Maze of Maize 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Maze of Maize

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Maze of Maize R6HeJgr
Yanthe
2176
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Maze of Maize   Maze of Maize Icon_minitimewo 27 jun 2018 - 22:23


Maze of Maize Giphy

Het was iets wat ze al een tijdje van plan was, iets wat als Medicine cat gewoon moest. Dat vreemde veld, dat nu deel in nam van hun gebied. Natuurlijk kon ze als Medicine cat niet alleen op pad gaan naar een gedeelte dat hen voorlopig niet niet bekend was. Het was dan wel hun territorium, maar de planten die erop stonden en het regelmatig aanwezig zijn van twolegs, was wel iets op voor op te passen. Lizardpath had vooraan gelopen en hield vlak voor de start van het veld halt, wachtend tot Basilfang zich naast haar zou voegen. Ze was toch wel blij dat er deze keer een warrior met haar mee ging. Die apprentices had ze graag mee, maar af en toe had ze ook nood aan ander gezelschap. "Het doel van vandaag, onderzoeken wat voor planten zich hier op dit veld bevinden." herhaalde ze nu ze hier voor het veld stonden. De planten torende hoog boven hen uit en stonden allemaal netjes op rijen, iets wat ze nog nooit eerder gezien had bij andere planten. Het kon niet anders dat de twolegs hier voor iets tussen zaten. Met een laatste blik op Basil, liep ze onder het hek, dat het veld afbakende, door en stapte ze naar de dichtstbijzijnde plant toe. "Ongelooflijk dat de twolegs onze velden hebben vernietigd om er deze planten op te zetten." mompelde ze zachtjes. Op het eerste zicht kon ze de planten, de grote bladeren, wel gebruiken om wonden af te dekken, maar dat kon ze natuurlijk ook met heel wat andere planten.

Basil first


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Maze of Maize Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Basilfang
Member
Maze of Maize DPKsfdL
Babs
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Basilfang
BerichtOnderwerp: Re: Maze of Maize   Maze of Maize Icon_minitimedo 28 jun 2018 - 11:45


Basilfang wilde niet zo zeer zeggen dat zijn leven een sleur was.. Maar elke dag of jagen, of patrouilleren, of over de velden rennen, zijn brein wilde wel een keer iets anders om mee te werken. Deze afleiding kwam ook, gelukkig, sneller dan hij verwachtte. Hij zou Lizardpath vergezellen om kruiden te zoeken in het gebied wat door de tweebenen was overgenomen. Je wist ook maar nooit wat er precies plaats zou vinden daar.. Dus misschien was het verstandig ook.

Met soepele passen liep hij met haar mee en richtte hij zijn spitse kop op de hoog groeiende planten met de grote bladeren. Zover als als zijn ogen konden reiken zag hij de planten fier de lucht in staan. Hij knikte naar de kattin toen ze sprak. "Ik zie al één plant die we op ons lijstje kunnen zetten," miauwde hij droogjes, waarna hij toch lichtelijk bezorgd naar het veld keek. Het zag er niet naar uit dat de tweebenen ook nog maar iets over hadden gelaten van de originele begroeiing. "Tweebenen hebben geen respect voor alles wat leeft," mompelde Basilfang, waarna hij het veld in liep, de dikke stengels aan de kant duwend met zijn kop. Het gaf weinig mee en hij vond het onprettig om zo ingesloten te zijn, maar goed, hij had om een andere taak gevraagd.


Maze of Maize WZzb8Wv6_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maze of Maize R6HeJgr
Yanthe
2176
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Maze of Maize   Maze of Maize Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 0:01


Maze of Maize Giphy

LIzardpath was zelf even blijven staan voor het veld en richtte haar blik op. "Ik zie al één plant die we op ons lijstje kunnen zetten," Wat hoger op de plant kon ze een soort vrucht zien. Wat voor soort vrucht was haar onduidelijk, maar nu wist ze tenminste wat ze straks kon meenemen om eens wat van dichterbij te bekijken. De zwartwitte poes liet haar blik even naar Basilfang gaan, die ook even gestopt was om naar de planten te kijken. "Tweebenen hebben geen respect voor alles wat leeft," Ze knikte kort bij het horen van zijn woorden. "Er zijn heel wat kruiden die daardoor verdwenen zijn." mompelde ze met een frons en zette haar poten in beweging. Ze duwde zichzelf de mais in en kwam uit op een andere strook dan waar Basil nu liep. De poes keek even opzij en zag dat de strook waarop ze stond, oneindig ver doorliep. Ze kon nu al zien dat oriëntatie in dit veld moeilijk zou zijn. "We zullen zien hoe ver we geraken in dit oneindige veld voordat we de weg kwijt geraken." zei ze nu iets opgewekter om de moed erin te houden. Lizardpath wrong zich nog door enkele strepen mais, waarna ze de strook volgde waarop ze was beland. In de aarde, tussen de planten zag ze hier en daar wat hoopjes zand en kleine holletjes. "Volgens mij kunnen we hier wel heel wat muizen te pakken krijgen." mauwde ze luidop, niet direct wetend waar Basil was. Ze draaide haar kopje om, om hem te zoeken. Ze spitste haar oortjes en opende haar bek om de geuren van de omgeving wat beter in zich op te nemen.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Maze of Maize Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Basilfang
Member
Maze of Maize DPKsfdL
Babs
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Basilfang
BerichtOnderwerp: Re: Maze of Maize   Maze of Maize Icon_minitimezo 26 aug 2018 - 22:04


Basilfang moest toegeven dat het hele gebied hem wat ongemakkelijk maakte. De kater had zijn oren plat gelegd en zijn pupillen waren wat wijder geworden van nerveuze angst. De planten stonden zo dicht op elkaar dat het onmogelijk was om te zien wat ze verhulden. Voor hetzelfde geldt was het een muur, maar dan hadden ze ook hiers moeten ruiken toch? Hij richtte zijn blik op Lizardpath en gromde wat binnensmonds bij haar woorden. "Alles zolang zij maar kunnen voortbestaan, de rest van de wereld doet er niet toe," mompelde de kater binnensmonds, waarna hij zijn kop schudde. De planten weken eenvoudig voor zijn slanke lichaam terwijl hij door een baan heenstapte. Bijna meteen zag hij Lizardpath niet meer, maar gelukkig praatte ze luid en had hij groot genoege oren om het te horen. De kater keek om zich heen. "Dat wel," beaamde hij, zijn kop in zijn nek leggende om de lucht even te aanschouwen om zichzelf te oriënteren, "Maar ik kan niet zeggen dat ik hier enig spoor van kruiden kan vinden." Hij sprak wat luider dan normaal, in de hoop dat Lizard hem goed kon verstaan.
 


Maze of Maize WZzb8Wv6_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Maze of Maize
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: