oh nee, hij wist het. Haar onderlip trilde voor kort terwijl ze haar best deed om het niet los te laten. Haar ogen werden waterig. Maar ze schudde snel haar kop om de tranen weg te houden. “Shallow.” Daar kwam het. De lage toon die de kater altijd gebruikte zodat anderen wisten dat hij serieus genomen moest worden. Zo’n stem had hij nooit bij haar opgezet, omdat ze toch deed wat hij wou. Om hem trots te maken. En nu wist ze dat ze hem ditmaal niet trots had gemaakt. En wat haatte ze het om het toe te geven. “Ben je soms zwanger?” De woorden kaatsten door haar kop heen. Ze had het nooit hardop gehoord. Nooit had ze verwacht die vraag te horen. En zeker niet met het antwoord dat vervolgens zou komen. Het duurde geen seconde voor de grijze kattin voordat ze in hoge, hartverscheurende snikken uitbarstte. “Ja,” zei ze, nog steeds half-huilend terwijl ze haar kop onder zijn nek drukte. “Ik ben zwanger,” en het snikken werd erger, alle emotie dat ze had opgekropt was gelijk uit. Ze probeerde zo stil mogelijk te blijven terwijl ze de volgende woorden probeerde te zeggen. “Het spijt me. Ik... Ik wil dit niet. Ik wil weg van hier.”
Confused. 2gxnp75Confused. Z0ZImY9Confused. 10pvxmw

Confused. VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Confused. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 21:18

Deed het er toe? Waarom hij op dat moment juist op die plek was. Nee, eigenlijk niet. Het feit bleef dat hij daardoor precies de woorden hoorde die niet voor hem bestemd waren. Hij kwam net terug met een prooi tussen zijn kaken toen hij Shark en Shallow zag praten. Hij had gewoon door willen lopen, maar iets trok zijn aandacht. Shallow leek overstuur en dat was voor hem genoeg om zijn pas in te houden. De dode vogel hield hij stevig in zijn bek terwijl hij naar het tweetal toe stapte. Als Shark Shallow overstuur maakte voelde hij zich verplicht om in ieder geval een poging te doen om ze beiden rustig te krijgen. Terwijl hij naar ze toe liep hoorde hij nog net wat ze zei. Ze was zwanger. Wacht wat? Plotsklaps stond hij stil zijn tweegekleurde ogen vol ongeloof. De prooi die hij eerder zo strak vastgehouden had gleed uit zijn bek. Zijn beste vriendin was zwanger? Hij kon zich maar één kat bedenken waarvan dat zou zijn. Dit meende je niet? Wat had Jackdaw gedaan. Hij had zijn broer al een hele tijd niet gesproken en hij wist zelf eigenlijk ook niet zo goed waarom. Eerder waren ze altijd zo close geweest, maar nu brandde er helemaal iets van woede in zijn tweegekleurde ogen. Hij sprak geen woord terwijl hij als aan de grond genageld bleef staan.

[Ehm ja sorry, ik kon het niet laten XD ]


Confused. 85A0ca8T_oConfused. V4s23EcO_oConfused. FTbtNyE2_oConfused. FTbtNyE2_oConfused. PF71KdU0_oConfused. JeyKDma8_oConfused. GPr1M0jZ_o
Judge me
Confused. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Confused. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimema 2 jul 2018 - 9:59

Het voelde voor Shark aan alsof de kracht in zijn poten op elk moment kon verdwijnen en hij naar de grond zou zakken. Zijn dochter begon te huilen. En niet rustig zoals een queen in blijde verwachting dat zou hebben gedaan, nee, ze begon te huilen alsof haar alles ontnomen was dat haar ontnomen kon worden. Ze drukte in de welving tussen zijn poten en zijn nek en Shark voelde zijn vacht nat worden, maar daar was hij niet mee bezig. Zijn staart was automatisch naar boven gegaan en daalde nu rustig neer op de rug van zijn dochter waar het haar rug bleef strelen. Zijn klauwen schoten uit hun hulzen. Ze was nog zo jong. Ze was bijna volwassen, maar ze was nog steeds zo jong. Zo jong om al kittens te hebben. “Welke rotzak heeft er met mijn dochter gerotzooid?” vroeg hij aan niemand in het bijzonder. Het was eigenlijk niet de reactie die hij als eerste wilde hebben. Tja, zijn eerste reactie was zijn dochter troosten, dus hij nam aan dat hij daar wel goed zat. Maar het was niet de bedoeling dat hij het nog erger zou maken. Toch duizelde het in hem en kon hij niet meer rationeel nadenken, voor even dan. “Wie, Shallow?” Hij wilde weten wie de vader was. Hij wilde weten of dit oprecht was of dat het enkel een spelletje was. En als het enkel een spelletje was, was hij nog lang niet klaar met de tom. Nog lang niet. Toen besefte hij dat dat nu niet het belangrijkste was. Of jawel, het was wel belangrijk zodat hij maatregelen kon nemen, maar voor nu was het troosten van zijn dochter belangrijker. Hij vond het nog steeds veel te vroeg voor haar om kittens te hebben, maar het was nu eenmaal gebeurd en die kittens lieten echt niet op zich wachten. En hoe meer overstuurd Shallow zou raken, hoe slechter dat zou zijn voor de levens die binnenin haar groeiden. En opeens voelde hij naast verachting voor diegene die dit gedaan had ook plotseling een sprankje trots. Het was klein, maar het was er wel. Hij zou opa worden. Hij zou een nieuwe kans krijgen. Hij zou een kans krijgen om deze kittens samen met Shallow groot te brengen. Nieuw leven voor de Elite, een nieuwe toevoeging aan hun stamboom, een uitbreiding van de familie. Hij werd al iets gekalmeerd door deze gedachten en hij liet zijn wang tegen het kopje van zijn dochter leunen. “Shallow,” sprak hij; zijn stem klonk veel rustiger en aangenamer om naar te luisteren. “Je hoeft niet bang te zijn. Je staat hier niet alleen in. Ik zal je helpen waar ik kan en er lopen ook genoeg queens rond die je kunnen helpen.” Hij dacht even na. “Ik vind dat je veel te jong bent om al kittens te hebben, maar ik moet toegeven dat het moment daar ooit wel moest komen en dat ik liever heb dat je ze krijgt als ik nog gezond en wel rondloop dan…” Hij maakte zijn zin niet af. Hij werd ouder en als ze twintig moons verder zouden zijn, was hij al veel ouder dan nu. Nu was hij zelf ook nog jong genoeg om voor een nieuwe kroost te zorgen. “Je hoeft echt niet bang te zijn, meisje,” suste hij zachtjes. “Papa is bij je. Je staat hier niet alleen voor.” Zijn staart bleef haar rug ritmisch strelen en zijn wang drukte hij tegen haar kopje aan. Hij moest er nu voor zijn dochter zijn.


OOC: Julia hoe durf je haha
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Confused. B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimeza 7 jul 2018 - 9:06


Ze had zijn vraag heus gehoord, de vraag die ze graag geen antwoord op wou geven. Maar ook niet kon geven. Want ze was nog bezig met het uithuilen tegen haar vader’s vacht. Haar schouder schokten nog van al het snikken dat ze probeerde weg te drukken. De staart dat op haar rug gelegd werd had haar net wat rustiger gemaakt, maar nog steeds niet op gemak. “Jackdaw.” Lukte het haar nog net te zeggen. Als Shark het zou kunnen horen tussen al dat huilen door.
“Shallow. Je hoeft niet bang te zijn. Je staat hier niet alleen in. Ik zal je helpen waar ik kan en er lopen ook genoeg queens rond die je kunnen helpen. Ik vind dat je veel te jong bent om al kittens te hebben, maar ik moet toegeven dat het moment daar ooit wel moest komen en dat ik liever heb dat je ze krijgt als ik nog gezond en wel rondloop dan…” Haar waterige ogen keken terug naar de groengele van haar vader voordat ze haar kop weer onder zijn kin drukte. Ze wou dat niet horen. Dat haar vader elk moment dood kon gaan. Zoals er laatst gebeurd was bij Claw. Dat wou ze niet. Al helemaal sinds ze nu niemand had die haar zo rustig kon helpen, vlak nadat ze toegaf wat voor stomme fout begaan had. “Je hoeft echt niet bang te zijn, meisje. Papa is bij je. Je staat hier niet alleen voor.” Probeerde hij haar te sussen. Het hielp wel, ze zou samen met haar vader voor de kittens zorgen- althans. Dat zou het plan zijn.
Nadat ze eindelijk uitgehuild was deed ze een stap naar achteren. Haar blik op de grond gericht. “Ik heb erover nagedacht en- Ik denk- Ik wil niet meer bij de Elite. Ik wil rogue worden zodra ik de kittens heb. Ik heb een vriendin dicht bij de Twoleg Place. Haar naam is Lola en ze heeft me een plek bij haar beloofd ik-“ Ze zag in haar ooghoek een zwart figuur. Twee verschillende ogen. Gelijk draaide Shallow haar kop om naar de BloodClanner. “Chawl?” Hoelang had hij daar gestaan? De kattin wist niet of ze juist blij moest zijn met zijn aanwezigheid of nerveus. Zou hij haar achterlaten? Hun vriendschap verbreken? Ze wist dat Jackdaw zijn broer was en het was duidelijk niet haar bedoeling om zwanger te raken. Alleen ze hoopte dat haar beste vriend het zelf wist. Dat ze dit allemaal niet wou.


Confused. 2gxnp75Confused. Z0ZImY9Confused. 10pvxmw

Confused. VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Confused. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimeza 14 jul 2018 - 20:50

Shark voelde dat alle spieren zich in zijn lijf aanspanden toen hij hoorde wie de vader was. Jackdaw. Geen slimme, verantwoordelijke tom die Shallow zou kunnen bijstaan tijdens haar zwangerschap, maar Jackdaw. Hij wist niet wat hij erger moest vinden: dat ze zwanger was of dat de kittens van Jackdaw waren. Dan had hij nog liever gehad dat Chawl de vader was of een andere tom die hij wel zag zitten. Maar Jackdaw toch niet. Begreep hem niet verkeerd, hij mocht de tom en het was een zoon van zijn beste vriend, maar hij zag de jonge tom nu niet bepaald als een capabele vader. En als Shallow één ding nodig had op dit moment, dan was het wel iemand die stabiel genoeg was om haar hierin te ondersteunen. En Jackdaw was dat allesbehalve. Maar er was geen weg meer terug nu en hij zou haar geen preek kunnen geven, niet in de toestand waar zij nu in verkeerde. Toen begon ze vervolgens te bazelen over dat ze rogue zou worden als ze de kittens zou hebben. Opnieuw verstijfde hij, maar deze keer om een andere reden. Hij kon haar immers niet laten gaan; dat druiste tegen de regels van de Elite in. Dan zou hij haar openlijk moeten verbannen en vogelvrij moeten verklaren en dan zou iedereen haar en de kittens mogen vermoorden. Nee, dan moesten de kittens naar de Elite komen en dan zou zij sterven. Hij begon al met zijn hoofd te schudden, maar toen werd er een andere aanwezigheid opgemerkt. Met een ruk draaide Shark zijn kopje zodat hij over zijn schouder kon kijken en zag daar Chawl staan, die al even vastgenageld aan de grond leek met het nieuws dan Shark zelf. Hij zag de woede in de ogen van de tom en richtte zich op in zijn volle lengte zodat het zicht op Shallow ontnomen werd. Je wist immers nooit wat een rouwende kat kon doen als hij weer met nieuw slecht nieuws werd geconfronteerd. Shark had geen idee hoe de band tussen Shallow en Chawl was, maar hij kon zien dat Chawl het niet goed opnam en dat wilde al wel wat zeggen. Hielden ze van elkaar zoals dat geacht werd bij Jackdaw jegens Shallow? Hij had geen idee. Het zag er niet naar uit dat Shallow echt van Jackdaw hield, anders had ze wel een stuk blijer gereageerd op het nieuws. Hij besloot om Chawl voor nu even te negeren en keek weer naar zijn dochter. “Shallow,” sprak hij met klem zodat hij haar aandacht kreeg. “Denk je dat je het probleem gaat lossen door weg te rennen? Rogue worden gaat niets aan je situatie veranderen, lieverd. Het zal het zelfs alleen maar erger maken. Ik kan je niet laten gaan, niet volgens de regels van de Elite en ook niet als vader zijnde. Als jij rogue wordt, kan ik geen contact meer met je hebben en dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Bovendien zou ik je vogelvrij moeten verklaren en het idee dat elke kat in de Elite permissie krijgt om je te vermoorden, ga ik echt niet toelaten. Er moet een andere optie zijn, maar ik weiger je uit de Elite te laten."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Confused. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Confused.   Confused. Icon_minitimema 16 jul 2018 - 14:29

Hij bleef doodstil staan. Toen Shallow door bleef bazelen over rogue worden en zijn naam uitsprak. Toen Shark aangaf haar niet te kunnen laten gaan. Zelfs toen de herinneringen van Jackdaw, Shallow en hem hem begonnen te plagen. Hij begon er handig in te worden. De stenen in zijn kop weer stuk voor stuk op te bouwen en de gedachten buiten te sluiten. De laaiende woede daar achter te stoppen en daardoor als een irritante vlieg weg te slaan. Zijn vonkelende ogen doofden weer, maar stonden daardoor misschien nog wel raarder. Ze werden bijna zwart. Terwijl hij langzaam zijn kop schudde en ook zijn poten weer in beweging bracht. Hij zei nog steeds geen woord. Greep de prooi weer tussen zijn kaken en draaide zich om. In zijn binnenste was hij razend, maar hij negeerde het, hij negeerde zichzelf en zijn omgeving. Als vorm van zelfbescherming.


Confused. 85A0ca8T_oConfused. V4s23EcO_oConfused. FTbtNyE2_oConfused. FTbtNyE2_oConfused. PF71KdU0_oConfused. JeyKDma8_oConfused. GPr1M0jZ_o
Judge me
Confused. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Confused.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: