Honey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Honey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
Honey B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Honey   Honey Icon_minitimedi 14 aug 2018 - 15:34

De calico kater liep rustig het kamp uit, zijn staart zacht zwiepend op de wind. Echt een idee over wat hij zou gaan doen vandaag had hij nog niet, maar waarschijnlijk zou hij het rustig aan nemen. Met dit warme weer moest je je ook niet al te druk gaan maken natuurlijk, enorm slecht voor je hart en gezondheid. Hij wilde ook niet de medicine cat in belande en al hun kostbare kruiden opmaken. Yeah, totaal daarom. Hij was gewoon enorm bezorgt om de clan. Hm-hm. Perfecte clanlid was hij, een model, een kat waar ieder apprentice en kitten naar op zou kunnen kijken als voorbeeld. Hij onderbrak zijn dramatische innerlijke monoloog toen zijn blik op een andere calico viel. Dat zou leuk kunnen worden, over apprentices gesproken. Zelf zou hij er nooit een krijgen, hij was veel te lax met alles wat hij deed en een enorme slechte invloed op de jeugd. Wist hij zelf ook wel. "Hey Littlepaw" Een nonchalante grijns stond op zijn gelaat, zoals altijd in het comfort van de baas zijn in iedere situatie. "Wat zijn we aan het doen, pop?" Eens kijken of hij weer wat plezier mee kon maken.

+ Littlepaw first


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honey BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Honey   Honey Icon_minitimeza 18 aug 2018 - 13:21

De kleine calico had net een poot in de rivier gestoken toen ze haar naam hoorde. Ze keek om, vriendelijk glimlachend naar de oudere calico kater. Ze leken wel wat op elkaar; lange vacht, calico patroon; een vacht die eigenlijk voorbehouden was aan poezen. Alleen was hij heel wat groter dan haar, wat niet bijzonder moeilijk was natuurlijk. Littlepaw was kleiner dan zo ongeveer elke Riverclanner, behalve misschien de kittens. Dat was waarschijnlijk te danken aan haar halfclan afkomst. "Ik ging proberen zwemmen!", mauwde ze, opgetogen. Ze had nog nooit écht gezwommen, maar vandaag was ze opgestaan met de gedachte: ik ga zwemmen vandaag. En niets zou haar kunnen stoppen. "Wil je me helpen?", vroeg de jonge poes vrolijk. Hij kon waarschijnlijk goed zwemmen, praktisch alle riverclanners konden goed zwemmen, en dan kon hij het haar vast wel leren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Honey B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Honey   Honey Icon_minitimeza 5 jan 2019 - 21:02

De calico kater hielt zijn koudgekleurde ogen op de ander, haar compleet in zich opnemende. Warhound was niet gek, al dachten vele dit wel. Hij deed dingen waar andere op neer keken en hij voelde geen schaamte nog druk van de clan. En het ergste van al, hij vreesde niks. En was dit niet het gevaarlijkste wat een kat kon zijn? Onbevreest? Want het maakte voor hem niet uit waar hij eindigde, al was het Rogue, Bloodclan, Kittypet of in de Tribe. Er zal altijd plaats voor hem zijn. Want hij behoorde tot Riverclan evenveel als hij behoorde tot iedere clan in het woud. Zijn loyaliteit niet bestaand en werkend voor degene die hem het meeste konden bieden. Tot nu toe was dit Riverclan, het gaf hem gemakzucht als het ging om voedsel en sociaal contact. Maar wie weet wat dit morgen zou zijn. Misschien had hij het mis, misschien was onbevreest zijn niet het gevaarlijkste, maar verveeld. En oh wat was Warhound verveeld. Heel misschien kon Littlepaw hem amuseren voor de middag. Voor een kort moment. Het ding wilde namelijk leren zwemmen, van hém nota bene. Wat enorm schattig. "Maar natuurlijk madame. Al zou je het meeste kunnen leren van een volbloed Riverclanner. Mijn afkomst is nog vuiler dan het jouwe" Hij liep naar haar toe en liet zijn pels tegen de hare strelen, om hierna het water in te kijken. "Kom, laten we eerst in het water lopen, je moet je kracht opbouwen" Warhound volgde zijn eigen voorbeeld en begon met lopen in het ondiepe stuk, al moest dit voor de ander nog uitdagend zijn. "Dus guppy, vertel me eens wat over jezelf nu we toch bezig zijn. Want ik hoorde dat je op dezelfde plek geboren bent als ik" hij grijnsde kalm naar haar.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honey BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Honey   Honey Icon_minitimedi 8 jan 2019 - 11:02

Littlepaw keek hem nieuwsgierig aan. Oh? Was hij geen volbloed Riverclanner? Dat was nieuwe informatie voor de jonge poes. Het maakte dat ze hem misschien nog dat tikje sympathieker vond, gewoon omdat ze iets gemeenschappelijks hadden. Ze volgde zijn voorbeeld toen hij in het water liep en zette enthousiast eerst haar voorpootjes en daarna haar achterpootjes in het water. De kleine kattin moest veel moeite doen om gewoon recht te blijven staan in de stroming maar liet dat haar niet tegenhouden. Ze zette voorzichtig een stapje vooruit, hard haar best doend om Warhound te volgen. "Kom je ook uit Shadowclan?!", mauwde ze verbaasd op zijn vraag. Wauw, straks kwam nog uit dat ze familie waren! Dat zou pas tof zijn, dan had ze nog meer familie hier in Riverclan dan ze eigenlijk dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Honey   Honey Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Honey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: