Worm views 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Worm views

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zahida
Member
Worm views CtVqjS4
L O I S
266
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Worm views   Worm views Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 21:12

Zahida begaf zich het liefste op de hoge daken van de mensen. Zo had ze een goed overzicht over wat er om zich heen gebeurde, en waar ze het beste jagen kon. Haar prooi bestond voornamelijk uit vogels, dat was toch echt wel haar favoriet naast kippen, en die waren op deze hoogte het gemakkelijkste te vinden. Waar ze vandaan kwamen en waar ze heen vlogen. Dit keer leken ze in noord-zuidelijke richting te vliegen en de slanke she-cat sprong ze van dak tot dak achterna. Uiteindelijk hielden de daken op en was ze aan het einde gekomen van de straat, waarachter zich een park bevond - en waar ook de meeste vogels landden. Ongetwijfeld voor wormen uit de grond, en kort trok er een vieze uitdrukking over haar gevlekte gezicht. Ooit had ze er één geprobeerd, toen ze nog jonger geweest was, en was bijna over haar nek gegaan. Hoe vogels dat aten en nog aangenaam waren voor haar zou ze nooit snappen. Za maakte haar weg naar beneden van het dak af en trippelde vervolgens het park in, zigzaggend rond verschillende mensen en kinderen die haar probeerden te lokken maar die ze wijselijk negeerde. Uiteindelijk kwam ze op een nattig grasveldje aan, die ze vanaf bovenaf al gezien had. Het had kort geleden geregend, en juist dan leken vogels het liefste op jacht te gaan - en zijzelf dus ook. Geconcentreerd zakte ze door haar pootjes heen en zonder haar groene ogen af te wenden kwam ze dichterbij. Tot plots iets - of beter gezegd, iemand - haar en de vogels deed opschrikken. Half verdwaasd en half geïrriteerd kwam ze overeind, met nog één poot in de lucht, en versmalde haar oogjes. Wie had haar jacht verstoord?

- 1st Jim


Worm views 10pvxmwWorm views 2gxnp75Worm views 2hqc5lxWorm views 2iha58wWorm views 34nodx3Worm views VmwrhyWorm views 89lmSOJWorm views 23mrb6wWorm views COxUkZtWorm views Okd2lwWorm views 10pvxmwWorm views 10pvxmw
Worm views Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Worm views
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: