New memories 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 New memories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redpetal
Member
New memories BBTakD
Bunny
2456
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: New memories   New memories Icon_minitimezo 24 jun 2018 - 19:34


Redpetal zat in een boom. Dat was geen alledaags zicht - zo veel was duidelijk. Branchtrove had haar ooit nog leren klimmen. Dat leek alweer en heel leven geleden - en in zekere zin was het dat ook. Haar kittens bestonden toen nog niet; er was nog geen sprake van, ze durfde er nog niet van dromen. Nooit had de poes gedacht dat ze moeder zou willen zijn, en nu ze het was kon ze er niet genoeg van krijgen. Wat ook de reden was dat ze zich nu als queen had aangeboden, voltijds, om te helpen met het opvoeden van de andere kittens. Omdat dat iets was wat ze graag deed en wat ze blijkbaar ook kon - en omdat het haar gedachten afleidde van al het drama en al de pijn die ze nog steeds zou voelen. Maar nu had ze even een momentje voor zichzelf genomen, in dit bos dat er nog niet was toen ze de plek verlieten. Hier waren geen nare herinneringen, geen geesten die door haar gedachten spookten. Het was ergens wel fijn. Hier zou ze nieuwe herinneringen maken, goede herinneringen die een glimlach op haar snuitje brachten. En de eerste had ze al voor zichzelf gemaakt; ze zou haar angsten overkomen en in een boom klimmen. Stap één was gedaan - ze zat erin, tussen de roze bloesems. Eruit was een hele andere zaak, maar daar zou ze nu nog even niet aan denken. Nu genoot ze van de rust, de stilte en het uitzicht.  

@Cedarpaw


New memories BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cedartree
Member
Butter
237
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Cedartree
BerichtOnderwerp: Re: New memories   New memories Icon_minitimezo 29 jul 2018 - 12:42

Het was nog niet eens zo lang geleden dat Cedarpaw, benoemd was tot Warrior. Volwaardig Warrior van de Clan, en zijn naam Cedartree was geworden. Dit betekende dan ook dat de kater enige trots voelde om zijn net behaalde rang. Het enige dat hem stak was de afwezigheid van zijn moeder, Redpetal. Ze had hem nog niet gefeliciteerd en ook niet gesproken. Ergens wist hij wel en snapte hij ook dat zijn moeder het zwaar had met de dingen die er waren gebeurd. Eerst had zijn vader ontrouw bewezen met haar ene zus en toen met een andere zus. Daarnaast had hij gemerkt dat zijn moeder niet echt van haar Warriortaken hield en intrek had genomen in de Nursery. Hij wist hoe belangrijk de rosse kattin was geweest voor hem, als kleine kitten. De enige stabiele factor, de liefdevolle moeder. Een moeder uit duizenden, en hij gunde andere kittens die liefdevolle kattin dan ook maar al te graag. Met rustige passen had hij het kamp verlaten om te gaan jagen, want dat behoorde tot zijn taken. Dat had het ook gedaan toen hij nog Apprentice was, maar nu was hij dus Warrior. Ergens vroeg hij zich af of hij ooit een Apprentice zou krijgen, zou hij dat wel willen? De kater sloot zijn ogen even terwijl hij de geur van prooi en kat probeerde te onderscheiden. Een bekende geur deed hem echter afwijken van zijn eerste plan om te gaan jagen, die van zijn moeder. Met stevige passen stapte hij in de richting van de Blooming Woods, de bomen die hier stonden waren prachtig. De geur van bloesem, was sterk aanwezig en hij snapte waarom Redpetal hier zat. Met zijn ogen zocht hij naar de bekende vacht en slanke gestalte van de kattin; echter kon hij haar niet meteen vinden. "Mam?" Mauwde hij vragend en luid, waardoor hij enkele vogels opschrikte die verschrikt en vlug op fladderde en in een andere boom weer plaats namen. Waar was zijn moeder, had ze zich in een van de bomen verstopt?


this one's for the torn down, the experts at the fall
New memories 38pcdYz
come on friends, get up now, you're not alone at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member
New memories BBTakD
Bunny
2456
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: New memories   New memories Icon_minitimedo 16 aug 2018 - 18:43


Redpetal was niet aan het opletten. Ze zat in de boom, met haar blik voor zich uit staren, ergens in het niets. Ze keek, maar ze zag eigenlijk niet. ze dacht na; over alles. Alles tegelijk en niets op hetzelfde moment. Ze was vredig nu, rustig. Niets aan deze plaats liet haar denken aan vroeger, aan gelukkigere tijden of aan tijden vol pijn. Het was leeg, onbeschreven, een nieuw hoofdstuk. De rosse kattin schrok op toen ze een bekende stem om haar hoorde roepen. Ze keek anar beneden met haar gouden ogen en zag Cedartree daar staan. Ze was zo trots op hem. Hij was net warrior geworden; ze herinnerde zich nog hoe hij als kleine Cedarkit aan haar buik had gelegen, meer dan een jaar geleden nu. Hij was in dit gebied geboren maar had veel tijd in de bergen doorgebracht. Ze vroeg zich af of deze plek zo als thuis zou voelen voor hem als het voor haar deed. In de bergen was nooit hetzelfde geweest - het was altijd vreemd, onbekend gebied geweest. Bunnykit was daar nooit geweest; en hier had zij nog geleefd. hadden ze nooit op die journey vertrokken, had haar oudste dochter nog geleefd. Of misschien ook niet. Misschien was het altijd deel van Starclan's plan geweest, dat zij zou sterven. Ze zou het waarschijnlijk nooit weten; en het had geen nut om er nu over te piekeren. "Hierboven, Cedartree!", mauwde ze, bewust zijn volledige naam gebruikend. Haar toon werd getint door trots als ze hem zij; zoals het was geweest toen hij net Cedarpaw geworden was. Ze was zo trots op hem, en op zijn zus, maar soms was het moeilijk om te geloven dat ze al zo volwassen geworden waren. Ze zag hen soms nog iets te veel als die kleine kittens die toen aan haar buik lagen, hulpeloos en compleet afhankelijk van haar.


New memories BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New memories
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: