Dumpster-Diving [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dumpster-Diving [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yu
Member
Dumpster-Diving [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimevr 17 aug 2018 - 23:11

Rats. Haar scherpe nagel haalde zonder problemen het zwarte plastic open, een ritsend, scheurend geluid. Vuilnis ingewanden gleden uit de zak, een stinkende geur walmde er van af. Haar neus rimpelde. Misschien was dit toch niet zo'n goed idee. Normaal gaf Yu niet zo bijster veel om de two-legs en alle rare dingen die ze deden, maar de vuilniszak had haar nieuwsgierig gemaakt. Misschien zat er iets goeds tussen. Eten, iets kostbaars, iets interessants? Toen dit geniale plan in haar opkwam had ze echter niet echt goed nagedacht over de consequenties van het openscheuren van iets waar men van af wou. De kattin zag rottende dingen, en begon met tegenzin haar poot in het vuilnis te roeren. Ze sloeg dingen opzij, en vond uiteindelijk iets glimmends. Haar groene ogen werden groot. Het leek op een steen, ongeveer de grootte van een teen, helder en lichtroze. Ze schoof het naar zich toe, maar voelde dat het geen steen was, het was niet koud en minder zwaar. Het was een two-leg materiaal. Yu rook er bijna aan, maar hield zichzelf tegen. Dat was een... slecht idee. Voor nu schoof ze het aan de kant, misschien vond ze er later nog nut voor. De poes begon opnieuw met graven, stiekem hopend een schat te vinden.
What's more wrong - that I too wish to be great
Dumpster-Diving [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Dumpster-Diving [Open] Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimevr 17 aug 2018 - 23:48

Hoewel ze altijd de Twolegs wat geschuwd had, moest ze toegeven dat het laatste gesprek met Vulture toch een beetje haar nieuwsgierigheid weer had opgewekt. Die vreemde verhalen over kleine mensjes en hoe ze schreeuwden, maar ook over hun vreemde gewoontes hadden er toch voor gezorgd dat ze zich weer in de buurt van de tweebenige monsters en hun stenen nesten had gewaagd. Hoewel de poes wist dat ook Bloodclan hier rondzwierf, koesterde ze niet langer meer die angst voor hen. Als kitten hadden ze haar geteisterd, maar nu was ze opgegroeid tot een evenwichtige poes die zich kon redden in een gevecht. Iniedergeval, dat wilde de poes graag geloven. Ze was duidelijk het lawaai en de drukte van de stad niet gewend en vond het dan ook helemaal niets hier op de drukke straten, waar Vulture zijn fascinatie vandaan haalde was haar vreemd. Hoe dan ook, ze was net wat schichtig aan het rond bewegen in de stad toen een hard gedonder verderop haar liet opspringen. Snel dook de poes op de grond, haar nagels uitgeklapt. Het bleek echter enkel een metalen bak te zijn waar een zwarte zak in had gezeten. Nu was een zwart-witte poes bezig om haar kop diep in die stinkende, vieze zak te steken. Farai trok haar neus vies op en stapte wat voorzichtig op de ander af. Ze rook naar Bloodclan, en dat stond haar helemaal niet aan. "Oh, dus bloed is niet het enige waarmee jullie jezelf vuil maken?" klonk er wat spottend van haar kant, waarna ze sierlijk tevoorschijn kwam. Toch was ze haar normaal zelfverzekerde houding een beetje kwijt doordat haar oren alle kanten opschoten vanwege het geluid. De poes was duidelijk niet in haar element hier.


You thought I was a pet,
Dumpster-Diving [Open] Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Dumpster-Diving [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimeza 18 aug 2018 - 0:13Een plotse, spottende stem liet haar schrikken. "Oh, dus bloed is niet het enige waarmee jullie jezelf vuil maken?" Met een flits keek Yu op. Shit, een rogue. Ze had het niet geroken vanwege haar gore omgeving, maar daar stond toch echt een kattin. Een rooie kattin. Een mooie kattin. Ergens achter in haar hoofd kwam het tot haar dat ze misschien een type had. Ondanks de zelfverzekerde stem leek de houding dit niet te reflecteren. Yu herkende een ongemakkelijke houding als ze er een zag.  Vluchtig keek ze om zich heen, maar ze kon geen andere bloodclanner spotten. Nu hoorde ze eigenlijk het rot-op-van-ons-territorium praatje te geven, maar daar had ze weinig zin in. Plus, dit was een rogue, wat ze stiekem alsnog tot haar soort oordeelde. "Bespaar me je verwaande opmerkingen, wij verschillen bijster weinig van elkaar," Begon ze droogjes. Ze snapte het vooroordeel - zo zou het eigenlijk moeten zijn, toch? - maar Yu had nog nooit een kat vermoord, en het stond niet op haar To-do lijstje. Al werd het van haar verwacht, de elite kon haar niet vormen in iets wat ze niet was. "Mijn poten zijn schoon- Ze keek omlaag, naar een poot die op dit moment in de vuilniszak stak. Oke, dit was ironisch. Ze lachte een tikje schaapachtig. "...van bloed." maakte ze toen af. Praten met deze poes was spannend, een soort speels contact dat ze een tijdje niet had gehad. Wat nog leuker was, was dat ze het voordeel had. Zij kende deze plek, dit was haar thuis. Voor de andere poes was dit duidelijk niet het geval. Met een grote stap was ze ineens vlakbij de rogue, al realiseerde ze zich dat dit nog wel eens een klap kon opleveren. Ze was kleiner dan de ander, maar dat stopte haar niet om een gedurfde, flirtende blik in haar ogen te hebben."Zeg, ben jij niet een beetje verdwaald?" Grijnsde de zwart-witte kattin.
What's more wrong - that I too wish to be great
Dumpster-Diving [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Dumpster-Diving [Open] Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimeza 18 aug 2018 - 1:12

Meteen keek de ander op en Farai spande haar spieren wat aan, op haar hoede nu ze de aandacht van de zwart-witte poes had. De rogue had enkel slechte ervaringen gehad met katten van haar soort, dat en de onbekende omgeving zorgde ervoor dat ze op haar hoede was. Alleen niet genoeg om niet een spottende opmerking te maken. "Bespaar me je verwaande opmerkingen, wij verschillen bijster weinig van elkaar," ze kon het niet helpen om ietwat spottend te lachen door die opmerking. "Lijkt me stug, ik heb nog nooit mijn kop in... zo'n.. vies ding gestoken," ja kom op, hoe moest zij weten hoe zoiets heette? Hoe dan ook, het stonk naar kraaienvoer en andere onbekende restjes. Ergens rook het ook nog wel lekker, maar de poes had net iets te veel eer om dat ooit toe te geven. Gaf haar maar een vers gevangen muis, veel beter. "Mijn poten zijn schoon-" Farai trok één wenkbrauw op en keek naar de poes wiens witte vacht deels grijzig was geworden van al het afval. Haar ogen gleden van haar vieze poten naar de groene ogen van de Elite poes. Yeah, sure.zeiden ze. De ander leek dat ook te beseffen en lachte wat schaapachtig, absoluut niet zo duister en moordlustig als menig Bloodclan kat. Het verwarde haar ergens, maar ze wist dat dit even goed een vies spelletje kon zijn. "...van bloed." ze keek de ander niet onder de indruk aan, duidelijk dat ze haar niet geloofde. "Hm, natuurlijk." klonk er sarcastisch van haar kant. "Een Bloedpoesje zonder bloed aan haar poten, natuurlijk. Dan ben ik een rogue die nog nooit een muis heeft gevangen," klonk er wat uitdagend, lichtelijk vijandig zelfs. Ze hield niet van leugens en alles in haar schreeuwde om deze poes niet te vertrouwen, al helemaal omdat ze deze omgeving zo slecht kende. In het rogue gebied had ze een stuk steviger in haar schoenen gestaan. Toen de ander dichterbij kwam deinsde Farai niet achteruit, ze bleef op haar plek staan maar sloeg wel haar nagels uit hun hulzen. Misschien was het dapper, misschien was het dom, maar Farai was geen kat die snel bang was. Haar blauwe blik boorde zich enkel fel in haar mooie, groene ogen die... Flirterig stonden? "Zeg, ben jij niet een beetje verdwaald?" ze schudde zelfverzekerd haar kop. "Nee," sprak ze fel, zoals ze was en overbrugde overmoedig nog een klein stukje van de al weinige afstand tussen hun in. Als deze poes dacht dat ze zou terug deinzen, had ze het verkeerd. Toch was haar interesse ergens gewekt. "Ik ben alleen... Op onderzoek uit," uh, ja, laten we het maar zo stellen. De geur van afval drong haar neus weer binnen. Yuk. "Well, jij bent ook een charmant geval, bloodclanner zonder bloed aan d'r poten" afgezien van de stank, was ze dat misschien wel. Een beetje.


You thought I was a pet,
Dumpster-Diving [Open] Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Dumpster-Diving [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimeza 18 aug 2018 - 14:24De poes leek wel erg gefocust op het feit dat ze in vuilnis aan het wroeten was. Kom nou, ze waren toch allemaal kat? "Lijkt me stug, ik heb nog nooit mijn kop in... zo'n.. vies ding gestoken," Ze leek niks te weten van two-legs, misschien was dit haar eerste keer hier. "Gemiste, kans, als je het mij vraagt." Zo meteen zou ze iets interessants vinden, en bewijzen dat dit niet nutteloos was. Ze tikte een lege verpakking weg, en zag iets kleurrijks eronder. Wat was dat? Haar gezelschap lachte spottend, en Yu keek verstoord op. "Hm, natuurlijk." Het sarcasme droop er van af. "Een Bloedpoesje zonder bloed aan haar poten, natuurlijk. Dan ben ik een rogue die nog nooit een muis heeft gevangen," De member rolde haar ogen, kijk, deze poes begreep het gewoon niet. "Het is zo makkelijk om een kat te veroordelen zonder iets over hun te weten," Sprak ze scherp. "Ga er vanuit dat ik een moordenaar ben, als dat comfortabel voelt. Zoals ik al zei, wij verschillen weinig." Het vooroordeel dat ze zou moorden puur om haar geur. Het was niet gebaseerd op onwaarheden, maar het was te makkelijk om katten zo te generaliseren. Toen ze dichterbij de rossige kat kwam, gleden de nagels uit haar hulzen, maar ze bleef verder stil staan. "Nee," Ze sprak met pit, iets wat Yu kon waarderen. Sterker nog, ze kwam nog wat dichterbij, waardoor ze alle details kon zien. Haar ogen waren ijzig blauw, maar hadden een vuur in zich waar ze niet van kon wegkijken. Zo dichtbij een bloodclanner staan, deze poes was niet al te slim, dacht ze geamuseerd. Of zelfverzekerd genoeg om te weten dat ze zou winnen. Hoe dan ook, het was interessant. "Ik ben alleen... Op onderzoek uit," Ahh, op onderzoek. Dus ze was hier wel voor het eerst, of kwam hier niet vaak. "Well, jij bent ook een charmant geval, bloodclanner zonder bloed aan d'r poten" De grijns op de snoet van de zwart-witte kat groeide enkel. "Dat is me verteld," Goed, ze was misschien geen bescheiden kat, maar ze was wel eerlijk. "Jij voelt je wel erg comfortabel tegenover een elite kat, rogue die blijkbaar nog nooit een muis heeft gevangen."Ze bleef even stil, staarde de ander aan, voelde de spanning om hun heen. "Zeg eens, wat is je naam?" Yu kreeg een soort gevoel van dejavu. "Anders verzin ik wel een bijnaam voor je, en ik kan je garanderen dat die minder charmant zou zijn dan je eigen" Ze knipoogde, en voelde een kinderlijk soort enthousiasme. Ze voelde zich weer helemaal in d'r element, maar dan stinkend naar afval.
What's more wrong - that I too wish to be great
Dumpster-Diving [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Dumpster-Diving [Open] Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimezo 26 aug 2018 - 19:57

Gemiste kans? En zij rogues moesten bekend staan als beesten. De zwart-witte poes rolde met haar ogen op haar woorden. Farai gunde haar een scherpe blik. "Het is zo makkelijk om een kat te veroordelen zonder iets over hun te weten," klonk er snijdend van de ander. De rode poes zwiepte geagiteerd met haar staart, zo makkelijk zou ze zich er niet in laten luizen. "Ga er vanuit dat ik een moordenaar ben, als dat comfortabel voelt. Zoals ik al zei, wij verschillen weinig." ze snoof en lachte spottend, haar ogen vernauwend. "Oh echt? Waar zijn je bewijzen, wat mij betreft zou ieder woord uit jouw mond een leugen kunnen zijn," ze was erg op haar woede en misschien alles behalve vriendelijk. Maar kon je het haar kwalijk nemen? Haar hele leven had ze telkens weer geleerd niet te veel vertrouwen in anderen te stoppen, al helemaal niet in de Bloodclan katten waarvan één haar haast gedood had als kitten.
De andere poes deinsde ook niet terug toen zij dichterbij kwam. Ergens brandde er een alarm lichtje in haar kop, alleen die drukte ze weg. Angst tonen had haar nooit ergens gebracht, nu zou dat ook niet zo zijn. Wel haalde ze haar neus iets op bij de sterke geur die van haar af kwam, allicht dan wel niet van bloed, maar wel een prikkelende stank. "Dat is me verteld," nu was het haar beurt met de ogen te rollen. De kleine ruimte tussen hun in bezorgde haar een bepaald ongemak, maar Farai zou niet de eerste zijn om terug te stappen. "Jij voelt je wel erg comfortabel tegenover een elite kat, rogue die blijkbaar nog nooit een muis heeft gevangen."De spanning die tussen hun hing was haast tastbaar en zorgde ervoor dat Farai haar klauwen dieper de grond in duwde. "Ik heb geleerd dat het gros van jullie een stel klauwen is zonder brein, ik heb erger gezien,"Vandaag was niet de dag dat ze zou sterven, vandaag was niet de dag dat ze gecharmeerd zou raken door een Bloodclan poes. Toch? "Zeg eens, wat is je naam?" vroeg de ander haar. "Anders verzin ik wel een bijnaam voor je, en ik kan je garanderen dat die minder charmant zou zijn dan je eigen" Farai lachte spottend en vernauwde haar ogen. "Oh, vast. Give me your best shot, Trashdiver," Twee kunnen dat spel spelen.


You thought I was a pet,
Dumpster-Diving [Open] Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Dumpster-Diving [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimedi 28 aug 2018 - 13:42De rogue leek haar niet te vertrouwen. Niet dat ze dat had verwacht. Of wou. Nee hoor, totaal niet. "Oh echt? Waar zijn je bewijzen, wat mij betreft zou ieder woord uit jouw mond een leugen kunnen zijn," Yu versmalde haar ogen geïrriteerd. "Je hebt gelijk, niks van wat ik zeg hoeft waar te zijn. Maar jij blijft luisteren." Ze zwiepte met haar staart. "Ik kan je bewijzen laten zien, als je durft." In haar hoofd hoorde ze the voice of reason, die verdomd veel op haar vader begon te lijken. Dit is gekken werk. Ga jij gezellig een rogue meesleuren puur om een punt te maken? Ze negeerde het. Yu kon veel zeggen over de poes, maar bang was ze niet. Zonder aarzeling kwam ze dichterbij, en ze had een scherpe tong ook nog. "Ik heb geleerd dat het gros van jullie een stel klauwen is zonder brein, ik heb erger gezien," De gevlekte kattin knarste haar tanden. Goed, ze zat niet helemáál fout. Er waren veel van dat soort katten in de elite. Niet dat ze dat ging toegeven. "Want rogues zijn zo vriendelijk?" Sprak ze bijtend, maar ze kon een grijns niet onderdrukken. Ze vond dit veelste leuk. "Oh, vast. Give me your best shot, Trashdiver," Ze trok haar wenkbrauwen op. "Trashdriver? Cute." Ze hield haar kopje schuin, knipperde dramatisch met haar ogen, en zette nog een stap vooruit. "Of noem je elke poes zo die op je pad verschijnt? Jij moet een spoor van gebroken harten achterlaten." Grenzen opzoeken. Kijken wat nog kon, en wat niet. Zelfs al zou ze te ver gaan, dan was het waard, in dit scenario. "En ik heb nog wel zo'n leuke voor jou bedacht, Spicegirl." Kom, dat was toch een stuk schattiger? Maar goed, Yu zag zichzelf dan ook als een charmeur, iets wat de poes tegenover haar niet echt leek te zijn. De member wist best dat ze met vuur aan het spelen was, maar zo kon zichzelf niet brengen om te stoppen. Het was te spannend, te verleidelijk. Ze was te nieuwsgierig naar de reactie van de onbekende poes.
What's more wrong - that I too wish to be great
Dumpster-Diving [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Dumpster-Diving [Open] Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimema 10 sep 2018 - 18:08

De ander sprak verder en stemde met haar in. Er waren geen bewijzen, en toch bleef ze luisteren. Farai zwiepte bij haar staart, kwaad omdat de ander gelijk had. Waarom was ze hier nog? Zou ze niet genoeg geleerd moeten hebben om iedere confrontatie met Bloodclanners uit de weg te gaan? Kennelijk niet, want het zou haar eer te na zijn zich nu om te draaien en met de staart tussen de poten deze conversatie de rug toe te keren. Deze poes de rug toe te draaien. "Ik kan je bewijzen laten zien, als je durft." Farai vernauwde haar blauwe ogen. "Ja, enkel zodat je me een hoekje in kan sleuren en daar de strot door te bijten?" goed, de ander had haar interesse gewekt. Zoveel was waar, maar ookal ging het gezegde 'curiosity killed the cat', Farai was niet van plan zo aan haar einde te komen. Toch, toen de ander verder sprak kwam ze dichterbij, zonder terug te deinzen. "Want rogues zijn zo vriendelijk?" sprak de zwart-witte poes haar bijtend toe naar Farai haar woorden. "Waar denk je dat ik erger heb gezien?" klonk er scherp terug. Hoewel Bloodclanners stuk voor stuk gedrochten waren, waren sommige rogues absoluut geen haar beter. Waar ze dan slim genoeg waren zichzelf in leven te houden in barre omstandigheden, wist geen enkele bullebak wat ze aan moesten met een jonge poes die eens op hun pad kwam. Over flirten en manieren hadden hun nalatige moeders hun nooit geleerd, dat stond vast.
"Trashdriver? Cute." antwoordde de ander op haar nieuwe bijnaam, haast alsof het een koosnaampje was, niet helemaal zoals het bedoeld was. Farai ontmoette opnieuw haar blik toen de Bloodclanner dramatisch met haar ogen knipperde en nog dichterbij kwam. Cute? Het was maar wat je cute noemde. "Of noem je elke poes zo die op je pad verschijnt? Jij moet een spoor van gebroken harten achterlaten." kort vernauwde de poes haar ogen wat. "Oh nee, zo noem ik slechts stinkende bloodclanners die ik tussen het vuil tegen kom," klonk er uitdagend, een vals glimlachje sierde haar lippen. Over de harten sprak ze niet, haar hopeloze liefdesleven en de bindingsproblemen die daarmee kwamen kijken zou ze niet aan de neus van deze poes hangen. Deze poes, die telkens maar dichterbij bleef komen. Like hell dat Farai terug zou deinen, als dat was waar ze opuit was. "En ik heb nog wel zo'n leuke voor jou bedacht, Spicegirl." ze lachte door die opmerking, bijna oprecht. Eventjes wilde ze de poes aardig vinden maar de geur van bloodclan, en afval ook wel een beetje, verpestte die hoop nogal. Mogelijk speelde ze enkel spelletjes, was dit het soort voorspel waar Bloedpoesjes dol op waren. Yikes. "Waar ben je opuit, bloedpoesje?" vroeg ze dan ook hard en recht voor haar raap. Of ze een eerlijk antwoord zou krijgen, betwijfelde ze. Het was het proberen waard.


You thought I was a pet,
Dumpster-Diving [Open] Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Dumpster-Diving [Open] Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Dumpster-Diving [Open]   Dumpster-Diving [Open] Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 21:31"Ja, enkel zodat je me een hoekje in kan sleuren en daar de strot door te bijten?" Spicegirl vertrouwde haar niet, en, oke, dat was misschien slim. Maar strot doorbijten? Dat zou ze toch nooit doen? Bovendien wist Yu zeker dat de poes wel haar mannetje kon staan. Rogues kenden een ander soort hardheid dan Bloodclanners, maar de kern was hetzelfde. Het idee helemaal in je eentje te vechten, te vechten voor een vrijheid. Ze dacht echt dat ze niet zo veel verschilde van de ander, maar tja, daar dacht haar vlam toch anders over.
"Oh nee, zo noem ik slechts stinkende bloodclanners die ik tussen het vuil tegen kom," Haar snuit betrok kort, Fox was een stuk makkelijker geweest, maar ze herstelde zich snel. Als ze niet zou stinken, nee, als ze helemaal geen bloodclangeur aan zich had kleven, was de poes dan vriendelijker geweest? Haar lach daarna klonk bijna oprecht, een kiertje waardoor Yu bijna een echt beetje van spicegirl te zien kreeg. "Waar ben je opuit, bloedpoesje?" Haar mondhoek trok omhoog. "Bloedpoesje?" Begon ze, "De bijnamen blijven maar komen!" Jubelde ze. Wat moest ze antwoorden? Waar was ze op uit? Een gevecht? Afleiding? Een rebound, een avondje plezier? Zou ze eerlijk antwoorden? Zou ze compleet liegen, de poes op het verkeerde been zetten? Uiteindelijk besloot de kattin te zeggen waarvan ze wist dat het een reactie zou uitlokken. Het maakte niet uit hoe echt of nep het was, het ging er om hoe de ander zou reageren. Wat er zou gebeuren. Ze kon bijna de lucht horen knetteren toen ze diep adem nam, nóg dichterbij kwam, en de spicegirl recht aan keek. "Jou." Antwoordde ze, bloedserieus.
What's more wrong - that I too wish to be great
Dumpster-Diving [Open] Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dumpster-Diving [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: