Sorry. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sorry.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Sorry. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 15:35

Hallo iedereen

Ik weet niet hoe ik moet beginnen en ik wil er geen te lang, zoetsappig verhaal van maken, dus ik val direct maar met de deur in huis: ik houd ermee op. Niet volledig, maar wel bijna volledig. De enige die ik actief ga houden om praktische redenen is Shark. De rest van mijn accounts ga ik allemaal op inactief zetten. Ik geef ze niet weg omdat ik misschien, als ik klaar ben met mijn break en alles weer op een rijtje gezet heb, weer terugkom en dan wil ik graag weer oppakken wat van mij is. Ik wil niet dat ze weggegeven worden en ze daar of inactief zie worden of heel erg actief, want dan ga ik me in beide gevallen schuldig voelen.

De reden dat ik ermee stop, is omdat ik het simpelweg niet kan combineren. Ik heb de energie, ik heb de inspiratie, maar de motivatie en de tijd willen nog wel eens ontbreken. Dit komt voornamelijk door fulltime werken, maar ook door andere hobby's en door afspreken met vrienden. Ik krijg het simpelweg niet meer voor elkaar, ook omdat ik zelf redelijk onstabiel ben. Ik voel me dikwijls slecht en dan ga ik mezelf verplichtingen op leggen: de vrije avonden posten, de vrije middagen posten, de vrije ochtenden posten... Je weet dat je niet goed bezig bent als je voor alles een schema op gaat stellen. Ik ben nu al mijn hobby's aan het indelen en dat lijkt me niet gezond. Mijn omgeving begint het nu ook te merken en ik heb vanmorgen een gesprek gehad met mijn verantwoordelijke waarin, nogmaals, werd aangegeven dat ik bepaalde dingen los moet laten, dingen die ik nu gewoon niet los kán laten omdat me dat niet lukt. Het is op het werk echt een drukke periode en de motivatie voor nog eens lekker rustig achter mijn pc te zitten, is weg. Het geeft me geen rust om topics aan te vragen en te onderhouden, juist meer stress. Het enige wat me rust geeft, zijn de andere hobby's die ik momenteel onderhoud.

Ik snap dat dit voor velen die een verhaallijn met me hebben vervelend is, maar ik kan mezelf niet op de tweede plek blijven zetten. Ik cijfer mezelf zowel op mijn werk als hier weg, ook al wordt dat natuurlijk niet direct opgemerkt. Het is nu niet meer mijn motivatie die achteruitgaat, maar mijn gezondheid begint er ook onder te lijden en dat is niet goed. Ik wil niet voor alles een planning opstellen, ik wil niet constant naar dat ene moment zoeken dat ik echt ga posten, dat heeft geen zin. Dan doe ik het liever zo.

Verhaallijnen die ik met anderen heb vallen bij deze helaas weg. Diegenen die mij als apprentice hebben, zullen zich aan moeten melden voor een nieuwe. Alleen de verhaallijnen met Shark blijven van kracht. Topics met hem mogen aangevraagd worden, maar het is niet zeker dat ik er ook echt elke week op post.

Ik hoop dat ik hiermee niemand irriteer of zo. Ik vind het zelf ook niet prettig, maar bijna elke avond nadenken over hoe ik dat postmoment die dag weer ga plannen, is voor mij ook geen optie. Niet als ik scherp wil blijven op mijn werk. Geloof me maar als ik zeg dat een inspanning op het werk, zeker in een team en met veel vreemden die ik per dag tegenkom, heel veel van me vraagt. Dus ik hoop bij deze begrip te krijgen.

Dit geldt voor:

x Runa
x Jayflame
x Crowfur
x Smokepaw
x Thistlepaw,
x Venompaw.
x Russetpaw,
x Shrednight

Met vriendelijke groeten
Fré
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
StarClan
Sorry. BBTakD
Bunny
2029
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 15:40

Natuurlijk vind ik het jammer dat je geen/weinig plezier meer kan halen uit warriorcats, maar doe wat je gelukkig maakt! Dat maakt ons ook het gelukkigst <3
Ik snap volledig dat je een break wil nemen en ik hoop echt dat het beter met je gaat gaan. En don't worry! Voor mij is het het belangrijkst dat jij je goed voelt, en warriorcats is een hobby en een hobby moet je plezier aan beleven, niet voor zitten stressen. Ik wil dat je doet wat het beste voor je is en als dat een break nemen is, dan is dat absoluut goed voor mij (en voor zover ik voor de anderen kan spreken ook voor de anderen so ; ) )!


Sorry. BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerkit,
Member
Sorry. DPKsfdL
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tigerkit,
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 15:43

Jammer om te horen dat het zo beroerd gaat met je, maar op het moment dat het zo'n verplichting begint te worden dan is het echt beter om voor jezelf te kiezen. Ik hoop dat je je snel weer wat beter gaat voelen met wat meer vrije tijd voor jezelf! <3 Wat Bunny zegt, je moet idd doen wat goed voor je voelt en dat is het belangrijkste, niet wat andere mensen denken. Ik hoop je ondanks deze break nog wel eens te spreken in de discord natuurlijk! ;-)


Sorry. 2HWGcXWk_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Sorry. 29puumf
~Butter(fly)~
3413
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 15:50

Natuurlijk snap ik het Freedje. Wil je dat ik Smokepaw nog in de Ceremonie benoem of liever op een ander moment? Dat is even een vraag die ik om praktische redenen wil vragen. Ik wil je namelijk niet verplichtten ook daadwerkelijk te moeten posten ^^. Verder hoop ik dat je je beter zal gaan voelen en vindt ik het top dat je dit zo net en duidelijk met respect voor jezelf hebt neergezet. Complimenten hiervoor. Voel je niet schuldig jouw gezondheid gaat altijd voor. Hopelijk voel je je snel beter en kunnen we af en toe nog eens chatten ^^.


Sorry. Oceano10
Sorry. LcrIgCQSorry. JwNO92gSorry. EjrsROFSorry. UK1ajoISorry. 3qCkg2fp_oSorry. 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
Sorry. Mini_a10
It's a nouk
4945
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

657 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 16:02

Je gezondheid hoort altijd bovenaan te staan Granny Fee, dit zou niet iets moeten zijn waarvoor je je moet verontschuldigen. Als het jou beter doet om rpg op een laag pitje te zetten dan moet je dat ook echt doen, niemand gaat dat je kwalijk nemen. Het hoort immers een hobby te zijn, niet een verplichting waarvan je je slechter gaat voelen. Heel veel beterschap, hopelijk gaat het snel weer een beetje beter! <3


Sorry. Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpool
Member
Sorry. 2hyd69
Luca
527
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 16:14

Heey!
Ik begrijp het heel goed en vind het ook knap dat je jezelf gewoon op de eerste plaats zet, wat ook zeker moet! Ik ga je gezelligheid wel erg missen, sterkte en zet hem op met wat je ook gaat doen. Dan hoop ik je ooit weer terug te zien. Maar ga eerst maar even die energie terug halen! <3


“I was born with an enormous need for affection.
Sorry. 1211

and a terrible need to give it.”

-:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotespirit
Medicine cat
Sorry. Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimewo 1 aug 2018 - 13:20

Oh nooo dit is helemaal aan mij voorbij gegaan. :c
Super jammer dat je (soort van) stopt, maar het is heel erg begrijpelijk! Gezondheid gaat natuurlijk voor. Hopelijk kan je rust en plezier vonden in je andere hobby’s. Hopelijk spreek ik je nog eens! <3


Sorry. Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
Clanleader
Sorry. Bba20rI
Loïs
2064
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 19:51

Ik zie dit veel te laat maar wilde ook nog zeggen dat het zeker begrijpelijk is als je voor jezelf kiest, en dat ik het ook heel knap vind van je dat je dit ook doet. Ik ga je wel missen hier, net zoals nog flink wat meer mensen denk ik, maar uiteraard is dat veel minder erg dan dat jij constant stress hebt als je hier wel zou zijn! Veel liefde gewenst in je leven, met alle andere hobby's, en tot ooit weer is <3


Sorry. EHnbxOu        9        Sorry. 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Sorry. Ngzy20
Floriske
2230
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Sorry.   Sorry. Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 11:08

Dit is een enorm late reactie (ook maar illustratief voor mijn eigen activiteit de laatste tijd), maar ik wil ook nog zeggen dat je een goede keuze maakt. Natuurlijk is het jammer, omdat we zo leuk hebben kunnen rpg'en, maar het is goed om voor jezelf te kiezen, want rpg'en is het niet waard als het je alleen maar meer stress brengt. Veel geluk en succes gewenst ^^


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Sorry. WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sorry.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Absence-
Ga naar: