Karma 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Karma

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abysshowl
Member
Karma 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Karma   Karma Icon_minitimevr 27 jul 2018 - 21:10

Abysspaw liep met rustige stappen uit de warriors den. Hoewel ze de apprentice naam droeg waren katten vriendelijk genoeg geweest om haar rond haar leeftijdsgenoten te laten slapen. Het zal toch niet lang duren voor ze eenmaal moest verhuizen naar de Elders den. Ergens irriteerde het haar, dat na alles wat ze had opgegeven voor de clan ze niks meer zou kunnen doen. Al accepteerde ze dat feit toch niet helemaal. De harde kattin deed zelfs nu al veel kleine klusjes rond het kamp. Den’s repareren, water halen, voedsel naar katten hun kop toe gooien, nesten vervangen, op kittens passen en zowel apprentices als young warriors toesnauwen als ze zich niet aan de regels hielden. Iemand moest het immers doen. Soms deed ze nog een poging om te jagen, maar met haar verloren oog was het moeilijk om kleiner prooi in te schatten. Dingen zoals een grote haas ging nog wel. Zelfs een kit zou die nog kunnen doden. Kort schudde ze haar lange pels uit, in de hoop dat niet alleen het pluis maar ook de gedachtes haar zouden verlaten. Ergens wilde ze het kamp uit, maar dit was iets dat ze officieel met begeleiding moest doen, en regelvolgend dat ze was zou dit dan doen ook. Vandaar dat de met litteken getekende kattin rondkeek, haar blauwe oog en lege oogkas uiteindelijk rustend op een warrior. Tinderlight herkende ze haar bij naam, al had ze niet vaak met haar gesproken. Ze was in het algemeen weinig spraakzaam. Ze zwiepte even met haar halve staart en liep richting de flame point. “Tinderlight, heb je tijd om een blinde mee uit lopen te nemen?” haar toon was scherp en bot met een goede hoeveelheid zelfspot. Dit was echter niks persoonlijks, ze was een moeilijk karakter om mee om te gaan. “Apprentice’s mogen immers niet zonder begeleiding het kamp uit, zie het als je dagelijkse liefdadigheidstaak” Bijna 40 moons en nog steeds Abysspaw, ondertussen vroeg ze zich eigen af of ze die naam niet gewoon kon houden.

+ Tinderlight eerst


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Tinderlight
StarClan
Karma DPKsfdL
Babs
888
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons at death
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinderlight
BerichtOnderwerp: Re: Karma   Karma Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 0:35


Tinderlight lag een beetje te soezen midden in het kamp. Ze had de hele ochtend gejaagd en vond het wel best om eigenlijk de rest van de dag haar poten niet meer te gebruiken, zeker nu de warme zon als een deken over haar vacht heen leek ge liggen. Ze spon zachtjes terwijl ze zich nog een keer uitrekte en haar blauwe ogen nog een keer sloot. Dit was nou wel ontspanning. Maar haar rust was haar niet gegund. Ze hield haar ogen eerst heel onschuldig gesloten toen er pootstapjes vlak bij haar stonden, in de hoop dat de andere kat zou denken dat ze sliep en haar met rust zou laten, maar helaas, een stem klonk naast haar. Het was Abysspaw, een blinde, oudere kattin. Ja, die had geen boodschap aan het feit dat ze hier met haar ogen dicht lag, die had het waarschijnlijk niet eens gezien. Een enorme tegenzin borrelde op in haar borstkas, maar ze kon het moeilijk weigeren. Dat kon ze domweg niet maken. Maar ze kon het niet laten om toch even te denken 'waarom ik'. De flame-point kattin rolde op haar buik en keek omhoog naar de apprentice. Ze was zelf nog een apprentice geweest toen Abysspaw maar net apprentice was geworden. Het was ergens heel gek dat ze haar naam nog steeds niet had. "Natuurlijk," miauwde Tinderlight, waarna ze opstond en haar stramme spieren uitrekte. "Als het toch liefdadigheid is, kan ik maar beter all-out gaan. Dus heb je voorkeuren waar je heen wil?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
Karma 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: Karma   Karma Icon_minitimevr 10 aug 2018 - 1:52

Echt schuldig voelde ze zich niet voor het verstoren van andermans rust. Zelf was ze enorm in de veronderstelling dat ieder moment van de dag dat je niet werkte of nuttig was een verspilling was van je tijd. En zelfs dat als je eens ontspande je alert moest blijven. Ze wist dat dit overlevingsinstinct nutteloos was in een clan situatie, maar eenmaal aangeleerd kreeg je het ook moeilijk weer uit je kop. En nu ze haar gedachtes had gezet op een rondje uit het kamp lopen zal ze dit doen ook, jammer genoeg was Tinderlight hier ook de dupe van. Ze bleef dan ook kalm staan terwijl de ander even omrolde en hierna omhoog kwam. Tevreden met haar reactie keek ze dankbaar met haar enkele oog. Abysspaw maakte een geamuseerd geluid bij de vraag, om hierna kort met haar halve staart te bewegen in dezelfde manier hoe andere met hun staart zouden zwiepen. “Enorm fanatiek. Maar ik zal je sparen, wat als we naar Outlook rock gaan en hier samen wat van de warme zon genieten? Misschien dat we onderweg zelfs nog iets kunnen vangen voor een maaltijd” Ergens was ze misschien wel gewoon opzoek naar gezelschap, naar hetgeen wat normale warriors doen en wat eten vangen, hiervan genieten terwijl ze samen kletste. Hoewel de grijze kattin het niet hardop wilde zeggen kon ze soms vrij eenzaam zijn.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Tinderlight
StarClan
Karma DPKsfdL
Babs
888
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons at death
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinderlight
BerichtOnderwerp: Re: Karma   Karma Icon_minitimezo 26 aug 2018 - 22:02


Tinderlight keek naar Abysspaw, haar leeftijdsgenoot was ontzettend toegetakeld geraakt door alle dingen die ze meegemaakt had. En daarom kon Tinderlight het haar ook niet zo kwalijk nemen dat ze wat van haar tijd nam. De kattin verdiende het om af en toe wat hulp te krijgen van haar clangenoten. Anders waren ze geen clan, enkel een stel rogues. Maar toch, ergens was dat zeurende stemmetje in haar hoofd aanwezig, het stemmetje dat 'waarom ik' riep. Tinderlight duwde het toch maar weg. De dankbare blik van Abysspaw zei voldoende. De kattin rekte zich nog een keer uit om de spieren in haar lijf weer wat wakkerder en minder stram te maken. "Zonnen en uitrusten klinkt prima, dat werkt in ieder geval beter dan hier midden in het kamp." Ze zwiepte haar staart in de richting van de kamp uitgang. "Zullen we dan maar vertrekken?"

Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
Karma 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: Karma   Karma Icon_minitimeza 22 sep 2018 - 17:08

De grijze kattin was tevreden met haar begeleiding. Hoewel ze vaak genoeg zonder weg liep was dit wel hoe het eigenlijk zou moeten verlopen. Niet alleen had ze op deze manier gezelschap, maar ook iemand die lunch kon vangen en haar kon beschermen als het nodig was. Het gaf een gevoel van veiligheid mee. Daarbij was het ook gezond van haar om meer banden met haar clanmates op te bouwen, zodat niet iedereen meer zo… vijandig aanvoelde voor de jonge Elder. Bij de notie van de ander knikte ze enkel, om richting de uitgang van het kamp te lopen. “Dus Tinderlight, heb jij nog wat spannends meegemaakt de afgelopen tijd?” Vroeg ze met een welbedoelde interesse, persoonlijk had ze genoeg meegemaakt om nu van haar rust te willen genieten, maar ze wist ook dat de meeste wel een nieuwsgierigheid en spannend leven behielden. Tinderlight zelf was nog vrij jong, dus ze was benieuwd of deze al iets had omringt partner, vrienden of avonturen.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Karma   Karma Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Karma
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: