Float 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Float

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cloud •
Member
Float DPKsfdL
Emma
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Cloud •
BerichtOnderwerp: Float   Float Icon_minitimedi 7 aug 2018 - 17:35

Een van zijn pootjes - of zeg maar gerust poot, hij was er zelf nog niet helemaal achter dat hij zo gegroeid was de afgelopen tijd - bewoog lichtjes op en neer elke keer wanneer de kater ademhaalde. Een van de plukjes haar rond zijn neus trilde mee. Ja, Cloud sliep, nee, dat was niet meteen heel erg nodig maar wel lekker. Vandaar ook dat hij in de schaduw van de cave lag, op zijn zij. Een hoop in hem probeerde hem ervan te overtuigen dat niemand hem zou storen maar er was een kans dat dit niet het geval zou zijn. Als je dat wilde moest je niet in de Tribe leven waar alles en iedereen elkaar kende en ook nog eens elke dag sprak. Cloud kon er soms met zijn hoofd niet bij, maar hij was dan ook nog maar kitten. Misschien dat het beter zou worden wanneer hij eindelijk eens wat mocht doen en Cave-Guard kon worden. Hij wilde lange tijd prey-hunter worden, de vrijheid leek hem geweldig, maar zijn bouw leende zich er niet voor. Zonder dat hij erom gevraagd had waren zijn schouders breder geworden. Rude.

- @Surtr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Float 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
241
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: Float   Float Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:01

De jonge kitten holde met een flinke snelheid over het terrein, achter een mosballetje aan. Hij leek vrij veel natuurlijk jacht instinct te bezitten, iets wat ook door zijn bengal bloedlijn kon komen. Toch was bezig zijn voor hem het leukste wat er was, want dan kon je beter worden in alles, en dan waren andere weer trots op hem. Want dat was iets waar het kleine beestje naar streefde. Want als andere trots op je waren hielden ze ook van je, kwamen ze meer op bezoek. Al die goede dingen. Hij geloofde er in ieder geval in, een waarheid die hij zichzelf aangeleerd had. Met snelle pasjes rende hij verder, tot zijn balletje ineens kwijt leek te raken in de stenen... en hij niet meer tot stilstand kon komen. Met een indrukwekkende val rolde hij vooruit tot hij ineens een enorme zachte landing kreeg. Dat was pas fijn... owh het was een andere kitten. "Ehem sorry... ik ehem... ik struikelde" kwam er mild ongemakkelijk uit terwijl hij van het witte ding afkroop. "Ik ben Spark!"


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Float
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: