Exploring. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Exploring.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vine
Member
Exploring.  DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vine
BerichtOnderwerp: Exploring.    Exploring.  Icon_minitimeza 7 jul 2018 - 21:39

Een emotieloze blik was in zijn ogen te zien terwijl hij kalm door het gebied liep. De geur van brand hing nog steeds als een ziekte in de lucht, ook al was het waarschijnlijk een heel lange tijd geleden dat SkyClan hier verdreven was door de brand, volgens de verhalen dan. Vine had tijdens zijn reis terug naar huis wel het één en ander gehoord, ook al was hij toen nog vrij jong geweest om alles te begrijpen. Kleine puzzelstukjes van wat anderen hem verteld hadden, dwaalden door zijn gedachten en hij had die langzaamaan bij elkaar weten te brengen dankzij de verhalen die hij gehoord had van oudere, ervaren katten. Het was interessant om te weten, maar niet bepaald relevant. Het was niet alsof hij het later zou kunnen gebruiken of iets dergelijks, maar kennis was macht en dus wilde hij zo veel mogelijk kennis over elk onderwerp verzamelen als hij maar kon. Ook over de kittypets, als dat betekende dat hij dat op de één of andere manier naar zijn voordeel kon gebruiken. Vine sloop door het verbrande woud heen en koos, in plaats van naar rechts te gaan en zo naar het meer te gaan waar hij de sterren weerspiegeld kon worden op de oppervlakte van het water, rechtdoor te blijven lopen. Uiteindelijk kwam hij uit in een gedeelte dat doodliep en dat overduidelijk als kamp had moeten fungeren. Zijn blik bleef hangen bij een paar kleine kuilen die konden fungeren als slaapplaats. Het zou nooit meer genoeg zijn voor meerdere katten, maar hijzelf zou hier wel een plaatsje kunnen vinden waar hij tijdelijk kon verblijven. In elk geval tot hij zekerheid had wat de BloodClan betrof. Hij wilde net op onderzoek uitgaan toen hij een paar pootstappen achter zich hoorde. Hij twijfelde er kort over om zich te verbergen, maar maakte zich toen juist kenbaar door op een steen te springen zodat hij in het zicht kwam en keek naar de kat die, net als hem, ook het kamp betrad. “En wie mag jij zijn?” vroeg zijn emotieloze stem.


+ Eerste post Lexa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
Exploring.  E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: Exploring.    Exploring.  Icon_minitimezo 8 jul 2018 - 20:50

Met grote passen liep de she-cat rond. Irritante clankatjes met hun irritante regels. Boos sloeg ze haar nagels in een grote tak en klemde haar kaken op elkaar waardoor het hout splinterde tussen haar kaken. Lexa zwiepte met haar staart en kneep haar groene ogen samen toen ze de verse geur van een andere rogue rook. Ze had géén zin in andere katten vandaag en liep dan ook verder, maar eindigde waar de andere kat was. "En wie mag jij zijn?" Gefrustreerd sloet ze haar nagels in de grond. "Lexa kom Trikru." Bromde ze. Niet dat de laatste twee woorden hier ook nog maar iets betekende, maar het gaf haar toch een gevoel van zekerheid, zelfvertrouwen. "En jij?" Vroeg ze hem, maar ze was niet echt geïntresseerd in wie hij was. Hij moest oprotten en dat had haar enige interesse.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

Exploring.  X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Exploring.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: