Adventure 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Adventure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abysshowl
Member
Adventure 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Adventure   Adventure Icon_minitimevr 3 aug 2018 - 17:00

De grijze kattin was vroeg opgestaan om te vertrekken naar Outlook Rock. Ze was er nog maar enkele keren eerder geweest en ze had toen kunnen genieten van de aangename warmte en het uitzicht. Het was prettig het hele territorium te kunnen bekijken, soms kon ze zelfs andere katten rond zien lopen, sluipend in het hoge gras of kletsend met elkaar. Het was zeker goed tijdsverdrijf. Echter was ze niet van plan om alleen te gaan. Als toekomstig Elder kon je best met veel weg komen, en de met litteken getekende kattin was niet van plan haar rang niet te misbruiken. Vandaar dat ze naar de apprentice den liep en de eerste de beste apprentice wakker porde, de ongelukkige leek Lionpaw te zijn. "Lionpaw wordt wakker, we gaan erop uit" De jongere apprentice mocht als het goed is enkel diep het territorium in met toezicht, vandaar dat ze oudere, ondanks haar apprentice naam, het een goed idee vond haar mee te sleuren. Misschien dat een ongetrainde kat en een half blinde nog wat konden vangen, leek haar een poging waard. De harde she-cat liep hierna de den uit en ging ervoor wachten, haar enkele blauwe oog kalm op de ingang gericht. Ze vroeg zich af tot op welke leeftijd haar littekens eng bleven. Persoonlijk vond ze 7 moons niet zo veel meer dan een kitten, maar ze was zelf te oud om daarover te judgen. Zelf was ze 7 moons geweest toen ze was gekidnapped en toen had ze zichzelf ook redelijk kunnen redden... ze had het overleefd. Ach, des te meer reden er nu zelf eentje mee te nemen voor een clan-reisje.

+ Lionpaw first


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Adventure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: