Help 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Help

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 0:38

Hijgend rende de kater de eerste de beste opening in die hij zag en dook achter een grote stapel mos in de hoek. Voorzichtig stak hij zijn kop erbovenuit om te kijken of zijn belagers hem achtervolgden of dat hij veilig was. Even was hij zijn oren vergeten, die als twee antennes boven het mos uitstaken, voor hij ze snel platlegde en vanuit zijn plekje doortijgerde naar het hoekje van de den. Nu hij hem van zo dichtbij - dat wilde zeggen: met zijn neus op de vloer - zag, ontdekte Tall dat het de elders den was die hij ingevlucht was. Een zucht van opluchting ontviel hem, hier zouden ze hem niet zoeken. Voorzichtig durfde de kater weer overeind te komen terwijl hij over zijn schouder checkte of dat echt het geval was, toen hij tegen iets zachts opbotste. Door de spanning sprong hij zo hoog dat zijn oren de takken van de overdekking raakte en beschaamd landde hij, meteen met grote ogen naar zijn slachtoffer kijkende. "Sorry mevrouw het spijt me zo, ziet u ik was op de vlucht en..." Zijn stem stierf langzaam weg toen hij de grijze vacht begon te herkennen en zijn ogen werden groot van angst. Zou je net zien, ontvluchtte hij de ene nachtmerrie, ontmoette hij een ander.

@Slatefur


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 10:41


Het was een trage dag. Warmte hing als een deken over het kamp heen en ondanks dat Slatefur haar wandelingen hoog in achting hield om zichzelf fit te houden na de reis en om de layout van het territorium vers in haar geheugen te houden, was dit haar teveel. De kattin lag niet eens in haar nest, omdat de grond koeler was. Ze had ook niet verwacht dat er wat zou gebeuren vandaag. De oude elders in de den, die wel op leeftijd deze rang hadden gekregen lagen knockout en ze had alle verhalen wel gehoord. Ze had dan ook niet verwacht dat er iemand tegen haar aanbotste. Slatefur schrok op, oren gespitst en snorharen trillend. Haar kop draaide zich naar haar belager, maar ze zag toch niet bijster veel. Je zou toch zeggen dat dit soort dingen na zoveel manen geen automatisme meer waren, maar het viel vies tegen. Toch zeiden haar andere zintuigen haar genoeg. Kater, aan de geur te ruiken. Groot. En die stem.. Het was Tallshadow. Slatefur legde één van haar oren wat achteruit toen deze ook abrupt stopte met spreken. "Tallshadow, wat een eer dat je de elders den komt bezoeken." miauwde de kattin wat droogjes. Als kitten was ze bang voor hem geweest, maar elder worden en blind de journey maken had de wereld wat voor haar gerelativeerd. Dat waren pas angsten.Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 14:59

Duidelijk was wel dat de poes zich heel wat minder druk maakte over deze situatie dan Tall, waar zij rustig bleef en het ondanks haar blindheid voor elkaar kreeg unimpressed te kijken zat hij rond te kijken in de hoop een zondebok te vinden voor deze situatie. Toen dat mislukte keek hij toch maar naar de poes en glimlachte hoewel ze dat niet kon zien. Misschien kon ze het voelen? Hij wist niet echt hoe blindheid werkte om eerlijk te zijn, was alles gewoon zwart?
Oke vragen voor een andere keer, de poes was meer in controle dan hij en dat maakte het alleen maar meer awkward voor hem, vandaar dat hij zich snel vermande en netter ging zitten. Misschien maar beter dat de poes niet kon zien hoezeer zijn poten trilden. Zou ze dat kunnen voelen? Tall schudde zijn hoofd in de hoop al die nieuwsgierigheid even weg te krijgen en reageerde toen zo diplomatiek mogelijk op de poes haar opmerking. "Ja, leek me wel eens tijd," Mauwde hij netjes terug, beetje jammer dat ze de twinkeling in zijn ogen niet meekreeg. "Dusseeeh," Vervolgde hij, nog eens om zich heen kijkende, "Hoe gaat het ermee?" Mocht je dat vragen aan een blinde? Ongeschreven regels zouden eens opgeschreven moeten worden, dat zou zijn leven zoveel simpeler maken.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:07


Slatefur was ondertussen gaan opzitten op een voorzichtige wijze. Ze wilde niet tegen iemand op botsen of vast komen te zitten in de muur van de elders den. Het is wel een keer gebeurd toen ze net blind was. Gelukkig had ze geleerd om veel meer te vertrouwen op andere zintuigen die haar niet verlaten hadden. De gevoelige snorharen rond haar kop zeiden haar veel over haar directe omgeving, waar ze doorheen paste, waar niet en waar ze moet uitkijken. Het was alleen wennen geweest.
Ze trok haar kop eventjes wat op toen ze zachte trillingen in de grond voelde. Alles was gevoeliger geworden. "Tril je?" besloot ze eerst te vragen aan Tallshadow, haar uitdrukking verbaasd en wat ongelovig. Dat ze blind was, betekende juist dat ze oplettender was geworden. Maar misschien had ze het mis. "Maar het gaat prima, ik kan hier veel beter de weg vinden dan op reis." Ze hield vervolgens haar kop wat scheef. "Hoe gaat het met jou? Je ziet er goed uit namelijk." Ze kon het nooit laten om zulke opmerkingen te maken. Nu ze blind was kon ze er beter het beste van maken.
[/quote]Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:16

Zijn hele trotse houding zakte in elkaar toen de poes al eerste reageerde door te vragen of hij trilde. Een hevige oogrol in de richting van Starclan - ja hij gaf hen de schuld bij gebrek aan beter - volgde en voorzichtig probeerde hij zichzelf wat stiller te krijgen. "Nee," Mauwde hij, niet erg overtuigend, "Dat zijn de trillingen van de aarde die helpen het ritme van dansen vast te houden," Vervolgde hij veel zekerder, tevreden kijkend door zijn goed bedachte verhaal. Maar goed dat ze zijn smug face nu niet kon zien, ze had het er zo afgeslagen. De poes ging verder met antwoord op zijn vraag en Tall kon het niet laten even te grinniken over haar opmerking over de reis. "Je bent niet de enige, ik denk dat iedereen zich op die reis verdwaald voelde," Antwoordde Tall met een glimlach, zij het een waterige.
Deze maakte al snel plaats vol opperste verbijstering toen de poes melde dat hij er goed uitzag in relatie tot hoe het met hem ging. Een paar keer opende de kater zijn mond alleen om hem weer te sluiten, en met vernauwde ogen keek hij de poes achterdochtig aan. Beetje jammer dat hij zo weinig wist over blind zijn. "Dank.. je?" Besloot hij uiteindelijk, nog steeds in verwarring, "Tis een nieuwe look die ik uitprobeer maar ik ben er nog niet zo zeker van," Ging hij maar gewoon verder alsof het de normaalste zaak van de wereld was, wie was hij om te zeggen dat Slate hem echt niet kon zien? Wie weet zag ze contouren? Wist hij veel.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:21


Slatefur luisterde naar de woorden van Tallshadow en bewees dat zelfs een blinde nog met haar ogen kon rollen. De kattin zette haar pootjes netjes naast elkaar en krulde haar staart eromheen. "Dan is het wel bijzonder dat de aarde pas begonnen is met trillen toen jij hier stond," reageerde ze, niet bijster geamuseerd. De kater trilde gewoon, ze wist het. Het was niet beleefd om tegen haar te liegen omdat ze het niet kon zien. Ze merkte nog best veel op. "Dat klopt zeker, maar jullie zagen de ravijnen nog wel," reageerde Slate met een wrange glimlach. Ze had al die kleine nieuwe littekens niet voor niks.
Ging Tallshadow hier nou serieus op in? Slatefur glimlachte wat breder toen ze naar hem luisterde. "Ja, staat je goed, zwart, past goed bij de net zo zwarte den," reageerde ze zoetjes, haar glimlach in een grijns veranderde. Ze zag nog wel verschil tussen heel donker en fel licht en daardoor kon ze nog wel wat van sommige dingen maken. Maar in een donkere den? Nee, helemaal niks.Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:35

Oprecht, hij was onder de indruk van haar oogrol, maar wist er meteen door dat ze niet al te geamuseerd was en zijn poging niet gewerkt had. "Heel bijzonder," Antwoordde hij zwakjes, maar wel schuldbewust. Ook zijn volgende opmerking viel ongelukkig en een beetje wanhopig zuchtte de kater, dit had hij ook moeten zien. Lekker, Slate was blind maar hij tastte hier in het duister, sociale omgang was zijn ding en toch op zoveel fronten ook echt niet. "Sorry," Vervolgde hij dus zijn schuldbewuste tour, maar kon niet anders dan haast gefrustreerd zijn poten in de lucht gooien toen de poes wel weer glimlachend reageerde op zijn laatste opmerking. "Gelukkig, dan heb ik mijn emo-fase nog een beetje goed gestyled," Mauwde hij in antwoord, maar zuchtte toen hardop en liet zijn schouders zakken. "Sorry Slate, ik ben echt onhandig wat dit betreft," Mauwde hij oprecht, en keek haar wat wanhopig aan. "Ik heb weinig ervaring met blind weet je," Wat er ook weer onhandiger uitkwam dan bedoelt, de kater kon wel neervallen wat een drama was dit, en dat allemaal door wat domme katten die hem maar bleven volgen.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:46


De sfeer leek in elkaar te zakken. De kater zijn stem zwakte steeds verder af. Slatefur spitste haar oren en draaide ze in de richting van zijn geluid, al wist ze niet zeker of ze haar blinde ogen op hem gericht had. "Gaat het?" besloot ze te vragen, zachtjes. Ze wist niet eens waarom hij zo plotseling de elders den in was getuimeld. Uiteindelijk kwam er zelfs nog een schuld betuiging, waardoor Slatefur wat ongemakkelijk haar schouders optrok. Ze vond het altijd vervelend als katten zo ongemakkelijk rond haar gingen doen. Ze was lang niet zo breekbaar meer. "Het.. geeft niet," probeerde ze, haar toon zachtjes. Zijn wanhopige blik kon ze niet zien, maar ze kon genoeg aan zijn toon horen. "Iedereen heeft er moeite mee.. En ergens is het wel grappig. Maar ik ben niet breekbaar, ik kan bijna net zoveel meekrijgen als andere katten, maar dan.. anders. Het lastigste op dit moment zijn de katten van de clan zelf."Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:53

Toen ze hém uiteindelijk besloot te vragen of het goed met hem ging liet hij een dramatische wail uit. "En nu moet je mij vragen of het gaat, ik ben echt een verschrikking," Verzuchtte hij, al leek hij het al geweten te hebben en dus meer te constateren dan er echt mee te zitten. De poes vervolgde uiteindelijk dat het niet zoveel uitmaakte, waarbij hij toch echt even een 'sure' blik opzette, om uiteindelijk te melden dat het nog het lastigst was bij clankatten. Meteen prikten zijn oren de lucht in van nieuwsgierigheid en kwam de twinkel terug, voor hij er erg in had was de vraag ook al zijn mond uit. "Hoezo dat?" Met oprechte nieuwsgierigheid in zijn stem, want soms was hij ook gewoon een kater die niet zo wereldwijs was als hij zou willen en graag de mogelijkheden om wat te leren aangreep.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 15:56


Slatefur schrok op toen de kater een wail uitliet van frustratie. Haar pels schoot iets omhoog en haar ogen waren wat wijd. Ze zat er gespannen bij nu. Ze trok lichtjes met haar oor toen de kater zichzelf een verschrikking noemde. "Ja, dat ben je," miauwde ze op een droge toon, waarna ze zachtjes grijnsde, "nee het valt wel mee, geloof ik." Ze was vrij rustig geworden over de manen, met een zekere sarcastische droge humor.
De kater leek wel oprecht geïnteresseerd in haar struggles. Ze haalde even diep adem en zocht naar woorden. "Nou ja.. iedereen doet alsof ik super breekbaar ben. En dat.. valt geloof ik.. wel een klein beetje mee. En sommige katten vermijden me ronduit zodat ze niet met mijn blindheid om hoeven te gaan." Zij vermeden gewoon het ongemak waar Tallshadow nu doorheen ging.Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:13

Bij haar antwoord op zijn confessie keek hij haar even unimpressed aan maar rolde geamuseerd met zijn ogen toen ze hem gerust probeerde te stellen. "Wel bedankt," Mauwde hij grinnikend, "Maar je kan me niet vertellen dat ik dit gesprek niet volledig verschrikkelijk voer," Want dat deed hij wel, en was hij zich van bewust, gelukkig was Slate er niet te erg over. Ze wilde zelfs wel antwoord geven op zijn vraag. Het verbaasde hem wel een beetje, hij dacht zelf meer dat ze constant tegen Shadowclanners aanliep en niet tegen Windclanners en dat dat kwam door de geur ofzo, maar dit leek eigenlijk wel logischer nu hij er zo over nadacht. Een frons verscheen op zijn gezicht. "Wat een onzin," Mauwde hij verontwaardigd, "Wat een watje warriors heb ik in deze clan dat ze dat doen," Vervolgde hij, relatief opgefokt door dit nieuws, "Wat een onzin," Nog eens. "Hier moet ik iets aan doen," En hij wilde bijna meteen opstaan. Tot hij halverwege snel weer haar kant opkeek en vragend zijn hoofd schuinhield, "Tenzij je dat niet wilt?" Geen idee waarom niet, duidelijk dat die pussys hier eens hun kop uit de grond gehaald moesten krijgen.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:21


Slatefur grinnikte zachtjes toen Tallshadow opmerkte dat hij het gesprek verschrikkelijk aan het voeren was. "Ik vind het nog wel meevallen. Je bent niet heel erg veel slechter dan de gemiddelde Shadowclanner," stelde ze hem gerust, waarna ze zachtjes giechelde. Ze zag er redelijk vredig uit hier in de den. Het was er rustig, maar genoeg katten kwamen haar opzoeken. Ze schrok wel redelijk op toen Tallshadow redelijk fanatiek op haar opmerkingen inging. "Ho, rustig maar, ik red mezelf wel. Katten die niet met mij om willen gaan zijn katten waar ik niet mee om wil gaan." Ze draaide haar kop in de algemene richting van Tallshadow. "Dus wil ik met jou omgaan?" verwonderde ze zich. Ze wist wel hoe hij vroeger over haar dacht.Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:28

Haar half compliment deed hem lachen en hij stak zijn tong uit al kon ze dat niet zien. Inmiddels durfde hij niet te voorspellen wat ze wel en niet doorhad. "Oh wat een verbetering," Mauwde hij in antwoord, iets zei hem dat Shadowclan in het algemeen slecht was in gesprekken voeren. Behalve Slate dan, die zelfs hem temperde toen hij de cavalarie al aan het bijeenroepen was om te zorgen dat ze normaal behandeld zou worden. Haar opmerking deed hem weer zitten en knikken - hij was niet super intelligent op het moment oke - al stopte hij mid-knik bij haar volgende opmerking en hield zijn hoofd schuin. "Je weet wat ze zeggen," Mauwde hij zacht, en grinnikte toen terwijl hij haar een goedmoedig duwtje gaf, heel voorzichtig ook al was ze naar eigen zeggen niet breekbaar. "Know thy enemy," Al was de poes dat allang niet meer, zij was juist een van de meest eerlijke katten, wat iets was wat hij goed kon gebruiken in een tijd dat iedereen zo onduidelijk deed als de pest.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:32


Slatefur rekte zich uit en fronste even diep toen de kater haar een duwtje gaf. Dat kon zij ook! Know thy enemy? Ze zou hem enemy laten zien! Ze deed an ook een poging om de kater een zachte kopstoot te geven tegen zijn zij, ervan overtuigd dat ze zijn positie wel door had, maar raakte alleen maar lege lucht. Hah. Oeps. "Je.. bent zeker geen lucht geworden ondertussen," observeerde ze, terwijl ze zich weer liet zakken op haar achterste. Helaas. "Maar we zijn dus nog steeds enemies? Dacht eerst dat ik je definitief verjaagd had uit deze den," miauwde ze droogjes. Ze had hem immers al een tijdje niet gesproken.Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:36

De ander leek een wraakpoging te willen doen maar miste, wat hem haar plagend op haar schouder deed tikken, om vervolgens even met zijn poten te bewegen zodat zijn positie misschien wat duidelijker werd. Jaja, ze was niet breekbaar, dat betekende niet dat hij haar niet mocht helpen. "Nog niet," Mauwde hij mysterieus, al verwachtte hij niet binnen nu en binnenkort wel in lucht te veranderen. Haar volgende vraag maakte dat hij even wegkeek. "Ehm, naja," Begon hij langzaam, "Ik hoopte van niet.." Vervolgde hij voorzichtig. "En het was niet meteen de bedoeling hier binnen te komen trouwens, ik werd opgejaagd," Verdedigde hij zich tegen de 'verdreven' policy van de poes, het was waar dat hij hier al een tijd niet geweest was.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:48


Een lichte tik op haar schouders en wat geschuifel maakte het duidelijker voor Slatefur waar haar gesprekspartner zich nu bevond. Top, en nu niet meer vergeten. Haar staart begon zachtjes heen en weer te tikken terwijl ze haar aanval voorbereidde. "Waardoor ben je dan opgejaagd?" besloot ze eerst maar te vragen, nog redelijk onschuldig. De kater hoefde niet te weten dat ze een aanval plande. En als ze toch een enemy was.. Wat had ze te verliezen? Ze zette zich af, schoot naar voren en botste haar kop tegen Tallshadow aan. Ze hoopte dat ze de hoogte van zijn flank of borstkas goed ingeschat had, anders was een kin ook nog een optie om tegen aan te botsen. "Mij misschien?"Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 16:59

Ze skipte zijn hele betoog over dat hij hoopte geen vijanden meer te zijn en ging straight naar zijn belagers in het gesprek. Mentaal haalde de kater zijn schouders op, dat zou wel betekenen dat ze ermee ingestemd had dat ze geen vijanden meer waren. Hij hoopte het want -
Net toen hij mond open deed om te antwoorden gooide de poes zich tegen hem aan - foei Ace die definitely foute grapjes zou maken hierover - en wist hem zo off-guard te hebben dat hij omviel en vol verbazing doorrolde om vervolgens op te staan met overal mos op zijn vacht. "Die krijg je terug," Mauwde hij in full battle modus en pakte hem mos wat naast hem lag om het te lanceren naar de poes toe. "Attack!" Ja hij was een kitten, nee hij had geen regrets.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 17:03

@Slatefur schreef:

De kattin lachte ademloos toen de kater omviel aan de plof te horen en zelfs nog even even een schuivend geluid alsof hij door rolde. "Ik zei toch dat ik niet breekbaar ben?" miauwde ze giechelend. De poes haar staart zwiepte speels heen en weer terwijl ze zich schrap zette. Ze wist dat er een tegenaanval zou komen, Tallshadow had het zelfs aangekondigd en ze hoorde hem afzetten. Ze wist alleen niet waar hij vandaan zou komen en werd zelf ook omver geduwd. "Oof," bracht ze uit. Dit was waarom ze haar niet meer meenamen naar gevechten. Met de klauwen ingeslagen duwde ze met haar grijze pootjes tegen de kater aan. "Be gone, monster!"Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Help 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 17:10

Haar opmerkingen maakte het allemaal niet veel beter, nu moest en zou hij haar volledig bemossen. Zijn aanval werkte dan ook grandioos en rolde met haar over de grond, ondertussen mos over haar vacht verspreidende zodat ze straks er net zo dramatisch uit zou zien als hij. Al kon ze dat zelf natuurlijk niet zien maar het idee was leuk. Zijn pogingen werden echter even gestaakt toen de poes een van haar poten tegen zijn neus en de ander tegen zijn oor duwde. "Terugtrekken," Mauwde hij, ademloos door het rollen en het lachen. "Hergroeperen," Het hardop uitspreken van zijn orders was niet alleen omdat de poes blind was, eigenlijk helemaal niet, het was iets wat hij uit zijn kittentijd had overgehouden en nu elke keer als hij helemaal opging in een playfight deed hij alsof hij een hele cavalerie moest leiden. Hij bewoog zonder het te willen opgewonden heen en weer met zijn kont voor hij weer - met poten vol mos - haar kant op sprong. "Attack again!" En nu zou hij niet zo snel terugtrekken.


Help Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Help DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Help   Help Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 18:47


Ze had nog op z'n minst een stukje van de kater gevonden waar ze tegenaan kon duwen om hem te verjagen. Eén ding gaf mee dus dat zou wel een oor zijn. Dan zou het andere wel een neus of een oog zijn. Hij sprak zijn orders hardop uit zodat ze prima kon volgen wat hij aan het doen was, maar de plek waar hij aan het hergroeperen was vinden was wat lastiger. Haar oren schoten heen en weer als antennes terwijl ze hem probeerde te vinden, maar voordat ze de locatie zeker wist, had hij haar al tegen de grond gedrukt in zijn nieuwe aanval. "Genade! Genade!" riep ze ademloos maar lachend. Ze had niet echt meer de conditie voor vechten en stoeien na zolang zonder te hebben gezeten.Help C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Help
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 7Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: