Not-so-good, old memories 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not-so-good, old memories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Muta
Member
Not-so-good, old memories Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Not-so-good, old memories   Not-so-good, old memories Icon_minitimedi 14 aug 2018 - 18:23


Met een slome tred waagde de bruine tabby zich in het Twoleggebied. Ze had geruchten van andere rogues gehoord dat Claw dood was. Natuurlijk was Muta nieuwsgierig of dit waar was, immers kende ze geen Bloodclan zonder Claw. Een rilling ging even over haar rug bij de gedachte van de Elite, haar vroegere thuis. Hoewel ze zich daar nooit thuis gevoeld had. Haar oranje ogen gleden over dit gebied, en ze ademde de geuren in. Ze hoopte een Bloodclanner tegen te komen. Natuurlijk was dit een risico, ze wist dat Jinx en Hellhound hadden verteld dat zij en Ophelia dood waren. Het contact met haar zus was ze kwijt, sinds ze besloten had te gaan reizen. Nieuwe gebieden verkennen, nieuwe dingen leren. Het was een heerlijk jaar geweest, waar ze steeds meer haarzelf kon ontwikkelen. Ze was in de leer geweest bij een oude poes, genaamd Niylah. Helaas was dat maar voor kort; de oude poes stierf al snel. Sindsdien was ze vastbesloten terug te keren naar het gebied waar ze geboren was. En nu was ze hier. Hoe zou het nu gaan in Bloodclan? Wie was de leader? Wie de commander?  Hoe zou het gaan met haar vader en vorige mentor? Leefden zij überhaupt nog? Zoveel vragen die ze had, zoveel vragen die ze kon stellen. Ze had enkel de juiste kat nodig. Geen kat zonder hersens, die haar meteen uitdaagden op een gevecht. Ze liet haar lange nagels even uit haar hulzen glijden. Het was überhaupt geen goed idee om de Rogue tot een gevecht uit te dagen. Ze was sterker geworden, sterker dan ze ooit was. Hoewel ze moorden nog steeds geen optie vond, vond ze dat wel bij deze harteloze, hersenloze katten van de Elite. Ze snoof kort, rekte zich uit en sprong op een laag schuurtje. Zo had ze overzicht, en kon ze al van ver katten aan zien komen. Nu nog hopen dat ze de juiste kat tegenkwam.

- Jinxall I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Not-so-good, old memories Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Not-so-good, old memories Magik
Kip
2274
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 8 years {96 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Not-so-good, old memories   Not-so-good, old memories Icon_minitimedi 14 aug 2018 - 18:48

Zoals wel vaker was Jinx de drukte van het kamp ontvlucht. Na de benoeming van Thora was deze ontpopt tot een nog ergere chaos dan voordien, iets waar de grote kater absoluut geen geduld voor had. Daarom had hij zichzelf tegoed gedaan aan een of ander karkas dat Jinx uit een vuilnisbak had gevist. Allicht niet het meest eervolle, maar wel een makkelijk maal. De mensen voegden vele vreemde smaken en geuren toe aan hun vlees, toch smaakte het nooit verkeerd. Nu wandelde hij enkel wat doelloos rond met een gevulde buik, er was toch niet veel anders voor hem te doen. Zijn oude eigenaar was dood, zijn partner was dood, zijn kits waren ofwel weg ofwel spraken niet meer met hem en het kamp was een rotzooi. Kortom; wat moest hij anders? Het waren echter dergelijke wandelingen die hem vaak ontmoetingen met andere katten opleverden, soms excentrische gevallen zoals Azola, andere keren enkel dikke kittypets. Ook vandaag kwam er een kat op zijn pad, alleen dit keer viel ze in geen van beide categorieën. Toen Jinx haar geur rook kon hij zijn neus eerst niet geloven. Nee, het was onmogelijk; ze was ver en diep in het rogue gebied verstopt. Alleen zijn neus had hem nog nooit eerder in de steek gelaten, en toen hij de hoek om kwam en een bekend gestreept velletje zag wist hij dat het deze keer niet anders was geweest. Het zachte zonlicht maakte haar vacht net iets lichter en haar ogen haast rood, waardoor hij kort kon geloven dat het zijn overleden partner was die daar zat, maar het was haar dochter. Zijn hart maakte een sprongetje en iets brak in hem. Als Jinx in een god had geloofd, had hij hem nu met duizend woorden bedankt. Want zijn dochter leefde, zijn dochter was gezond en zijn dochter was hier. "Muta.." zijn stem brak en hij versnelde zijn pas naar haar toe, waarna hij niet helemaal soepel de schuur opklom, hij werd ook een dagje ouder en dat wae niet alleen te zien aan de grijze haren rond zijn snuit. Kort stond hij daar, volledig verbouwereerd dat ze hier gewoon was, iets waar hij al sinds de dag dat ze vertrokken van droomde. Ophelia ontbrak, toch kon dat zijn blijdschap niet bederven. Zonder te wachten stapte hij op haar af en drukte de grote poes tegen hem en zijn dikke vacht aan, zijn ogen waterig van vaderlijke tranen. "Oh Muta, oh meisje je leeft nog," klonk er gesmoord van de normaal zo stoïcijnse kater. Kort nam hij wat afstand en nam de poes in hem op. "Lieverd, je bent zo mooi geworden, zo groot, zo sterk..." kort was hij te opgelucht om zich zorgen te maken over het feit dat ze hier was, waar ze nooit meer had mogen komen.


Not-so-good, old memories Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
Not-so-good, old memories Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: Not-so-good, old memories   Not-so-good, old memories Icon_minitimedi 14 aug 2018 - 19:45


Muta vernauwde haar ogen even toen ze een kat aan zag komen. Voor een moment dacht ze dat het toch niet zo'n slim idee was geweest om hier naartoe te komen, maar zodra ze zag wie het was ontspande ze weer. Het was Jinx, haar vader, die haar tegemoet liep. Ze wachtte tot de oude kater naast haar landde, waarna ze naar hem glimlachte. Vervolgens werd ze, nogal onverwachts, tegen hem aangedrukt. Ze had haar spieren ongemerkt weer aangespannen, klaar om hem weg te duwen, maar ontspande toch weer. Het was immers haar vader die haar knuffelde. "Hi pap," miauwde ze, gesmoord door zijn lange vacht. Jinx nam weer afstand, en ze zag dat hij haar aan het bekijken was. Ze deed hetzelfde bij hem. Hij was ouder geworden, dat kon ze zien. Grijze haren waren her en der verschenen, en duidelijk te zien rond zijn snoet. Haar vader zei dat ze mooi was geworden, groter, sterker, wat Muta even kort deed grinniken. "Tja, rogue-zijnde moet ik wel m'n plek opeisen, anders kan ik het eten wel vergeten," miauwde ze met een klein grijnsje op haar lippen. De nieuwsgierige blik, die ze voorheen had, kwam weer terug in haar ogen en onderzoekend keek ze haar vader aan. "Ik hoorde van wat rogue's dat Claw dood is. Is dat waar?" miauwde ze direct. Dat ze nu mogelijk in gevaar verkeerde boeide haar weinig. Immers was ze, zoals haar vader al zei, sterker, groter, en veel slimmer dan eerst.all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Not-so-good, old memories Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Not-so-good, old memories Magik
Kip
2274
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 8 years {96 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Not-so-good, old memories   Not-so-good, old memories Icon_minitimevr 17 aug 2018 - 22:43

Hij merkte niet eens hoe ze in eerste instantie haar spieren aanspande en die pas ontspande toen hij haar omhelsde. Het was hem allemaal niet belangrijk, hij kon niets anders dan een immense opluchting voelen over het feit dat Muta er zo gezond en goed uitzag. "Hi pap," begroette ze hem terug, gesmoord door zijn dikke vacht. Jinx nam weer wat afstand, zodat ze nog wel een beetje kon ademen. Zou zonde zijn als ze het al die tijd had overleefd, enkel om te stikken in zijn omhelzing. Hij vertelde haar hoe mooi ze was geworden, hoe groot en hoe sterk en hij meende het vanuit de grond van zijn hart. Kort maakte hij zichzelf wijs dat Zira trots zou zijn om haar dochter zo te zien, maar met een pijnlijke steek recht in zijn hart besefte hij dat zijn partner het hun dochter nooit had kunnen vergeven dat ze de Elite was uitgestapt. "Tja, rogue-zijnde moet ik wel m'n plek opeisen, anders kan ik het eten wel vergeten," er lag een grijnsje op haar lippen en Jinx liet een gesmoord gesnor horen, een geluid dat laag, raspend en vreemd uit zijn keel klonk. Zijn dochter kon zich prima redden in de grote boze wereld. "Dat heb je geweldig gedaan," hij wilde alles weten, bovenal waar Ophelia was. Enkel bleek Muta ook met enkele vragen te zitten. "Ik hoorde van wat rogue's dat Claw dood is. Is dat waar?" kort trok hij met zijn oor, was dat de reden dat ze was teruggekeerd, om dat te horen? Jinx knikte als antwoord op haar vraag. "Ja, de clans besloten hun bakkes weer te laten zien en hebben Claw gedood toen ze de Elite verdreven," Een diepe, bezorgde frons trok over zijn gelaat toen hem plots een cruciaal detail binnenviel. "Over die Bloedhonden gesproken, waarom ben je hier Muta?" zijn stem was doordringen en bezorgd, nu de initiële blijdschap plaats had gemaakt voor bezorgdheid. "Je weet onze afspraak. Als een van van die idioten je hier vinden doden ze jou of mij, zonder enige twijfel," hij keek even rond en bedacht zich toen een oplossing. Er waren zoveel dingen dat hij haar wilde vragen, zoveel verloren tijd die ze moesten inhalen; maar niet hier. "Kom, ik weet een plek waar we niet lastig gevallen worden,"


Not-so-good, old memories Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
Not-so-good, old memories Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: Not-so-good, old memories   Not-so-good, old memories Icon_minitimevr 17 aug 2018 - 23:16


Muta glimlachte toen Jinx zei dat ze het geweldig gedaan had. Nog steeds vond ze het fijn om de lovende woorden van haar vader te horen, na al die maanden. Vervolgens vroeg ze of het waar was wat de rogue's haar verteld hadden; dat Claw dood was. Hierop knikte de zwarte kater, en sprak dat de Clans hem vermoord hadden. Ze keek verbaasd en nieuwsgierig. De Elite was verdreven door de Clans...? Maar, de Elite was hier toch nog? Als ze een cartoonfiguur was had er een groot vraagteken boven haar hoofd gezweefd. Maar voor ze ook maar de kans had om een volgende vraag te stellen, vroeg haar vader waarom ze hier was. Tja, waarom was ze hier. Nostalgie? Heimwee? Nieuwsgierigheid? "Ik leef hier vlak in de buurt," miauwde ze maar, niet goed wetende wat ze anders moest antwoorden. "Je weet onze afspraak. Als een van van die idioten je hier vinden doden ze jou of mij, zonder enige twijfel," ging Jinx bezorgd verder, waarna Muta het niet kon laten om even haar ogen te rollen. Dat was ze heus niet vergeten, ze was gewoon niet bang voor dat zielige hoopje katten. Maar gelukkig kwam de oude kater met een oplossing; hij wist een plek waar ze ongestoord verder konden praten. "Is goed. Leid jij maar de weg," miauwde ze als antwoord, en stond op. Ze was wel nieuwsgierig waar Jinx haar naartoe zou brengen, en of het echt een veilige plek was.
all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Not-so-good, old memories Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Not-so-good, old memories Magik
Kip
2274
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 8 years {96 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Not-so-good, old memories   Not-so-good, old memories Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 1:49

Muta leek absoluut niet ontdaan door het feit dat ze zich in vijandig territorium bevond. In tegendeel, hoewel ze alert was, leek ze volledig op haar gemak. Jinx fronste en trok met zijn oor, had ze dan helemaal geen idee wat voor problemen dit haar, hem of Hellhound op zouden kunnen leveren? Hij wilde haar goed op haar kop geven, alleen was het hier niet de beste plaats daarvoor. "Ik leef hier vlak in de buurt," oh, nog beter. Jinx was duidelijk niet blij met dat feit, voor meerdere redenen. Om hier over te spreken, zouden ze naar een andere plek moeten gaan. Een plek die hem eigen was. Geen andere kat zou er mogen komen, zelfs zijn dochters niet. Alleen dit was een noodzaak. Dat wist hij. Zag Muta die noodzaak ook in? Niet zo zeer, ze rolde met haar ogen. "Hey, kijk uit dame. Het is mooi dat je leeft, dat hou ik liever zo," klonk zijn stem ietwat scherp, al was het eerder vaderlijk. "Is goed. Leid jij maar de weg," Hij knikte en stapte langs haar heen, eenmaal met zijn staart langs haar poten glijdend als om zichzelf ervan te overtuigen dat ze hier echt was. En dat was ze, godzijdank dat was ze. Gezond en wel.
Jinx zette een goede pas in, expres een bijzondere route nemend door een onbekend en guur deel van de stad, zodat mogelijke stalkers hen kwijt zouden raken. Het was een behoorlijke wandeling, maar uiteindelijk kwamen ze aan bij een grote, hoge eikenboom. Het was een stuk land ver verwijdert van Bloodclan gebied, waar je niet makkelijk kon komen als je de weg niet wist. Jinx stopte en slikte kort voordat hij verder stapte. Eenmaal onder de boom ging hij zitten. "Hier komt geen hond," de grote kater sloeg met zijn gebroken staart op de aarde naast hem. "Kom hier meisje, vertel me alles. Vertel me hoe het met je is, hoe het met je zus is," zijn blik verzachtte iets, al was dat deels door andere emoties. Emoties die aan deze plek hingen. Want hier, onder de grote eikenboom, had hij het lichaam van haar moeder begraven. Al die maanden terug.


Not-so-good, old memories Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not-so-good, old memories
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: