Take a seat. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Take a seat.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw,
Member
Take a seat. DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Take a seat.   Take a seat. Icon_minitimezo 22 jul 2018 - 16:23

Smokepaw opende zijn bek om de verschillende geuren in te drinken, maar hij rook niets alarmerends. Hij was blij dat hij deze keer op patrouille had mogen gaan met een groep die alleen uit warriors bestond; het voelde nu iets meer aan alsof hij één van hun was. Het maakte hem onzeker om ’s avonds weer naar de apprentices den te gaan. En hoewel niemand er iets over zei, meende hij soms dat hij blikken op zich geworpen kreeg. Het was gewoon een ontzettende samenspel van omstandigheden geweest waardoor hij geen warrior kon worden. Voor de reis was hij niet op tijd klaar geweest met zijn final assesment omdat Frostfaith, de voormalige WindClan deputy en zijn mentor, zijn training niet fatsoenlijk af had kunnen maken en toen hij eenmaal een mentor had gekregen die dat wel kon, moesten ze op halsoverkop op reis gaan. In de bergen kon hij zijn final assesment niet doen omdat het terrein niet bekend was en toen dat eenmaal begon te komen, werd hij plotseling ernstig ziek en was het niet eens zeker of hij het zou overleven. Toen hij eenmaal bekomen was van de ziekte begonnen ze aan de terugweg en tijdens het gevecht met BloodClan was hij ernstig gewond geraakt waardoor ook nu weer niet zeker was of hij het zou overleven. Maar hij had het overleefd en de kans zat er dik in dat hij, ondanks dat hij zijn final assesment niet had kunnen doen, eindelijk benoemd zou worden tot warrior. Alleen liet dit nogal vrij lang op zich wachten naar zijn gevoel en hij begon er steeds meer aan te twijfelen of Oceanstar hem wel waardig genoeg achtte om warrior te worden. Inmiddels ging zijn leeftijd ook steeds meer en meer omhoog en werd hij steeds meer onzeker over zijn toekomst. En dus was het wel eens goed als hij door warriors uitgenodigd werd om een patrouille te komen doen. Hij had zijn patrouille succesvol afgerond en week af richting the Small Lake zodat hij kon gaan drinken. Het was warm en hij had echt ontzettende dorst. Smokepaw boog zich naar voren om te drinken en kon zich voor één moment alleen op dat lekkere koele water concentreren dat hij nu met gulzige slokken naar binnen dronk.


+ Eerste post voor Burnetpaw


Take a seat. Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Take a seat.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: