Homecoming queen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Homecoming queen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blacksoul
Member
Homecoming queen FJeftj2
C.
2472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Blacksoul
BerichtOnderwerp: Homecoming queen   Homecoming queen Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 14:01


Het was heel lang geleden dat ze hier ook maar een poot had neergezet. En nu, gedreven door een onbekend gevoel, was ze terug. Haar goudgele ogen dwaalden over de plek die ze jaren geleden nog als thuis had beschouwt. Waarom ze hier was? Geen idee. Misschien was het een vlaag van nostalgie geweest of anders een moment van heimwee dat haar had gegrepen. Blacksoul had gedacht dat ze deze plek allang achter zich had gelaten en er nooit meer naar zou terug keren, ze had hier immers niets meer te zoeken. De geuren die in de lucht hingen waren haar vreemd en de zwarte kattin vroeg zich af of ze hier eigenlijk nog wel welkom was. Ze had de Bloodclan en diens leefstijl al jaren geleden achter zich gelaten.

Langzaam bewoog de kattin zich voort. Haar terughoudendheid liet merken dat Blacksoul zich er bewust van was dat ze hier waarschijnlijk niet welkom was. Dus waarom ze nu ineens bedacht om zich het territorium in te begeven was ook voor haar een raadsel. Haar oren waren gespitst op elk geluid dat haar verdacht voorkwam. De vele geuren vermengden zich tot een stank waar niet uit was te halen welke geur nu vers was en welke niet. Het enige wat Blacksoul wel wist, was dat ze honger had. Hier in de buurt was altijd genoeg te eten te halen. Het was nu alleen hopen dat geen enkele kat haar zou betrappen.

[+Thora] 


Homecoming queen Blacksoul1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
Homecoming queen QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Re: Homecoming queen   Homecoming queen Icon_minitimedi 24 jul 2018 - 20:34

Nee, ze werd niet geaccepteerd en elke nacht weer sliep ze met één oog open. Toch was het scherpste randje er alweer vanaf en deden de Elite wat ze moesten doen, zelfs met Thora als Commander. Zij was de gene die taken uitdeelde, katten er op uit stuurde en ook al meende ze regelmatig gemopper te horen, gebeurde het allemaal. Soms moest Thora even uit d'r slof schieten, ze liet zichzelf namelijk niet omlaag brengen en ze deed ook haar best om niet te laten merken dat ze ergens vreesde voor haar nieuwe functie. Ze stelde zich niet kwetsbaar op en zal dit ook zeker niet doen.

Nu was ze er echter op uit. Ze had de melding gekregen van twee Young Ones dat de geur van een rogue was ontdekt in het territorium van de Elite. De Young Ones hadden echter zelf het geurspoor niet kunnen volgen, dus ging zij er nu op af. Een windvlaag waaide in haar richting en bracht de sterke geur van rogue met zich mee. Het was niet ongebruikelijk dat rogues werden gespot in het territorium, maar het was de taak van de Elite om zich hoog te houden, dat katten zich hier niet zomaar konden bevinden. Na een poos het geurspoor gevolgd te hebben kwam al snel het gestalte van een zwarte poes in haar zicht. Thora stak haar staart de lucht in en hief haar kop op terwijl ze de poes benaderde. "De sterke Elite geuren lijken niks met je te doen, of ben je je niet bewust van waar jij je bevindt?" Sprak Thora en krulde haar mondhoek gevaarlijk omhoog terwijl ze langzaam steeds dichterbij kwam.


Homecoming queen E8v3o2
Homecoming queen 2hs5g9iHomecoming queen 2gxnp75Homecoming queen 2hqc5lxHomecoming queen 10pvxmwHomecoming queen 10pvxmwHomecoming queen 34nodx3
Homecoming queen Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Homecoming queen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: