My youth is yours. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My youth is yours.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vine
Member
My youth is yours. DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Vine
BerichtOnderwerp: My youth is yours.   My youth is yours. Icon_minitimeza 7 jul 2018 - 21:49

Zijn spieren spanden zich aan, zijn schouders bolden op, zijn tanden raakten elkaar toen zijn tong kort over zijn lippen likte en niet veel later sprong hij op zijn nietsvermoedende prooi. Alsof het een gevaarlijk roofdier was die hij tegen de grond werkte en niet een simpele muis rolde Vine met de muis over de grond. De muis was natuurlijk allang bewusteloos geraakt door de enorme klap die Vine’s volle lijf op hem had veroorzaakt, maar was dood na het rollen. Vine bleef het als een speeltje tussen zijn vier poten geklemd houden terwijl hij op zijn zij lag en beeldde zich in hoe hij weer overeind zou komen en het gevecht zou hervatten. Meer dan eens had hij zich afgevraagd hoe het zou zijn om met een echte, sterke tegenstander te vechten. Tot nu toe was hij gevechten die de moeite niet waard waren uit de weg gegaan. Hij zou iemand enkel uit zijn tent lokken als hij geïrriteerd was en tot dusver waren velen slim genoeg geweest om te weten dat hij zijn dreigementen meende en dat hij niet zou aarzelen om aan te vallen als de kans zich er voor zou voordoen. En om eerlijk te zijn had hij nog niet veel gevechten gehad, maar veel vrienden had hij ook niet gemaakt. Dat kwam omdat hij meestal zei wat hij dacht en anderen dat niet echt op prijs konden stellen waardoor er niet veel zich genoodzaakt voelden om contact met hem te houden. Hij vond het best; hij had al die neppers toch niet nodig en binnenkort zou hij zich niet meer hier bevinden, maar in de BloodClan. Een kleine grijns kroop om zijn lippen bij dat idee en hij kwam overeind, de muis nog steeds in zijn bek houden. Zijn groene ogen scanden de omgeving en bleven kort hangen op een kat die hem naderde. Hm?


+ Eerste post voor Nevermind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My youth is yours.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: