Kittensitting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Kittensitting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redpetal
StarClan
Kittensitting BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 19:15


Redpetal keek naar de kittens die bij haar lagen met een glimlach om haar snuitje. Ze waren nog jong en nog op die leeftijd dat ze vooral veel sliepen. Ze kon zich nog herinneren dat haar eigen kittens zo jong waren - het was ondertussen al een aantal manen geleden. Toen waren ze nog met drie. Die gedachte bracht altijd een trieste blik in haar ogen; Bunnykit had nooit mogen sterven. Geen enkele ouder zou zoiets moeten meemaken - maar zo was het leven. En het leven hier in het woud was hard, dat had ze geweten van voor ze apprentice werd. Ze was dan ook steeds een ontzettend bange kattin geweest. Met Branchtrove had ze kunnen openbloeien, maar Starclan wist waar dat toe had geleid. Al zou ze nooit spijt hebben van haar kittens. Redpetal duwde één van de kittens, die in haar slaap wat verder gerold was, weer dichter bij haar warme lichaam. Ze paste op de schatjes voor een andere queen. Ze had zelf misschien geen kittens meer om voor te zorgen, maar de rosse poes maakte zich nu nuttig door te helpen met het verzorgen van de kittens als hun moeders even wat tijd voor zichzelf nodig hadden. Ze deed het graag - veel liever dan vechten en jagen. Ze was dan ook zo ontzettend blij dat ze dit mocht doen. Het lege-nest gevoel werd in ieder geval een beetje teruggedrongen zo; en zo konden Avidpaw en Cedarpaw hun eigen leven zonder schuldgevoel verder opbouwen.

@Swallowflight (red kan eventueel op haar kittens passen, idk hoe het geregeld is met heron enzo; anders zijn het gwn de kits van een npc queen)


Kittensitting BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittensitting Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3250
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 21:15


Misschien was Swallowflight een tikkeltje lomp geweest, maar had ze had haar kittens voor Redpetal gedropt en was ervandoor gegaan. Ze had gewoon frisse lucht nodig, even de vrijheid. De hele tijd liggen in zo'n nest met van die piepende mormels om haar heen, nee dat was niks voor haar. Toch was het gebeurd, en zou ze 6 maanden in de nursery opgesloten zitten. Nee, ik kan daar niet vaak genoeg over zeuren. Dus, Redpetal paste als het goed was op haar kittens en Swallowflight was gaan jagen. Ze had twee dikke muizen weten te vangen, en bracht deze rechtstreeks naar de nursery. Ze dacht dat Redpetal vast nog honger had en beetje socializen kon geen kwaad. Ze liep de ingang door, en zocht naar de rossige poes en haar drie monstertjes. Ze liep op hen af, dropte de twee muizen vlak voor het nest en glimlachte even naar de Queen. "Ha Redpetal, bedankt voor het babysitten," begon ze vriendelijk, waarna ze voor het nest ging zitten. Er was niet veel ruimte, maar dat was Swallow nu wel een beetje gewend. "Ik heb een muis voor je meegenomen, als je wilt?" miauwde ze vervolgens, waarna ze de dikste muis naar Redpetal schoof.Kittensitting Swallo12
Kittensitting G3K5gZvO_oKittensitting XehOIgmF_oKittensitting POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Kittensitting BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimevr 29 jun 2018 - 13:37

Redpetal keek op toen er plotseling twee muizen voor haar neusje vielen en glimlachte vriendelijk naar de zwarte kattin. Ze maakte niet echt een move om op te schuiven of de kittens terug te geven aan de queen - maar als die dat wou, dan zou die dat duidelijk maken ook, daar was ze zeker van. Swallowflight stond niet echt bekend als iemand die zo verlegen was als Redpetal was - of misschien eerder, was geweest. Ouder worden, kittens krijgen en al dat leed moeten doorstaan had haar minder schuchter gemaakt. Niet dat ze luidruchtiger was; alles behalve. Ze was nog steeds stil, maar in ieder geval niet meer zo bang om haar clangenoten aan te spreken. Waarom zou ze? Zij kende hen en zij kenden haar; er was niets aan. "Geen probleem.", antwoordde de poes, nog eens neerkijkend op de kittens met een zachte glimlach om haar lippen. Even aarzelde de slanke kattin toen de ander haar een muis aanbood, maar ze accepteerde het toch. Waarom zou ze dat niet doen? "Graag, dankjewel", mauwde ze daarom ook, zachtjes, als om de kittens niet wakker te maken. "Het zijn drie schatjes.", zei ze aan de queen, haar stem warm. Het was geen geheim dat Redpetal leefde voor de kittens; en om heel eerlijk te zijn, zonder de kittens zou ze ook gewoon niet meer leven, dan had ze zichzelf al lang ergens van een klif geworpen.


Kittensitting BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittensitting Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3250
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 12:34


Redpetal maakte het duidelijk dat ze lekker lag bij de kits, wat Swallow helemaal niet erg vond. Redpetal was de zus van Herondulcet en Sandflower, en vroeger, toen er een ontzettende heisa was omtrent het feit dat zowel Snowdance als Sandflower kittens hadden gekregen van de partner van Redpetal, wist ze niet zo goed wat ze er van moest vinden. Natuurlijk was het slecht en Redpetal had alle recht om boos op ze te zijn, maar aan de verhalen van Sandflower te horen had ze ook een hekel gehad aan de kittens? Nou ja, wist zij veel. Swallow probeerde zich er altijd een beetje buiten te houden, hoewel ze wel flink betrokken was met de familie. Eerst dikke maatjes met Ra, toen nog Hazelkit, en daarna besties met Sandflower. En nu was ze totally in love met Herondulcet. En hadden ze kittens. Red zei dat het drie schatjes waren. Hmmm, dat zou best wel zo kunnen zijn. Ze glimlachte even naar de rosse poes, waarna ze naar Fray, Swift en kleine Coal keek. "Als je wilt mag je wel vaker op ze passen," miauwde ze met een flauwe grijns op haar gezicht. Natuurlijk was het een grapje, maar ergens zat er ook een kern van waarheid in. Swallow zou het immers geen enkel probleem vinden om vaker de nursery uit te kunnen.Kittensitting Swallo12
Kittensitting G3K5gZvO_oKittensitting XehOIgmF_oKittensitting POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Kittensitting BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimezo 29 jul 2018 - 11:33

Redpetal glimlachte naar de zwarte poes en schoof toen uiteindelijk ook wat op, om de queen plaats te geven bij haar kittens. Ze kon heus wel zien dat Swallowflight zich minder thuisvoelde in de nursery dan dat ze dat zelf deed; maar ze kon zich niet inbeelden dat ze niet van haar kittens hield. Het was waar, de rosse queen was niet altijd even vriendelijk geweest naar de halfsiblings van haar eigen kittens toe, ook al konden die daar weinig aandoen.. Maar dat kwam van een bittere plaats in haar hart en was misschien altijd meer een beschermingsmechanisme geweest. Ze was zo boos geweest op hun ouders; op Branchtrove en haar zussen. En die kittens waren het levende bewijs van zijn ontrouw, dat zij niet genoeg voor hem was en dat hij een liegende vossenstront was. Redpetal besefte zich ook dat het geen doen was om bot te zijn tegen haar neefjes en nichtjes, maar ze kon het soms niet laten als ze naar hen keek. Deze nichtjes waren tenminste geboren uit een plaats van liefde, en niet uit leugens. De kleine kattin schudde de gedachten weg - ze had zich beloofd om positief te proberen zijn en niet om zo te blijven hangen in gebeurde zaken. "Je weet me te vinden als je even van ze af wil.", mauwde ze, grappend, haar gouden ogen lichtjes glinsterend met een speelsheid die ze ontdekt had met Branchtrove, maar nu ook probeerde te behouden - nu ze niet meer tegengehouden werd door haar verstikkende verlegenheid.


Kittensitting BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
Kittensitting DPKsfdL
Butter
74
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimezo 29 jul 2018 - 12:18

De geur van haar moeder was ietwat afwezig. De zwarte kattin vertrok nogal vaak om te gaan jagen en liet haar kittens dan achter bij Redpetal of Herondulcet. Dit betekende dat de kleine Coalkit vaak om aandacht vroeg bij haar pikzwarte evenbeeld, omdat ze nu eenmaal van haar hield en haar miste. Twee kleine blauwe oogjes openden zodra ze de bekende stem van haar moeder hoorde en in zich opnam. Redpetal had haar warm en rustig gehouden, en nu was het dan ook tijd om zich in de wereld van de levende te tonen. Tijd voor actie. Terwijl Redpetal opschoof voor haar moeder, zodat die erbij kon gaan liggen, keken twee koele blauwe oogjes de roodkleurige kattin aan. Ze zou de rode tabby later als belangrijke kattin zien, immers was dat een vaste Queen en zou ze er respect voor leren hebben. Toch was het niet haar moeder, een ondeugende glinstering verscheen in haar ogen waarna de kitten onhandig opsprong, struikelde en haar moeder's rechtervoorpoot aanviel. "Mraw," Klonk er triomfantelijk terwijl ze naar haar moeder keek. Swallowflight was natuurlijk groter, maar verder het evenbeeld van Coalkit. "Mwamaa!" Piepte ze enthousiast, en blij. Waarna ze een vrolijke blik op Redpetal afstuurde en de andere kattin onschuldig aan keek. Ze was echt niet ontevreden met de oppas, ze mocht de tabby wel maar het bleef een feit dat ze haar moeder had gemist. Nu, hopelijk zou haar moeder nu tijd voor haar hebben, dan zal ze daarna wel weer rustig gaan slapen. Oh en ze had honger!


Kittensitting Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittensitting Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3250
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 9:36


Redpetal sprak tegen haar dat ze wel vaker op de kleintjes wilde letten, en Swallow grijnsde dankbaar. Maar voor ze ook maar iets kon zeggen, hoorde ze een harde, enthousiaste "Mwamaaa!" van beneden komen. Ze keek met opgetrokken wenkbrauwen naar beneden, en zag daar Coalkit staan. Oh jeetje, daar zou je het al hebben. Ze werd al vermoeid nu ze naar de kitten keek. "Heee Coalkit," miauwde ze, met een kleine glimlach. Het was nog steeds wennen om kittens te hebben, en ze miste echt haar vrijheid. Maar nu ze toch naar haar evenbeeld keek, warmde er iets op in haar hart wat haar deed glimlachen. Misschien was het toch geen slecht en impulsief idee geweest, zoals ze vaker wel dacht.Kittensitting Swallo12
Kittensitting G3K5gZvO_oKittensitting XehOIgmF_oKittensitting POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Kittensitting BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Kittensitting   Kittensitting Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 12:40


Redpetal keek grijnzend om toen één van de pluizige bolletjes wakker werd en vrolijk naar haar mama ging. Het zwarte poesje keek ook even naar haar, onschuldig glimlachend, maar de queen schudde met haar kopje om te tonen dat ze het heus niet erg vond. Integendeel. Haar gouden ogen blonken geamuseerd toen ze keek naar Coalkit. Ze miste de tijd dat haar kittens nog zo klein waren, zo vrolijk om haar te zien dat ze luid piepend op haar af liepen. Ze hield van het oppassen voor de andere queens - maar het was toch niet hetzelfde.


Kittensitting BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kittensitting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: