Rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Rain   Rain Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 12:46

Haar groene ogen stonden droevig naar de grens te staren. Ze wist dat het verboden was, ha, ze wist het beter dan eender welke andere rogue dan ook. Omdat ze vroeger deze grenzen zelf beschermd had. Nouja, of de katten die zich er achter bevonden dan toch. Echt in staat zijnde om eenlingen te verjagen was ze nooit geweest. En alhoewel ze nu wat sterker was dan voorheen, wat ook kwam door haar solitaire leven, was ze nog altijd geen waardige tegenpartij. Meestal vermeed ze andere katten. Ze was eerder een vluchter dan iemand die de uitdaging aanging. Een zachte zucht verliet haar bekje. Hoe zou het nu zijn? Ze wist dat de Clans een hele lange tijd weg waren geweest. Naar waar dat wist ze dan weer niet. Zou hij nog leven? Zo ja, hoe zou het met hem zijn? Zou hij... iemand hebben? Een steek van zowel pijn als jaloezie doorboorde haar hart. Als ze maar kon teruggaan. Teruggaan naar de Clan... Of teruggaan in de tijd en haar verschrikkelijke vergissing terug goedzetten. Ze had simpelweg tijd nodig gehad. En ze had de fout gemaakt om hiervoor de Clan te verlaten. Waarom was ze gewoon niet voor een bepaalde tijd asociaal geweest? Daar was ze toch ook zo goed in, right? Dan stond ze hier nu niet. Wie weet waar stond ze nu dan! Naast hem? Of juist niet? Littlestream schudde haar kopje. Ze was ooit medicijn kat geweest, het kon dus toch niet dat Starclan haar nu volledig uit hun zich verbannen had? Of wel? Waren hun ancestors zo wreed? Plots voelde de grijze kattin een druppel op haar neus. O kak. Regen! Ze haatte zomerse buien. Het waren meestal slechts korte regenbuien maar wel hevige. Zonder na te denken schoot ze naar de dichts bijzijnde struik, wachtende tot het voorbij was en een zachte zucht van opluchting slakende wanneer het ook zover was. Pas toen ze zich terug uit de struik waande, merkte ze op waar ze zich bevond. "O help," miauwde ze, proberende niet te vloeken. Shadowclan gebied!

Only Tall!


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimewo 8 aug 2018 - 14:58

Hij slofte. De kater was zich bewust van het sloffen van zijn poten en maalde er weinig om. Bijna was hij geneigd om zijn tong uit te steken naar Starclan, kijk eens! Jullie hebben een leider gekozen die sloft. Misschien dat ze hem dan zijn levens weer zouden afnemen en een memo naar Ace zouden sturen 'sorry, foutje, pak Acorn maar'. Zoiets ofzo, al was dat natuurlijk niet eerlijk naar Acorn toe. Al betwijfelde Tall of die het leider zijn net zo'n drama zou vinden als hijzelf. Acorn was best blij met de gang van zaken in de clans, die zou niet net als Tall de frustratie kennen elke keer wanneer zijn clangenoten andere clans zwartmaakten, of het gevoel iets te moeten veranderen. Het zat vast, er viel niets te veranderen. Tall vond het verschrikkelijk. Bijna net zo verschrikkelijk als de regen die net op zijn neus viel. Met een 'are you kidding me'-gezicht keek de kater omhoog, really Starclan, omdat hij zeurde? Lekker begripvol. Maar waarom was hij verbaasd, zo ging het veel vaker. Een zucht ontsnapte hem en op een drafje liep hij naar een boom om eronder te schuilen. Grenzen controleren was zoveel stommer met regen.
Een stem leek dit acuut tegen te spreken, de roep om hulp deed Tall fronsend naar het bosje kijken. Het was nog net in shadowclan gebied, maar de stem die het voortgebracht had was al tijden niet meer in shadowclan gehoord. Nieuwsgierig stak de kater zijn neus was naar voren en hield zijn kop schuin, ogen nog steeds ongelovig tot spleetjes. "Little?" zijn stem hoog van ongeloof. Het zou toch niet? Ze hadden elkaar niet gezien sinds.. Naja, sinds.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimewo 8 aug 2018 - 16:09

Ojee. Er waren zoveel meer woorden, vloekwoorden, die in haar opkwamen en haar bekje wouden verlaten maar er was slechts één woord dat ook echt de uitgang wist te vinden. En in dit geval, was dat geen vloekwoord maar een naam. "Tall," miauwde ze, integendeel tot zijn woorden geen vraag maar eerder een statement. Haar groene ogen stonden vol ongeloof en haar grijze, ietwat natte vacht kwam deels overeind. Dit door onzekerheid. Wat moest ze doen? Moest ze blij zijn? Maar ze was een rogue. Hij was... leader intussen al? Het was ook weer typisch voor haar! Betreed ze per ongeluk éénmaal Clangebied en bam, direct de leader op haar dak! Waarom kwam zij toenertijd altijd alle eenlingen tegen? Hoe eerlijk was dit nu weer. Starclan was duidelijk niet meer aan haar zijde, als ze dat ooit wél geweest waren... Ook al hoopte ze stiekem dat ze dat nu nog áltijd waren. Een zucht verliet haar bekje en ze wist eindelijk haar vaalgroene ogen van de bruine tabby af te werpen. Ze fronste. Tranen welden op in haar ogen maar toen ze deze dichtkneep, werden deze vernietigd. Uiteindelijk keek ze terug op. "I-ik zal wel terug weggaan! Het spijt me, het was niet de bedoeling dat ik hier kwam.... Ik wou gewoon eens.... zien naar de grens en toen begon het te regenen en ik.... i-ik dacht niet na." besloot ze uiteindelijk, haar kopje schuddende. O, wist hij maar dat dat niet over deze situatie ging. Ze had zoveel keren gehandeld zonder na te denken, maar waarom was hij er altijd voor haar geweest behalve net die ene keer? Hij had haar moeten stoppen! Hij had haar moeten tegenhouden en haar zeggen dat alles wel terug goedkwam! Hier stond ze nu dan, verslagen. Schouders hangende en haar groene blik bijna wanhopig op de kater. Haar laatste beetje zelfrespect voorkwam dit. "Waarom heb je me niet tegengehouden?" vroeg ze uiteindelijk, haar groene ogen weer in de zijne priemende. Zoals ze vroeger zovaak had gedaan... maar nét niet vaak genoeg.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 11:17

Zijn ogen spraken boekdelen, of juist niet, aangezien ze niet twinkelden maar strak stonden. Aan de ene kant leek het hard, aan de andere was het een van de weinige manieren waardoor Tall niet door emoties overmand zou handelen. Toen de poes begon te brabbelen dat ze wel weg zou gaan, dat ze hier niet had moeten komen, wendde hij met een strakke mond zijn gezicht af. Dit was niet makkelijk, of Naja, understatement of the year eigenlijk. Dit was verdraaid moeilijk. Nu hij zijn kittens gezien had in Starclan was alles teruggekomen, hun geschiedenis, zo lang geleden. Een zucht ontsnapte de kater. Ze waren allebei anders en toch was hij door dit ene moment teruggeslingerd in de tijd. Alsof ze weer jong waren.
Blijkbaar dacht Little ook aan de vroegere tijd, aan hoe ze uit elkaar gegaan waren. Hoe het geëindigd was. Tall keek op bij haar vraag, zijn houding sterk maar zijn ogen nu wanhopig. Wist hij veel, op dat moment had het logisch geleken, had het niet geleken alsof zij ooit gered konden worden. Het was het einde geweest en de enige manier om uit elkaar te gaan nadat je zo van elkaar hield was het creëren van een rauwe wond. En dit gebeurde met wonden die ongeheeld bleven. Die gingen etteren. "Dat weet ik niet," Antwoordde hij, verslagen en met een lichte schouderophaal alsof te zeggen 'ik was jong, jij was jong,'. Dat was wel wat het was, voor hem. Als hij zichzelf nog langer de schuld ging geven dan hij al had gedaan, zou hij niet verder kunnen.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 17:56

Ze kreeg een kort antwoord, gepaard met een schouderophaal. Haar groene ogen keken hem net zo strak aan als de zijne haar aankeken. Haar grijze staart hing richting de grond, niet bewegende. Net zoals haar kleine lichaam stokstijf aan de aardbodem genageld was. Als Tall hier nu niet voor haar stond, was het safe to say dat het leek alsof ze een spook gezien had. Want misschien was hij dat ook wel voor haar. Ze hadden elkaar zolang al niet meer gezien. En alhoewel haar hart nog altijd diezelfde tred aannam wanneer ze hem zag, wist ze dat ze de tijd niet meer konden terugdraaien. Ze was te lang weggeweest. En katten die de Clan verlieten waren niet meer toegelaten. Nooit meer. Een zucht verliet haar bekje, licht sidderend terwijl ze de andere kant opkeek. Het intensieve oogcontact eindelijk verbrekende. Er waren zoveel dingen die ze wou zeggen. Hem smeken haar terug in de Clan op te nemen. Een nieuwe start beginnen. Maar wat zou er gebeuren als ze dat vroeg? Ze zou hem dwingen woorden te zeggen die haar zouden kwetsen, wetende dat hij dat niet mocht doen. En als hun emoties even sterk waren, dan wist ze hoeveel hem dit zou kwetsen. Ze kon hem dat niet aandoen. Maar langs de andere kant, kon ze het zichzelf aandoen nog langer op deze manier te leven? Vraagtekens stapelden zich op en Little zag geen andere manier dan ze van zich af te schudden. De stilte bleef maar aanslepen. "Als ik de tijd kon terugdraaien, zou ik dat doen." Was het enige wat ze wist te zeggen. Haar groene blik keek hem aan. Misschien stond er wanhoop in te lezen, misschien verdriet. Of misschien allebeide. Voor haar leek het wel alsof ze geen gevoelens meer uit elkaar wist te halen. Ze had nooit verwacht, dat door hem te zien, ze weer zoveel dingen tegelijk zou voelen. "Hoe gaat het met je?" vroeg ze toen, even vergetende dat ze zich op vijandelijk gebied bevond. Ze keek naar beneden, schouders hangende, verslagen. "Als je wilt dat ik wegga..." miauwde ze zachtjes. Als hij dat wou, dan kon ze hem dat niet kwalijk nemen. Ze was tenslotte een rogue...


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 16:46

Haar ogen waren nog steeds dezelfde kleur als die nacht dat ze in de regen moesten schuilen, en haar staart maakte nog steeds dezelfde beweging wanneer ze zenuwachtig was als dat ie had gedaan toen ze naar highstones moesten samen. Tall zuchtte even en keek snel weg. Dit was een zeer verwarrend iets. Verleden en heden leken door elkaar te lopen, dit had hij afgesloten en met de komst van de poes kwam ook de pijn terug. Was zij de reden dat Starclan hem gezegd had een mate te zoeken? Wisten ze dat ze terug zou komen? De kater keek even besluiteloos naar zijn eigen staart, en toen weer op naar de poes. Hij wist niet wat hij moest antwoorden, hij ook? Misschien wel, aan de andere kant wist hij niet weer hoe ver, tot voor hun kittens? Maar had dat hen niet gemaakt tot wie ze waren? Hij wist het niet meer. Gesprekken met Little waren tegenwoordig niet zo simpel meer, ze hadden een historie samen die zich aan hen opdrukte als een lawine. Nog even en ze werden erdoor verzwolgen en dat bracht niets goeds.
"Tsja," Wist hij ook het antwoord op de volgende vraag niet, al moest hij hier even bij grinniken. Ze waren ook wel een stelletje. "Je hoeft niet weg," Kijk, eindelijk een vraag waar hij het antwoord wél op wist. "Ik ben gewoon..." Tsja, wat was hij? "Verrast?" Al moest dit ooit gebeuren, als je zoveel deelde als zij tweeën eindigde dat niet zoals het gedaan had. Dan was het rauw, en eindigde het nooit, heelde de wonden nooit. Zoals hij nu wel kon voelen. "Ik heb onze kittens gezien," Blurtte hij vervolgens uit, omdat die tussen hen in hingen als een muur. Zij wist niet hoe het met ze was, hij wel, dat moest hij delen ongeacht hun huidige verhoudingen toch? Al wist hij niet eens hoe de huidige verhoudingen in elkaar zaten om eerlijk te zijn.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 21:29

Het leek allemaal zolang geleden. Maar nu hij hier stond, voor haar, leek het wel gisteren dat ze er samen op uit gingen, nieuwe grenzen ontdekten, ... Haar groene ogen hadden een droevige glans toen ze naar de grond keek. Het kostte haar dan ook veel moed en kracht om hem terug aan te kijken. Ze wist dat ze hier niet hoorde te zijn. Ze had zelf gekozen het leven als rogue op zich te nemen. Maar langs de andere kant... ze had gewoon tijd nodig gehad. Me-time, zoals ze het wel eens noemden. In haar hart was het nooit haar bedoeling geweest de Clan te verlaten. Ze voelde het Shadowclan bloed nog altijd door haar aderen stromen. Haar hart klopte nog altijd voor haar Clan ... en voor hem. Dat merkte ze nu toen hij zei dat ze niet weg moest. Het bevestigde haar vermoedens, haar gevoelens. Welke ze voor zoveel manen al onder een laag as had gekoesterd. Het doosje was op slot gegaan. Maar het leek wel alsof zijn presence alleen al ervoor zorgde dat een enorme hamer deze doos verwoestte. Alles kwam weer naar boven. Ze zuchtte zachtjes. Waarom was dit zo moeilijk? Ze wist het al lang, maar Starclan gunde haar echt geen normaal leven, hé? Als Starclan nog wel over haar waakte... Haar aandacht focuste zich weer volledig op hem, toen hij bekende dat hij verrast was. Eventjes glimlachte ze, licht grinnikend. "Dan zijn we met z'n tweeën." miauwde ze terug, haar oogjes lichtjes twinkelend. De woorden die hij nadien uitsprak zorgden er echter voor dat deze glimlach algauw weer verdween. Als sneeuw voor de zon. Als een stuk prooi dat opgeschrokt werd door een hongerige kat. "Wat?" vroeg ze, haar groene ogen vergrotende. Ze had de beelden verbannen uit haar hoofd, maar deze leken net zoals haar de grenzen te negeren en als een bijensteek terug haar brein te teisteren. Het prikte, deed pijn, bonsde. Tranen welden op in haar ogen toen ze de twee dode lichaampjes terug voor haar ogen zag. Ze sloot haar ogen en wendde haar blik van hem af. Ze moest zich sterk houden. "Hoe... hoe waren ze?" vroeg ze, haar stem zacht en gedempt door de emotionele brok die zich in haar keel gevestigd had. Ze voelde plots een steek van jaloezie. Hij had ze kunnen zien, levend... Maar ze wist dan ook dat zij het niet aan aangekund zou hebben. Hun oogjes open, hun vachtje stralend... levend. Het was hun geluk dat hun nooit gegund was. Hoe kon Starclan nu zo wreed zijn? Ze vroeg zich het toch af, wat als hun nooit gestorven waren? Zouden zij en Tall dan nu samen zijn, in Shadowclan? Ze duwde de gedachte weg, het gevoel van gemis niet aankunnende. De jaloezie die ze voelde voor dat scenario. Het gevoel dat ze het wou en de gedachte dat het niet zou gebeuren waren te pijnlijk. Ze kon hem geen onmogelijke beslissing laten maken. En ze had hem al genoeg pijn gedaan.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimeza 6 okt 2018 - 14:00

Toen ze glimlachend aangaf dat zij dit ook niet verwacht had kon Tall niet anders dan even meegrinniken. Het was ook een gekke situatie waar ze in beland waren, en waar ze nog steeds in zaten. Aan de ene kant partners, aan de andere kant te jong om het vol te houden en met het drama wat op hen afgevuurd was te dealen. Hij was zelf ook onvolwassen geweest, had er meer voor haar moeten zijn, maar achteraf praten was altijd makkelijker. Vandaar dat hij, om snel het gevoel weg te krijgen, begon over de kittens. Beetje tactloos nu hij eraan terugdacht, aangezien de poes deze bom duidelijk niet verwacht had en hem dan ook geemotioneerd aankeek en vroeg hoe het met ze was. Tall bleef even stil. Niet dat hij niet kon vertellen over hoe ze de twee beste en mooiste katten in Starclan waren, hoe ze paradeerden en hoe ze op hun moeder leken. Hij kon het wel, wilde niets liever, maar hield in door haar emotie en twijfelde nu over wat hij moest zeggen. Zou ze het willen horen, of juist niet? "Ehm, goed," Probeerde hij eerst, de wateren een beetje testend, maar kon zichzelf ondertussen wel voor zijn kop slaan want dit was wel een beetje een karig antwoord aan de freaking moeder-van-zijn-kittens! Sociale interactie bleef moeilijk, he was working on it.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimevr 16 nov 2018 - 19:49

Haar groene ogen bleven op hem gericht. Om de een of de andere reden was hem zien al genoeg, zijn eens zo bekende en vertrouwde ogen waren als een pleister op de wonde die haar overleden kittens achtergelaten hadden. Ze zuchtte zachtjes toen hij zei dat het goed met ze ging. Littlestream knikte, haar staartpunt subtiel heen en weer bewegende. "Fijn," miauwde ze zachtjes. Ze wendde haar blik van hem af en probeerde iets te verzinnen. Alles om te voorkomen dat hij haar zou wegsturen. Het was niet de bedoeling geweest om hem hier tegen te komen, maar nu ze hem zag en zijn geur terug rook, wou ze niet meer weggaan. Alle emoties kwamen haar lichaam terug binnen gevloeid. Hoe had ze dit vroeger volgehouden? Zich zo groot gehouden in zijn bijzijn terwijl ze simpelweg zich wou verliezen in het moment. Maar dat zou ongepast zijn nu, niet? "Ik had tijd alleen nodig, ik was verdwaald." miauwde ze plots, haar groene ogen nog altijd op de grond focussende. Ze wist niet of het hem überhaupt iets uitmaakte waarom ze was weggegaan, maar toch wou ze dit even verduidelijken. En ze hoopte natuurlijk op... "Elke dag opstaan, de Queens met hun kittens bezig ziende, wetende dat ik dat zelf ook had kunnen hebben... Het maakte me kapot. Ik was dood vanbinnen, net zoals.." Ze dwong zichzelf te stoppen met praten. "Ik dacht aan wat jij kon hebben... wat ik je niet geven kon.." klonk ze, haar stem al lichtelijk brekende terwijl ze hem terug aankeek. "Ik dacht dat als ik wegging, je de kans zou krijgen gelukkig te worden." gaf ze uiteindelijk toe, zichzelf vervloekende dat de tranen zich een weg naar buiten hadden gevonden. Een sidderende zucht verliet haar bekje. Nu wist hij het. "Blijkbaar ben ik simpelweg gewoon dom." lachte ze bitter, haar kopje schuddende.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimema 19 nov 2018 - 10:04

De poes leek het niet erg te vinden, misschien wel gewend te zijn, dat de kater karig antwoord gaf. In plaats daarvan viel er een korte stilte waarbij beide katten meegenomen werden naar het verleden. Alles was zo waanzinnig veel makkelijker toen. Tall was op pad gestuurd om de medicine cat te helpen, de medicine cat stopte met medicine cat zijn en voila. Tot het weer misliep.
Blijkbaar dacht de poes aan exact hetzelfde, want ze doorbrak de stilte met een verklaring. Tall richtte zijn ogen naar haar op en luisterde in stilte. Hij was boos geweest, teleurgesteld en uitzonderlijk verdrietig. Inmiddels was dat weggeebt en had hij het gewoon als feit geaccepteerd. Little en hij waren hun eigen weg gegaan, het had beiden weinig goeds gebracht. Bij haar uitleg voelde hij echter een brok in zijn keel en frustratie door zijn aderen. Woede kwam in hem op. Waarom was het aan haar geweest om die keuze te maken? Waarom maakte iedereen in deze bloody wereld keuzes voor zijn gemak, die vervolgens verdraaid moeilijk uitpakten? Even schudde hij met zijn kop en keek langs de poes heen de verte in. "Laten we zeggen dat dat niet je helderste moment was," Besloot hij na een korte stilte met een zucht, en glimlachte naar de poes. Na tijden van vrolijk doen kon hij het nu ook wel. Zonder moeite zelfs, geoefend in de riedeltjes. Hij had geen zin in ruzie, in moeilijkheden, die had de kater al genoeg. "We deden beiden niet slim," Understatement of the year, maar werkelijk het enige soort van zinnige wat de kater erover kon zeggen.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimedi 20 nov 2018 - 15:14

Hij gaf toe dat ze beiden niet zo slim zijn geweest, iets waarop de kattin reageerde met een kleine glimlach. Daar had hij wel een punt. Ze waren inderdaad niet slim geweest, althans ze beiden al wel wat levenservaring op hun plate hadden liggen. Ze zuchtte zachtjes. Ergens wou ze meer te weten over hem komen, hoe het nu ging met de Clan, of Ace nog steeds hun medicijn kat was... Maar ze wist dat, hoe meer ze te weten zou komen, hoe groter het verlangen om terug te gaan zou worden. En Littlestream wist dat dat niet mogelijk was. Plus, wat zou de clan ervan zeggen? Alsnog kon de grijze, kleine kattin het niet laten. Ze richtte haar olijfgroene ogen op de bruine tabby. "Hoe is het met de Clan? Met Acefray..?" besloot ze dan toch te vragen, haar stem onschuldig maar oprecht nieuwsgierig.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimedo 29 nov 2018 - 22:30

Bijna schuifelde de kater met zijn poten, maar wist zichzelf nog net te stoppen. Hij wist dat dit de verkeerde kant uit zou gaan als ze elkaar te lang zouden spreken. Even wilde hij zijn hoofd schudden, die gedachte er uit zetten. Het was Little, een goede vriendin, lang meer dan dat geweest, hoe kon hij dan nu al in problemen denken? Een korte kleine zucht ontsnapte zijn lippen toen Little eerst hetzelfde leek te denken, maar toen toch besloot om door te vragen. Ze begaven zich op grijs terrein. "Ehm.." Mauwde hij, even verloren in zijn eigen gedachten, maar schudde toen zijn hoofd en glimlachte even kort. "Goed wel, iedereen heeft zijn struggles, ook Ace, maar we bestaan nog," En dat was als je het hem vroeg al een hele prestatie. Hij wist niet meteen waarom Little naar Ace vroeg, was het meer geweest tussen hen dan hij had gedacht?


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimevr 30 nov 2018 - 19:43

Hij leek net zo ongemakkelijk te zijn als haar. Maar niet om de verkeerde redenen, toch? Misschien wou hij hier niet op zijn territorium, maar wist hij niet hoe hij dit moest verwoorden. Om haar gevoelens te sparen...? Zijn antwoord was dan ook redelijk basic. Ze glimlachte zachtjes, eventjes de andere kant opkijkende vooraleer ze haar antwoord formuleerde. "Fijn, ben blij dat de Clan toch in goede handen is dan.." miauwde ze. Littlestream had de kater wat kunnen bijstaan toen ze nog in de Clan zat, maar nu was dat niet meer het geval en moest Acefray alles op z'n eentje doen. Hij had nooit echt een volledige medicijnkat training gehad, aldus haar zorgen om hem. Ze zuchtte. "En... heeft er al iemand nieuw jouw oog kunnen vangen?" probeerde ze te vragen. Ze wist dat deze vraag gewaagd was, vooral omdat ze het antwoord niet wou weten. De grijze poes wist maar al te goed hoe populair de kater geweest was toen ze nog in de Clan zat, en ze wist dan ook dat dat nu nog wel zo zou zijn.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimedi 4 dec 2018 - 22:02

Oke, nu was het schuifelen met de poten toch echt begonnen, Tall kon het niet echt stoppen en toen hij het überhaupt opmerkte werd het bovendien gek om niet door te gaan. Nu kon hij nog doen alsof hij blaadjes aaide, ofzo. De poes voelde zich - gelukkig - ook niet helemaal op haar gemak, Tall vond dat een gelukkig waard aangezien hij zich altijd zo dom voelde als hij de enige was die een situatie ongemakkelijk vond. Aan de andere kant was het geen gelukkig waard, aangezien dit gekke gesprekken en gespreksonderwerpen opleverde. Als door een bij gestoken keek hij op bij haar volgende vraag, bijna beledigd. Ehm, nee. Hij was sowieso in de war door de vraag, aangezien het Little was die hem stelde, maar ook omdat hij wel nee wilde zeggen maar het ook gewoon niet wist. "Ehm, ik weet het eigenlijk niet," Mauwde hij uiteindelijk zacht en volledig naar waarheid want hij had nooit echt kunnen liegen tegen Little. Bovendien was ze een van de enige katten die hem zo lang zo intensief kende, ze kende zijn struggles en onuitgelegde bindingsangst, om een of andere gekke reden was hij gewoon niet goed in relaties starten, volhouden of afmaken.Of het aan hem lag of niet, het bleef vreemd.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimedo 13 dec 2018 - 20:54

Haar groene ogen hadden moeite met de teleurstellende blik te onderdrukken toen hij toegaf dat hij het eigenlijk niet goed wist. Bedoelde hij hiermee dat hij wel iemand op 't oog had, maar niet goed wist wat zijn gevoelens voor haar waren? En of zij ook gevoelens voor hem had? Want tja, anders had hij toch gewoon nee gezegd, right? Little schudde haar kopje en probeerde haar gedachten weg te duwen, zodat ze een goed doordacht antwoord kon teruggeven. Niet dat ze daar in staat toe zou zijn, want ze was en bleef nu eenmaal een onhandige kat op het vlak van emoties. "Je weet het niet goed als in... je weet wel dat je voor haar voelt maar niet omgekeerd... of?" ze glimlachte waterig. Nee, eigenlijk wou ze dit gesprek niet houden. Want als hij toegaf dat hij wel iemand in gedachten had rondlopen, dan zou haar hart breken. Zoals het al vele malen gedaan had. Soms vroeg ze zich af hoe vaak een hart dit kon verduren, want ze wist niet goed of haar limiet intussen al bereikt was...


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 17:11

Haar blik voorspelde weinig goeds en de kater moest zich inhouden niet om zich heen te kijken voor redding. Normaal liep dit altijd wel, maar op het moment leek elk gesprek wat hij hield wel uit te draaien op een drama. Gefrustreerd keek hij dan ook maar naar zijn poten en keek nog gefrustreerder op toen hij Little's vraag hoorde. "Ik weet het niet als in ik weet het niet," Mauwde hij, een beetje bits maar meer omdat hij zichzelf zo dom vond klinken dan omdat hij haar vraag niet leuk vond. "Ergens wil ik graag een nieuw leven starten, verder leven en het oude achter me laten," Hierbij keek hij een beetje schuldig, maar had ze zelf dat dan nooit gehad? "Maar het lijkt me niet te lukken.." Hierbij stierf zijn stem een beetje weg. Het klonk niet erg sterk naar zijn eigen mening, maar ja, wanneer wel? Katten dachten altijd dat Tall het wel zou regelen, de clan wel zou leiden, maar dan deed hij het en was niemand tevreden. Niet zo gek, je had het over een kater die zijn eigen leven nog niet eens kon leiden.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimedi 8 jan 2019 - 21:55

De grijze kattin probeerde haar groene blik niet al te doordringend op de bruine kater te richten en wist uiteindelijk dan ook haar aandacht tijdelijk op de grond te plaatsen. Zijn woorden waren hoorbaar en voor een tel wist ze niet goed wat ze moest voelen noch denken. Hij was dus nog niet over alles wat er gebeurd was, of? Ze zuchtte zachtjes, maar wel hoorbaar. Littlestream kneep haar ogen dicht. Ja, wat moest ze nu zeggen? Dat hij verder moest gaan met zijn leven? Want dan zou ze weer liegen over haar gevoelens, maar langs de andere kant wist ze ook dat het niet eerlijk was moest ze hem beperken in zijn leven. Als zij een reden was voor zijn verdriet, dan wou ze daar een einde aan maken.. "Zoals ik al zei, als ik kon zou ik de tijd terugdraaien en was ik de Clan nooit uitgestapt. Het was een overbehaaste keuze, beïnvloedt door troebele gevoelens. Het enige wat ik je kan zeggen is: denk goed na over wat je wilt. Maak geen beslissingen in the heat of the moment. Je krijgt er alleen maar spijt van later." miauwde ze, haar stem net zo wijs klinkende als toen ze nog voor Starclan rond paradeerde als medicijn kat. Littlestream keek even weg, haar halflange vacht opwaaiende door een bries die langs hen heen streek. "Maar als ik je geluk tegenhoudt... doe dan gewoon wat je gelukkig maakt. Ik kan toch niet meer terugkomen..." vervolgde ze, het laatste van haar zin amper hoorbaar door het feit dat ze haar spijt probeerde te verbijten.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimema 14 jan 2019 - 22:50

De poes leek te begrijpen waar hij heen wilde, en reageerde daar dan ook op. Maar toch een soort van afstandelijk, want het was de Little als medicine cat, en niet de Little die hij kende. Al betwijfelde Tall of hij en zij ooit nog die versies van henzelf terug zouden kunnen vinden. Hij niet in ieder geval, zijn hart en lichaam waren getekend door nieuwe littekens die hij niet weg zou kunnen krijgen, en die hem belette de woorden 'nee hoor' te zeggen. Want het was zo, Little kon niet meer terug, en hij moest hier weg, want hoe langer ze hier samen stonden hoe meer de geschiedenis het heden begon in te halen. Een zucht moest dat probleem gedeeltelijk oplossen, wat niet helemaal naar behoren werkte. In plaats daarvan leek het alleen maar moeilijker en voller te worden in zijn hoofd. "Right," Wist hij alleen nog met schuifelende poten te mauwen, vermande zich toen, en keek de poes strak aan. "Ik weet het niet Little, wij zijn denk ik verleden tijd maar doordat we beiden nooit doorgegaan zijn met ons leven is de verleden tijd de heden tijd," Als ze hem kon volgen.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimema 14 jan 2019 - 23:06

Haar grijze lichaam was miniscuul vergeleken met dat van hem, ze hadden dan ook prefixen die het tegenovergestelde van elkaar waren. Grappig, hoe ze over zulke dingen op de meest vreemde momenten nadacht. Wat nog grappiger was, was hoezeer ze ook van elkaar verschilden. Hij was sociaal, ondoordacht en uitbundig. Zij daarentegen was meer introvert en dacht na over elk woord dat ze uitsprak. De enige keren dat ze dan ook ondoordachte besluiten nam was toen ze Snowynight pestte en de Clan verliet. Ze zuchtte, wat wou ze dat ze die tijd kon terugdraaien. Niet alleen vanwege dat tweede, maar vooral voor het eerste punt. Wat wou ze dat ze terug in de tijd kon gaan en alles overnieuw kon doen. Ashdrizzle, Nightspark... en uiteindelijk ook Tallstar. Maar zo werkte het heelal helaas niet. Ze kon nog zovaak wegzinken in haar gedachtengang als ze wou, niets zou dit realiteit maken. Dat wist ze maar al te goed. Dan waren zij en Ashdrizzle toenertijd partners geweest. Ze lachte onbewust bij die gedachte. De stem van Tallstar deed haar weer opkijken. Zijn woorden waren zowel hard als zacht àls verwarrend. Hoe kreeg de kater dit toch altijd voor elkaar? Ze deed haar best niet met haar ogen te rollen en priemde daarentegen haar groene blik in de zijne. "Maar waarom zijn we niet doorgegaan met ons leven? Misschien als we daarop het antwoord vinden, we beiden vooruitgang kunnen maken." probeerde ze een stap in de goede richting te zetten."Of misschien zijn sommige katten gewoon gedoemd om alleen te blijven... en is dit Starclans manier om te zeggen dat wij zo'n katten zijn." vervolgde ze, hardop denkende. Ze had naar boven gekeken bij het zeggen van deze woorden maar keek algauw weer richting hem. "Of misschien is dit Starclans manier om te zeggen dat ik een fout ben begaan als medicine cat en ben jij gewoon het dupe van mijn straf geworden. Misschien moet je gewoon een reset maken en morgen wakker worden met een andere visie in je hoofd. Wie weet helpt dat ook. Want als het op deze manier niet lukt, moet er iets wel veranderen. Anders leef je in een vicieuze cirkel." vervolgde ze, de schuld op zichzelf nemende. Het leek haar wel logisch. Het had niet gewerkt met Ashdrizzle, niet met Nightspark en ook niet met Tallstar. Het probleem lag overduidelijk bij haar en hij was hier in meegesleurd geweest.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Rain 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Rain   Rain Icon_minitimedi 29 jan 2019 - 8:41

Ze leek op te schrikken door zijn woorden en vervolgens keek ze een beetje verward voor ze begon te praten. Haar oplossingsgerichte manier van denken deed hem even glimlachen, een leugen als de kater zei dat hij dat niet gemist had. Aan de andere kant wist hij toevallig wel dat haar tweede mogelijkheid niet klopte, en schudde dan ook zacht zijn hoofd. Wat er ook gebeurde, Tall was nog steeds een lichtelijke betweter. ”Dan zouden ze me denk ik iets minder stellig vertellen kittens te krijgen,” Mauwde hij droogjes, met de zweem van een glimlach. Die verdween weer toen de poes verder ging en de schuld op zichzelf nam. Even fronste de shadowclan leider, maar schudde vervolgens nog resoluter dan net zijn hoofd. ”Het ligt niet aan jou,” Antwoordde hij stellig, al vond hij het ook zo cliché om erachteraan te zeggen dat het aan hem lag. ”We waren beiden jong, we hebben een harde les geleerd, dit is ons pad blijkbaar,” Wat dat betrof was hij pragmatischer geworden, minder nadenken over alles maar ermee leren leven, of er een plan omheen maken. Dat hielp hem door het eeuwige verlies van zijn vrienden heen, inclusief Little.


Rain Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: