Red snow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Red snow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Red snow DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Red snow   Red snow Icon_minitimedo 5 jul 2018 - 15:23

Waarom hij precies op de dag dat hij had besloten om naar het Skyclangebied te gaan een dode Snowynight zou aantreffen, was iets waar hij geen antwoord op wist. Toch was het duidelijk dat Bloodclan nog steeds dacht dat ze het konden maken om een Shadowclanner te vermoorden. Ongeacht of het in de buurt van Shadowclan territorium was of niet. De woede die hij had gevoeld toen hij haar lichaam had gevonden was nog steeds aanwezig, maar op een lager pitje. Echter als iemand hem goed kende zouden ze het kunnen merken. Hij bereidde zich dan ook voor, voordat hij door de kampingang naar binnen ging. Hij had dit al een keer meegemaakt toen hij Warlord naar binnen had gedragen, waarschijnlijk zouden er weer dezelfde vragen zijn over wat er was gebeurd. Echter was het enige dat hij wist dat een bloodclanner het gedaan had, maar niet wie. Dat was iets dat frustrerend bleef. Als hij de bloodclanner had gezien, dan had hij tenminste een kat voor zich, maar hij moest het nu alleen doen met de geur die achtergebleven was. Hij stapte door de kampingang en liep recht naar het midden van het kamp waar hij Snowynight neerlegde. Hij drukte zijn neus nogmaals in haar vacht, voor hij een stap achteruit nam en wachtte tot meer katten zouden komen. Dan zou hij kunnen uitleggen wat er gebeurd was en hopelijk zou hij ondertussen de woede onder controle kunnen krijgen.

[Snowynight is vermoord in Skyclan gebied door een bloodclanner en Acorndust heeft haar terug gebracht naar het kamp.]


If you are strong, you'll find responsibility
Red snow 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Red snow S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimedo 5 jul 2018 - 15:37


De jonge kater was nog maar net wakker van een dutje. Hij lag nog voor even in zijn nieuw nestje terwijl hij zijn voorpoot aan het schoonmaken was. Pas toen hij wat geschrokken gemompel hoorde en een Apprentice de den uit zag lopen keek Chickenpaw ook al op in nieuwsgierigheid. Hij stond op en liep met een rommelige vacht naar buiten, gelijk daar zag hij een witte vacht van een warrior. Een kattin. “Snowynight!” Kwam er opeens in hem op. Gelijk voelde hij zich meer aangetrokken. Veel over de witte poes wist hij niet. Maar wel dat ze familie was van zijn dode vader, had hij gehoord. “Oma!” Hij ging tussen de menigte door kruipen tot hij het dode lichaam voor hem zag. Hij had zich nog herinnerd hoe Warlord hier naarbinnen was gebracht. Ook dood. Toen was hij nog een kitten geweest. Maar nu... Hij was pas net een Apprentice. Met het spijtig besluit dat dit langzaamaan normaal aan het worden was. “Het- wat is er gebeurd?!” Zei hij iets te luid, zijn hoge stem lichtelijk schor, iets te paniekerig voor een normale kat. Chickenpaw wist totaal niet hoe hij met de dood om moest gaan. En het feit dat nog een warrior zich bij de sterren aangesloten had hielp al helemaal niet met hoe de bruine kater zijn reacties plande. Nou, niet dus. Toch zei de paniek in zijn groene ogen genoeg toen hij Acorndust aankeek. Was dit wat het clanleven inhield?


Red snow ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
Red snow FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimedo 5 jul 2018 - 16:33

De oudere kattin keek op toen de geur van bloed merkbaar werd. Meteen was ze alert, haar haren overeind. Ze zag gelijke reacties rondom haar van katten die de geur ook opmerkten. Haar ogen vernauwden zich automatisch toen ze zag hoe Acorndust het kamp binnenliep met een lichaam op zijn rug. De witte vacht was makkelijk te herkennen; dit was Snowynight. Haar mondhoeken drukten naar beneden. Snowynight was een warrior van rondom haar leeftijd geweest, wat de inslag van haar dood heftiger maakte. Wasp kwam overeind toen een jonge apprentice in paniek vroeg wat er gebeurd was. Ze liep naar hem toe, hield hem in de gaten, maar kwam niet te dichtbij. Ze wist dat het niet altijd op prijs gesteld werd om te troosten. De BloodClangeur was nu ook duidelijk te ruiken. Rotkatten.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings


Laatst aangepast door Waspsting op do 5 jul 2018 - 20:19; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peril
Member
Red snow DPKsfdL
Babs
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimedo 5 jul 2018 - 17:56

Het was een beetje een lome dag geweest voor Sunvoice. Het was warm geweest en met haar dikke pels werkte dat toch allemaal niet heel erg optimaal. Ze had nooit geweten dat je je dan toch plots zo ijskoud kon voelen.

Eerst herkende ze het lichaam niet wat door Acorn dust het kamp binnen werd gedragen. Natuurlijk gingen haar oren hangen in rouw, maar de klik was nog niet gemaakt met de witte pels. Het was toch immers niet mogelijk? En toen begon de twijfel te draaien. Waar had ze haar moeder het laatst gezien? Was ze niet weer in een van die buien het kamp uit gelopen? Het was haar moeder

"Mama?!

Sunvoice voelde het bloed uit haar gezicht wegtrekken en spurte naar Acorndust toe. Het was haar moeder. Oh nee oh nee oh nee... " Ome Nightspark! bracht ze overstuur uit, haar stem sloeg over. Waar was hij? Hij moest.. Ze wist het niet meer. Ze drukte haar neusje in de vacht van haar moeder. Het was koud. Ze was al koud. Ze hief haar blik op naar Acorndust, verscheurd van verdriet. "Hoe.." bracht ze verstikt uit. Had hij..? "Waarom breng jij telkens de dode katten terug!" Met een nieuwe verstrengelde kreet begroef ze weer haar neus in de vacht van Snowynight. Ze was weg. Ze was weg en kwam niet meer terug.


Red snow GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Red snow DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimevr 6 jul 2018 - 11:00

Hij wachtte kort tot hij genoeg gekalmeerd was. Er waren ondertussen al een paar katten bij gekomen, waaronder Chickenpaw die vroeg wat er was gebeurd. Voor hij echter kon spreken, kwam Sunvoice naar het lichaam van haar moeder toe en zijn woede maakte plaats voor somberheid. De poes had haar moeder verloren en het leek erop dat ze alles wat ze op dat moment voelde op hem africhtte, maar dat maakte hem niet uit. Hij was tenslotte degene die nu al voor de tweede keer een lichaam naar binnen had gebracht. Echter was Tallshadow er niet op het moment, gezien hij naar de moonstone was, dus het was aan hem om nu te beslissen wat te doen. Ergens wist hij dat een patrouille eruit sturen mogelijk van hem verwacht zou worden, alleen was de vraag of hij op het moment katten kon missen om dat te doen. "Ik heb Snowynight gevonden in het oude Skyclangebied, duidelijk vermoord door een bloodclanner, die geur hing er namelijk." Zei hij duidelijk genoeg zodat iedereen het zou kunnen horen. Mogelijk zouden ze zich nu afvragen wat hij daar deed, maar dat was nu niet aan de orde. Hij wachtte de reactie van de katten af voor hij zou beginnen over een patrouille of iets dergelijks. Hij kon Sunvoice namelijk ook geen antwoord geven op de vraag waarom hij altijd degene was die de lichamen naar binnen bracht. Het was namelijk gewoon puur toeval en daar kon hij niet veel aan doen.

[Emma en ik hebben overlegd dat dit plaatsvindt in de tijd dat Tallshadow naar de moonstone is om zijn levens te halen, dit betekent dat degene die daarnaar meezijn hier niet kunnen reageren en dat Acorndust dus de leiding heeft op het moment.]


If you are strong, you'll find responsibility
Red snow 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightspark
StarClan
Red snow DPKsfdL
»Quinty«
1016
Actief
I've never been good enough

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightspark
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimeza 7 jul 2018 - 22:09

Hij werd geroepen, het was van net buiten het kamp al te horen. De zwarte kater had alles laten vallen toen hij zijn nichtje zijn naam had horen roepen. Toch bleef hij verstijft stilstaan bij de ingang van het kamp. De geur van zijn zusje, de geur van Snowynight hing hier rond. Het was gemengd met de geur van Acorndust, de Shadowclan Deputy, samen met de geur van bloed. Het beangstigde hem. Snowynight had een lastige tijd achter de rug, het leek in de familie te runnen. Op het moment dat zijn mentale gestel weer wat beter werd, ging die van haar achteruit. Nightspark slikte moeizaam, terwijl hij zich het kamp binnen werkte.
Het was het moment dat hij het groepje katten zat, de geur van bloed sterker werd en hij de bekende witte vacht zag. Sunvoice zat er naast, snikkend, de rest zat stilletjes om het lichaam heen dat hij als geen ander herkende. Het voelde alsof een bak ijswater over hem heen was gegooid en ze 'm daarna in een sneeuwstorm hadden buitengesloten. Zijn hele lichaam werd koud, verdoofd en verstijfd. Zijn hart klopte in zijn keel, maar zijn keel zat dicht. Piepend haalde hij adem, terwijl zijn poten in beweging kwamen en hij op het lichaam af liep. "Nee," murmelde hij zachtjes, er kwam nauwelijks geluid bij te pas. Pijn sneed door zijn hele lichaam heen, terwijl hij zich naast de witte vacht van zijn zusje liet vallen. Yin en Yang, weer bij elkaar. Ze hadden zo veel meegemaakt samen, hij had haar zo vaak geholpen, raad gegeven, uit de nesten geholpen. Zij had hem op het rechte pad gehouden, een luisterend oor geboden, gezegd wat hij wel en niet moest doen. En nu.. Nu zou hij er alleen voor staan. Hij begroef zijn snuit in de vacht van Snowynight. Hij kon niet eens nadenken over wat er gebeurd was, wie hier verantwoordelijk voor was. Voor nu wilde hij gewoon alleen zijn, alleen met de laatste kat die hij had willen verliezen. Voor nu hoopte hij stiekem dat Starclan hem zou komen halen, zodat hij hier nu alleen wilde zijn. Voor nu was hij het leven moe.


And I know you have a heavy heart; I can feel it when we kiss
So many men stronger than me have thrown their backs out trying to lift it
Red snow ERajrCS
But me I'm not a gamble you can count on me to split
The love I sell you in the evening, by the morning won't exist.


Stuff &'nd stamps<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Red snow DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimeza 7 jul 2018 - 22:39

Zijn klauwen schoten voor de zoveelste keer na Warlord’s dood uit zijn hulzen toen hij Acorndust met een lichaam het kamp binnen zag komen. Het was duidelijk wat er was gebeurd en Venompaw voelde dat er zich een brok in zijn keel vormde. Normaal gezien was hij iemand die zijn gevoelens niet snel toonde, zeker niet als hij verdrietig was, maar hij kon zijn tranen niet langer inhouden en ze rolden niet veel later onbeschaamd over zijn wangen terwijl hij zijn poten machteloos en op een harde manier in het zand onder hem duwde. Hij had geen idee wat hij moest zeggen, wat hij moest doen om het leed te verzachten van de katten die daadwerkelijk familie van haar waren geweest. Met een brok in zijn keel die alsmaar erger werd, keek hij toe hoe Nightspark, de nabijste familie van Snowynight, zich bij haar lichaam liet zakken. Hij keek naar zijn poten en doordat hij dit deed, zag hij een ander paar poten. Hij herkende Waspsting en even was de drang groot om zijn gezicht te verbergen in haar vacht, om even op de één of andere manier zonder weg te gaan uit het kamp zich te kunnen terugtrekken uit dit leed. Maar hij vermande zich en dwong zichzelf in plaats daarvan toe om te zien hoe Nightspark zich naast het lichaam van zijn zusje legde en zijn gevoelens op de vrije loop liet. Het zou voor hem niet meer veel kosten om wanhopig te gaan schreeuwen. Weer hadden ze een ShadowClanner verloren, weer was BloodClan hun te snel af geweest. En er was niets wat hij kon doen, niet nu tenminste. Weer zag hij toe hoe een Clanmate, hoe een soort familielid van hem, de dood vond dankzij dat stel rotkatten. De opmerking die Sunvoice naar Acorndust had gemaakt, zorgde ervoor dat Venompaw zijn aandacht kort op haar richtte. “Dat is niet eerlijk. Het is niet zijn schuld.” Zijn stem kraakte. “Hij kan er ook niks aan doen en hij zal het vast niet leuk vinden.” Dat laatste hoorde ze waarschijnlijk niet eens, maar Waspsting misschien wel. Hij keek, met zijn oren laag tegen zijn kop en zijn verdriet duidelijk zichtbaar, opnieuw naar zijn poten, voor één keer in zijn leven niet meer wetend wat hij precies wilde doen.


Tag: Sunvoice, Acorndust, Waspsting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peril
Member
Red snow DPKsfdL
Babs
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimema 9 jul 2018 - 11:32


Acorndust miauwde dat hij haar gevonden had. Een Bloodclanner.. Haar arme moeder, met in welke staat ze was, had waarschijnlijk geen schijn van kans gehad. De kattin was hard geraakt door alle verliezen. En toen het vrij duidelijk was dat wat ze ook zei, dat haar moeder niet terug uit de put getrokken kon worden, was Sunvoice toch wat verder gegaan met haar eigen leven. Ze was er wel voor haar moeder, maar niet meer de volle 100% zodat ze zichzelf aan het wegcijferen was. Sunvoice had haar meer moeten steunen.. Ze had er meer voor haar moeder moeten doen. Als ze meegegaan was.. Sunvoice voelde zich misselijk. En de aankomst van Nightspark maakte het niet veel beter. Waar zij verscheurd was van verdriet, was Nightspark verbrijzeld tot stof. Ze drukte snikkend haar pels tegen die van haar oom aan terwijl haar tranen de vacht op haar wangen glad maakten. Venompaw keek ze alleen maar even in stilte aan, waarna ze haar kop weer afwende van de apprentice. Hij was op dit moment geen reactie waardig. Ze drukte haar neus weer in de bebloedde vacht van haar moeder, tevergeefs hopend dat ze ergens toch nog een hartslag kon bespeuren.

TAG: Acorndust, Nightspark, Venompaw.


Red snow GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionstep
StarClan
Red snow Nala-nala-19486228-100-100
Kiek
244
Afwezig
I like the way your brain works, I like the way you try to run with the wolf pack when your legs are tired.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionstep
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimedi 10 jul 2018 - 12:53

Haar nekharen schoten overeind bij alleen de geur al. Bloodclan. Haar ogen schoten rond het kamp van katten die zich verzamelde op een plek, ze wist meteen dat dit foute boel was. De rode kattin kwam snel in de poten en bewoog zich richting de verzameling katten. In het midden lag Snowynight, zonder enig leven en doordrongen met de geur van Bloodclan. Meteen ging haar blik naar Acorndust. Tallshadow was er niet, dus hij moest hier nu voor opdraaien. Ze voelde iets van medelijden met hem, hij zou alle woede van Snowy's familie over zich krijgen. Toch kon ze het niet helpen om zelf ook iets van woede te voelen. Dit was de zoveelste keer dat Shadowclan iets afgenomen was door die moordende beesten. "Acorndust, wanneer gaan we die vlooienbalen van Bloodclan op hun plek zetten? Dit kan zo niet langer!" haar dikke staart werd nog dikker. Lionstep wist dat ze niks konden doen zonder Tallshadow en dat alleen gaan een zekere dood betekende, maar iemand moest die katten leren dat dit soort zaken niet zonder consequenties gingen. Tallshadow daarin tegen zou zeker weten hier niks op uit halen, hij zou het gewoon accepteren en laten gaan. "Bloodclan heeft teveel van ons af genomen." blies de kattin daarna nog boos, hopend op enige bijval van iemand uit haar clan.

TAG: Acorndust


Red snow 0V0T0ZLL_oRed snow G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Red snow DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Red snow   Red snow Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 21:36

Hij wist dat Bloodclan teveel van ze genomen had, echter kon hij op het moment niet zomaar een patrouille eropuit sturen. Als Bloodclan het idee kreeg om het kamp aan te vallen terwijl hij er een patrouille uit zou sturen, zou dat niet goed aflopen mogelijk. Het was niet echt een risico dat hij zomaar kon nemen. Toch wist hij dat ze niet niks konden doen, echter niet op het moment. Dat leek hem tenminste niet, tenzij iemand met een goed plan ervoor zou komen. "We kunnen Bloodclan hier niet mee weg laten komen." Zei hij dan ook rustig tegen Lionstep. "Echter moeten we op het moment eerst aan onze eigen veiligheid denken en om er nu een patrouille opuit te sturen is niet het meest verstandige om te doen." Hij wist dat hij vele katten hiermee zou teleurstellen, echter zouden ze beter kunnen wachten tot Tallshadow terug was en dan een plan maken om iets tegen Bloodclan te doen. "Ik ben het er echter wel mee eens dat we ze niet zo door kunnen laten gaan, zodra Tallshadow dan ook terug is moeten we gaan kijken wat we eraan gaan doen." Meer patrouilles was blijkbaar nog niet genoeg geweest en Bloodclan luisterde niet, dus het was hem duidelijk dat dit niet langer door kon gaan op deze manier. Echter wist hij dat hij deze beslissing niet nu alleen kon maken.

Tag: Lionstep


If you are strong, you'll find responsibility
Red snow 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Red snow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: