Half alive 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Half alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Niniane
Member
Half alive DPKsfdL
H
29
Actief
So what are you gonna do
When the world don't orbit around you

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Niniane
BerichtOnderwerp: Half alive   Half alive Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 14:05


Haar pootstappen waren langzaam. Bijna alsof ze wel wist wat ze aan het doen was. Maar eigenlijk was ze bezig met een plek voor haarzelf zoeken. Nadat een grote rogue haar uit haar vorige territorium gedreven had was ze de hele dag rond aan het lopen. Veel kon ze niet krijgen. Katten rond deze plekken waren behoorlijk agressief tegenover anderen. En dus kwam het dat ze de nacht maar in het park moest doorbrengen. Ze besloot te gaan zitten onder een houten twoleg-zitplek en keek om zich heen naar enkele tekens op beweging. Ze vloekte zichzelf elke dag. Dat ze nog net niet tegen anderen kon vechten. Ze had een grote mond en slimme technieken om onaangeraakt weg te komen. Toch, soms deed het net niet zijn wonderen.  Behalve dat ze nog levend was. Voorzichtig raakte ze de wond in haar oor aan met haar voorpoot. Waardoor ze even een sis uit liet blazen. Het had al gestopt met bloeden. Maar veel over kruiden wist ze niet. Dus moest ze het werk maar aan haar lichaam laten. Ze krulde haar lange staart rond haar voorpoten heen. Als ze verwacht had dat het zo zwaar zou zijn zonder enkele training dan ook, dan had ze eerst wel gewacht tot ze het juist wel kon leren.

+ Cobra


You're not the big fish in the pond no more
Half alive GQsrkyM
You are what they're feeding on
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
Half alive 20f8kWD
»Quinty«
689
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Half alive   Half alive Icon_minitimezo 5 aug 2018 - 22:54

Hij had zichzelf verplaatst naar het park. Het was een van de gebieden waar de Elite maar een klein deel in handen had, maar het was tenminste eens een keer iets anders dan het gebruikelijke territorium van de Elite weer door te lopen. De zwarte kater was dan ook op de houten dingen, die twolegs bankjes noemde, gaan zitten en keek om zich heen. Er waren twolegs in het park, en kleintjes die aan het spelen waren. Eentje was in zijn buurt gekomen, maar met wat gesis en een haal over diens hand, was die al snel weer weg, krijsend van de pijn. Cobra's groene keken het kleintje na, waarna hij zichzelf een lik over z'n poot gaf. Stomme twolegs ook.
De geur van bloed deed hem opkijken en hij zag, niet al te ver van hem vandaan, een jonge kattin zitten. Ze raakte d'r oor aan en siste, dat was dus de reden van het bloed dat hij had geroken. Met een nieuwsgierige tred en een niet al te aanvallende houding, wandelde hij in haar richting. "Lost a fight?" miauwde hij op een kalme toon, terwijl de gespierde kater ging zitten en zijn staart over zijn poten sloeg.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niniane
Member
Half alive DPKsfdL
H
29
Actief
So what are you gonna do
When the world don't orbit around you

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Niniane
BerichtOnderwerp: Re: Half alive   Half alive Icon_minitimema 6 aug 2018 - 10:49


Ze probeerde zo voorzichtig mogelijk om het bloed van haar oor af te wassen. Maar het meeste was al opgedroogd. Zachtjes, onder haar zucht, liet ze een vloek horen. Veel katten wisten al gelijk dat ze geen vechtersbaas was. Ondanks haar intelligente technieken kon ze nog net geen kat in haar eentje aan. Tenzij die kleiner was dan haar, maar dat was niet zo makkelijk te vinden hier. "Lost a fight?" Gelijk sprong ze op, waardoor ze haar kop tegen de onderkant van de houten zitplek stootte. "Auw, verdomm-" Haar ijsblauwe ogen keken in de groene van de kater. Pikzwarte vacht, vandaar dat ze hem dus moeilijk opgemerkt had. Hij leek geen plannen te hebben om haar wat aan te doen maar nog steeds nam Niniane een strakke positie aan. Aangezien hij een soort misselijkmakend, alarmerende geur droeg. Ze had wel over die Elite katten gehoord. Haar moeder was er door eentje vermoord. En als ze het goed had was haar vader deel van die groep. Wat ze nog steeds niet kon begrijpen. Toch besloot ze om nu pas te antwoorden, de rogue schudde haar kop lichtjes. "Heb het niet eens geprobeerd." Sprak ze in al eerlijkheid. Hij kon toch al raden dat ze meer op een kittypet leek. Misschien rook ze er nog zelfs naar.


You're not the big fish in the pond no more
Half alive GQsrkyM
You are what they're feeding on
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Half alive
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: