Daydream In Blue 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Daydream In Blue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfhunt
Member
Daydream In Blue G99le50
San
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wolfhunt
BerichtOnderwerp: Daydream In Blue   Daydream In Blue Icon_minitimedi 7 aug 2018 - 13:54

Met een sierlijke beweging gooide de zwarte kattin een kleine steen over het water, het stukje steen gaf de indruk dat het als een konijn over het veld; sprong. Elke steentje dat ze gooide ging steeds veder, ha steentjes keilen was leuk. Maar daarom deed ze het niet echt, het klonk vreemd. Maar ze werd hier echt rustig van, en ook al leek ze dat voor andere toch altijd. Diep in haar ziel was het niet zo, maar ze loog wel vaker over haar werkelijke gevoelens. In haar oog hoek zag ze iets bewegen; ah gezelschap. Perfecte timing, Wolfhunt greens lichtjes maar verzachte haar blik. En gooide weer een steentje over het water heen.
Abysshowl


Daydream In Blue Kke8TOm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abysshowl
Member
Daydream In Blue 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: Daydream In Blue   Daydream In Blue Icon_minitimedo 9 aug 2018 - 22:32

De grijze kattin voelde ze zich wat verdwaald, iets wat ze vaker had als ze voor een moment niet wist wat ze kon gaan doen. Het klonk vreemd maar die enkele manen van lonerschap hadden een grote basis van haar karakter gevormd. Misschien omdat ze hier haar hele apprentice leeftijd had gezeten. Haar manier van denken was nooit terug veranderd naar het clanleven. Ze had moeite met katten vertrouwen, met grote groepen en met.. niks doen. Natuurlijk was het clanleven enorm druk en bezig, maar omdat je samenwerkte had je aan het eind van de dag rust en vrije tijd. Rogue's hadden dat niet. Ze was dus opgegroeid met de drang om constant dingen te doen die haar overlevingskans zouden vergroten. Normaal vulde ze haar dagen met klusjes en kleinere taken die ze nog aankon zonder meer kwaad te doen dan goed. Maar als die allemaal vervuld waren? Dan ging ze lopen. Gewoon lopen tot haar poten pijn deden en de nacht haar terug naar huis drong. Zoals nu ook, al leek het lot haar andere dingen toe te werpen, zoals de warrior Wolfhunt. De met litteken getekende elder ontmoette haar blauwe ogen met haar enkele terug, om hierna te kijken naar het steentje dat over het water ketste. Abysshowl ging met een lichte nieuwsgierigheid naast haar zitten, om te zien hoe de ander dit deed. "Ik heb zoiets nog nooit gezien, is het moeilijk om te doen?" Hoewel de kattin alles behalve nieuwsgierigheid in zich had, leek dit klein en ongevaarlijk genoeg om interesse in te tonen.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daydream In Blue
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: