[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] If Only There Was Someone Who Loved You

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You DPKsfdL
Babs
393

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Minnowspots
BerichtOnderwerp: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimeza 28 jul 2018 - 17:14


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Tumblr_n80bakoGgp1tw5bhko1_400


Voor degenen die het topic wel een beetje gevolgd hebben, komt dit misschien niet helemaal als een verrassing, maar Minnowspots zal Jaytail's kittens krijgen! Alleen zal dit niet een happy ever after worden voor de twee, aangezien Jaytail helemaal niet op zoek was naar iets vasts.

Minnowspots
Minnowspots is een vrolijk goed gehumeurde tortie tabby kattin met wit en mooie goudkleurige ogen. Ze is zeer romantisch en vrij naïef ingesteld en dus volledig ingepakt door Jaytail's geflirt en mooie praatjes, gelovend dat Jaytail daadwerkelijk iets in haar zag.

Jaytail
Jaytail is een grote langharige bruine tabby kater. Waar hij onzeker was in zijn jeugd is hij veranderd in een echte flirt na Snowdrop's dood. Helaas voor hem dat Minnowspots dat serieus nam, en hey.. accidents happen.

De kittens
De kittens zullen dus niet in een gelukkig 'huwelijk' geboren worden. Minnowspots zal Jaytail wel kunnen schieten, terwijl Jaytail niks met Minnow wil, maar wel er voor de kittens wil zijn.

We zoeken in totaal 2 of 3 kittens, want Minnowspots is niet zo groot en het is haar eerste nest. Aangezien we het leuk vinden de genetica realistisch te houden, zijn dit de mogelijke kleuren voor de kittens:
Poesjes: Zwart, zwart tabby, blauw, blauw tabby, tortie, blauw tortie, tortie tabby, blauw tortie tabby of één van deze kleuren met wit.
Katertjes: Zwart, zwart tabby, blauw, blauw tabby, rood, crème of één van deze kleuren met wit
Vachten kunnen zowel kort als langharig zijn.

Oogkleuren doen we niet moeilijk over. Qua namen het liefste geen namen zoals Bloodkit, Bonekit, Cursedkit enz. Die zou Minnow ze nooit geven en als ze dat zou doen, zou Jay haar wat aandoen. ;-)


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You RZKevkJT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimeza 28 jul 2018 - 20:15

poesje:

katertje:


Motivatie: Ik zit nog niet zolang op Warrior Cats dat ik alles van beide katten af weet. Maar zeer zeker wel lang genoeg om beide katten dem beetje te volgen en deel uit te willen maken van deze familie. Voor dit nest heb ik dan ook een aanmelding gemaakt. Een mannelijke versie en vrouwelijke versie van hetzelfde karakter. Al zal je als je het goed doorleest enkele details verschillend in zien. Als ik gekozen wordt mogen jullie de naam kiezen die bij dit karakter past. Voor de anderen veel succes met aanmelden en voor jullie met kiezen.


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Oceano10
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You LcrIgCQ[KS] If Only There Was Someone Who Loved You JwNO92g[KS] If Only There Was Someone Who Loved You EjrsROF[KS] If Only There Was Someone Who Loved You UK1ajoI[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 3qCkg2fp_o[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 0V0T0ZLL_o


Laatst aangepast door Oceanbreeze op za 28 jul 2018 - 21:34; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimeza 28 jul 2018 - 20:36

Basic information
Name: Rustkit
Future names: Rustpaw, Rust-
Gender: Male
Clan: Thunderclan
Parents: Jaytail & Minnowspots
Bloodline: 100% Thunderclan

Appearance
Pelt color: Cinnamon tabby with white
Eye color: Amber
Fur length: Short
Size: Medium
Setje:
Spoiler:

Personality
Honest
Rustkit zal een eerlijke kater zijn en niet goed in liegen zijn. Als hij een leugen probeert te vertellen, zullen anderen hem snel door hebben, waardoor hij al snel eerder de waarheid vertelt dan een leugen. Daarbij is hij dan ook heel eerlijk naar anderen toe, soms misschien te eerlijk, waardoor hij dingen zegt die beledigend kunnen zijn.

Patient
Het is een zeer geduldige kater, die goed kan wachten tot het zijn beurt is. Hij zal dan ook iemand de tijd geven als deze dat nodig heeft, echter soms mogelijk ook te lang, waardoor ze niet verder komen. Dit kan voornamelijk lastig gaan worden wanneer hij ooit een apprentice zou krijgen. Hierdoor is hij misschien soms wat te passief.

Sentimental
Hij kan zich goed inleven in hoe andere katten zich voelen en zal dan ook vaak meeleven, ook al kunnen anderen dat soms wat te opdringerig vinden. Hij probeert hierbij echter nooit te ver te gaan.

Dislikes fighting
Hij houdt eigenlijk helemaal niet van vechten en zal het dan ook alleen maar doen als het echt nodig is. Dit geld voor fysieke gevechten, maar ook verbale. Hij zou ze dan ook zo veel mogelijk proberen te vermijden en zelf de confrontatie nooit aangaan.

Relations
Mother: Minnowspots
Father: Jaytail

About me
Naam: Cynthia
Leeftijd: 22
RPG-ervaring: 8 jaar
Motivatie: Ik kon de verleiding niet weerstaan om me hiervoor aan te melden. Ik ging op zoek naar kittenplaatjes door de kittensearches en kwam een geweldig plaatje tegen die ook nog eens bij het voorvoegsel Rust paste en toen kon ik het niet latenxD. Wat natuurlijk ook meespeelt is dat ik jullie beide echt geweldige rpgsters vind en daarbij ook wel van wat drama hou. Op het moment heb ik Dustkit nog als kitten, maar die wordt al snel apprentice, waardoor ik geen kitten meer heb in Thunderclan, nog minder reden om me hiervoor tegen te houden dusxD. Ik heb uiteindelijk dus besloten om me hiervoor aan te melden.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Moderator
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You BBTakD
Bunny
1490
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimeza 28 jul 2018 - 20:41

Daisykit
Name Daisykit
Gender Male
Sexuality Homosexual
Clan Thunderclan
Rank Kitten
Age Unborn

Outside Daisykit is een kater met een smal, bijna vrouwelijk postuur. Hij staat relatief hoog op zijn poten en heeft weinig spiermassa, waardoor hij wel relatief snel is maar niet bijzonder sterk. Hij heeft een tortie vacht met wit over zijn buik, zijn sokjes en zijn kin. Zijn vacht is kort en glanzend, goed verzorgd en praktisch nooit vuil. Hij heeft zijn moeder's gouden ogen geërfd.
Reason for name Toen hij geboren was leek hij net een poes - met zijn slanke, vrouwelijke gestalte en zijn tortie vacht. Daaraan heeft hij zijn vrouwelijke, fragiele naam te danken.
Picture <3333

Inside Daisykit heeft een zeer zacht karakter. Hij is een zeer goedhartige kater, die altijd zijn best zal doen om iemand te helpen. Dit betekent niet zozeer dat hij ook daarvoor zichzelf in gebaar zou brengen. Daisykit is immers ook een ontzettend voorzichtige kater, die altijd wel twee keer zal nadenken voor hij iets doet en die ook de neiging heeft om veel te twijfelen, over alles. Er is echter één ding waar hij nooit aan zal twijfelen: en dat is wel dat hij heel loyaal is aan zijn clan en aan zijn familie. Hij zou hen nooit verraden, bewust toch niet. Dat maakt van Daisykit ook een hele brave kitten, en daarna ook apprentice en warrior. Hij doet niet aan kattenkwaad en probeert altijd zijn ouders en de rest van de clan en familie trots te maken. De warriorcode is de wet, en het is een wet die hij nooit zal overtreden - in wat voor situatie dan ook. Zijn braafheid, samen met zijn voorzichtigheid, zorgt er ook voor dat hij nooit risico's zal nemen, iets dat zijn siblings of leeftijdgenoten misschien niet altijd appreciëren. Het kan hem saai doen lijken, een watje. Het maakt ook dat hij heel bang is voor verandering, van welke vorm dan ook. Hij kijkt, in tegenstelling tot de meeste andere kittens, niet echt uit naar zijn apprenticetijd. Zijn homosexualiteit is ook iets waar hij veel mee zal worstelen, omdat het voelt als iets dat niet juist is. Als kitten fantaseert hij over zijn toekomst, zoals alle anderen - en dan ziet hij zichzelf met een zachte poes en een nestje kitten, zoals het hoort. Zoals iedereen het doet. Die droom word al snel geruïneerd; eerst wanneer hij zich beseft dat hij een tortie kater is en dus onvruchtbaar, en daarna als hij zich beseft dat hij eigenlijk helemaal niet met een poes wou eindigen, maar eerder met een kater.. Naast dat alles is Daisykit ook een nette kat, die zijn vacht goed onderhoud en het niet zo heeft op modder en viezigheid en die ook lichtjes duizelig word bij het zien van bloed.
Keywords Goedhartig, braaf, net, twijfelaar, voorzichtig, loyaal, bang voor verandering

My name Bunny
My age 18 years
My experience 5 years (en n beetje)
My ("famous") accounts Dyingblack†, Whitelion†, Winddancer†, Redpetal, Amberstorm (en veel te veel anderen)
My motivation (dit deel is het ergst rip) Oké, so, ik hou van kittens. Dat als eerste. En ik hou van drama (en dat is bijna gegarandeerd, nietwaar? ; )). En ik hou ook van Daisykit. Met hem ga ik compleet onbekend gebied op, voor mij toch, en het is eens iets nieuws. Ik heb nog nooit een homosexuele kat gespeeld (dat is ook een zin die heel raar klinkt zonder context lol) en het lijkt me interessant om te zien hoe hij door de struggle gaat, hoe hij ermee leert leven en wat voor drama het veroorzaakt. En daarnaast - Jaytail en Minnowspots zijn beiden bekende en enorm leuke katten. En ik hou van jullie allebei als persoon. So.. Why not? ; )


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 5FUjk8
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimeza 28 jul 2018 - 21:16


General
Name: Wolfkit
Future names: Wolfpaw - Wolf....
Gender: Shecat
Age: Unborn
Clan: Thunderclan
Parents: Minnowspots x Jaytail
Siblings: Unknown

Based on / Faceclaim: Rebekah Mikaelson - Vampire Diaries & The Originals
Theme: Wolf in sheep’s clothing - Set it Off

Appearance
Attitude: Arrogant, beetje hangerig op anderen
Build: Iets kleiner dan normaal
Fur colour: Zwart, neigt soms naar donkergrijs
Fur pattern: Tabby
Fur length: Kort
Eyes colour: Geel met een vleugje groen

Personality
Omdat ik me nooit kan houden aan personalities zal ik enkel de rode draad bespreken!

Wolfkit oogt op het eerste gezicht als een arrogante poes die alleen maar om haar persoonlijke doelen geeft. Dit is in de eerste instantie ook zo. Ze vraagt erg om aandacht, vraagt naar liefde. Ze wil zó ontzettend erg geliefd zijn dat ze teveel opdringt waardoor ze enkel katten ongemakkelijk en boos krijgt. Toch is ze niet erg compitatief, hoewel ze wel ontzettend snel jaloers kan zijn. Als een sibling van haar meer aandacht krijgt dan zij, bijvoorbeeld. Ze bedoelt het allemaal niet kwaad, maar ze weet gewoon niet goed waar de grenzen zijn.

Likes: Aandacht - In de spotlights staan - Vrienden (als ze die krijgt)
Dislikes: Anderen die de aandacht krijgen/opeisen

Behind the cat
Name: Nynke
Age: 16 jaartjes jong
Rpg expirience: 4 jaar
Motivation:
Zoals ik al in discord zei: ik ben zo zwak. Kittensearches zijn altijd aanlokkelijk, en hoewel ik me had voorgenomen geen Thunderclanners/Riverclanners te maken; hier zit ik dan. Een kittenaanmelding schrijven voor een nest van Jaytail x Minnowspots. xD
Ik zat al een tijdje met twee kittens in m’n hoofd, maar wilde die eigenlijk bewaren voor andere mestjes die waarschijnlijk toch niet gaan komen hahaha. Ik hou van drama! Like, ik heb tot zover nog geen account zonder de drama gehad. Bovendien wilde ik eens nog een Jay kitten, want Jaytail is awesome. En toen kwam Babs met oa Minnowspots weer actief en toen gebeurde het een en het ander. Wolf is eigenlijk een heel zielige poes die gewoon wat extra aandacht nodig heeft, maar daardoor is zo voor anderen opdringerig, arrogant, een beetje egocentrisch. Ik heb nog nooit zo’n karakter bespeelt, want bijna al mijn karakters zijn (soort van) vrolijk en druk. Een beetje zoals ik dus hahaha. Wolf is dat dus niet! Wordt nog vervolgd lol

Work In Progress!
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Coyode10

Allemaal Kunst.:
Laatst aangepast door Coyotepaw. op za 28 jul 2018 - 23:12; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimewo 1 aug 2018 - 12:49

aah thanks voor de mooie aanmeldingen alvast allemaal! <3
Hier is dad B)


Sucks don't it?
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.
394 IC posts
2/05/2020 17:46

<3:

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 2:39


x


When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

General
Birth name: Badgerkit // Kingkit // Barbkit // Ryekit
Future names: Badgerclaw // Kingfisher // Barbwire // Ryefield
Reasoning: [Omdat ik zelf heel erg slecht in kiezen laat ik dat aan jullie over (A)]
//Badgerkit; Badgerclaw
-Badgerkit is dan waarschijnlijk vernoemd naar zijn stevige bouw bij geboorte en omdat het niet alleen mooi klinkt, maar ook een sterk roofdier is, waar veel katten ontzag voor hebben. Net zoals ze hopen dat Badger op zal groeien tot een sterke warrior waar anderen ontzag voor hebben. de suffix -claw zou hij krijgen door zijn krachtige poten en de manier hoe hij anderen behoorlijk toe kan takelen in gevecht

//Kingkit;Kingfisher
-Kingkit zou zijn prefix krijgen voor ongeveer dezelfde reden als bij Badger; door zijn grote, krachtige gestalte al van kitten af aan. Voor zijn suffix heb ik nog niet echt een reden, dat zou eventueel in de rpg later nog uitgewerkt kunnen worden. Voornamelijk omdat Kingfisher een ijsvogeltje is c:

//Barbkit;Barbwire
-Barbkit is waarschijnlijk vernoemd naar de 'stekelige' en prikkelbare relatie die Jaytail en Minnowspots hebben. Ook naar zijn stekelige klauwtjes die behoorlijk prikken. Zijn warriornaam krijgt hij ook door deze zelfde klauwtjes, die net als prikkeldraad zo in je vacht blijven hangen

//Ryekit;Ryefield
-Ryekit zou vernoemd worden naar zijn rossige, bruine vachtje dat een beetje doet denken aan de kleur van rogge. Waar hij zijn warriornaam dan vandaan zou krijgen weet ik nog niet zeker. Voornamelijk omdat het mooi klinkt.


Gender: Tom-cat
Clan: Thunderclan
Sexual orientation: Hetero sexual
Bloodline: 100% Thunderclan


OutsidePelt: Rood met witte vlekken over zijn lichaam verspreid
Markings: Tabby patroon
Eyes: Iets tussen het geel van zijn moeder en amberkleurig in
Build:  Groot, robuust en grof.  Hij is een uit de kluiten gewassen kitten en zal zijn hele leven vrij groot blijven.
Attitude: Onrustig,  wild, grof.
Plaatjes:
x:


Inside&future plans


Driftkikker - Bullebak - Autoriteitsproblemen - Beschermend - Familieman - Onrustig
In een nutshell, deze kleine man heeft een Antisociale gedragsstoornis. Wat dat inhoudt is dat al vrij vroeg duidelijk wordt dat hij de rechten en gevoelens van anderen niet kan of wilt respecteren. Hij is erg driftig aangelegd en kan er absoluut niet tegen als hij zijn zin niet krijgt. Met liefde blijft hij je net zo lang pushen totdat je een reactie geeft, goed of slecht.
Bovenal is hij erg onrustig, hij kan nooit stilzitten en heeft altijd iets nodig om zichzelf te vermaken, anders dan gaat hij stennis schoppen. En oh man, stennis schoppen kan hij; andere kittens pesten, het kamp uit sneaken,  de deputy beledigen, noem maar op. Als zijn ouders hoopten op een makkelijk kindje, hebben ze behoorlijk pech.

Zodra hij apprentice wordt en hij de puberteit in gaat,  worden deze problemen alleen maar erger. Hij is in conflict met alle autoriteiten en doet alles wat Starclan verboden heeft, altijd de grenzen aan het opzoeken. Het feit dat zijn ouders niet bij elkaar zijn, vindt hij helemaal niets. Want ondanks het feit dat hij een bullebak is, is hij ook een familieman. Goed in zijn emoties uiten is hij absoluut niet en ook zijn familie zal zeker moeten lijden onder zijn driftige karakter, maar hij geeft wel om ze. Niemand mag ze kwaad doen, behalve hijzelf.
Ondanks zijn slechte eigenschappen is hij namelijk niet echt een slechte kat, hij is absoluut niet moordlustig en zal ook zeker strijden voor zijn clan wanneer het nodig is, maar hij heeft heel erg iemand nodig om zijn energie, woede en onrust in goede banen te leiden. Als dat lukt zal hij opgroeien tot een wat meer evenwichtige kater met misschien wel een vrouwtje en Kids aan zijn zijde, en als dat niet lukt. Tja, dan zou hij zich nog wel eens kunnen ontpoppen tot een volledige anarchist. Maar dat zien we dan wel in de rpg c:
Motivation&meHey ho Kip hier. Tja, Babs had me al horen klagen over hoe graag ik een Thunderclan nestje wilde,  en dan gooien jullie dit voor mn neus :'D Ik heb namelijk nog helemaal geen tc katje en ben toch wel bezig met mijn queste om in iedere clan een katertje en een poesje te krijgen. + Jaytail is hier al zo ongeveer sinds de dag dat ik begon en ik heb altijd al spijt gehad sat ik me niet had aangemeld voor Jay x snow toendertijd en Minnowspots is zo'n heerlijk vrolijk en goed karakter. Dus hoe kon ik mezelf dan nog tegenhouden.
Daarbij, over deze kit, ik heb behoorlijk lang zitten twijfelen over welke kant ik nou op moest gaan met hem. Gezien ik nu al een handje vol karakters heb, vind ik het steeds lastiger een originele personaliteit te bedenken maar, volgensmij is me dat gelukt. Want hoewel Wolfpaw en Jinx ook wel behoorlijke bullenbakken kunnen zijn, staan ze in het niets bij dit monster. Omdat ik niet goed ben in echt puur slechte karakters bespelen en ik dat ook niet in dit nest vond passen, heb ik een ander extreem opgezocht.  Een volledig uit de hand gelopen tiener.  Het lijkt me super leuk om met hem rond te gaan en stennis te schoppen in de rpg B)

"Et tu, Brute?"

THANKS DISCO


Done!


You thought I was a pet,
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 16:27

[KS] If Only There Was Someone Who Loved You VOx8sxM

SABREKIT
- "Fighting for others but not yourself, is nothing but hypocrisy."

Name: Sabrekit
Gender: Male
Fur color: black and white
Fur length: Halflong
Eye-color: Light green

Build: Sabrekit is a tall but slender male cat that has halflong fur, coloring black and white. His eyes are green and his paws and tail are both long. With long teeth and sharp claws, Sabrekit is made to become a feared opponent and a value added to the Clan.

Likes: Food, warmth, rain, hunting, joking around, justice
Dislikes: Losing, losing friends or family, not knowing things

Personality: Sabrekit stands for justice. He fights for justice. He gets easily irritated when something happens that, through his eyes, is not done with the right moto. As a kit and apprentice, and even sometimes as a full-grown warrior, he can become a pain in the a** if others don't agree with him. He will keep proving himself, making his point clear, over and over again until he gets what he wants. Determination is nothing unfamiliar to him. He also believes that if he never gives up on something, goals or dreams, that eventually they will become truth or achieve them. This combines with his feeling to be proved right, is what could be called "a deadly combination". Overall, he loves his family and his friends and he would do whatever needed to keep them safe. There's nothing in the world that could bring his mindset to another point of view, clearly.

Own name: Christy or Chi
Age: 18
Years on WC: 6 already? :'D
Why me?: I love Minnowspots and Jaytail <3 Together but also as individuals. I've seen Jaytail grow and develop, as well as Minnowspots. So it would be not only awesome but also interesting to play a kit of them. I don't have many accounts atm, which makes it easier for me to keep this one active. I would really look forward to be able to start with Sabrekit as I've been waiting for this awesome liter so that I could start from birth again. Anyways, I hope that I, or rather Sabrekit, makes it <3


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3158
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 69 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 17:42

De deadline is bekend! Je hebt nog tot 14 september om nog aanpassingen te maken of je nog aan te melden! <3


Sucks don't it?
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.
394 IC posts
2/05/2020 17:46

<3:

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 14:24

Succes iedereen!


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 15:39

Veel succes iedereen!


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Oceano10
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You LcrIgCQ[KS] If Only There Was Someone Who Loved You JwNO92g[KS] If Only There Was Someone Who Loved You EjrsROF[KS] If Only There Was Someone Who Loved You UK1ajoI[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 3qCkg2fp_o[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You DPKsfdL
Babs
393

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Minnowspots
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:46

Onze excuses dat het eventjes geduurd heeft! Allebei zijn we erg druk geweest. We hebben echter onze keuze kunnen maken! c: Ik zal niet rottig gaan doen met spoilertjes of iets dergelijks en ter zake komen.

We hebben gekozen voor:
- Badgerkit/Barbkit/Kingkit/Ryekit*
- Wolfkit
- Sabrekit

Bedankt allemaal voor het aanmelden, we hebben het er erg moeilijk mee gehad! <3 Het leek ons leuk om echt twee druktemakers te hebben zoals Wolfkit en Badgeretckit waar Sabrekit daar lekker tussen mag zitten. ;-)

* (Bo en ik hebben het ff niet over de naam gehad en ze is al slapen dus hebben we t nog over Kip haha)


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You RZKevkJT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You BXcdW76
Kip
3460
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:50

Ahhh super bedankt hiervoor!! heb al helemaal zin in 'm <3 Laat me maar weten als jullie de naam gekozen hebben zodat ik 'm kan aanmaken hihi


It is both a blessing and a curse
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:54

O mijn god ik zag Sabrekit eerst niet staan en had zoiets van NEEEEH en toen las ik het nog eens. xD super bedankt! <3


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 23:01

Jammer dat ik niet gekozen ben, maar gefeliciteerd voor de gekozenen^^


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimema 17 sep 2018 - 7:33

Ik dacht dat ik maar niet moest gaan hypen maar YESSS dank je!! Ik maak Wolfje ergens vanmiddag aan <3


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Coyode10

Allemaal Kunst.:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimema 17 sep 2018 - 10:31

Gefeliciteerd gekozenen!


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Oceano10
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You LcrIgCQ[KS] If Only There Was Someone Who Loved You JwNO92g[KS] If Only There Was Someone Who Loved You EjrsROF[KS] If Only There Was Someone Who Loved You UK1ajoI[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 3qCkg2fp_o[KS] If Only There Was Someone Who Loved You 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimema 17 sep 2018 - 17:30

ah wat jammer van daisy, maar gefeliciteerd aan diegenen die gekozen zijn ^^


[KS] If Only There Was Someone Who Loved You BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
*Wolfkit
Member
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Tumblr_n0529tcAA61qdoecso6_r1_250
Bzzt bzzt
5
Actief
Karma's gonna come collect your debt


CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank:
*Wolfkit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimema 17 sep 2018 - 17:33

Hier is Wolfje Very Happy nog eventjes een setje maken maar dat komt wel c":Jack, be lethal, Jack, be slick
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You Asjeli10
Jill will leave you lonely dying in a filthy ditch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Snowpaw
Member
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You DPKsfdL
Butter(fly)
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
.Snowpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 18:18

Hier is hun halfzus! Deze probeer ik ook op actief te gooien. Ze zal waarschijnlijk de kits proberen te beschermen als "grote" zus.


Voice || Theme
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You MRJgyOK
first setje:

My power's turned on, starting right now I'll be strong...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] If Only There Was Someone Who Loved You   [KS] If Only There Was Someone Who Loved You Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] If Only There Was Someone Who Loved You
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: