Een pijnlijke droom 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Een pijnlijke droom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Steelfang
Member
Een pijnlijke droom DPKsfdL
Vicky & Angelo. ALLEEN WIE NU !!!O.O!!?
818

CAT'S PROFILE
Age: 42 manen
Gender:
Rank:
Steelfang
BerichtOnderwerp: Een pijnlijke droom   Een pijnlijke droom Icon_minitimevr 23 jul 2010 - 12:44

Steelkit stond op en keek omzich heen, hij was nog te jong en hij lag naast Greenheart en zei "Mama wanneer kon ik Apprentice worden?" Steelkit keek naar zijn moeder en rekte zich uit. Hij was al groot voor een kitten van een paar manen. Greenheart zei "Pas als je 6 manen bent dan wordt je apprentice. Je zal vast en zeker een goede apprentice worden." Steelkit sloeg met zijn staartje op de grond toen hij was gaan zitten en vroeg "Wie denk je dat mijn Mentor zal worden. Ik hoop een aardige en een sterke." Greenheart gaf hem een likje en zei "Dat bepaalt Bluestar later voor je en ze zal vast een goed besluit doen." Steelkit ging met zijn poot op de plek waar hij een likje kreeg om het weg te wrijzen. Hij hield erniet van en hij zei "Waar is Papa?" Greenheart lachte en antwoorde "hij komt er zomteen aan" Een paar tellen later stormde Ripred door de nursery en riep "Snel weg er is daar een vos en " Een vos kwam binnen en keek naar Steelkit. Steelkit keek angstig naar de vos. Ripred zei "Als je het maar laat!" Hij sprong boven op de vos die als gevolg de Nursery uitsprong en er klonk een angstaanjagende schreeuw. Steelkit keek glazig en zag bloed spetters de opening in vliegen. Zijn moeder keek buiten de Nursery en Steelkit kon het niet zien. Maar hij zag een tel later een gevecht half buiten de Nursery de aanvaller was onzichtbaar voor hem en hij zag zijn moeder dood neervallen. Op dat moment hoorde hij geroep buiten de Nursery en hij hoorde hoe de aanvaller of aanvallers werden verjaagd. Steelkit stond op en ging naar zijn moeder toe. Hij had nog nooit zoiets aanschouwd angstig zei hij "Mama, mama antwoord. Mam." Angstig zag hij een stukje verderop Ripred liggen en hij zei "Papa,papa word wakker." Toen schroot het tot hem door, ze waren dood "NEE!!" Steelkit werd angstig en ging naast zijn dode moeder liggen en huilde. Zachtjes klonk zijn moedersstem die zei "Let goed op jezelf en blijf trouw aan je familie en de clan. We zien elkaar weer, over een hele lange tijd." Steelkit keek huilend naar zijn moeder en zei "Niet doodgaan, ik hou van jullie, ik wil bij jullie blijven." Nadat hij was uitgesproken keek zijn moeder glimlachend naar hem en stierf.

Steelpaw schoot wakker en keek om zich heen en vroeg "Ma, pa?" Hij was weer bij zinnen, hij lag in de apprentice den. Hij stond op met een verzwaard hart. Hij stond op en liep naar buiten het was al ochtend. Hij liep naar de Nursery toe en ging daar naar binnen. Cloudkit, Darkkit, Sorrelkit, Squirrelflight en Spottedkit lagen daar te slapen. Steelpaw keek naar de kittens en hij voelde zich iets beter. Hij ging zitten op de plek waar manen geleden hij had gelegen naast zijn stervende moeder. Zacht fluisterde hij " Ik heb gedaan wat je zei ik bleef trouw aan de clan en onze familie, nu is Nightfur niet langer verbannen en krijgt ze de kans om weer Donderclan te worden." Hij ging zitten en begon zachtjes te snikken.Een tijdje later hield hij op en ging naar de 2 kittens kijken ze zouden spoedig wakker worden . Hij zou geen vragen van Squirrelflight verwachten maar wel van de kittens. Hij snikte nogmaals en bleef daar zitten vlak naast de opening.


Duty, Courage, Honor, Power, Strength, Wisdom, Pride. These are the words i march for.

Een pijnlijke droom Steelfang
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudsong
Member
Een pijnlijke droom DPKsfdL
Margaux
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 manen
Gender:
Rank:
Cloudsong
BerichtOnderwerp: Re: Een pijnlijke droom   Een pijnlijke droom Icon_minitimevr 23 jul 2010 - 13:55

Joepie, whoohoo. Cloudkit was buiten het kamp een vlindertje aan het volgen. De vlinder stopte even om te rusten en Cloudkit zag zijn kans. Speels sprong hij bovenop het vlindertje. Plof... Juist ernaast. Intussen was de vlinder al een stukje verder. Cloudkit zette een sprintje in. Opeens rook hij andere katten, vlug dook hij in de struiken. De vlinder was uit het zicht verdenen, maar de andere katten waren vlakbij. Het was blijkbaar een patrouille, en niet van de Donderclan! Cloudkit panikeerde. Help...Help..., dacht hij in zichzelf. Toen zei een zwarte kat 'Ik ruik een andere kat op ...clanterritorium. Kam de struiken uit!' Cloudkit kon de andere clannaam niet verstaan. Nu verstijfde hij van schrik. 'Hier zit er één' Zei een donkerbruine kat. Een andere crème-kleurige kat kwam er bijstaan. 'Jij zal hier nooit meer komen!!!'

Cloudkit werd piepend wakker naast een een paar fluffige donzen beestjes. Oef, gelukkig, het was maar een droom. Cloudkit keek rond. Hij zag dat Steelpaw snikkend aan de ingang van de Nursery stond. Hij rekte zich uit en likte zich een beetje schoon en hupte toen naar Steelpaw. 'Wat is er?' Vroeg Cloudkit omdat Steelpaw er zo triest uitzag.


Cloudsong, Skyleaf, Aztec,Lightningkit

Een pijnlijke droom Mboknc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Steelfang
Member
Een pijnlijke droom DPKsfdL
Vicky & Angelo. ALLEEN WIE NU !!!O.O!!?
818

CAT'S PROFILE
Age: 42 manen
Gender:
Rank:
Steelfang
BerichtOnderwerp: Re: Een pijnlijke droom   Een pijnlijke droom Icon_minitimevr 23 jul 2010 - 14:06

Steelpaw keek Cloudkit aan, die had hem blijkbaar gezien en gehoord. Steelpaw zei met een nu helder gezicht "Ik had een droom over wat er een aantal manen geleden was gebeurd, hoe mijn ouders waren vermoord door een vos en iemand anders. Precies hetzelfde, zelfde volgorde" Hij keek CLoudkit aan en liet niets merken dat hij verdrietig was. Hij had express niets gezegt over Rockheart ookal had hij hem niet gezien in zijn droom en verleden. Hij zei "Daarom ben ik zo blij met de clan, je zus en jij want wij zijn namelijk neven van elkaar en jouw zus is mijn nicht. In ieder geval een stukje van jou af had mijn moeder gelegen nadat ze was vermoord. Haar laatste woorden waren. ´Let goed op jezelf en blijf trouw aan je familie en de clan. We zien elkaar weer, over een hele lange tijd.´ Sindsdien ben ik blij met wat ik heb." Hij keek Cloudkit aan en verwachtte dat hij naar de plek zou staren waar Steelpaw zijn moeder had verloren. Het beeld brandde in zijn netvlies. Hij zag zijn ouders weer. Zijn vader met opengesneden keel, de vele beet wonden en zijn poot waar een stuk bot naar buiten stak. Hij szag zijn moeder weer. Overal open wonden en stukken bot dat je door de diepe sneden kon zien. Hij schudde zijn hoofd en keek weer normaal en zei tegen Cloudkit "Ik weet hoe het is om op jonge leeftijd je ouders te verliezen Cloudkit." Steelpaw ging liggen en dacht aan hoe hij de vos had aangevallen toen hij erachter kwam dat die had meegedragen aan het doden van zijn ouders. De enige keer dat hij met een vijandeljke clankat samen had gevochten tegen een vos. Hij voelde zich niet trots erop maar wel beter toen hij eindelijk wraak had genomen op dat smerige beest.


Duty, Courage, Honor, Power, Strength, Wisdom, Pride. These are the words i march for.

Een pijnlijke droom Steelfang
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Een pijnlijke droom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: