If time shall heal, then give us time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 If time shall heal, then give us time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yu
Member
If time shall heal, then give us time Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: If time shall heal, then give us time   If time shall heal, then give us time Icon_minitimedi 3 jul 2018 - 21:07+Shark

Het was een zwoele zomernacht, een wolkeloze hemel boven haar. Een kraai die ze eerder vandaag had gevangen lag levenloos bij haar poten. Ondanks de drukkende, zware vochtigheid voelde Yu zich minder bezwaard dan anders. Het verdriet, zelfmedelijden en de schuld hadden haar de afgelopen tijd kapot gemaakt, maar er zaten dagen tussen dat het beter ging. Er zaten dagen tussen dat ze jaagde, goed at, en kon lachen. Dit voelde als direct verraad. Ze wist dat het niet zo zou hoeven voelen, maar zo was het wel. Verraad jegens haar vader, alsof ze hem vergeten was. De elite lijkt hem te zijn vergeten, Dacht de poes bitter. Ze wist dat hier in de elite het anders ging dan in de clan, maar er was hier geen tijd voor rouwen geweest. Voor niemand niet. Nu Yu wat voorbij haar eigen leed kon kijken, kon ze enkel denken aan haar broertjes en zusjes, die zowel hun vader als moeder hadden verloren, in een klap wees. Zij moesten ook rouwen, maar ze wist niet of ze zichzelf de tijd gaven daarvoor. En dan was er Shark. De beste vriend van haar vader, die haar terug de clan in had gelaten met een nieuwe, loodzware last op zijn schouders. Shark die de onpopulaire keuze had gemaakt door Thora te benomen als commander, maar die, in haar ogen, zijn best leek te doen. Zo veel werk te doen, zo veel last, dan kon je helemaal je verdriet niet verwerken. Haar ogen gleden naar haar prooi. Veel honger had de poes niet. Een idee glipte haar hoofd in.

De poes had al snel het spoor van Shark te pakken, en vond hem gelukkig nog buiten zijn barn. Nu zou ze niet zomaar de leaders barn in kunnen walsen wanneer ze wilde. Yu trippelde op de kater af, kraai in haar bek, en ging naast hem zitten. Ze liet de prooi vallen en schoof het naar hem toe. "Hier," begon ze, gelijk met de deur in huis vallend. "Zie dit als een bedankje en een excuses." Bedankt voor me teruglaten, excuus voor het wegblijven. En instorten in je slaapkamer. Hopelijk hoefde ze dat niet hardop te zeggen, maar ze wou toch iets terugdoen. Ze wou hem afsluiting geven, als ze dat kon, door hem de tijd te geven die je niet zomaar kreeg in de elite. "Laten we over Claw praten," Ze probeerde haar stem zo luchtig mogelijk te houden, alsof hij gister nog langs was gewandeld. Zijn naam was de laatste tijd veel te zwaar besproken.What's more wrong - that I too wish to be great
If time shall heal, then give us time Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
If time shall heal, then give us time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: