Catch up with the sunrise. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Catch up with the sunrise.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistdove
Member
Catch up with the sunrise. Tumblr10
Kip
149
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistdove
BerichtOnderwerp: Catch up with the sunrise.   Catch up with the sunrise. Icon_minitimewo 18 jul 2018 - 12:54

Haar spieren deden pijn, omdat ze dit soort uitstapjes niet gewend waren. Ze was klein en fragiel, haast alsof haar lichaam niet gebouwd was voor vechten noch jagen. Toch was het haar gelukt, deze ene keer was het haar gelukt. Het had haar al haar wilskracht gekost en ook geluk was om de hoek komen kijken, maar Mistpaw had een musje weten te vangen. Geen echte prestatie voor menig ander kat van haar leeftijd, maar voor haar wel. Ze had een enorme achterstand opgelopen, door haar angstige natuur, slechte zicht en de vervalling van Crowfur's trainingen. Andere katten hadden geprobeerd haar dingen bij te brengen, maar het had telkens weinig succes gehad. Toch werkte ze hard, zo hard, alleen ontging dat vaak aan het oog. Stukje bij beetje wierp dat wel zijn vruchten af, al duurde het veel en veel langer dan bij de andere apprentices. Dit was de eerste vogel die ze ooit had gevangen, de allereerste. Daarom kon ze dan ook niets anders dan een een beetje trots in haar ogen hebben staan toen ze het kamp in kwam lopen. Niemand keek echter op van een apprentice met een musje tussen haar kaken geklemd, niemand complimenteerde haar erover, zoals ze kinderlijk gehoopt had. Haar vader was ergens anders, haar moeder kon ze het niet laten zien omdat ze zich tussen de sterren bevond. De jonge poes zuchtte wat beteuterd en legde verslagen het musje neer op de prooistapel, waar het plots een stuk kleiner leek dan menig ander stuk prooi. Mistpaw droop af naar de rand van de apprentice den, het was ook stom geweest om blij te zijn met zo iets kleins.

[Eerste post Quickpaw!]Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
Catch up with the sunrise. Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv Catch up with the sunrise. MistyosCatch up with the sunrise. Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quickpaw,
Member
Catch up with the sunrise. ChpqJJP
»Quinty«
28
Actief
"Seriously? Seriously? Lame"

CAT'S PROFILE
Age: « 8 Moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Quickpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Catch up with the sunrise.   Catch up with the sunrise. Icon_minitimema 30 jul 2018 - 21:44

De kater rende door het gebied heen, met een muisje tussen zijn kaken geklemd. Het was nog een hele klus geweest om 't beestje te pakken te krijgen, het had de neiging om de hele tijd weg te rennen en dan onder de boomwortels te gaan zitten. Maar uiteindelijk had Quickpaw hem toch te pakken gekregen en nu droeg hij het diertje trots het kamp binnen.
Toen hij net het kamp binnen kwam, viel zijn blik op een andere apprentice die zo te zien net de voedselstapel had bijgevuld. Met zijn blauw/groene ogen volgde hij het poesje, waardoor hij stil was blijven staan en een andere warrior geïrriteerd op hem begon te mopperen dat hij de ingang stil hield. Snel wandelde Quickpaw door en liep naar de voedselstapel om het muisje erbij te leggen. Daarna liep hij in de richting van de andere apprentice. "Hey Mistpaw," miauwde hij op een vrolijke toon, terwijl zijn pluizige staart heen en weer zwaaide. "Ik zag dat je een muisje op de voedselstapel had gelegd. Moeilijke jacht gehad? Ik heb zo veel ruzie gehad met een muis, de hele tijd tussen de boomwortels schieten." Misschien ratelde hij een beetje te veel, maar daar was het Quickpaw nou eenmaal voor.


Catch up with the sunrise. PAklOgP
"Magic is supposed to be scary. Love is supposed to hurt. Ecstasy needs a little fear."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Catch up with the sunrise.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: