[Kitten event] Lightningclan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Kitten event] Lightningclan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Redpetal
StarClan
[Kitten event] Lightningclan BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimema 16 jul 2018 - 16:10

Het was midden op de dag. De meeste kittens speelden in groepjes met elkaar - meestal vooral met hun siblings. Redpetal lag bij de ingang van de nursery, kijkend naar hen. Veel queens waren nu eventjes iets gaan eten of een wandeling gaan doen, en ze hield een oogje in het zeil. Ze konden allemaal wel eens iets leuks gebruiken om te doen, iets dat alle kittens samen zou brengen. Ze waren immers allemaal van dezelfde generatie, zouden hun leven met elkaar samen doorbrengen - hier zaten kittens tussen die later partners zouden worden, of beste vrienden. En nu waren ze allemaal zo apart. Een idee begon zich te vormen in haar hoofd en na er even over na te denken stond de rosse kattin op. Ze ging naar het midden van de nursery en keek om zich heen. Ze aarzelde even, maar besefte dat ze niets fout kon doen. "Ik, Redstar, ben leider van de Lightningclan - en ik zoek waardige warriors om mijn clan volledig te maken!", mauwde ze, statig en luider dan haar normaal altijd zachte stem.

OOC: Kittenevent! Wees welkom om hier in te springen met je kitten (of andere kat), Redstar zal iedere kitten van een waardige warriornaam voorzien ; )


[Kitten event] Lightningclan BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waterpaw
Med. cat apprentice
[Kitten event] Lightningclan Tumblr_pns048FDOL1xmnzvpo1_400
Hannah :)
359
Actief
In a state of emergency
Who was I trying to be?

CAT'S PROFILE
Age: « 13 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Waterpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimema 16 jul 2018 - 16:37

THIS AIN’T A SCENE
IT’S A GOD DAMN ARMS RACE
Hij was verveeld aan het rondkijken. De meeste kittens waren al bezig met elkaar. Dus telkens als Waterkit ze speels aanviel sprongen ze juist weg. Waardoor hij per ongeluk op zijn kin viel. Hij piepte zachtjes terwijl hij voor de witte vacht van zijn mama zocht. Mama. De rode kater was nog steeds behoorlijk trots op het feit dat zijn eerste woordje goed uitgesproken was. Of... ja, soort van. Nu had hij zijn woordenboek behoorlijk uitgebreid. Hij kon niet precies alles goed zeggen. Alleen de basisdingen, natuurlijk. Maar hij kon nu wel anderen verstaan, en dat vond hij al knap genoeg.
Vandaar dat hij ook een van de eerste was die zijn kopje optilde toen hij de stem van Redpetal hoorde. Hij kende haar wel. Ze had vaak op hem en zijn zusjes gelet als zijn mama’s hun benen wouden strekken. Dus haar mocht hij wel. "Ik, Redstar, ben leider van de Lightningclan - en ik zoek waardige warriors om mijn clan volledig te maken!", zijn groene ogen weer groot en rond terwijl hij naar de rode she-cat toeliep. “Ikke ikke!” Zei hij in zijn hoge, kittenstem. Dit was zijn kans. Zijn droom. ”Mag ik jouw... eh...” Wat was het weer? ”Duppy zijn?” Gokte hij maar. Maar hij zwoor dat het ditmaal verkeerd gezegd was.

we’ve gone way too fast for way too long


They say, "how could he go if he's got everything?"
[Kitten event] Lightningclan SWnr2G
I'll mourn for a kid, but won't cry for a king.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbitpaw,
StarClan
[Kitten event] Lightningclan LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimema 16 jul 2018 - 16:48


Rabbitkit had een beetje slaperig in haar nest gelegen. Het warme weer lag haar helemaal niet met haar lange vacht en zorgde ervoor dat de kitten redelijk zonder energie zat. Haar kleine oortjes prikten echter omhoog toen één van de oudere Thunderclan katten naar binnen kwam. De kitten keek met grote, goudkleurige ogen in de richting van de mooie poes. Zou zij later ook zo mooi worden? De kitten hoopte het. Ze draaide haar oren echter geschrokken naar achter toen de kattin besloot dat ze ineens een andere clan waren. Was dat geen verraad? Rabbitkit schuifelde wat dichterbij vanuit haar nest met twijfelachtige nieuwsgierigheid, maar hield zich verder nog stil. Ze ging eerst zien wat hier allemaal ging gebeuren voordat ze hier daadwerkelijk iets mee ging doen. Tenzij ze erin getrokken werd natuurlijk.[Kitten event] Lightningclan YvWxoH1Q_o
[Kitten event] Lightningclan 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppypaw.
Member
[Kitten event] Lightningclan 173506226001202
Inge
43
Actief
"I CAN’T BELIEVE I DID THIS!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimema 16 jul 2018 - 19:38

Het was een lange en vooral saaie dag. Het was buiten in de zon zelfs nog warmer dan in het nest. "Ik, Redstar, ben leider van de Lightningclan - en ik zoek waardige warriors om mijn clan volledig te maken!" Poppykit spitste haar oortjes. Ze merkte dat haar zusje naar de roodharige Queen schuifelde en deed hetzelfde, alleen dan zelfverzekerder. Een andere kitten, Waterkit, vroeg of hij 'duppy' mocht zijn. De zwart-witte she-cat rolde overdreven met haar ogen. "Het is Deputy, niet Duppy." Ze kwam nog dichter bij Redpetal. "En ik wil eigenlijk ook Deputy zijn." Jammerde ze terwijl ze zo zielig mogelijk keek.

Spoiler:
 


[Kitten event] Lightningclan Abjkr110
True Deputy of Lightningclan
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maplepaw.
Member
[Kitten event] Lightningclan Tenor
Nynke
52
Actief
The Hellcat Spangled Shalalala

CAT'S PROFILE
Age: ꧁ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Maplepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimedi 17 jul 2018 - 12:37


Maple had wel zin in een partijtje stoeien. Maar het was ook warm, en om eerlijk te zijn was het ook wel een beetje te warm om iets te doen. Gelukkig was daar zijn redding, de rode Queen sprak dat zij, Redstar, goede warriors zocht voor haar Lightningclan. Hij racete naar haar toe en hoorde dat zowel Waterkit als zijn eigen zusje, Poppykit, deputy wouden zijn. Maar jongens toch, iedereen wist toch dat er geen betere deputy zou zijn als Maplekit. Hij beukte Poppy speels opzij, waarna hij zich richtte op de Queen. "Ik denk dat ik veel beter geschikt ben als deputy!" miauwde hij dus ook trots en zelfverzekerd. "Misschien kunnen we wedstrijdjes doen wie het beste is, om te kiezen wie deputy moet worden?" miauwde hij er vlug achteraan. Misschien dacht Redstar wel dat hij geschikt was! Hij zat immers boordevol geweldige ideeën.


[Kitten event] Lightningclan Maplep11

<3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan D1vpdDaT_o
Lianne
414
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 15 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 16:09

Warm.. wat was het warm .. Nettlekit hoorde allemaal rumoer om haar heen maar ze hield koppig haar oogjes dicht. Ze wilde namelijk nog lang niet wakker worden. Ze duwde zich dichter in haar nest en kneep haar oogjes stijf dicht. Steeds meer stemmen begonnen met praten tot de grijze kitten gedwongen was om het rumoer niet langer te negeren. Ze hief haar kopje op en tuurde met lodderige oogjes over de rand van haar nestje. Nieuwsgierig spitste ze haar oortjes toen een rode queen de naam 'Lightningclan' liet vallen. Haar ogen werden groot en ze was abrupt overeind geschoten. Wauw! Als ze zich bij de LightningClan aan sloot kon ze misschien al een warrior worden en hoefde ze helemaal niet lang te wachten. Met nog ongecoördineerde pootjes worstelde ze zich over haar nest rand en rende ze naar de rest toe. Nu ze zo dicht bij stond herkende ze de rode queen als Redpetal. "We hoeven geen wedstrijdje te doen hoor!" miauwde ze met haar typerende hoge stemmetje zodat ze meteen de aandacht zou krijgen van iedereen die om hen heen stond. "Ikke ben de beste" zei ze met de grote hoeveelheid overtuiging die bijna elke kit van zichzelf had. Ze deed haar borstje wat naar voren en ging rechter staan. "en jij kan sowieso geen deputy zijn want jij beng te jong" zei ze tegen Waterkit en ze stak haar tong uit. Waterkit was maar 1 maan ouder dan hen maar Nettlekit was van mening dat 1 maan een eeuwigheid was.


i m _ a l l _ t a l k _ w i t h _ a _  t h o r n _ i n _ m y _ s i d e
N E T T L E R O O T
_i _ g o t _ a _ r e al _ b i g _ h e a r t _ i m _ w i l l i n g _ t o _ h i d e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan DPKsfdL
Cynthia
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 16:51

Lang zou hij niet meer in de nursery moeten blijven voor hij een apprentice zou gaan worden, maar hij had de laatste twee manen doorgebracht in de medicine cat den door een ziekte en was net weer terug in de nursery. Hij had rustig in zijn nest gelegen toen zijn aandacht getrokken werd door Redpetal die alle kittens aansprak. Een aantal kittens gingen al snel naar de queen toe en begonnen meteen discussie over wie de deputy zou moeten zijn. Rustig stapte hij naar voren tot hij naast de andere kittens stond. "Als we naar leeftijd gaan kijken zou ik deputy moeten zijn." Zei hij dan ook. Hij wilde geen ruzie onder de jongere kittens hebben, dus misschien was dit de manier om ze eens te laten worden over de deputy positie. Ook al maakte het hem niet uit of hij deputy zou zijn of niet. Hij wilde dat de kittens rustig samen zouden kunnen spelen en niet meteen over het eerste ding ruzie zouden maken. Hij liet zijn blik naar Redpetal gaan, afwachtend wat zij zou besluiten hierover.


[Kitten event] Lightningclan MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[Kitten event] Lightningclan BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 16:59


Meteen werd ze overspoeld door een aantal kittens die haar idee wel leuk vonden. Redpetal glimlachte naar hen. De eerste was Waterkit, haar neefje, die vroeg of hij misschien 'duppy' mocht worden. Ze vond hem zo ontzettend schattig - maar voor ze antwoord kon geven dat hij dat natuurlijk mocht worden, kwam Poppykit zeggen dat ze ook wel deputy wou worden en verbeterde ze meteen ook de maan jongere kitten. Vanuit haar ooghoekje zag ze ook Rabbitkit, die aarzelend leek.  De queen kreeg geen tijd om te reageren, want toen kwam ook haar broertje Maplekit zeggen dat hij óók wel deputy wou worden, en hij stelde voor dat ze misschien wedstrijdjes moesten houden om te kiezen. Dat was wel een goed idee, natuurlijk konden ze dat doen. Toen kwam Nettlekit, die met haar hoge piepstemmetje verklaarde dat ze geen wedstrijdjes hoefden te doen omdat zij natuurlijk de beste was. Redpetal keek haar fronsend aan. "Nettlekit, wees niet zo gemeen tegen Waterkit. Natuurlijk kan hij ook deputy worden. Ik stel voor dat we doen wat Maplekit zo goed voorgesteld heeft en een wedstrijdje doen: de winnaar word dan mijn deputy!" Ze glimlachte naar hen. Toen kwam ook Dustkit erbij; hij was al ouder, zou waarschijnlijk al bijna apprentice worden. Ze schudde haar hoofdje toen hij voorstelde om deputy te worden omdat hij de oudste was. "Nee, we gaan het eerlijk beslissen; de meest geschikte kat zal deputy worden, ongeacht leeftijd.", mauwde ze, waarna ze hem een vriendelijke glimlach zond om te tonen dat ze het wel apprecieerde dat hij probeerde te helpen. "Eerst zal ik jullie allemaal tot warrior benoemen." Eerst keek ze naar Waterkit, die als eerste interesse had getoond. Ze wees hem aan met haar voorpootje. "Jij zal bekend staan als Watersoul." Daarna wees ze Poppykit aan. "Jij zal Poppyface zijn." Toen keek ze naar de verlegen Rabbitkit. "En als je mee wil doen, Rabbitkit, dan zal je vanaf nu Rabbithunter heten." Ze glimlachte bemoedigend naar het poesje. Als kitten was ze zelf ook nooit zo sociaal geweest, altijd angstig - ze wou dat Rabbitkit zelfverzekerd op zou kunnen groeien. Vervolgens wees ze Maplekit aan. "Jouw naam word Maplemind." En toen naar Nettlekit, die ze streng doch speels aankeek. "Jij bent Nettletongue." Ten slotte keek ze Dustkit aan.  "En jij zal Dustheart zijn." De kleine kattin glimlachte naar alle nieuwbenoemde warriors. "Nu, om te beslissen wie er deputy mag worden, mogen jullie allemaal bij mijn medicine cat gaan." ze keek even om zich heen, tot haar oog viel op Swallowflight. "Swallowflight zal jullie een opdracht geven en daarna met Starclan overleggen wie er de beste deputy voor Lightningclan is. Moge de beste warrior winnen!"


Note: ik ben een weekje weg maar wees niet bang om nog in te springen als je wil ; )


[Kitten event] Lightningclan BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nyn
3241
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 17:24


Swallowflight was net blij dat alle kittens, althans de meeste dan, hun aandacht gericht hadden op Redpetal. Eindelijk rust, poeh. Het was iets vaags over Clantje spelen ofzo. Iets wat zij ook vaak had gedaan, vroeger. Samen met de kittens van Glowstick en Snowblossom, vóór alle drama. Ze hoorde haar naam, en keek verbaasd op. Wat? Zij, medicine cat? Was Redpetal nou helemaal gek of was dit een soort van vage wraak ofzo? "Oh maar..." wilde ze protesteren, maar toen ze al die kittens haar verwachtingsvol aan zag kijken zuchtte ze diep. Ze wierp Red een boze blik, waarna ze zich wendde tot de monsters. "Oke, wie wilden allemaal ook al weer deputy worden?" miauwde ze, met een beetje een chagrijnige ondertoon in haar stem. Nee ze was niet gemaakt voor het entertainen van irritante pluizebollen.[Kitten event] Lightningclan Swallo12
[Kitten event] Lightningclan G3K5gZvO_o[Kitten event] Lightningclan XehOIgmF_o[Kitten event] Lightningclan POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan D1vpdDaT_o
Lianne
414
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 15 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 17:57

Nettlekit trok een gezicht maar hield haar mondje dicht toen Redpetal haar een standje gaf. Stomme Redpetal! Zíj had gewoon gelijk en dat moest zij ook weten. Ze zou het gewoon moeten zien dat Nettlekit de beste was! Maar misschien kon ze dat niet omdat ze al zo oud was.. dan zou ze het haar maar moeten laten zien. Ze keek om toen een apprentice zich bij hen voegde. Ze kende hem niet maar hij was zeker te oud om hier te zijn! Ze wilde net een opmerking maken toen Redpetal aankondigde dat ze allemaal warriors zouden worden. Haar hartje begon sneller te kloppen en de eerdere boosheid verdween als sneeuw voor de zon. Eerst was Waterkit aan de beurt. Hij werd Watersoul genoemd. Haar zusje kreeg de naan Poppyface. Nettlekit giechelde. Die naam vond ze wel grappig.. het paste zó niet bij haar.. Daarna was haar nog stille zusje Rabbitkit aan de beurt. Ze was bijna vergeten dat zij er ook was omdat Rabbit zo stil was geweest. Na Rabbit was Maplekit aan de beurt. Die kreeg de naam Maplemind! Wat een stomme naam! Redpetal bakte er niet veel van. Als het aan Nettlekit had gelegen hadden ze allemaal veeeel coolere namen gekregen. Zoals Poppydaisy of.. of Watercolor! Of Rabbithare! Al moest ze zeggen dat ze Rabbitkit haar naam wel leuk vond. Toen Redpetal haar blik op de kleine grijze kitten liet rusten keek ze haar met grote ogen aan. Nu was het haar beurt! Ze stond bijna te shaken van de anticipatie. 'Jij bent Nettletongue' Nettlekit haar glimlach verdween en haar staartje zonk naar beneden. Nettletongue.. dat was helemaal geen leuke naam.. Haar mondje begon te pruilen en in haar ogen welde traantjes op. Wat een gemene streek van Redpetal om haar zo een stomme naam te geven! Nettletongue had helemaal geen zin meer in dit stomme spelletje. Zelfs niet toen de medicijn kat benoemd werd. Dat deed haar aan het denken.. zij hadden allemaal een naam gekregen maar Swallowflight nog niet! Als ze deputy wilde worden zou ze dat natuurlijk moeten kunnen! Haar traantjes werden weggedrukt terwijl ze naar voren rende. ‘Ikke wil deputy zijn! Maar u hebt nog geen medicine kat naam dus die moet u eerst hebben’ ze deed even alsof ze nadacht ‘wat dacht u van Swallowloud’ opperde ze trots!


i m _ a l l _ t a l k _ w i t h _ a _  t h o r n _ i n _ m y _ s i d e
N E T T L E R O O T
_i _ g o t _ a _ r e al _ b i g _ h e a r t _ i m _ w i l l i n g _ t o _ h i d e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppypaw.
Member
[Kitten event] Lightningclan 173506226001202
Inge
43
Actief
"I CAN’T BELIEVE I DID THIS!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimevr 20 jul 2018 - 9:10

"We hoeven geen wedstrijdje te doen hoor! Ik ben de beste." Piepte Nettlekit. "En jij kan sowieso geen deputy zijn want jij beng te jong." Oh wat was haar zusje gemeen. Nettlekit droeg haar hart op haar tong dat zeker. Dustkit merkte in andere woorden op dat hij de oudste was. Niet eerlijk! Maar Redstar kwam al tussenbeide. Toen ze haar naam kreeg keek ze trots rond met haar borst vooruit. Een andere Queen genaamd Swallowflight was nu blijkbaar de Medicine Cat. "Oke, wie wilden allemaal ook al weer deputy worden?" Vroeg de zwarte kattin humeurig. Misschien was dat een Medicine Cat ding. "Ikke!" Piepte Poppykit terwijl ze naar Swallowflight toe rende.


[Kitten event] Lightningclan Abjkr110
True Deputy of Lightningclan
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbitpaw,
StarClan
[Kitten event] Lightningclan LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 13:35


Rabbitkit trok lichtjes met haar oren, die ze vervolgens weer plat legde in haar pluizige nek. Oh jeetje wat een drukte. De kitten voelde haar voetjes zachtjes trillen en ze schuifelde dezen dan ook wat dichter bij elkaar, om vervolgens haar staart erom heen te slaan om het trillen te verbergen. Dit lukte echter niet zo goed, want haar lichaam beefde mee. Ze kreeg zelfs een naam, Rabbithunter. Hier kwamen haar oortjes toch iets van overeind staan, maar al snel drukte ze ze weer plat. Was ze nu geen Thunderclanner meer? Rabbitkit was in de war en de hele discussie over deputy zijn maakte het niet heel veel beter. Toen Swallowflight een nieuwe deputy aan moest kondigen dook Rabbitkit wat verder ineen. Niet zij, niet zij, niet zij. Nettlekit en Poppykit zouden haar afmaken. Ze wilde geen deputy zijn![Kitten event] Lightningclan YvWxoH1Q_o
[Kitten event] Lightningclan 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan DPKsfdL
Cynthia
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 19:22

Het was niet alsof hij per se deputy wilde zijn, maar het was misschien een manier om het op te lossen zonder al te veel gedoe. Redpetal leek er al een idee voor te hebben, dus hij besloot er niks over te zeggen en te wachten om te kijken wat voor een warriornaam ze hem zou geven. Hij was er wel benieuwd naar, want het zou nog wel even duren voor hij er echt een zou krijgen. Hij moest eerst maar eens apprentice worden. Dustheart was uiteindelijk de naam die hij kreeg, hij was er wel tevreden mee, het was beter dan sommige namen die anderen kregen. Het volgende besluit dat Redpetal nam maakte naar hem duidelijk dat ze de keuze naar iemand anders afschoof en hij schudde dan ook kort zijn kop. "Ik hoef niet per se deputy te zijn." Gaf hij aan naar Swallowflight, die ondertussen tot Medicine cat was omgedoopt. Hij zou het de andere kittens nu wel uit laten vechten. Zijn blik viel echter op een van de kittens die aan het beven leek te zijn, Rabbitkit als hij het goed had. "Gaat het?" Besloot hij haar dan ook te vragen, want hij had geen idee waarom ze aan het beven was.


[Kitten event] Lightningclan MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nyn
3241
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 15:22


SWALLOWFLIGHT-LOUD
Oh jee. De kittens kwamen allemaal op haar af. Het erge was, was dat ze ongeveer de helft van de namen niet wist! Waterkit wist ze natuurlijk, Rabbitkit en Dustkit ook. Maar die twee ontzettend drukke poesjes en dat katertje, geen idee. Ze had tot nu ook niet echt haar best gedaan om de namen uit haar hoofd te leren, maar nu zou het best handig zijn. Het grijze poesje zei dat zij ook een nieuwe naam moest hebben als de Medicine Cat. Dus werd ze omgetoverd tot Swallowloud. Oh dear, waarom dacht men altijd dat Swallow voor slikken stond, en niet voor zwaluw? Ze zuchtte geïrriteerd toen het katertje het ook nog eens beaamde, dat Swallowloud een goede naam voor d'r was. Haar blik viel op de kleine Rabbitkit, die een beetje achterin zat te beven. Dustkit had haar ook opgemerkt en vroeg of het ging. "Rabbitkit, kom eens hier." miauwde ze vriendelijk, expres de kittennaam zeggende. Hopelijk was het dan duidelijk dat dit buiten het spel om gebeurde. De drukke kittens negeerde ze nu, die waren alleen maar lastig.

MAPLEKIT-MIND
Maplekit luisterde aandachtig naar de woorden die Redstar hun te zeggen had. Ha! Redstar gebruikte zijn idee! Hij keek trots om zich heen. Zag niet iedereen hoe slim hij was? Vervolgens kregen ze hun warriornaam. Hij kreeg ene goeie naam, Maplemind. Nettlekit, nee -tongue, trok een vies gezicht bij haar naam. Ooohhh daar zou hij haar mee pesten! "Wat een prachtige naam, Nettletongue," miauwde hij zachtjes tegen zijn zusje, zodat alleen zij het hoorde. Misschien kreeg hij straks een mep maar dat boeide hem niet. Zij kreeg namelijk een hardere mep terug. Redstar sprak hun toe dat de medicine cat, Swallowflight, de deputy zou aanwijzen. Hij zag dat Poppy en Nettle meteen op haar afsprintten, maar Maple naam eventjes de tijd. Hij moest er wel uitzien als een deputy! Niet een kitten. Dus met grote stappen en zijn borstje vooruit liep hij achter de rest aan. "Ik wil ook wel deputy zijn hoor," miauwde hij zo stoer mogelijk. Nettle gaf de zwarte poes een nieuwe naam, Swallowloud. "Swallowloud is een prachtige naam, mevrouw!" slijmde hij er nog eventjes bij. Maar de medicine cat had haar aandacht op Rabbithunter, en oohh wat was Maple jaloers. Al helemaal toen die naar voren werd geroepen. Hela, dit ging zomaar niet! Hij was de enige die geschikt was om deputy te worden, naast Waterkit dan.
[Kitten event] Lightningclan Swallo12
[Kitten event] Lightningclan G3K5gZvO_o[Kitten event] Lightningclan XehOIgmF_o[Kitten event] Lightningclan POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan D1vpdDaT_o
Lianne
414
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 15 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 17:45

Nettlekit keek verontwaardigd op toen Rabbitkit naar voren werd geroepen. Waarom moest Swallowloud haar nou precies hebben? Ze leek het niet eens leuk te vinden om mee te spelen! Pff, ze zou helemaal geen goede deputy worden. Dat wist ze al zeker. Met boze oogjes wierp ze een blik op haar broertje die ook nog eens leuk probeerde te zijn. "Stil Mapleblind" Siste ze overdreven uit terwijl ze een lelijk gezichtje trok. Hij dacht zeker even dat hij alle credit kon nemen. Nou dat had hij toch lekker mis! Ze stak haar tong naar hem uit en richtte haar aandacht weer op haar bevende zusje. Normaal zou ze met haar te doen hebben maar nu dat de kostbare positie van deputy in het geding kwam moest ze hard zijn. Dus zocht ze houvast aan het enige dat ze merken kon. De oudere leerling boog naar voren en leek bezorgt om Rabbitkit. Een kleine glimlach speelde rond Nettlekit haar mondje. "Rabbitkit en Dustkit h-o-u-d-e-n van elkaar. Rabbitkit en Dustkit t-r-o-u-w-e-n met elkaar!" begon ze luid te zingen terwijl ze een boosaardige twinkeling in haar ogen kreeg.


i m _ a l l _ t a l k _ w i t h _ a _  t h o r n _ i n _ m y _ s i d e
N E T T L E R O O T
_i _ g o t _ a _ r e al _ b i g _ h e a r t _ i m _ w i l l i n g _ t o _ h i d e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rabbitpaw,
StarClan
[Kitten event] Lightningclan LSwEsOj
Babs
141
Actief
A rabbit’s foot may bring good luck to you, but it brought none to the rabbit.


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rabbitpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 17:57Rabbitkit was absoluut niet gelukkig in deze situatie. De kitten trilde op haar pootjes en schuwde weg van Dustkit toen deze dichterbij kwam, oortjes plat in haar pluizige nekje gelegd. Een schuwe, praktisch angstige blik werd op Dustkit geworpen, waarna het tot overmaat van ramp nog erger werd. Swallowloud noemde haar haam en zei dat ze moest komen. Met ogen zo rond als de volle maan keek Rabbitkit naar de oudere queen, zo erg in een staat van schok dat zelfs haar beven even stopte. Een duidelijke kortsluiting vond plaats in haar kopje. Aan de ene kant wilde ze verdwijnen en heel hard wegrennen. Daar stond ertegenover dat ze de queen graag wilde gehoorzamen, maar dan zou ze in het middelpunt van de aandacht staan, wat ze nu trouwens al stond, maar dan erger! Tot slot, aan de laatste kant wilde ze het liefste zo stil mogelijk blijven zitten zodat ze niet meer opviel. Maar Nettlekit gaf de genadeklap door te gaan zingen. "Rabbitkit en Dustkit h-o-u-d-e-n van elkaar. Rabbitkit en Dustkit t-r-o-u-w-e-n met elkaar!" Een schok van wanhoop ging door Rabbitkit heen toen ze dat hoorde en de tranen sprongen in haar ogen. Rabbitkit dook bevend ineen en sloeg haar pootjes en staart om zich heen, veranderd in een sidderend bolletje pluis. Verdwijnen was dan toch maar de beste optie.[Kitten event] Lightningclan YvWxoH1Q_o
[Kitten event] Lightningclan 9JRIRxlc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[Kitten event] Lightningclan BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 18:07

Redpetal keek glimlachend toe hoe de kittens naar Swallowflight toe trippelden. Nettlekit doopte de gloednieuwe medicine kat prompt om tot Swallowloud, wat de kleine kattin wel even deed grinniken. Het was best een toepasselijke naam voor de poes. Rabbitkit leek alles behalve op haar gemakt. Swallowflight probeerde de kitten wel te helpen, dat merkte ze, en ook Dustkit deed zijn best - maar Nettlekit maakte het alleen maar erger en de bruine poes krulde zich helemaal op tot een trillend hoopje. Redpetal liep op de kitten af. Rabbitkit deed haar wel wat aan zichzelf denken, toen ze net zo oud was als haar. Zij was ook overal bang van geweest, altijd maar trillend van angst, nooit iets durvend. Het was verbeterd nu ze ouder was en zo veel had meegemaakt.. Maar ze moest toegeven dat ze nog niet echt de sterkste was. De rosse kattin boog neer naast de poes en keek boos naar Nettlekit. "Nettlekit, gedraag je. Dat was niet lief van jou en als straf mag jij zeker geen deputy meer worden.", mauwde ze streng naar het zusje van de trillende kattin, waarna ze zich richtte op het trillende hoopje kat. "Shh, Rabbitkit, alles is oké.. Wil je anders even met mij aan de kant gaan zitten?", mauwde ze zachtjes, haar stem warm en vriendelijk. "Dan kunnen we kijken" Ze glimlachte bemoedigend naar de jonge poes. Ze snapte het wel, dat Rabbitkit niet in het middelpunt van de belangstelling wou staan - dat wou ze zelf ook nooit.


[Kitten event] Lightningclan BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppypaw.
Member
[Kitten event] Lightningclan 173506226001202
Inge
43
Actief
"I CAN’T BELIEVE I DID THIS!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimezo 12 aug 2018 - 11:45

Poppykit keek toe hoe Maplemind en Nettletongue ruzie kregen terwijl ze haar lach probeerde in te houden. Maar toen haar zusje op haar andere zusje Rabbithunter afging verdween die glimlach. "Nettlekit, gedraag je. Dat was niet lief van jou en als straf mag jij zeker geen deputy meer worden." Zei Redstar boos. "Ja Nettlekit, gedraag je!" Herhaalde Poppyface op dezelfde toon als Redstar gebruikt had. Rabbit werd naar achteren gebracht en gerustgesteld. Nu waren alleen zij, Maplemind, Watersoul en Dustheart over om Deputy te worden. Poppy was het enigste meisje en ze wist niet of dat een voordeel of nadeel was. "Oke, wat word de wedstrijd? Vechten met klauwen misschien!" Miauwde ze stoer terwijl ze haar piepkleine nageltjes naar voren stak.


[Kitten event] Lightningclan Abjkr110
True Deputy of Lightningclan
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nyn
3241
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimeza 18 aug 2018 - 13:05


Rabbitkit leek alles behalve op haar gemak. Toen Nettlekit het nog een tikkeltje erger maakte, moest Swallow grote moeite doen om de kitten geen harde mep te verkopen. Gelukkig kwam Redpetal al ten tonele, die de bange kitten aanbood om samen met haar naar het spel te kijken. Poppykit vroeg wat de wedstrijd werd, maar de zwarte queen luisterde niet naar de kitten. Ze staarde enkel Nettlekit streng aan, en dacht na over een goede straf voor die grote mond van haar. "Nettletongue, stap naar voren," miauwde ze kalm, hoewel haar ogen vuur leken te spuwen. Ze had een goede straf in gedachten, eentje die ze met plezier zou willen mededelen. "Je snapt dat jij met dit gedrag geen deputy kan worden he?" ging ze verder, waarna ze wachtte op het antwoord van de brutale aap.[Kitten event] Lightningclan Swallo12
[Kitten event] Lightningclan G3K5gZvO_o[Kitten event] Lightningclan XehOIgmF_o[Kitten event] Lightningclan POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten event] Lightningclan DPKsfdL
Cynthia
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten event] Lightningclan   [Kitten event] Lightningclan Icon_minitimema 20 aug 2018 - 10:03

Dustkit had alleen maar gevraagd aan Rabbitkit of het goed ging, maar dat leek de druppel te zijn die alles liet escaleren. Hij richtte dan zijn aandacht van Rabbitkit af naar Nettlekit en liep op de jongere kitten af. "Kun je er niet tegen dat je zusje meer aandacht krijgt dan jij?" Hij keek haar strak aan terwijl hij dit zei. Hij vond het goed dat de queens haar nu geen deputy meer zouden laten worden, maar ergens vond hij dat niet genoeg en hij wilde dan ook zijn bek open trekken om nog wat te zeggen, maar Swallowloud was hem voor door Nettlekit naar haar toe te roepen. Geduldig wachtte hij af wat er zou gaan gebeuren en hij liet zijn blik ook nog kort naar Rabbitkit gaan om te kijken hoe het met haar ging, echter durfde hij niet meer dicht naar haar toe te gaan, bang om nog wat te veroorzaken.


[Kitten event] Lightningclan MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Kitten event] Lightningclan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: