[KS] The family grows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] The family grows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Acornstar
StarClan
[KS] The family grows DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimema 2 jul 2018 - 22:38


[KS] The family grows CVuM6bq

Misschien zag je het al aankomen, misschien niet, maar Acorndust en Northernfaith krijgen kittens! Het zal een nestje van maximaal 4 kittens worden, ligt eraan hoeveel animo ervoor is.

-De moeder, Northernfaith, is een zwart met witte poes met gelige ogen. Haar vacht is aan de lange kant.

-De vader, Acorndust, is een grote kater met een bruingestreept met witte vacht. Zijn vacht is halflang en zijn ogen zijn amberkleurig.

Uiterlijk
We zijn niet heel streng qua vachtkleuren, maar pointed cats staan we niet toe. Verder willen we ook geen rode ogen zien.

De deadline is 19 augustus, dus t/m die dag hebben jullie om je aan te melden.

Wat we op zijn minst in de aanmelding willen zien:
-Naam
-Geslacht
-Uiterlijk
-Korte beschrijving persoonlijkheid
-Motivatie

Alvast bedankt voor de aanmeldingen en hopelijk is er veel animo voor dit nestje.

Sans & Cynthia


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] The family grows 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vine
Member
[KS] The family grows DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vine
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimedi 3 jul 2018 - 9:40

Naam: Treepaw
Geslacht: Tom


Uiterlijk: Een bruine, kortharige tabby met lichtgrijze ogen. Zijn naam zal hij te danken hebben aan zijn eerst ietwat kleine postuur waarvan men al kan zien dat het later steeds breder en groter wordt.

Innerlijk: Treepaw zal een avontuurlijk karaktertje hebben als hij kleiner is. Hij zal van alles het fijne willen weten en rust niet voordat hij de informatie heeft die hij wil hebben. Van jongs af aan weet hij al goed hoe hij zijn mening moet verduidelijken en zegt hij wat hij op dat moment denkt, wat hem niet altijd goed commentaar op zal leveren. Later, als hij wat ouder is, zal duidelijk zijn dat hij zeer loyaal is aan zijn Clan en zich wat gereserveerd houdt tegenover andere Clan katten, maar daarom niet per se hooghartig of arrogant. Net zoals zijn moeder zal hij een bepaalde zachtheid naar de katten hebben die hij liefheeft, maar zorgt zijn gereserveerde houding er soms wel voor dat hij koel of bot overkomt naar anderen, ook als hij dat niet zo bedoelt. Hij zal zijn siblings en zijn ouders door dik en dun steunen en voor hun opkomen als dit nodig blijkt te zijn.

Motivatie: Zoals jullie misschien al wel zien, ben ik geen kei in aanmeldingen aanmaken. Ik vind alleen de essentiële zaken belangrijk (zoals dat lijstje van jullie) en voor de rest lijkt het me vrij logisch wie dat de ouders en de Clan zijn waar hij in geboren wordt, dus vind ik het dikwijls onnozel om dat erbij te zetten om het aanmeldingslijstje langer te doen lijken (zoals jullie zien ben ik net zoals Treepaw rechtdoorzee haha). Ik denk dat mijn grootste motivatie toch wel is dat ik deze twee karakters heerlijk heb zien smiespelen bij elkaar in het Sharing Tongues topic en dat ik daar met Venompaw op kon reageren, haha. Voor de rest lijkt het me nog eens leuk om een kitten te spelen van een actief paar en vind ik Treepaw gelijk al een leuk karaktertje om mee te beginnen. Ik vind zowel Acorndust als Northernfaith interessante karakters en ik ben benieuwd hoe zij hun rol als ouders gaan vervullen; zo'n zaken via deze verhaallijnen ontdekken in de RPG is altijd een must en dat is ook één van de redenen waarom ik me opgeef. En voor de rest vind ik zowel Cynthia als Sans leuke RPG'sters waar ik keer op keer leuke dingen mee kan bedenken. Ik wens jullie veel succes met het kiezen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows 3Y307JEz_o
Lianne
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Harespirit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimedi 3 jul 2018 - 22:55


[KS] The family grows DTguhKEQ_o

NIGHTKIT » NIGHTPAW » NIGHTSHROUD

Nightshroud is een gespierde, grote kater. Een eigenschap die hij duidelijk van zijn vader geërfd heeft. Zijn vacht en oogkleur echter is bijna identiek aan dat van zijn moeder. Met zijn lange vacht, grote gevederde staart, en brede schouders is het wel duidelijk uit welke clan hij komt. Hij is een shadowclanner door en door.

Basic information «
Name Nightkit - Nightpaw - Nightshroud
Name meaning Night for his dark pelt. Shroud for his patterned fur and his talent to hide in shadows
Appearanc Long furred black and white tom with yellow eyes
Gender Male ♂


Personality traits «
kitten/adolescent
Good Diligent, serious, thinker
Bad Mean, quirky, hot headed


Nightkit is vanaf het begin af aan al wat serieuzer dan zijn zusjes en broertjes. Grapjes begrijpt hij niet en wat hij niet begrijpt vind hij stom. Hij kan impulsief zijn en erg gemeen uit de hoek komen als iemand hem plaagt. Hij moet maar niets hebben daarvan. Het liefst wilt hij heel de dag alle volwassenen lastig vallen om te vragen naar verhaaltjes over de clan. Verhalen over machtige leaders, verhalen over moedige krijgers, en verhalen over helden en verhalen over slechteriken. Lang over zulke verhalen nadenken kan hij als de beste waardoor hij als vast over komt op andere kittens als een saaie piet, want spelen doet hij immers niet. Maar ach.. als zoon van de deputy wil hij gewoon zo slim mogelijk worden, zo veel mogelijk leren en zo snel mogelijk aan de slag gaan als leerling! Wat nou saai in de nursery zitten met je slome broertjes en zusjes?

adult
Good Loyal, fierce, realist, steadfast
Bad Cold, judgemental, resolute, cruel

Er is geen enkele shadowclanner die durft te beweren dat Nightshroud niet loyaal is. Er is weinig dat hij niet zou doen voor zijn clan. Hij blijft realistisch en houd zijn hoofd koel. Zijn impulsiviteit en vurige temperament dat hij als jonge kat vertoonde is verdwenen. Hij heeft zijn emoties inmiddels onder controle gekregen en daar put hij kracht uit. Bijna niemand kan hem aan het wankelen brengen. Zijn prioriteit is ten alle tijden zijn clan. Zelfs zijn eigen familie kan hij zonder meer opzij zetten voor 'het grotere goed' voor de clan. Hij streeft er naar om ooit in zijn vaders voetsporen te treden. Hij kan wreed zijn, resoluut en koud. Maar toch heeft hij een soort moralen code waar hij zich aan houd. Liegen doet hij niet meer en zijn woord houd hij. De meningen van andere katten over hem kunnen hem geen barst schelen wat hem een tikkeltje arrogant kan doen overkomen. 


Physical appearance «

Nightkit zal een grote kit zijn, hij heeft immers de bouw van zijn vader geërfd. Naar maten hij zich verder ontwikkeld als leerling word hij sterker en krijgt hij een wat forsere bouw. Prima klauwen om mee te vechten en sterke poten om prooi mee te achtervolgen. Als volwassen kat zal hij minstens zo groot zijn als zijn vader. Hij lijkt altijd wat groter dan hij werkelijk is vanwege zijn nogal dikke, halflange vacht. Hij heeft spieren gekweekt en is een typische shadowclanner zoals ze beschreven worden.

Zijn ogen zijn bijna net zo geel als die van zijn moeder. De zijne hebben een wat meer donkere kleur dan de hare. Zijn vacht is halflang met een dikke, gevederde staart. Zijn vachtkleur is wit met een zwart patroon over het grootste gedeelte van zijn rug en lijf, en een staart die helemaal zwart is. Zijn kop heeft een soort zwart masker. Zijn poten, borst, en buik zijn het enige witte aan hem. Zijn neus en poot kussentjes hebben een donkere, zwarte kleur.


Motivatie «

Toen ik zag dat northern x acorn kittens zochten wist ik het meteen.. tijd om een aanmelding te schrijven B( Ik vind die twee echt een super leuk stel en het lijken mij goede ouders voor hun toekomstige kits. Toen ik eenmaal op een naam was begon de motivatie te stromen voor een nieuwe kitten. Stiekem vond ik dat altijd het leukst, een kitten bespelen van een actief paar, geen npc's, en je personage dan zien ontwikkelen en opgroeien als het ware in de rpg. Aanvankelijk wilde ik toen ik weer besloot om actief te worden op wc een shadowclanner aanmaken maar van het een kwam het andere en toen kreeg ik yarrowlight.. ik wilde mijn shadowclan aanmelding bewaren voor iets speciaals en dit vond ik de perfecte gelegenheid!
- Lianne


[KS] The family grows Wf4TCkDH_o


[KS] The family grows DXsIVz8
► The me that you thought the one who you sought
I'm not the kind of kid to point to a map who runs at a snap
I'm trapped, I'm trapped ◄


Laatst aangepast door Harespirit op vr 6 jul 2018 - 16:08; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows VNtTSZP
Sans
270
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimevr 6 jul 2018 - 12:25

hier is mamma --a-

Alvast bedankt voor de aanmeldingen allebei <<33 ^^


[KS] The family grows ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] The family grows DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 0:37

Inderdaad alvast bedankt voor de aanmeldingen allebei^^

Je hebt nog een maand om je aan te melden!


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] The family grows 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows Dcb702r-5e0d288b-85a9-40ea-94b5-11b21c056d44.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNiNzAyci01ZTBkMjg4Yi04NWE5LTQwZWEtOTRiNS0xMWIyMWMwNTZkNDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Lyra
171
Actief
I fell for you like an apricot from a tree
Hard, but I was ready for it

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Apricotpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimedo 26 jul 2018 - 23:13

Sorry, ik trek me toch terug. Ik denk anders niet dat ik de inspiratie ga hebben om hem actief te houden. Succes met de kitty zoektocht (:

- Lyra


Laatst aangepast door Apricotpaw op di 31 jul 2018 - 19:07; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
[KS] The family grows SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimezo 29 jul 2018 - 13:37

Na heel lang twijfelen en meerdere malen eventuele aanpassingen willen maken aan mijn aanmelding heb ik toch besloten om mij terug te trekken met mijn aanmelding. Sorry beide, maar ik denk niet dat hij anders actief gaat worden Smile - Lianne


[KS] The family grows Vultur12
My time is growing thinner, I'm just a tired old sinner .. No chips left on this shoulder, no pride in growing older
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows 2daac610
Blup
754
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimezo 29 jul 2018 - 14:05


GENERAL

Name: Coldkit
Future names: Coldpaw, Coldwar
Origin: Named after Northernfaith’s brother Warlord
Age: Unborn
Gender: Tom-cat /She-cat moet nog kiezen smh
Orientation: Unknown

Clan: Shadowclan
Rank: Kitten
Future rank: Apprentice, Warrior, Deputy?, Leader? Elder?
Place of birth: Shadowclan
Bloodline: 100% ? Shadowclan

FAMILY

Mother: Northernfaith
Father: Acorndust
Grandparents: Clovertalon †
Cedarwind † Deathprayer
Siblings: Unknown
Half-siblings: None
Uncles & Aunts: Warlord † (uncle)

Wipp


[KS] The family grows Img_5410
::::

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[KS] The family grows BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimezo 29 jul 2018 - 18:27


Southernkit

Name Southernkit
Gender Male
Sexuality Heterosexual
Age Unborn
Rank Kitten
Clan Shadowclan

Outside Southernkit heeft als kitten een eerder korte vacht, maar als hij ouder word groeit zijn pels steeds langer tot het uiteindelijk even lang is als die van zijn moeder. Zijn vacht heeft een diluted tabby patroon  dat een warme, lichtgrijze kleur heeft. Hij heeft donkergele, bijna amberkleurige ogen. Van bouw is hij eerder groot en breed, met later grote spieren die zijn snelheid beperken maar hem wel sterk en intimiderend maken.
Reason for name Hij is vernoemd naar zijn moeder, maar in plaats van Northern- Southern- omdat hij (1) een katertje is en (2) niet op haar lijkt.
Picture <333

Inside Southernkit is een beetje de typische shadowclanner zoals de andere clans hen zien. Hij is zeer trots, een trots die zich vaak uit in arrogantie. Hij voelt zich beter dan de anderen, en zéker de andere clans. Hij is trots op zijn vader, de deputy, en schijnt te denken dat dat hem vrij spel geeft. Southernkit kan in het algemeen niet goed tegen een andere levensstijl dan de zijne. Daarnaast is hij ook bijzonder conservatief - hij vecht tegen elke vorm van verandering tegen het clanleven zoals het is. Southernkit heeft de neiging om vrij snel agressief op iets te reageren. Hij vecht graag en goed, omdat hij daar ook veel voor traint. Desondanks heeft hij ook een scherpe tong; hij heeft een zeer sarcastisch gevoel voor humor en als geweld geen optie is, kan hij zo nog wel eens zijn mening duidelijk maken. Daarnaast in Southernkit ook zeer ambitieus. Hij wil ook deputy worden, zoals zijn vader, en daarna leider - en daar zal hij ook hard voor werken.
Keywords Arrogant; conservatief; ambitieus; gevat; hardwerkend; agressief; trots

My name Bunny
My age 18 jaar
My experience 5 jaar (en een beetje)
My ("famous") accounts Dyingblack†; Whitelion†; Winddancer†; Redpetal; Amberstorm (en veel te veel anderen)
Motivation Ik heb al een tijdje geen shadowclanner meer en eigenlijk vind ik dat heel jammer. Ik heb dan ook lang getwijfeld of ik me hier zou aanmelden - maar uiteindelijk toch besloten om dat wel te doen. En natuurlijk hou ik van Acorn en northern - vandaar dat ik ook besloten heb me aan te melden, natuurlijk :') En met wat voor karakter, lol. Southern gaat jullie nog last bezorgen als jullie hem kiezen, zoveel is zeker XD Ik heb veel te veel katten die goedhartig en/of zielig zijn, dus het zou wel echt eens een verfrissing zijn om nog es eentje te hebben die mooi arrogant en gewelddadig kan zijn. So yeah, ik hoop dat ie gekozen word <3
Notes Naam kan altijd verandert worden ^^ (ik twijfel of ik m miss liever Rockkit zou noemen, hm..)


[KS] The family grows BEqxnb


Laatst aangepast door Redpetal op ma 20 aug 2018 - 17:22; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] The family grows DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimezo 12 aug 2018 - 12:35

Bedankt voor de aanmeldingen^^ en jammer van de afmeldingen, maar het is jullie eigen keuze^^

Je hebt nog ongeveer een week om je aan te melden, t/m 19 augustus.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] The family grows 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[KS] The family grows BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimezo 19 aug 2018 - 12:32

Ik heb nog even de laatste details gefixt typfouten enzo (a)
Nu is Southern volledig af though <3


[KS] The family grows BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows VNtTSZP
Sans
270
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimema 20 aug 2018 - 19:40

We hebben besloten; de kittens die samen dit nestje zullen vormen zijn geworden:
1:
2:
3:
4:


Ik zal zo snel mogelijk het geboorte topic aanmaken!


[KS] The family grows ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
[KS] The family grows BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 13:23

Hier is Southern! ^^
Ik zou het heel leuk vinden als 'ie als eerste geboren mag worden maar het maakt op zich niet zo veel uit natuurlijk ; )


[KS] The family grows BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows 2daac610
Blup
754
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 13:33

Coldkit maakt niet zo veel uit, maar miss als laatste ivm dat die wat zwakjes is als kitten?


[KS] The family grows Img_5410
::::

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows VNtTSZP
Sans
270
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 13:36

1-Southernkit
2-Coldkit
3-Beechkit
4-Fawnkit

iedereen hier mee eens? ^^
Ik zal Fawn wel graag willen hebben als dat mogelijk is? <3


[KS] The family grows ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
[KS] The family grows BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 13:41

Voor mij is dat perfect ; )


[KS] The family grows BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows 2daac610
Blup
754
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 13:55

Is goed!


[KS] The family grows Img_5410
::::

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The family grows VNtTSZP
Sans
270
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Northernfaith
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 15:35[KS] The family grows ES5nzdK

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] The family grows DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 18:05

Kittens mogen op 2 weken als ze geboren zijn, daarna willen we ze elke 1e van de maand een maan omhoog gaan doen vanaf 1 september. Dan zullen ze op 1 september 1 maan zijn, op 1 oktober 2 manen, enz.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] The family grows 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
[KS] The family grows BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 19:16

Klinkt goed voor mij : D


[KS] The family grows BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The family grows   [KS] The family grows Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] The family grows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: