[Ganzenopdracht] It's in the name 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Ganzenopdracht] It's in the name

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dogscar
Member
[Ganzenopdracht] It's in the name DPKsfdL
»Quinty«
34
Actief
"I have fur. It is soft. Do not hug me."

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Dogscar
BerichtOnderwerp: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimewo 25 jul 2018 - 21:13

Ganzenopdracht: Beroerd, zo'n hond op het windclan gebied, vooral als je net in een inham bij het meer stond. Zwemmen of verzuipen noemen ze zoiets toch?

--

De grote grijze kater wandelde rustig door het windclan territorium heen. Af en toe verdween hij gewoon op eigen houtje, struinde langs de grenzen om te kijken of alles nog in orde was en ging daarna wat drinken bij het kleine meertje in het gebied. Zo ook vandaag, al was het wel heel erg warm momenteel. Warmte was helaas niet al te prettig voor hem met zijn lange vacht. Gelukkig had hij niet de coat erover heen zoals de Riverclanners, dus kon hij tenminste nog gewoon uitwaaien in het briesje dat langs het meertje heen gleed.
Zijn gouden ogen waren op het water gericht, terwijl zijn rechteroor omhoog schoot. Hij keek waakzaam op, de wind had een zeer bekende geur met zich meegesleept en een ijzige klauw gleed over zijn ingewanden heen. Hond. Dogscar draaide zijn kop, zodat hij goed kon kijken waar de geur vandaan kwam. Helaas rook hij tegen de wind en al snel hoorde hij geblaf achter zich. De kater kwam overeind en rende naar de eerste de beste plek waar hij kon komen; in de inham van het meer. De senior kater gromde bij zichzelf en keek naar hoe de hond zijn geur had opgepikt en in zijn richting kwam gerend. Hij werd groter en groter en het zag er naar uit dat de warrior verplicht zou zijn om via het meer naar veiligheid te komen, maar hij was bang dat zijn lange vacht hem onder zou trekken. Immers was hij een Windclanner en was zwemmen niet zijn forte. Waarom had hij altijd honden pech? De kater zetten zijn vacht overeind en blies naar de hond, die wat moeite had met de inham in te komen. Voor nu was hij hier veilig, maar als er geen twoleg was die de hond terug zou fluiten, zat hij hier nog wel eventjes vast.

[+ Oceanstar]


[Ganzenopdracht] It's in the name 66yUzhd
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR LEARN!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Ganzenopdracht] It's in the name 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimewo 25 jul 2018 - 21:31

Oceanstar had zichzelf beloofd elke dag even bij haar zusjes te gaan kijken. De twee kleine kittens waren nu alweer twee weken oud; oud genoeg om hun oogjes te openen en de wereld te gaan verkennen. Ze had zich dan ook te lang in de Nursery bevonden en besloten om dan nu ook echt voor de rest van de Clan te gaan jagen en misschien wat nat mos te halen voor de Queens en wat oudere kittens. Niet elke kitten had nog melk nodig; en uitdroging konden ze nirt gebruiken. Met rustige passen had ze het kamp verlaten met een kleine mosbal in haar mond. In de afgelopen Moon waren ze al drie katten verloren; waaronder twee familieleden. Snowbird en Icecloud; haar halfzus en haar moeder. Haar twee kleine halfzusjes zouden dan ook zonder ouders opgroeien. Iets dat ervoor haf gezorgd dat ze zoveel mogelijk tijd aan hen besteedde. Blauwe ogen schoten schichtig langs de oevers van het meertje zodra ze de geur van een hond opmerkte. Twolegs wandelden nog al eens met hun rotbeesten in de buurt van hun territorium. Waarschijnlijk waren de honden hen vergeten; haren rezen omhoog en met vlugge passen en rustige bewegingen zocht ze naar het gedaante van de hond; om dan de bekende geur van Dogscar op te pikken. Starclan, nu moesten ze de hond wel verjagen; hopelijk was de ander nog niet gewond. Hij had al vaker tegen honden gevochtten. De hond had moeite de inham in te komen en een zacht gesis klonk vanaf die inham. Oceanstar sloeg haar nagels dan ook uit om de hond snel en effectief in zijn kont te raken. Een gejank deed haar de oren in haar nek drukken; afschuwelijk geluid. Hopelijk zou Dogscar de hond ook een goede kras willen geven. Immers was dit van hen; en de honden zouden snel weer leren Windclan met rust te laten.


[Ganzenopdracht] It's in the name Oceano10
[Ganzenopdracht] It's in the name LcrIgCQ[Ganzenopdracht] It's in the name JwNO92g[Ganzenopdracht] It's in the name EjrsROF[Ganzenopdracht] It's in the name UK1ajoI[Ganzenopdracht] It's in the name 3qCkg2fp_o[Ganzenopdracht] It's in the name 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dogscar
Member
[Ganzenopdracht] It's in the name DPKsfdL
»Quinty«
34
Actief
"I have fur. It is soft. Do not hug me."

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Dogscar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimewo 25 jul 2018 - 21:42

Zijn neus werd gevuld met de afschuwelijke geur van hond, een geur waarvan hij bijna over zijn nek ging. Echt, wat zagen twolegs in die beesten, ze waren ranzig, grof en stonken verschrikkelijk. Dogscar's nekharen stonden recht overeind en hij blies nog steeds kwaad naar de hond die een poot had uitgestoken om bij hem in de buurt te komen. De warrior haalde uit met zijn klauw over de poot van de hond heen, maar mistte deze net. Stom rotbeest dat het was.
Opeens begon de hond te jammeren en trok zijn kop terug uit de inham. In een flits zag Dogscar de grijze pelt van zijn leader, Oceanstar. Meteen nam de veterane warrior een offensieve houding aan en met een uitgestrekte klauw haalde hij uit naar het gezicht van de hond. Eventjes dacht hij terug aan de klauw die zijn eigen gezicht verminkt had en zetten iets meer kracht achter de aanval. Hij voelde hoe zijn nagels door de huid heen gleden en de hond had direct weer aandacht op hem. Maar de kater kon nu tenminste uit de inham komen. Hij schoot tussen de poten van de hond door, draaide zich met een scherpe bocht om en spande zijn achterpoten. Hij sprong in de nek van de hond en zetten zijn klauwen erin, waarna hij houvast zag door zijn achterpoten tegen zijn vacht aan te zetten. Eens zien wat de hond hier van vond.


[Ganzenopdracht] It's in the name 66yUzhd
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR LEARN!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Ganzenopdracht] It's in the name 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 17:33

De afschuwelijke geur van een hond, een geur die ook in de vacht van Snowbird haar zus had gezeten. Een geur die haar had verteld hoe haar halfzus om het leven was gekomen. Die beesten dachten dus daadwerkelijk dat ze hier nog vrij rond konden lopen. Echt niet, dit was het gebied van Windclan en ze hadden hiervoor voor een reden gevochtten. Die twolegs zouden het weten; dat de honden hier met goede wonden terug zouden keren. Wat die rare wezens leuk vonden aan deze stinkende wezens wist ze niet. Ze waren afschuwelijk. Oceanstar zag geen andere mogelijkheid dan dit beest goed toetakelen totdat de twoleg hem of haar zou roepen. Dogscar leek van haar aanval gebruik te maken. De Senior Warrior was ervaren genoeg om de hond een goede haal over het gezicht te geven. Dat moest pijn doen en zorgde ervoor dat de hond zijn aandacht moest verdelen. Oceanstar had inmiddels haar nagels in de staart van de hond gezet zodat de andere Warrior door de poten van het dier kon schieten en beet in diens achterpoten. Snelle aanvallen die het dier niet bij kon houden. Dogscar had zich op de nek van het beest geworpen wat ervoor zorgde dat hij schudde en hijgde en jankte. Dit trok de aandacht van de twoleg die een naam riep en floot. Het was van belang dat deze twoleg hen niet zou proberen te vangen; en hen dus ook niet zou zien waardoor Oceanstar een sissend signaal gaf; ze moesten weg, zich in het hoge gras verstoppen terwijl de verloren, gewonde hond zijn baasje opzocht. Hij had geluk gehad dat ze niet met een groter team waren geweest; anders was hij er met wat meer dan schrammen afgekomen.


[Ganzenopdracht] It's in the name Oceano10
[Ganzenopdracht] It's in the name LcrIgCQ[Ganzenopdracht] It's in the name JwNO92g[Ganzenopdracht] It's in the name EjrsROF[Ganzenopdracht] It's in the name UK1ajoI[Ganzenopdracht] It's in the name 3qCkg2fp_o[Ganzenopdracht] It's in the name 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dogscar
Member
[Ganzenopdracht] It's in the name DPKsfdL
»Quinty«
34
Actief
"I have fur. It is soft. Do not hug me."

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Dogscar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimema 30 jul 2018 - 20:59

Het zag er naar uit dat de twee grijze katten best een goed team vormde in 't verslaan van de hond. Het beest was niet zo blij met Oceanstar die aan zijn staart hing en hemzelf die klauwen in zijn nek had gezet. Jammer genoeg gooide de twoleg van het beest roet in 't eten en floot de hond terug. Luid jankend rende de hond terug naar zijn baasje. Dogscar vroeg zich altijd af waarom een hond zichzelf zo makkelijk niet bedwingen door een twoleg, het had toch geen meerwaarde om met een halsband om te leven en aan de zijde van een twoleg te moeten leven? Hij vond het zelf echt een mindere vorm van leven, maar honden waren dat toch wel, dus wat maakte 't uit. Oceanstar siste het beest na en Dogscar grinnikte eventjes, voordat hij op zijn leader afstapte. "Bedankt voor de hulp, Oceanstar," miauwde hij respectvol, terwijl hij zijn kop laag hield "Heeft 'ie je niet geraakt?"


[Ganzenopdracht] It's in the name 66yUzhd
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR LEARN!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Ganzenopdracht] It's in the name 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimema 30 jul 2018 - 21:21

Het zag erna uit dat de hond het niet nogmaals op zou nemen tegen katten; tenzij hij echt dom was. Honden waren dom, dus de kans zat erin dat hij het alsnog niet zou leren. Katten waren slimmer; als die een poot stootte deden ze vaak het niet nogmaals. Het beest was niet blij met de nagels die overal en nergens terecht kwamen, en hem lieten bloeden. Daarbij was het een mietje, dus zou hij vast getroost worden door zo'n twoleg. Oceanstar siste het dier na toen hij naar zijn twoleg rende, jankend, piepend en blaffend. Dogscar grinnikte even, nu het gevaar geweken was. Voordat hij op de grijze tabby afstapte. "Bedankt voor de hulp, Oceanstar," Mauwde hij respectvol, terwijl hij zijn kop laag hield. De kattin glimlachte even warm. "Je doet je naam er eer aan, ben ik bang." Mauwde ze droogjes maar serieus. Ze was een tikkeltje bezorgd. Ze was toch wek optijd geweest? "Heeft 'ie je niet geraakt?" Vroeg de oudere kater waardoor ze haar kop schudde. "Nee, geen schade. Was ik nog optijd?" Vroeg ze zacht en zorgzaam.


[Ganzenopdracht] It's in the name Oceano10
[Ganzenopdracht] It's in the name LcrIgCQ[Ganzenopdracht] It's in the name JwNO92g[Ganzenopdracht] It's in the name EjrsROF[Ganzenopdracht] It's in the name UK1ajoI[Ganzenopdracht] It's in the name 3qCkg2fp_o[Ganzenopdracht] It's in the name 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dogscar
Member
[Ganzenopdracht] It's in the name DPKsfdL
»Quinty«
34
Actief
"I have fur. It is soft. Do not hug me."

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Dogscar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimema 30 jul 2018 - 21:58

De kater slaakte een zucht bij het horen van Oceanstar's woorden. "Honden lijken een neus voor me te hebben," miauwde hij rustig, terug denkend aan het eerste gevecht dat hij had gehad met zo'n stom beest. Door dat gevecht had hij die verschrikkelijke littekens opgelopen immers. Hij schudde zijn kop toen zijn leader vroeg of ze er op tijd was geweest. "Hij had me in een hoek gedreven, waarschijnlijk had ik moeten zwemmen als je er niet was geweest," sprak hij daarna dankbaar. Hij had weinig zin om te zwemmen, het was niet zijn forte door zijn dikke vacht en het missen van de beschermende coat zoals Riverclanners hadden. "Zullen we terug gaan naar het kamp, of was je hier met een reden?" vroeg hij daarna, zichzelf richtend op Oceanstar. Als zijn leader ergens hulp bij nodig had, was hij echt niet de beroerdste om haar een poot te helpen immers.


[Ganzenopdracht] It's in the name 66yUzhd
I NEVER LOSE. EITHER I WIN OR LEARN!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Ganzenopdracht] It's in the name 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Ganzenopdracht] It's in the name   [Ganzenopdracht] It's in the name Icon_minitimedi 31 jul 2018 - 21:22

De kater slaakte een hoorbare zucht uit bij haar woorden. Waardoor Oceanstar hem enkel een zwijgende en vragende blik gunde. "Honden lijken een neus voor me te hebben," Mauwde hij rustig. Er was een reden voor het achtervoegsel in zijn naam. Ze was toen zelf nog niet geboren maar hij had als Apprentice tegen een hond gevochten. Veel wist ze er niet van enkel dat hij littekens had opgelopen en zijn naam de Clan aan zijn dapperheid deed denken. De kater schudde zijn kop toen ze vroeg of ze optijd was geweest. "Hij had me in een hoek gedreven, waarschijnlijk had ik moeten zwemmen als je er niet was geweest," Verklaarde de kater dankbaar. Zwemmen, dat was niet aan Windclan weggelegd. Daarbij konden die rotbeesten als ze het durfden ook zwemmen. Daarbij bezaten ze niet de juiste vachtsoort. Hij had een kans gehad ziek te worden en in de Medicine Cat Den te belanden. "Zullen we terug naar het kamp, of was je hier met een reden?" Vroeg hij daarna; waardoor de kattin kort met haar staart zwiepte. "Jagen en was van plan water naar de Elders en Queens te brengen," Mauwde ze zacht en warm.


[Ganzenopdracht] It's in the name Oceano10
[Ganzenopdracht] It's in the name LcrIgCQ[Ganzenopdracht] It's in the name JwNO92g[Ganzenopdracht] It's in the name EjrsROF[Ganzenopdracht] It's in the name UK1ajoI[Ganzenopdracht] It's in the name 3qCkg2fp_o[Ganzenopdracht] It's in the name 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Ganzenopdracht] It's in the name
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: