Instinct 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Instinct

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Instinct S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Instinct   Instinct Icon_minitimedi 10 jul 2018 - 20:54


Zijn ogen waren gericht op een vogel, dat vlak naast een boom lag rond te zoeken voor enig tegen van voedsel. Chickenpaw was gericht op het kleine beestje. Hij was niet echt van plan het te vangen, aangezien hij dat niet volledig van Russetfur geleerd had. Maar hij was wel vastberaden het op te jagen. Want het enige wat hij wou was een wandeling maken. Toch, de kitten dat nog in hem zat had hem verteld achter het gevleugelde dier aan te hollen. Gewoon omdat het leuk was. Bovendien verveelde hij zich rot hier.
Vandaar dat hij een nogal zielige, jaagpositie aangenomen had. Nou ja, als je het een jaagpositie kon noemen. Hij gleed ondertussen ook al uit door het natte gras terwijl hij achter de vogel aan sprintte. Als verwacht vloog het snel weg. Maar Chickenpaw viel zo tegen een boom aan met een luide, "auw! StarClanverdom-" Hij stopte gelijk. Zijn ogen werden groot terwijl hij rondkeek. Zijn moeder had hem zelf geleerd. Schelden was niet netjes. En ergens had de bruine kater geloofd dat het ongeluk gaf als je StarClan erbij betrok. Hij moest zichzelf meer onder controle houden.

+ Venompaw


Instinct ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Instinct DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Instinct   Instinct Icon_minitimezo 15 jul 2018 - 8:23

Venompaw keek geconcentreerd naar de muis die zich voor hem bevond. Hij zakte een beetje door zijn poten en hield de muis strak in de gaten terwijl hij langzaam naar voren sloop. Hij verdeelde het gewicht over zijn poten en zorgde ervoor dat zijn flanken niet te veel bewogen zodat hij geen geluid zou maken. Hij hield zijn staartpunt netjes boven de grond zodat deze niet per ongeluk over de bosgrond gesleept kon worden. Zijn klauwen schoten pas op het laatste moment uit hun hulzen, toen hij de sprong waagde. De oortjes van de muis gingen omhoog, maar hij werd al verdoofd door de enorme klap waarmee Venompaw’s lijf op hem terechtkwam. Venompaw had geleerd dat hij niet te veel tijd moest spenderen aan het doden van een prooi en het moment niet langer mocht rekken dan nodig was. En dus schoot hij al naar voren met zijn bek en beet de nek van de muis snel door. De muis had niet eens meer tijd om een waarschuwingskreet door het woud te laten galmen en tevreden zijnde kwam Venompaw omhoog met de muis in zijn bek. Hij liep in de richting van the Pinewoods en zag daar Chickenpaw staan. Zijn opgetrokken wenkbrauw toonde enkel zijn verraste houding aan toen hij zag wat voor jachthouding Chickenpaw aannam. Vervolgens moest hij de muis uit zijn bek laten vallen omdat hij niet meer bijkwam van het lachen toen Chickenpaw zijn zielige sprong deed en ook nog eens uitgleed. “Oh, man, Chickenpaw, die was echt goed,” zei hij lachend. “Ik weet niet precies wat Russetfur je aanleert, maar dit kan het niet zijn.” Hij grinnikte en liep naar de apprentice toe. Hij liet de muis op de grond vallen en begroef deze snel in een diep kuiltje. Hij besloot dat hij zijn denmate lang genoeg had gepest. “Je jachthouding is helemaal verkeerd,” zei hij op een vriendelijkere toon. “Je duikt in elkaar alsof je een kitten bent die een mosballetje gaat bespringen. Je moet lager door je poten zakken, je staart hoger houden en je gewicht verdelen over je achterpoten. Kijk, zo.” En hij zakte zelf in de jachthouding die hij al zo dikwijls had geoefend waarna hij zijn blik op Chickenpaw richtte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Instinct S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Instinct   Instinct Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 9:12


Hij had de andere Apprentice niet opgemerkt totdat hij een hatelijk gelach achter zich hoorde. Wat hem gelijk licht ergerde. “Oh, man, Chickenpaw, die was echt goed,” De jongere Apprentice draaide zich om en herkende gelijk de kop van Venompaw. Hij was amper een maan ouder. Maar toch meer ervaren dan Chickenpaw. Toch was het logisch want hij moest wat langer wachten voor hij zijn mentor kon krijgen. En voor nu waren de trainingen slechts stroef aan het lopen. “Ik weet niet precies wat Russetfur je aanleert, maar dit kan het niet zijn.” He rolde voor kort met zijn ogen voor hij toekeek hoe de andere kater zijn eigen vangst neerlegde om dichter naar hem toe te lopen. Voor kort was Chicken verward. Hij knipperde in lichte angst tot hij ontdekte dat hij hem alleen maar wou helpen en niet... Andere dingen wou doen zoals vechten of een knuffel geven of iets meer intiems. Blah! Hij kon zichzelf wel slaan.
“Je jachthouding is helemaal verkeerd,” zei hij wat vriendelijker. “Je duikt in elkaar alsof je een kitten bent die een mosballetje gaat bespringen. Je moet lager door je poten zakken, je staart hoger houden en je gewicht verdelen over je achterpoten. Kijk, zo.” Venompaw deed het voor kort voor. Het was duidelijk dat hij het al onder de knie had. Vergeleken met Chicken dan. De bruine kater probeerde de ander zo goed mogelijk na te doen. Zijn gezicht gaf een duidelijke verward teken terwijl hij dezelfde houding aannam. Maar merkte niet op dat zijn schouders veel te ver naar voren hingen en zijn staart tegen de struik aantikte, omdat hij zo verdomme nerveus was voor StarClan-wist-wat. "Zo?" Waagde hij maar.Instinct ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Instinct
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: