Poef 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Poef

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
Poef 4pt8gz
☙Emma☙
17089
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Poef   Poef Icon_minitimedo 19 jul 2018 - 14:56

"Vanonderen!" En dan maar hopen dat katten zouden begrijpen dat dit zoiets betekende als 'maak dat je wegkomt onder deze boom vandaan want er komt iets zwaars naar beneden vallen'. Anders waren ze haaienhapjes, wat op zich een goede aanvulling voor de prooistapel zou zijn maar precies iets waar hij geen zin in had. Toch gooide Tall de gevangen eekhoorn de boom uit om vervolgens gespannen te luisteren of deze een doffe 'plof' maakte of meer een 'auw' geluid. Erg belangrijk om te weten vóór hij naar beneden kwam, anders bleef hij gewoon nog even boven. Zijn kop stak hij dan ook voorzichtig om de tak uit om een blik op de grond te werpen. Het leek veilig, al zei dat niet zoveel.

@Venompaw.


Poef Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Poef DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Poef   Poef Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 14:44

Het ene moment was hij geconcentreerd bezig om op een prooi te jagen en het volgende moment hoorde hij opeens zijn leader iets roepen en belandde er met een zacht plofje een eekhoorn vlak voor zijn neus. Venompaw bewoog kort met zijn oortje en keek naar de eekhoorn die hem nu aankeek met zijn glazige ogen en richtte daarna pas zijn kopje naar boven. Hij had de stem van zijn leader heus wel herkend en was er dan ook niet verbaasd over dat de tabby zich boven hem in de boom bevond. Eigenlijk leken ze wel een beetje op elkaar, met die tabbyvacht. Het zou zomaar verre familie van hem kunnen zijn, al zou hij dat best een vreemde gedachte vinden. Voor zover hij wist waren zijn ouders echt weldegelijk zijn ouders en hadden ze het nooit gehad over Tallstar als familie. Venompaw kon zich ook moeilijk voorstellen dat iemand in zijn familie als leader zijnde zo’n los karakter zou hebben. Niet dat hij Tallstar en zijn leaderschap niet apprecieerde, maar… kon hij soms niet iets serieuzer zijn? Op dat vlak lag Acorndust hem wel meer, als hij eerlijk was. Hij begreep dat je niet altijd even serieus kon zijn, maar zoals bijvoorbeeld die vragen over yoga tijdens een sharing tongues… Nee, hij hoopte dat Tallstar dat niet deed katten uit andere Clans, want dan zou ShadowClan binnen no time niet meer serieus genomen worden. “Ik zie dat je een succesvolle jacht hebt gehad,” merkte hij fijntjes op. Hij besloot dat ze het maar niet over hun laatste gesprek in zijn den konden hebben. Hoewel Venompaw van mening was dat je beter met een wijze, kalme houding door het leven kon gaan, was het nu ook weer niet zo dat hij echt bij àlles serieus als de pest was, ook al kwam dat wel vaak zo over. Op zijn arrogante uitspattingen na dan, maar die waren meer gereserveerd voor de katten die niet in zijn Clan waren. “Je mag gerust naar beneden komen, hoor.” Nu grinnikte hij wel even en deed een stap opzij zodat zijn leader naar beneden kon komen. “Wel een fraai exemplaar moet ik zeggen.” Hij keek bewonderend naar de eekhoorn die voor hem lag. Die leader van hem was lang zo slecht nog niet, ook al kon hij dan naar Venompaw’s mening wel iets minder losjes door het leven gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Poef
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: