[AG][Family-tracker] Acefray 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [AG][Family-tracker] Acefray

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
[AG][Family-tracker] Acefray 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 2 aug 2018 - 13:27Heya people~

Na wat twijfelen heb ik besloten om een family tracker voor Ace bij te houden. Dit is zodat het makkelijk te overleggen is welke kits er actief zijn, hoe oud ze horen te zijn en of er eventueel een naar een nieuwe eigenaar zou kunnen gaan. De aanplakkende moeder/vader van ieder nest beslist natuurlijk ook mee, evenals degene die de kittens bespelen. Dus voel je vrij hier vragen of opmerkingen te plaatsen. Als een kit van hem de accountmarkt op gaat kan er ook hier voor hun geprobeerd worden.

! Graag even melden als je een van deze account hebt, of je ze actief/inactief houd en of ze eventueel weggegeven kunnen worden !

[Litter 1] Acefray x Runningvole

Burninglove
Lightbearer
Tallkit - NPC †

Leeftijd: 39 moons
Meldingen:
Lightbearer is overgenomen

[Litter 2] Acefray x Sinclaw

Tallfright
Frosthunt
Baneflower
Beekit - NPC †

Leeftijd: 28/34 moons
Meldingen:
Baneflower is aangenomen bij de Tribe
Spilledpaw heeft haar naam laten veranderen naar Frosthunt

[Litter 3] Acefray x Lurkingshade x Puffincliff

Suncrest
Chickenpaw
Warpaw
Kindred
Flurrypaw
Silverdragon

Leeftijd: 20 moons
Meldingen:
Sheepkit is overgenomen door Quinty en Silverdragon  geworden
Hairykit is nooit actief geworden in de rpg waardoor hij vervangen is door Suncrest
Het nest kan hun warrior naam ontvangen.

[Litter 4] Acefray x Sinclaw

Kraitkit - NPC †
Cottonmouth
Pythongaze
Serpentkit
Whitepaw
Sheddedkit
Dragoncoil

Leeftijd: 12 moons
Meldingen:
Het nest kan hun warrior naam ontvangen.
Serpentpaw is overnomen.
Wegens inactiviteit is Dragoncoil aan het nest toegevoegd.

[Litter 5] Acefray x Mistgaze

???

Leeftijd: 0 moons
Meldingen:
Kittensearch is geopend voor 4/5 kittens


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day


Laatst aangepast door Acefray op zo 14 feb 2021 - 23:59; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[AG][Family-tracker] Acefray 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 2 aug 2018 - 21:32

Dit was haar aanmelding in search:
BURNINGLOVE
ALGEMENE INFORMATIE
Naam: Burningkit, Burningpaw, Burninglove
Uitleg naam: Toen haar ouders naar lichtjes aan het kijken waren gaf Acefray zijn gevoelens voor Runningvole toe. Doordat katten geen lichtjes kennen, zullen ze het zien als kleine vlammetjes waardoor Burning haar naam werd. Ook haar broer heeft een naam gekregen die in verband staat met dit fenomeen.  De twee kittens zijn geboren uit liefde, een liefde die Acefray altijd zal herinneren. Een liefde die er uiteindelijk niet mocht zijn; aangezien de kater een Medicine Cat zou worden. Een ander pad zou bewandelen dan zijn kittens en geliefde. Haar achtervoegsel - Love kan ook slaan op het feit dat ze zelf onzeker is op het pad naar de liefde toe. Dat ze een brandende liefde voelt voor haar broer en die liefde ervoor zorgt dat ze hem wellicht te vaak om bevestiging vraagt. Ook zal haar zoektocht naar de liefde lastig verlopen, omdat ze moeite heeft een gezonde relatie met katers te onderhouden. Waardoor ze eigenlijk misschien moet leren wat meer van zichzelf te houden. Liefde, voor haarzelf. De naam is misschien dan ook een soort herinnering aan haarzelf, om trouw te blijven aan zichzelf ook al kan ze dat wellicht niet.
Clan: Shadowclan
Clanleader: Tallstar
Geslacht: Poes

UITERLIJK
Burninglove heeft met haar zwart-witte vacht vooral het uiterlijk van haar moeder geërfd. Haar snuit, poten en delen van de borst zijn wit. Haar oren, en om haar ogen heen, tot aan haar rug is geheel zwart. Ook haar lange staart is in zwart gehuld. Ook is ze in bezit van een dunne vacht, waardoor die in het licht een gezonde glans behoud en niet zo zwaar aanvoelt als de dikke pak van haar vader. Ook is Burninglove wat aan de kleine kant. Dit door een ziekte die haar leven sinds Apprentice heeft beïnvloed. Hierdoor heeft ze een groeiachterstand gekregen die nooit geheel is opgelost en ingehaald. Hierdoor heeft ze eerder de grootte van een grote Windclanner dan van een Shadowclanner. Ondanks haar kleine uiterlijk is ze een sterke kattin, zeker nu de ziekte haar niet meer in zijn greep heeft. Toch zal ze altijd een wat zwakkere conditie houden en sneller ziek kunnen worden. Dit betekend dat ze een bekende is in de den van Acefray. Ook zijn haar ogen een prachtige scherpe goude kleur en ze dragen vaak een warme blik. Waardoor ze er erg charmant uit ziet en katers wellicht wel wat meer naar haar om kijken. Ondanks het feit dat de ziekte en reis haar verzwakt hebben; zal ze met de Moons uitgroeien tot een gezonde, pittige kattin. Een die wel van aanpakken weet. Zodra haar lichaam is aangesterkt zal ze er ook uitzien als een sterke kattin; alleen dan aan de kleine kant. De spieren die ze zal ontwikkelen zullen bijdragen aan haar elegante bouw.

INNERLIJK
Burninglove was als jonge kat een energieke en charmante poes. Het energieke is uitgedoofd toen ze ziek was geworden en gedurende de terugreis eindelijk voldoende was opgeknapt om het zonder veel hulp van Acefray vol te houden. Richting hem is ze beheerst en een tikkeltje teruggetrokken. Terwijl haar energieke karakter bij anderen nog wel eens op kan komen. Ze is liever moe dan lui, en draagt de wens de Clan te helpen; voor de Clan te zorgen zoals ze dat ook voor haar hebben gedaan. Doordat ze met het idee is opgegroeid dat een kat altijd voor de Clan moet zorgen; doet ze ook haar uiterste best om dit te doen. Eerst de Clan daarna jezelf; zolang ze zich maar niet overwerkt natuurlijk want die neiging heeft ze af en toe ook. Als ze niet door Acefray teruggeroepen wordt zou ze niet snel een stop kennen. Burninglove heeft een goede relatie met haar moeder ook al staat ze nu vaak op haar eigen poten. Hoewel ze stiekem zeer veel van Acefray houdt weet ze dit niet te uitten, ze hunkerd naar het hebben van een sterke vader en ziet (nog) niet in hoe een Medicine Cat sterk kan zijn. Daarbij heeft ze het gevoel dat hij haar en Lightflame heeft proberen te vervangen met de andere kittens; iets waar ze nog geen uitspraken over doet. Haar hart is echter te warm om die kittens niet te mogen; immers is ze ook opgevoed met de kennis dat kittens van belang zijn voor de Clan. Ondanks haar lichte jaloezie en onzekerheid naar de jongere kittens vam Acefray toe. Is ze toch in staat om ze vriendelijk en warm te behandelen; ook al gaat het niet altijd van harte.

Burninglove hunkert naar aandacht en stapt hierdoor vaak op katers af. Katers die wellicht niet de beste zijn om op af te stappen. Alles voor aandacht; aandacht van haar broer en aandacht van haar vader. Ze wil erkenning dat ze speciaal is, dat ze er aan toe doet en weet niet hoe ze dat anders moet verkrijgen. Op een gezondere manier. Hoewel ze het liefste de baas is in een relatie; manipuleerd ze katten niet zoveel meer. Dit vooral doordat ze de aandacht doordat ze zo ziek was toch wel ongemakkelijk vond worden. Zeker doordat ze ziek was voor een best lange periode. Dit heeft haar kijk op het leven wel iets veranderd; waardoor ze haar best doet zich te bewijzen als waardevolle, sterke Warrior. Ook al voelt ze zich dat niet altijd. Ze wil onmisbaar zijn. Hoe word een kattin onmisbaar; voor wie kan ze onmisbaar zijn? Voor kittens; juist, dat dus. Hoewel ze er nog niet klaar voor is om op de natuurlijke manier kittens te krijgen. Lichamelijk moet ze eerst nog wat meer aansterken; adopteert ze graag weeskittens en brengt ze graag tijd in de Nursery door. Kittens die onder haar aandacht opgroeien zullen haar vast als een belangrijk persoon blijven zien. Waardoor ze het idee krijgt dat ze er wat toe doet.

Niet alleen dat is de reden dat ze voor kittens wil zorgen. Kittens zijn katten waarbij ze haar waardigheid niet bedreigd voelt, maar ook die belangrijk zijn volgens de Warrior Code. Ze heeft geleerd die te volgen en zal dan ook nooit een kitten in nood achterlaten. Tegenover andere kattinnen voelt ze zich soms wat minder waardig, want haar vader is geen sterke Warrior en een aparte kater. Een die in haar ogen af en toe een tikkeltje kinderachtig oogt. Toch houdt ze van haar vader en is ze stiekem gewoon teleurgesteld dat hij pas laat in haar leven kwam. Ergens is ze bang dat ze niet goed genoeg voor hem zal zijn, waardoor ze hem op afstand probeert te houden. Burninglove is redelijk slim, al kan ze ook behoorlijk ongeduldig en impulsief zijn. Dit kan haar dan ook in de problemen brengen. Problemen die ze wel altijd zelf probeert op te lossen. Hoewel ze vroeger ook behoorlijk egocentrisch kon zijn, is ze nu wat meer gericht op haar taak; het zijn van een Warrior en doet ze haar best om haar vader en broer trots te maken. Ze vindt het belangrijk dat ze haar waarderen. Doordat andere kattinnen in haar ogen misschien meer kunnen, want ze heeft een wat zwakker lichaam; is ze in haar onzekerheid een tikkeltje wantrouwig naar hen. Dit zorgt ervoor dat ze niet echt vriendinnen heeft.

Relatie met Lightflame:
De relatie met Lightflame is bijzonder, en wellicht rust die op een ongezonde basis. Door het lange gemis van haar vader en het wantrouwen naar hem toe, is de relatie tussen haar en haar tweelingbroer uitgegroeid tot een vader-dochter relatie. Ze weet namelijk dat ze een vaderskindje is, ze heeft een sterke vader nodig. Een die haar beschermd, die haar vaak verteld dat ze er toe doet en een die haar helpt de juiste keuzes te maken. Een die haar helpt de katers weg te slaan als ze zich niet gedragen. Lightflame heeft een lange tijd de leegte gevuld die ze voelt naar de band met haar vader, waardoor ze af en toe wat bot kan reageren naar Acefray toe. Ze weet zich gewoon geen houding te geven en is bang haar tweelingbroer kwijt te raken als ze haar vader, haar vader laat zijn. Burninglove heeft er moeite mee als haar broer met andere poezen praat, omdat het haar onzeker laat voelen. Daarbij is ze zijn meisje, geen andere kattin kan daar hopelijk tegenop botsen.

Relatie naar Acefray:
Burninglove heeft haar vader leren kennen toen ze in haar Apprenticetijd ziek was geworden en gedurende de reis zijn hulp vaker wel dan niet nodig had. Ze probeert hem vooral als een Medicine Cat te zien en niet als een ouder. Dit omdat ze bang is als ze hem om ouderlijke dingen vraagt, Lightflame er niet goed op zal reageren of dat Acefray haar zal laten vallen. Hoewel ze het belang voor de Clan begrijpt, begrijpt dat de Clan op de eerste plaats staat. Is ze ergens wel bitter geworden door het feit dat de Clan haar vader heeft afgepakt. Ze mist hem, ook al is ze zonder hem opgegroeid. Ergens is ze teleurgesteld dat ze pas zeer laat heeft gehoord wie haar echte vader is en hij hierdoor veel van haar heeft gemist. Soms voelt ze zich neergeslagen als ze ziet hoeveel aandacht dezelfde vader voor de kittens van Lurkingshade en Puffincliff heeft. Kittens die eigenlijk ook van hem zijn. In haar angst dat ze niet belangrijk genoeg is, blijft ze haar vader keer op keer wegduwen. Terwijl ze het liefst zijn aandacht heeft en hoort van hem hoe trots hij op haar en haar broer is.

Geschiedenis:
 • Het nest van Runningvole en Acefray wordt geboren. Burningkit, Lightkit en Tallkit. Tallkit word doodgeboren, maar de tweeling is kerngezond.
 • Burningkit groeit op als een normale kitten onder het toeziend oog van haar moeder Runningvole. Ze kennen Acefray niet bij naam maar hun moeder heeft het vaak over hem. Allemaal in positieve zin. Waaronder het feit dat hun vader van hen houdt, maar er niet voor hen kan zijn omdat hij voor de Clan moet zorgen.
 • Burningkit groeit op met de idealen dat ze eerst voor de Clan moet zorgen voordat ze dat voor iemand anders of zichzelf doet. Dit maakt haar dan ook een potentieel trouwe Warrior. De Clan gaat voor!
 • Dan worden Burningkit en Lightkit Apprentice. Burningpaw wordt ziek en Lightpaw blijft haar vaak bezoeken. Dit zorgt ervoor dat ze een nog sterkere band naar haar broer voelt. Acefray verteld rond diezelfde tijd, terwijl ze bijna 7 Moons zijn dat hij hun vader is en hij legt uit dat hij hun voor zijn Medicine Cat tijd heeft gehad, maar niet wou dat zijn kittens slecht werden behandeld door de Clan en daarom heeft hij niets verteld.
 • Burningpaw heeft het er moeilijk mee dat de kater die haar vader is nu ineens veel met haar te maken heeft, immers blijft ze zwak en ziek. Ergens is ze ook bang dat de kater haar zal verlaten zodra ze weer beter is.
 • Na ongeveer drie Moons van ziekte knapt de kleine Burningpaw weer op, maar heeft inmiddels een flinke groeiachterstand opgelopen. Een die haar duidelijk kleiner maakt dat de meeste Shadowclanners, katten schatten haar dan ook jonger in. Eindelijk kan ze dan gaan trainen om een goede Warrior te worden.
 • De talenten van Burningpaw blijken bij het jagen te liggen, al kan ze ook aardig goed vechten. Het enige nadeel is dat ze nog aan moet sterken en daardoor moeite heeft de andere katten tijdens het vechten bij te houden.
 • Burningpaw is achttien Moons wanneer ze dan eindelijk Warrior wordt, hoewel dat redelijk laat is, kan ze niet trotser zijn. Haar lichaam is volgroeid en haar houding is elegant en sterk. Ze mag dan misschien klein zijn, maar dat betekend niet dat ze nog zwak is.
 • Burninglove krijgt haar naam en probeert dagelijks te bewijzen dat ze er toe doet, ze kan er niet tegen als anderen haar als minderwaardig zien en is bang minderwaardig te zijn. Waardoor ze harder werkt.
 • Eindelijk begint ze door te hebben dat haar vader trots op haar is, toch kan ze niet uit haar hoofd krijgen dat hij wellicht snel weer zal verdwijnen. Ze durft zich dan ook niet aan hem te hechtten.
 • De rampen maken het niet makkelijker, hoewel Burninglove er zonder wonden van af komt, is het zien van de Clan in een zwakke staat zeker niet iets dat haar goed valt. Ze wil voor de Clan zorgen en komt erachter dat een Warrior enkel zoveel kan doen, soms is het gewoon niet voldoende.
 • Vanaf dat moment is ze bang haar broer, moeder en vader te verliezen. Ze is dan ook opgelucht als ze er achter komt dat ze rond zullen trekken, in een zoektocht naar een betere plek. Een veiligere plek.
 • Burninglove wordt weer ziek, ze heeft zichzelf overwerkt en moet tijdens de reis vaak geholpen worden door haar vader. Dit zorgt ervoor dat ze zich langzaam opent naar hem, maar ze blijft een tikkeltje gesloten. Er is niet meer duidelijk een pittige, enthousiaste en energieke kattin te zien, daar in de plaats is een stille ietwat ongemakkelijke jonge poes.
 • Aangekomen in het gebied van de Tribe gaat het weer stukken beter. Totdat het nest van Acefray, Lurkingshade en Puffincliff wordt geboren. Ze is bang dat haar vader haar niet goed genoeg vindt, te zwak vindt en dat hij haar en haar broer wil vervangen.
 • Burninglove zet zich af tegen haar vader en wordt nog closer met haar tweelingbroer. Terwijl ze haar taken uit blijft voeren, komt ze er achter dat ze het helpen van de Queens best een prettige bezigheid vind.
 • De terugweg komt al snel, waardoor de jonge Warrior zich erop voor moet bereiden tegen Bloodclan te vechten. Ergens is ze bang dat ze niet sterk genoeg zal zijn. Toch is ze blij dat de Clan zich weer splitst van de andere Clans.
 • Aangekomen bij het oude, bekende terrritorium besluit de kattin achter te blijven met de Queens en kittens en probeert ze de kittens te kalmeren.
 • Ze winnen het gevecht en eindelijk ziet Burninglove het kamp weer. Nu kan ze haar taken als Warrior voor haar Clan uitvoeren. Daarbij voelt ze zich beter op haar gemak tussen de Shadowclanners. Burninglove is zich nog steeds niet bewust dat ze halfsiblings heeft in Thunderclan. Ook probeert ze in het kamp haar jongste half-siblings te ontwijken. Ze stort zich dus echt in haar taken en er is voldoende te doen. Het hele kamp moet worden opgeknapt.
 • Tallshadow kan eindelijk Tallstar worden en als een van de weinige katten steunt Burninglove deze benoeming. Hoewel de kater apart is, is hij wel een goede vriend van haar vader en in haar ogen dus belangrijk.
 • Burninglove adopteert (..) kittens kort nadat Tallstar benoemd is. Deze taak zorgt ervoor dat de kattin wat van haar oude karakter terug krijgt maar ook wat minder bang is om vergeten te worden.


[AG][Family-tracker] Acefray Oceano10
[AG][Family-tracker] Acefray LcrIgCQ[AG][Family-tracker] Acefray JwNO92g[AG][Family-tracker] Acefray EjrsROF[AG][Family-tracker] Acefray UK1ajoI[AG][Family-tracker] Acefray 3qCkg2fp_o[AG][Family-tracker] Acefray 0V0T0ZLL_o


Laatst aangepast door Oceanbreeze op vr 3 aug 2018 - 18:17; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[AG][Family-tracker] Acefray S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 2 aug 2018 - 21:36

Chicken is actief c:


[AG][Family-tracker] Acefray ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[AG][Family-tracker] Acefray 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimevr 3 aug 2018 - 21:50

Burninglove gaat naar Butter <3 De andere twin Lightpaw staat nog compleet open! Alleen uiterlijk staat vast~

Thanks Hannah voor je kipje <3


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurorapaw'
StarClan
[AG][Family-tracker] Acefray Tumblr_nlh7fbqFfw1tipcz3o1_500
D
57
Actief
And when she smiles, the whole world stops and stares for a while

CAT'S PROFILE
Age: I'm an ageless queen [6 moons]
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aurorapaw'
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimevr 3 aug 2018 - 21:52

ik wil t schaapje wel overnemen? wil je nog een nieuwe aanmelding? c:Burn the land,
Boil the sea,
But you can't take the sky from me.

 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[AG][Family-tracker] Acefray 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimevr 3 aug 2018 - 21:55

Over schaapje twijfel ik nog heel erg, dus graag een aanmelding~ hoeft niet super uitgebreid te zijn, gewoon wat je wilt doen met zijn karakter en motivatie enzo :'D -plus ik moet even Bo erbij roepen-


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurorapaw'
StarClan
[AG][Family-tracker] Acefray Tumblr_nlh7fbqFfw1tipcz3o1_500
D
57
Actief
And when she smiles, the whole world stops and stares for a while

CAT'S PROFILE
Age: I'm an ageless queen [6 moons]
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aurorapaw'
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimevr 3 aug 2018 - 21:56

komt voor de bakker! :3
*rent naar boven voor de computer*Burn the land,
Boil the sea,
But you can't take the sky from me.

 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flurrypaw
Member
[AG][Family-tracker] Acefray RB4Qe0W
Bob
43
Actief
"I have lived in a flurry of images, but I will go out in a freeze frame."

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flurrypaw
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 13:24

Ik ga Flurry toch zelf houden denk ik <3
Hij krijgt een beetje een karakterswitch na dezelfde tribe ziekte gehad te hebben die Kind ook gehad heeft, als je dat niet erg vind ; )
verklaart ook meteen waarom hij zo laat apprentice word haha


[AG][Family-tracker] Acefray St0kC6kB_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[AG][Family-tracker] Acefray 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 15:23

Ik heb je erop gezet! Awesome dat je hem oppakt >3 En arme kindjes die ziek worden, maar nee ik vind het een leuk idee dat hij daarom wat veranderd en iets later apprentice wordt. Ik claim nog eens een topic tussen hem en zijn pap <3


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
[AG][Family-tracker] Acefray Mini_a10
Anouk
182
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

119 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 15:35

Moet ik Kind nou echt nog actief melden James? Dacht dat het behoorlijk obvious was


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
[AG][Family-tracker] Acefray Lambs_11[AG][Family-tracker] Acefray Signat10[AG][Family-tracker] Acefray Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[AG][Family-tracker] Acefray 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 15:40

Ja dat moet voor de sier <3


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flurrypaw
Member
[AG][Family-tracker] Acefray RB4Qe0W
Bob
43
Actief
"I have lived in a flurry of images, but I will go out in a freeze frame."

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flurrypaw
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 16:02

Ja we moeten echt n topicje doen dan <3
zeg me maar als je tijd hebt haha


[AG][Family-tracker] Acefray St0kC6kB_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[AG][Family-tracker] Acefray 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 20:37

The Sheep got eaten by the Dragon

Head that wears the crown


Name: Silverpaw
Future Names: Silverdragon
Age: 8 Moons
Gender: Tom
Based at: Arthur Pendragon (Merlin)

Parents: Acefray x Lurkingshade ( x Puffinclif)
Siblings: [full] Warpaw, Hairykit, Flurrypaw, Chickenpaw and Kindpaw [half Ace] Burningkit, Lightkit, Tallkit † [half Lurk] Finchkit, Adderkit, Moonkit & Deerkit
Mate: None
Offspring: None
Mentor: I should have one by name
Apprentice: x

Clan: Shadowclan
Rank: Apprentice
Leader: Tallstar
Deputy: Acorndusk
Medicine Cat: Acefray
Medicine Cat Apprentice: Bitterpaw

Fur: Half-long Gray
Fur Pattern: Tabby
Eyes: Almond Shaped
Eye Color: Light Greenish
Pads & Nose: Pink
Teeth: Normal
Claws: Normal
Tail: Slightly longer
Scars: None yet

Character Traits: Bossy - Oblivious - Stubborn - Protective - Family Man

Bossy: Silverpaw vind 't geweldig om de baas te spelen over z'n siblings of andere kittens en apprentices. Hij ziet zichzelf als een soort van prins van Shadowclan en heeft grote plannen voor zijn toekomst
Oblivious: Een van de slechtere karaktertrekken van Silverpaw is dat hij ontzettend oblivious is, waardoor hij vaak dingen gewoon niet ziet of niet doorheeft. Zo zou hij ook niet snel zien dat iemand hem leuk vind of mist hij simpele hints die hem gegeven worden.
Stubborn: Silverpaw is ontzettend koppig, hierdoor is hij een lastige apprentice en krijgt ook vaker straf omdat hij tegen dingen ingaat. Hij trekt graag zijn eigen plan en zal hierdoor een maan achterstand oplopen tot Warriorschap.
Protective: Ondanks alles is Silverpaw ontzettend beschermend over zijn familie en vrienden. Op het moment dat je in Silverpaw een vriend ziet, zal hij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand je iets aan kan doen.
Family Man: Later zal duidelijk worden dat Silverpaw een familie man is en graag een eigen familie wilt krijgen. Hij zal dan ook snel opzoek gaan naar een partner en misschien zelfs op jonge leeftijd al kittens zal proberen te krijgen.

Likes: Training, Hunting, Fighting, His Family.
Dislikes: Others clans, The Elite, Cats who dislike him.
Fears: Dying Alone, Not Getting Accepted, Never Finding Love.

History:
Kitten
- Had a pretty normal youth
- Acted like a prince over the other kittens
- Got the idea that he was "destined" to rule Shadowclan
- Got the dream to become Deputy or Leader

Apprentice
- Became apprentice at the age of 6 moons
- His mentor got hurt at the journey back home
- Got into trouble for his stubborn personality
- Has to get a new mentor to resume his trainings


@username || words: ###"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[AG][Family-tracker] Acefray Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimewo 8 aug 2018 - 10:01

Toen de aanmeldingen voor dat nest van Ace met Light&Burning geplaatst werd, vond ik hun altijd al een ontzettend interessant duo. Dus het komt voor mij ook niet als verrassing dat ik nu een ontzettende neiging heb om me voor Light aan te melden hnnng. Maar ik ben nu op vakantie en ik denk dat het me niet gaat lukken om een volwaardige aanmelding uit te typen hier, dus ga ik wachten tot ik thuis ben als dat goed is? (als hij dan nog niet weg is uwu)


[AG][Family-tracker] Acefray EHnbxOu        0        [AG][Family-tracker] Acefray 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[AG][Family-tracker] Acefray DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 8:32

Ik zou het in ieder geval tof vinden als Light ook werd opgepakt zeker omdat Burning nu actief is. Voor info over Burning zie minn account of de post hierboven ^^
[AG][Family-tracker] Acefray 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[AG][Family-tracker] Acefray 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedi 14 aug 2018 - 17:40

Loïs, ja kan alle tijd nemen ervoor, voor wie je je uiteindelijk ook gaat aanmelden B)

Ik heb tevens besloten voor Sheepkit, die vanaf nu Silverpaw word bij Q. Beiden aanmelding waren enorm leuk maar ik moet toch voor het karakter gaan wat het beste in het nest past. Ik heb wel graag dat hij als Sheepkit geboren is en of door een naamaanvraag ofzo Silver is geworden, dan hoef ik niet al Ace zijn topics te veranderen xD


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[AG][Family-tracker] Acefray YtKTWUp
»Quinty«
28
Actief
"Head that wears the crown"

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silverdragon
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 16 aug 2018 - 17:51

Sheep is ready for action <3
Er is met Jamie overlegt hoe en waarom z'n naam later veranderd zal worden, tot die tijd zal hij kitten blijven c:


[AG][Family-tracker] Acefray VaczAJc
"If I needed someone to control me. If I needed someone to push me around.
I would change my direction and save myself before I drown."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
[AG][Family-tracker] Acefray JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 16 aug 2018 - 17:57

Tallfright is ook actief ^^


:..:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Suncrest
Member
[AG][Family-tracker] Acefray WUjpYVW
James
10
Actief
“We are snowflakes, melting on the tongue of the universe.”

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Suncrest
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 12:08

Ik heb dit topic weer geupdate met de huidige leeftijden en het slangennest toegevoegd!
Dacht dat het wel handig kon zijn met het gay-nest wat nu warrior word en de slangen die apprentice worden~

Verder is Hairypaw uit het nest gegooid en vervangen door Suncrest! Hij komt dus uit het Acefray x Lurkingshade x Puffincliff nest en in rpg heeft Hairy hier nooit ingezeten c:


SUNCREST
...  I am unable to decide whether the veil is really being lifted, or lowered more firmly in place; whether I am witnessing a revelation or a more efficient blinding
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AG][Family-tracker] Acefray   [AG][Family-tracker] Acefray Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[AG][Family-tracker] Acefray
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: