It's slowly drifting away. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's slowly drifting away.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member
It's slowly drifting away. DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: It's slowly drifting away.   It's slowly drifting away. Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 14:26

Terwijl Jayflame naar de bloesems keek die een mooi geheel vormden met de rest van het territorium drongen er zich flashbacks aan hem op van de brand die hun territorium manen geleden geteisterd had. Hij herinnerde zich nog maar al te goed hoe ze verzwakte katten uit het kamp hadden moeten redden om te voorkomen dat zij genadeloos afgebrand zouden worden. Hij kon zich de geur van rook en as nog goed herinneren en hoe heet de grond onder zijn poten voelde naarmate het vuur hun naderde. En daarna hadden ze een poosje op the Sunningrocks doorgebracht totdat ze konden gaan checken welk vernietigend spoor de brand had achtergelaten. Dat leek allemaal weer zo lang geleden, maar niet lang genoeg om voor hem nog precies te herinneren hoe akelig die brand wel niet was geweest. Maar als je nu zo naar die bloesems keek, leek het allemaal net alsof dat een boze droom was geweest. Het was dit gedeelte van het territorium geweest dat het zwaarste was aangetast. En het was ook dit gedeelte waar Twolegs zich mee bemoeid hadden nadat de katten vertrokken waren op reis. Zouden ze ooit geweten hebben dat ze daar leefden? Vast niet. Dan waren ze wel vaker gepasseerd en hadden ze hun al helemaal verdreven. Jayflame dacht er dikwijls over na hoe het zou zijn als hij heel die lange reis weer terug zou maken naar de bergen en zich daar bij de Tribe zou gaan aansluiten. Niet dat hij ook maar één gesprek met hun had gehad, maar hij had zich daar meer thuis gevoeld dan in dit territorium. Daar was hij ver weg van zijn vader, maar hier… Hij slikte bij de gedachte dat hij ooit nog eens oog in oog met zijn vader zou moeten staan. Nee, dat zou hij niet willen. Maar hij zou Routpaw ook niet zomaar achter zich kunnen laten. En zijn Clan eigenlijk ook niet. Als er iemand onnodig zou binnendringen, wilde hij die indringer ver uit de buurt van het kamp houden. Al was het maar om een beetje van zijn frustratie en agressie kwijt te kunnen. Maar toch… Hij slaakte een geïrriteerde zucht door al die vage gedachten en schudde zijn kopje. Hij concentreerde zich weer op zijn omgeving en probeerde zich te focussen op de bloesems, maar zelfs dat lukte na een tijdje niet meer. Misschien was het beter als hij ging jagen. Dan deed hij tenminste nog iets nuttigs vandaag.


+ Eerste post voor Nightpool
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's slowly drifting away.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: