Old stories. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Old stories.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Venompaw.
Member
Old stories. DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Old stories.   Old stories. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 21:26

De training was weer geslaagd. Met een tevreden blik keek Venompaw naar de twee muizen die hij had weten te vangen. Het zou niet lang duren voordat hij aan zijn vechttechnieken kon beginnen oefenen en om eerlijk te zijn, kon hij niet wachten. Hij wilde het moment dat hij werd aangevallen door een BloodClanner en zichzelf niet kon verdedigen niet opnieuw meemaken. Hoewel hij instinctief wel wat rake klappen had weten te verkopen, was het al snel vrij duidelijk gebleken dat hij niet opgewassen was tegen de veel oudere she-cat. En dus had hij hulpeloos moeten roepen om de hulp van zijn Clanmates, die gelukkig ook gekomen was. Maar dat moment wilde hij dus nooit meer meemaken, want hij wilde niet als zwak bestempeld worden. Hij wist dat hij behoorlijk arrogant kon zijn en hij wilde zijn denmates niet een reden geven om hem uit te lachen door deze arrogantie tegen hem te gebruiken omdat hij een moment van zwakte had gehad. En dus wilde hij zo veel mogelijk kennis opdoen. En hij wist dat dat niet alleen kon door jacht- en vechttechnieken bij te schroeven, maar ook door verhalen op te doeken van katten die veel ouder dan hem waren en hem dan ook veel meer konden vertellen over hoe het leven vroeger was. Misschien kon hij daar wel iets van gebruiken waardoor het verleden zich niet zou herhalen. BloodClan mocht nooit meer aan de macht komen, zo veel was wel duidelijk. En daar wilde hij maar al te graag voor zorgen, maar dan moest hij wel een goede achtergrondkennis hebben. En waar kon hij daarvoor beter zijn dan bij de elders? Een beetje zenuwachtig liep Venompaw in de richting van de elders den. Ze stonden er immers om bekend dat ze een slecht humeur hadden, een kort lontje en dat ze alleen hun verhalen wilden vertellen aan kittens en apprentices zo weinig mogelijk in hun buurt wilden hebben, behalve dan om teken te verwijderen. En dat was precies wat Venompaw als reden voor zijn bezoek zou gebruiken. De eerste kat die hij in zicht kreeg toen hij de elders den binnenliep, was een kat met een rookgrijze vacht. Hij haalde diep adem. Dit moest hij dus zo rustig mogelijk aanpakken. “Hé,” zei hij met een glimlach tegen de elder. “Kan ik je misschien ergens mee van dienst zijn? Heb je nog gewrichten die gemasseerd moeten worden of teken die verwijderd moeten worden?”


+ Eerste post voor Smokebreath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Old stories. DPKsfdL
Babs
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 105 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Old stories.   Old stories. Icon_minitimeza 23 jun 2018 - 23:00


Ondanks dat hij al manen geleden zijn tijd als medicine cat achter zich had gelaten, bleef de gewoonte ingesleten om zo nu en dan op bezoek te gaan bij de elders. Zeker als Acefray en Bitterpaw druk leken te zijn, ging de kater zo nu en dan op bezoek bij de katten om even een praatje te maken, toch even stiekem te kijken of het wel goed met ze ging en zo niet, dan bezocht hij de medicine cats om even te melden dat er iets daadwerkelijk mis was. Zo hielp hij voor zijn gevoel toch z'n clan en sinds hij de kennis had, waarom niet? De kater had echter in al zijn zeventig manen nooit meegemaakt wat er daarna gebeurde.

Hij had zich net over één van de elders heen gebogen toen hij een stem achter zich hoorde. Van dienst kunnen zijn? Nou hij kon nog wel- Wacht wat. Auw? Werd er nou tegen hem gesproken alsof hij een elder was? De kater fronste al diep voor hij zich omdraaide. Was hij zo grijs geworden? Zo oud? Maar al snel ging zijn gezicht richting onweer terwijl hij zich wendde tot de kater. "Als een gerespecteerd warrior van Shadowclan red ik alles nog prima, dank je Venompaw." bromde hij de kater toe, zijn ogen vernauwd tot lichtgele spleetjes terwijl hij naar het katertje keek.
Old stories. Tumblr_mnqd08jD3q1soacewo1_400
Fun stuff:
 


Old stories. J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Old stories. DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Old stories.   Old stories. Icon_minitimezo 8 jul 2018 - 14:08

De tom draaide zich om en Venompaw voelde zich ijskoud worden toen hij Smokebreath herkende, een zeer gerespecteerd senior warrior. Hij had zich vergist. En niet zo’n beetje ook. Toen Smokebreath tegen hem begon te praten, vouwde hij zijn oren in zijn nek. Hij wist voor één keer in zijn leven even niet meer wat hij moest zeggen en durfde te wedden dat hij ergens een kuchje hoorde dat onderdrukt gelach moest zijn. Hij durfde echter niet zijn blik door de den te laten glijden om te zien wie dat het was. Hij wist dat wie dat het kuchje ook had laten varen dat diegene het lang niet zo erg vond als Smokebreath zelf en het hoogstwaarschijnlijk voor Venompaw zou opnemen mocht de senior warrior tegen hem uitvallen, maar dat wilde de apprentice juist niet. Hij had een vreselijke fout gemaakt en hij wilde het graag goedmaken. “Eh… ik eh…” Hij keek naar zijn poten, maar besloot daarna om dapper zijn fouten onder ogen te komen. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij een fout maakte en als hij voor elke fout die hij maakte begon te stotteren en angstig weg begon te trekken, dan zou hij nooit een sterke warrior worden. En dus zorgde hij er met moeite voor dat zijn oren niet meer plat in zijn nek lagen, deed zijn kopje omhoog en keek Smokebreath zo goed en kwaad aan als dat kon. “Het spijt me, Smokebreath,” sprak hij oprecht. “Ik had niet gezien dat jij het was. Ik heb me behoorlijk vergist.” Hij neeg zijn kopje weer laag, maar deze keer was dat uit respect. Hij wilde de norse senior warrior immers geen reden geven om nog een keertje boos te worden. “Kan ik het op de één of andere manier goedmaken?” Weer hoorde hij dat kuchje, maar deze keer besteedde hij er geen aandacht aan. Alles was beter dan Smokebreath die kwaad op hem was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Old stories. DPKsfdL
Babs
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 105 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Old stories.   Old stories. Icon_minitimema 9 jul 2018 - 11:29


De kater tegenover hem leek duidelijk plomp verloren te zijn qua wat hij nog tegen de rookkleurige warrior. Ergens, diep van binnen amuseerde het Smokebreath wel. De oudere kater was al best wel wat van zijn wilde haren verloren met de manen en ondanks dat zijn diepe frons in zijn gezicht gekerfd leek te staan, was zijn temperament wel wat afgevlakt. Zeker nu hij weer energie kwijt kon als warrior, in plaats van de hele dag opgehokt te zitten in de medicine cat den. Dit hoefde de apprentice nu natuurlijk niet te weten. Zijn gezicht stond nog steeds op onweer terwijl hij naar de jonge apprentice keek, die hem niet eens meer aan durfde te kijken leek het wel. Hij kende Venompaw wel. De kater was meer problemen dan dat goed voor hem was.

Maar er kwam zowaar wel een oprechte excuses van de kater af. Hij kon het wel. Hij wist wel hoe het moest. Maar het kwam er dan blijkbaar toch niet uit. "Ik denk dat er hier wel wat daadwerkelijke elders zijn die wel wat vlooien en teken kwijt moeten," bromde de kater Venompaw toe, "Doe waarvoor je hier gekomen bent en je kan het als vergeven beschouwen." Hij draaide zich weer naar één van de elders en hief met een voorzichtige poot de ietwat gezwollen poot van de kater heffende. "Het is licht ontstoken," mompelde hij, "probeer het niet te belasten en hou het koel voor nu. Dan trekt het misschien nog weg zonder kruiden." Hij wendde zich weer tot Venompaw. Misschien kon de kater zich daadwerkelijk wel nuttig maken. "Venompaw," bromde de kater. "Wil jij wat mos halen, doordrenkt in koud water. Dus niet de eerste beste plas midden in de zon."Old stories. Tumblr_mnqd08jD3q1soacewo1_400
Fun stuff:
 


Old stories. J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Old stories. DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Old stories.   Old stories. Icon_minitimedi 17 jul 2018 - 16:26

Venompaw had tussen nu en zijn kittentijd nog niet veel akelige momenten beleefd, maar een senior warrior voor een elder verwarren, terwijl het ook nog eens Smokebreath was die hij verward had voor een elder, was toch wel echt eng. En dan ook nog eens die blik waarmee Smokebreath hem bekeek: alsof hij Venompaw elk moment met één grote poot tegen de grond zou kunnen slaan. Het maakte het natuurlijk allemaal nog een tikkeltje erger dat er elders waren die het allemaal gezien en gehoord hadden en hun best deden om het niet uit te proesten van het lachen terwijl Venompaw op zijn dak kreeg. Maar Smokebreath gaf aan dat het hem vergeven zou zijn als hij hier kwam doen wat hij wilde doen en Venompaw wist niet hoe snel hij zijn kopje op moest richten en zich naar de eerste de beste elder in zijn buurt te begeven. Het was een oude she-cat die hem met een grijns aan het bekijken was en zich al op haar buik rolde, maar een norse grom niet kon onderdrukken toen Smokebreath Venompaw’s aandacht weer opeiste. Ze gaf aan dat zij als eerste aan de beurt was als hij zijn taak volbracht had en Venompaw beloofde haar dit. “Ja, Smokebreath,” zei hij beleefd en snel ging hij naar buiten. Niet de eerste de beste poel, maar fatsoenlijk water. Got it. Hij verzamelde het mos in de nursery en rende toen zijn territorium binnen. Naar the Little Creek was het niet lang en dus zou hij binnen no time terug zijn. Hij liet het mos goed nat worden, vouwde het op in een net bundeltje en liep, met het water al half druipend uit het mos, weer terug het kamp binnen. Hij ging naast Smokebeath staan en liet toen het bundeltje mos voorzichtig op de grond zakken. “Ik heb het water uit the Little Creek gebruikt,” zei hij tegen de senior warrior. “En ik heb een beschaduwd plekje opgezocht. Normaal gezien zou het koel genoeg moeten zijn.” Hij neeg zijn kop en snel ging hij weer naar de she-cat die hij als eerste had willen helpen. Die gromde tevreden, rolde zich nu op haar zij en liet Venompaw zijn werk doen terwijl ze hem zo nu en dan aanwijzingen gaf. Terwijl hij met zijn taak bezig was, wierp Venompaw een stiekeme blik in de richting van Smokebreath. Had hij zijn taak goed gedaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Old stories. DPKsfdL
Babs
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 105 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Old stories.   Old stories. Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 12:26


Smokebreath keek Venompaw na met een redelijk geruste blik. Met de schrik die de apprentice had gehad, leek hij wat uit zijn arrogante gedrag verstoten te zijn. Of Smokebreath had gewoon een redelijk angstaanjagende indruk. Dit vond hij persoonlijk nooit zo erg als katten bang van hem waren. Dan had hij ook geen last van ze. De massieve kater richtte zich weer tot de elder waarna hij haar gewricht nog een keer voorzichtig omboog. De kat siste en gromde zachtjes. "Ik wil de volgende keer ook wel Acefray halen," bood hij haar aan met een brom en een schouderophaal.

Het duurde niet lang tot Venompaw terug was. Smokebreath was ondertussen naast de elder neergezakt, poten onder zijn borstkas gevouwen en zijn ogen half gesloten. Hij knikte rustig naar de bruine tabby. "Goed gedaan, Venompaw," miauwde de kater toen deze uitlegde waar hij het water vandaan gehaald had. Hij observeerde Venompaw rustig toen deze de elder hielp met haar pijnlijke gewricht en vond het niet noodzakelijk aanwijzingen te geven naast een licht knikje als Venompaw hem een zijlingse blik wierp. Smokebreath hief zichzelf vervolgens weer tot zijn poten. "Probeer aankomende dagen minimaal twee keer per dag het gewricht te koelen om de ontsteking te dempen," bromde de kater tegen de elder. "Niet zelf lopen, dus vraag hiervoor een apprentice of warrior. Sowieso het gewricht niet teveel belasten." Hij knikte vervolgens nog een keer richting Venompaw. "Je zou bijna Acefray kunnen vervangen," miauwde de kater rustig tegen de apprentice.
Old stories. Tumblr_mnqd08jD3q1soacewo1_400
Fun stuff:
 


Old stories. J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Old stories.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: