I'm obsessed for your love {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm obsessed for your love {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I'm obsessed for your love {Open} XfMGPSH
Chi
235
Actief
“It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.”

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Silverwolf
BerichtOnderwerp: I'm obsessed for your love {Open}   I'm obsessed for your love {Open} Icon_minitimedo 26 jul 2018 - 21:43


ONE THING YOU CAN'T HIDE
IS WHEN YOU'RE CRIPPLED INSIDEHaar blauwe ogen waren gefocust op de eekhoorn die zich vlak voor haar neus bevond. Nouja, niet letterlijk uiteraard. In haar kop, echter, wél. Ze beeldde zich het sappige vlees al in, hoe ze haar stevige kaken om het fragiele lijfje klemde om het vervolgens van zijn leven te ontnemen. Nochtans was ze niet van plan het prooidier zelf op te eten, maar soms werkte het aanmoedigend om zich de smaak al in te beelden, wat dus zou resulteren in een succesvollere jacht. Het was gewoon een simpele tactiek die ze uitprobeerde, niet echt wetende of dit ook resultaat zou boeken of niet. Na even afgewacht te hebben, begon ze geluidloos met haar achterpoten te bewegen. Vervolgens zette de zilvergrijze kattin zich af en schoot ze naar voren, haar voorpoten uitgestrekt en zich bovenop het kleinere wezen werpende. De eekhoorn schoot er vandoor, maar nog net wist de kattin het beestje met haar poten te onderscheppen. Hierna klemde ze het vast met haar nagels, om uiteindelijk voorover te leunen en het de doodsbeet toe te dienen. Na enkele tellen hing het lijfje slap in haar bek en glansden haar blauwe ogen van trots. Het was misschien gek, maar de kattin voelde dit nog altijd bij ieder prooidier dat ze ving. Alsof ze telkens aan zichzelf bewees, en aan de Clan, dat ze het warriorschap waard was. Haar plaats in de Clan, het eten dat ze elke dag naar binnen werkte. Ze wou iedereen ervan overtuigen dat ze geen waardeloze aanschaffing was. Of wou ze juist zichzelf overtuigen?

Plots hoorde de kattin beweging in de buurt. Abrupt stopte ze met wat ze bezig was en spitste ze haar oortjes. Haar lichte blauwe blik scande het gebied, zoekende naar enige beweging om er zo achter te komen wie of wat de oorzaak was van het geluid. Pas na enkele seconden zag ze de schaduw van een kat. Shadowclan? Of rogue, Bloodclan? Haar ruggengraat kreeg een rilling. Het zou de eerste keer zijn dat ze zo'n kat tegen kwam. Niet dat ze bang was, Silverwolf was niet snel bang te maken. Het was eerder adrenaline en een vleugje nieuwsgierigheid dat haar te binnen schoot. Ze probeerde de andere kat beter in het vizier te krijgen door haar ogen te vernauwen. "Wie is daar?" vroeg ze uiteindelijk.
I'm obsessed for your love {Open} Qq3inc
“You should see me in a crown.”

Post count: 65
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm obsessed for your love {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: