Sunshine in my pocket. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunshine in my pocket.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunshine in my pocket. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Sunshine in my pocket.   Sunshine in my pocket. Icon_minitimewo 11 jul 2018 - 11:13

Thistle stak zijn kopje behoedzaam naar buiten en keek snel in het rond. De warriors die zich op de open plek verzameld hadden, keken totaal niet zijn kant op. Smokegaze en zijn voormalige mentor stonden ook niet in de buurt. Een kleine grijns ontsnapte zijn lippen en ij stapte behoedzaam uit de schaduwen. En oef… de volle zon in. Hij keek een beetje dramatisch naar boven… en dat had hij beter niet kunnen doen. “Mijn ogen!” riep hij dramatisch. Hm. Dat had hij beter niet kunnen doen, want nu kregen ze hem natuurlijk direct in de gaten! Maar diegenen die ze hem zagen, rolden enkel met hun ogen en gingen verder met hun gesprekken alsof hij niet eens bestond. Ah, heerlijk als je op dit soort momenten onzichtbaar was. Want ja, nu hoefde hij niks te doen. Geen verplichtingen, geen taken, geen gezeur. Hij vond het prima. En dus glipte hij snel langs hun. Hij hoorde achter hem ergens nog zijn naam, maar besloot dat er genoeg andere apprentices waren die ook Thistlepaw heetten en… “Thistlepaw, als je je lelijke tabby vacht nu niet mijn richting op draait, dan heb je echt een probleem.” Hm. Hij probeerde zich een Thistlepaw met een tabby vacht voor zich te halen, maar kwam enkel op zichzelf uit. Verdomme. En met een dramatische zucht draaide hij zich om en ging naar zijn kwelgeest toe. Hij kreeg te horen dat hij moest jagen voor de queens en de kittens en moest toen maar weer weggaan. “Hij heeft enkel gezegd dat ik wat moest vangen, hij heeft niet gezegd hoe veel en wanneer.” Thistle grijnsde breed en rende weer de kant op waar hij op wilde gaan. De zon brandde genadeloos op zijn pels en het duurde niet al te lang eer dat Thistle stopte met zijn hoge tempo en een rustig slakkengangetje aanhield. Uiteindelijk kwam hij aan op the Highlands en liet zichzelf op de meest dramatische manier ever op de grond vallen. “Nooit. Meer. Opnieuw!”


+ Eerste post voor Outrage
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunshine in my pocket.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: