Midnight meeting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Midnight meeting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallshadow
Catministrator
Midnight meeting 4pt8gz
☙Emma☙
17077
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 19 aug 2018 - 13:34

Toen Ocean het had aangeboden was de kater er niet al te serieus op in gegaan, hoe moe kon je worden van iets wat letterlijk 'slapen met starclan' heette? Nu merkte hij echter dat hij erop aan het terugkomen was, de gesprekken die hij had gevoerd met de katten uit het hiernamaals, evenals het krijgen van de levens hadden hem meer uitgeput dan hij van tevoren had gedacht. Bovendien hadden ze hem veel gegeven om over na te denken. Hij liep al wat wankel toen ze überhaupt de cave uitliepen, dus het duurde dan ook niet lang voor hij de patrouille, met uitzondering van Smokebreath en Acefray, gebood alvast vooruit te gaan naar het kamp. Hijzelf en de oude medicine cat zouden via het kamp van Windclan gaan. Dan had hij bescherming, maar was de clan ook niet lang alleen. Daarnaast had hij dingen gehoord die hij graag met Oceanstar wilde overleggen. Dit vertelde hij zijn groep dan ook, voor ze afscheid van elkaar namen en Smoke, Ace en hij aan de grens wachtten op een patrouille.

Het duurde niet lang voor die kwam onder leiding van Faithleap. Blijkbaar wisten ze al dat ze Tall konden verwachten want zonder er teveel woorden aan vuil te maken namen ze hen mee naar het kamp. Even keek de kersverse leider met een jongensachtige grijns naar Smoke, maar de moeiheid was in zijn ogen af te lezen. Des te meer toen ze eindelijk aankwamen in het kamp, waar hij al wel vaker geweest was maar dit was een van de eerste keren dat hij ook eigenlijk welkom was. Maar goed als Ace zich een beetje gedeisd hield, al leek zijn vriend het ook zelf door te hebben.

Eenmaal in het kamp keek Tall zijn apprentice, die hij had meegenomen, even stern aan. "We zijn hier te gast, dus als ik ook maar één poot out of line zie of een bitsige opmerking hoor weet ik je te vinden," Iets prikkelbaarder door de moeiheid, maar zijn sterne blik werd al snel vervangen door een zwakke glimlach. "Maar het is ook een avontuur," Hij had haar graag mee willen hebben. Hopelijk zou Oceanbreeze het niet te erg vinden dat hij met een groep van vier kwam. Het leek best veel maar aan de andere kant waren het juist de meest diplomatieke katten die hij zich kon bedenken, en zijn apprentice..

- Voor Sc: Ace, Smoke, Wolfpaw
- Voor Wc: iedereen, go for it maar geef Oceanstar ook de kans te reageren (:


Midnight meeting Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Midnight meeting DPKsfdL
Babs
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 105 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 19 aug 2018 - 13:48


Smokebreath had flink met zijn oren lopen klapperen toen Tallshadow, oh nee wacht Tallstar, al betwijfelde hij of het een goede benaming was voor de kater, zeker met deze keuze. De kater zijn gezicht stond op onweer en hij had op de weg erheen zijn onvrede al zeer zeker laten merken. "Je gaat jezelf in het hol van de leeuw begeven," had hij gebromd, "waar Oceanstar misschien te vertrouwen is, weet je niet of ze haar hele clan onder controle heeft." Het had al eerder gebleken van niet. Maar uiteindelijk had de grote rookkleurige kater het opgegeven. Hij had met alle liefde de kater aan zijn nekvel naar het Shadowclan kamp gesleept maar hij gunde zichzelf nog geen hernia. Dus had hij in zwijgzame stilte zijn eigen persoonlijke onweerswolk gecreëerd om zich heen.

Hij vond het Windclan territorium maar niks, alle wind die je in het gezicht blies. Hij stapte in een bruusk tempo achter de rest van de patrouille aan, de omgeving in de gaten houdende. Hij zou vannacht geen oog dicht doen. Hij vertrouwde dit niet. Hij vertrouwde Windclan niet. Met een lichte grom liep hij dan ook achter de witte poes aan die hun naar het kamp bracht. Op de waarschuwing van Tallstar trok hij lichtjes met één van zijn oren. "Tenzij zij een poot out of line zetten," gromde hij binnensmonds terug, zijn gele blik over de katten van deze clan werpend met vernauwde ogen. Met zijn pels lichtelijk opgezet leek hij nog groter dan dat hij al was.Midnight meeting Tumblr_mnqd08jD3q1soacewo1_400
Fun stuff:
 


Midnight meeting J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midnight meeting BBTakD
Bunny
1397
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 19 aug 2018 - 13:55

De sterke geur van Shadowclan bereikte haar neusgaten. Amberstorm legde haar oortjes in haar nek en checkte nog even of alle vier de kittens sliepen. Daarna stapte ze rustig, heel zachtjes, naar buiten - ze wou hen niet wakker maken. De queen stak haar kopje buiten de nursery en zag daar de Shadowclan delegatie die Oceanstar al aangekondigd had. Vier katten: Tallstar, zijn medicine cat, een oudere kater en een apprentice. De bruine tabby ontblootte haar tanden in een vijandig gebaar maar liep niet op hen af. Ze blokkeerde met haar lijf de ingang van de nursery, in een beschermend gebaar dat puur instinctief kwam. Ze mocht dan geen typische moederkat zijn die haar kittens liever zag dan wat dan ook in de wereld - maar dat betekende niet dat ze die onbetrouwbare Shadowclan katten ook maar een vossenlengte bij hen in de buurt zou laten.


Midnight meeting RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Midnight meeting 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 19 aug 2018 - 17:02


Bronzemask hoorde gespannen gefluister vanuit de Apprentice den. Ze was net met Homepaw wezen jagen geweest en had haar afgezet bij haar nest. De deputy spitste haar oren en opende haar mond om de geuren te laten binnendringen. Ze rook woede, angst en Shadowclan. Ze liep kalmpjes de den uit en zag daar de Shadowclan Leader staan, evenals een aantal andere katten. Als in een reflex gingen haar nekharen overeind staan maar ze dwong ze te gaan liggen. Oceanstar vertrouwde Tallstar en Bronzemask vertrouwde Oceanstar. Ze wierp een waarschuwende blik op een aantal katten die bliezen naar de Shadowclan katten en liep naar het stel toe. "Goedenacht Tallstar." Begroette ze de Leader formeel en zonder enige emotie. Normaal zou ze wat warmer zijn maar hier stonden Shadowclanners en Windclanners tegenover elkaar in spanning. Emoties maakten dingen meestal alleen maar erger.


Midnight meeting Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Midnight meeting 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 19 aug 2018 - 20:10

De rust in het kamp was wellicht weer iets wedergekeerd sinds Oceanstar, een van de Windclanners op haar plek had gezet. Ze was over het algemeen een geduldige, warme kattin; echter had de vroegere Warrior Wolfhunt haar intuïtie aangewakkerd. Waardoor ze alert in haar den had gezeten toen ze de geur van Shadowclan rook. Het was een geur die ze had leren kennen tijdens de reis, echter prikte het nu een tikkeltje ongemakkelijk in haar neus. Wellicht kwam het door het feit dat de geur sterker was, meer naar Monsters rook. Ze schudde haar kop terwijl ze haar nest verliet. Daar zag ze de bekende witte vacht van haar oudste levende dochter, waardoor ze haar even kort toeknikte. Faithleap had de Shadowclan delegatie vast meegenomen naar het kamp. Ook al was ze jong, de witte kattin volgde de regels zonder problemen, zover zijzelf dat wist. Daarbij was elke Warrior alert geweest op de mogelijke komst van Tallstar. Al had ze niet verwacht dat hij meer katten mee zou nemen. Dan wellicht Acefray. Met rustige passen stapte ze haar den uit, waarna ze haar blik over het kamp liet glijden. Daar bij de ingang zag ze Tallstar, de rookkleurige kater die ze had aangesproken met een waarschuwing en Acefray. Ook viel haar kalme blauwe blik op een jonge kat, een Apprentice die was meegekomen. De zilvergrijze kattin stapte zelfverzekerd op de nieuwe Shadowclan Leader af waarna ze met een rustige krachtige stem sprak. "Tallstar," Mauwde ze. Het was haar niet ontgaan dat Amberstorm en Bronzemask de kater al hadden opgemerkt. Ze begroette hem dan ook iets later dan Bronzemask had gedaan. Haar blik richtte ze even geruststellend op haar Deputy. Tallstar zou hen niets doen, daarbij was ze zich ook bewust dat de oudere kater, Smokebreath hoogstwaarschijnlijk respectvol zou blijven en ook Acefray was een kater die ze in de buurt vertrouwde. Enkel de Apprentice kende ze niet voldoende. "Ik had niet zoveel Shadowclanners verwacht." Mauwde ze kalm maar vriendelijk. "Acefray, de Windclan Medicine Cat en haar Apprentice hebben een nest voor je klaar gelegd in de Medicine Cat Den." Mauwde ze zacht, hem de kans gevende zich bij de Medicine Cats te voegen. "Jullie mogen prooi van de prooihoop pakken, om aan te sterken van de reis. Echter ga ik er van uit dat Acefray en mijn Medicine Cats samen zullen blijven werken, en medicatie uit zullen wisselen." Mauwde ze met een kleine glimlach. Hierna draaide ze zich om en wenkte ze Tallstar achter zich aan. "Tallstar, jullie kunnen in het hol onder de Tall Rock slapen, ik verkies te slapen in de buurt van mijn Warriors." Verklaarde ze, hoewel de hol onder de Tall Rock wel eens gebruikt was, had het enkele verse mosnesten gekregen. "Dan nu voor Windclanners en Shadowclanners, in dit kamp en erbuiten wordt niet gevochten onderling. Dit is een plek voor vrede en rust, en wie dat verstoord zal het voelen." Mauwde ze, haar stem klonk krachtiger dan voorheen, alsof de levens haar iets hadden doen veranderen. Ze had voldoende te bespreken met Tallstar maar daar hadden ze nog tijd voor. Eerst had de kater iets van rust nodig.

Tag: Tallstar, Smokebreath (indirect), Wolfpaw (indirect), Acefray, Amberstorm (indirect) en Bronzemask.


Midnight meeting Oceano10
Midnight meeting LcrIgCQMidnight meeting JwNO92gMidnight meeting EjrsROFMidnight meeting UK1ajoIMidnight meeting 3qCkg2fp_oMidnight meeting 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midnight meeting Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimema 20 aug 2018 - 22:21Het was al eerder gezegd maar de gevlekte kater had niet verwacht dat Tallshadow, nu Tallstar op het aanbod van hun Leader in zou gaan. De cyperse kater was het Camp zojuist binnen gekomen met de Medicine Cat en twee Warriors. De kater kneep zijn groene ogen bedachtzaam samen. Waarom met zoveel katten? Hij snoof de lucht op en moest een korte hoestbui onderdrukken. Wat roken die ShadowClan katten toch. Hij hield de drie katten scherp in de gaten en zag Oceanstar naar voren stappen om de katten welkom te heten. Acefray werd naar de Medicine Den gestuurd en de andere twee naar het hol onder het Tallrock. "...ik verkies te slapen in de buurt van mijn Warriors." hoorde hij haar mauwen en hij spitste zijn oren even. Bleef ze niet bij Abysshowl? Voordat de kater iets kon doen vervolgde ze "Dan nu voor Windclanners en Shadowclanners, in dit kamp en erbuiten wordt niet gevochten onderling. Dit is een plek voor vrede en rust, en wie dat verstoord zal het voelen." Hij knikte. Het was inderdaad geen goed plan om de kersverse Tallstar aan te vallen en vervolgens de toorn van ShadowClan op zich te krijgen. Hij stond op vanuit zijn schaduwplek en liep naar de fresh kill pile toe om er een relatief grote prooi vanaf te pakken. Met een konijn tussen zijn kaken geklemd liep hij naar de grijze kater en de ShadowClan leader toe en legde hij het prooidier voor hen neer. "Je kunt denk ik alle rust en krachten gebruiken na de zware reis naar StarClan. Dit konijn zal jullie beiden voeden" miauwde hij met een neutrale stem. Hij gaf de twee katten een knikje en keek even naar de Medicine Cat van ShadowClan. Zijn ogen fonkelden even waarna hij terug keek naar de twee katten voor hem. "Moge StarClan je pad en je leiderschap verlichten Tallstar" miauwde hij waarna hij zich terugtrok in de schaduwen.


The heart of a Stallion


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Midnight meeting Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Midnight meeting Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
813
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 20 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 18:03

Gedverdemme, hoe konden die gekke hazenvreters hier ooit leven? De wind blies de hele tijd in hun gezicht en speelde met haar lange vacht, die nu helemaal geklit was en in de war zat. Toch had zelfs de grote boze Wolfpaw niet echt veel zin meer om boos te zijn, want ze was behoorlijk moe. Niet dat ze dat toe zou geven, maar haar kopje hing wat lager en ze sjokte braafjes achter de andere katten aan. Dat zei al genoeg. Hoewel ze Windclan absoluut niet mocht, vond ze het ergens ook wel gaaf om hier te zijn. Ze was absoluut niet op haar gemak, maar nu had ze wel een mooi verhaal te vertellen. Bovendien, wanneer ze Wolfstar zou zijn, zou ze nu weten waar ze Windclan aan moesten vallen. Nice!
Snel genoeg werden ze opgewacht door een patrouille geleid door een sneeuwwite poes, die best wel mooi was. De shadowclanners werden meegevoerd naar het hol van de leeuw, zoals Smokebreath al heel poëtisch had gezegd. Was Shadowclan dan het hol van de Wolf? Echt wel. "We zijn hier te gast, dus als ik ook maar één poot out of line zie of een bitsige opmerking hoor weet ik je te vinden," klonk er streng van haar mentor. Wolfpaw mompelde iets dat als 'ja ja' klonk, schijnbaar niet al te erg onder de indruk. Toch deed zijn kleine glimlachje haar wel goed. "Maar het is ook een avontuur," sprak de kersverse leider tegen haar. "Ja dat weet ik toch, Tallsha-, Tallstar," hoewel haar opmerking wat bitserig was, zou haar mentor wel door hebben dat het feit dat ze hem überhaupt bij de juiste naam probeerde aan te spreken, al een grote stap was. Voor Wolfpaw's doen, dan. "Tenzij zij een poot out of line zetten," snort. Wolfpaw grinnikte zachtjes, Smokebreath mocht ze wel. Eenmaal in het kamp sprak Oceanstar tegen hun, over wat allemaal wel en niet mocht. Wolfpaw luisterde half en keek het kamp door, ongemakkelijk onder alle ogen die haar bekeken. Trots stak ze haar borst naar voren, mooi niet dat ze zwakte zou tonen tegen deze hazen vreters. Toen de grijze leidster uitgesproken was keek Wolfpaw met hernieuwde energie rond. "Top, ik ga eten pakken," deelde ze even mee, waarna ze dapper door het kamp liep, een konijn pakte en toen ging zitten op de door Oceanstar aangewezen plek. Awesome.


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Midnight meeting Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Midnight meeting 4pt8gz
☙Emma☙
17077
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 15:44

Hij moest zijn best doen niet te lachen om Smokebreath en keek Wolf nog eens streng aan toen deze het ook maar wat amusant vond. Hij was gevleid door het feit dat ze zijn naam niet vergeten was, maar het zou hem niet overkomen dat ze onbeleefd zou doen. De katten hier waren erg op hun hoede en een verkeerde stap zou veel slechts tot gevolg kunnen hebben. Tall deed dan ook zijn best er nederig uit te zien, al was dat nog best een opgave met zijn imposante lijf. In antwoord op Bronzemask gaf hij een beleefde knik terug en schonk haar een glimlach. Deze poes vertrouwde hij wel hen veilig te houden, evenals de volgende die kwam aanlopen.
Bij haar eerste opmerking keek hij even schuldbewust, maar knikte als vanzelfsprekend toen ze het had over informatie delen. Zijn blik ging naar Ace, die wist wat hem te doen stond, het nodige zou gedeeld worden, het overbodige stilgehouden. Zo ging het altijd en hij vertrouwde zijn medicine cat er prima in. Zijn blik ging even naar zijn slaapplek toen die genoemd werd, plots de moeheid in zijn botten voelende, maar hij stond nog zo recht als voorheen en ook zijn blik verried niets. "Dankjewel Oceanstar," Mauwde hij met een beleefde hoofdknik, voor het eerst serieus haar naam gebruikende. Normaal noemde hij haar altijd 'Ocean' maar dat leek hem hier iets te joviaal. "Mijn medereizigers zullen zich gedragen naar de normen die hier gelden, we zijn erg dankbaar voor de gastvrijheid van Windclan en zullen deze niet misbruiken," Hierbij keek hij meer rond omdat dit meer een boodschap aan allen was. Ze waren hier in vrede, niet om ruzie te maken of onrust te stoken.
Dit leek meteen begrepen te worden door een Windclan kater die hij herkende als Stallionheart. Deze bracht hem een flink konijn met aardige woorden. Tall glimlachte dankbaar naar hem. "Dankjewel, en dat van jou ook," Mauwde hij een relatief standaard antwoord, maar hij ging ervan uit dat de ander zijn dankbaarheid snapte.
Intussen was zijn apprentice er alweer vandoor, had eten voor zichzelf gepakt, en zat daar van te genieten op de aangewezen plek. Tall rolde geamuseerd met zijn ogen. "Alvast mijn excuses voor mijn apprentice," Mauwde hij goedmoedig naar Ocean, "Die voelt zich overal iets te thuis," Waar had hij dat eerder gezien?

Tag: eerst Wolf, dan Bronze, dan Ocean, dan Ace kort, dan Ocean verder, dan Stallion, dan Ocean weerMidnight meeting Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midnight meeting BBTakD
Bunny
1397
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 19:40


Amberstorm had haar oortjes in haar nek geplooid maar reageerde niet bij Oceanstars woorden. Toen Stallionheart het viertal echter een dikke prooi naar de Shadowclanners ging brengen, kon ze zich echter niet langer meer inhouden. De slanke kattin veerde naar voren, haar groene ogen weer gevuld met die kenmerkende woede van haar, en hoewel ze wist dat het niet slim was keek ze Stallionheart boos aan. "Ben je gestoord? Hou de goeie prooien voor de katten die ze echt nodig hebben, niet voor de indringers!", siste ze boos, haar poot zettend op het dikke konijn dat de kater aan de Shadowclanners geboden had. Ze mochten dan niet in prooinood zitten, momenteel - dat betekende niet dat de katten die hier überhaupt niet zouden mogen zijn goeie prooi zouden mogen eten die eerder voor de kittens of de ouderen van hun eigen clan bedoeld was. Ze had het sowieso niet makkelijk met het feit dat deze katten al eten zouden krijgen van hun, gratis en voor niets. Zouden zij ooit iets terugzien? Waarschijnlijk niet. Shadowclan was niet te vertrouwen. Toen de apprentice het zich ook gemakkelijk maakte, keek de jonge poes haar met bliksemende ogen aan. Hell no, dit ging ze niet zomaar over zich heen laten gaan.

Tag: Shadowclanners (Wolfpaw int bijzonder), Stallionheart, anderen  

Notes: is er een postvolgorde? Als die er is, sorry dat ik ertussen gesprongen ben dan (a)


Midnight meeting RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Midnight meeting 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 26 aug 2018 - 20:33

Bij haar eerste opmerking keek de pas door Starclan benoemde Shadowclan Leader haar schuldbewust aan. De kattin begreep dat de tocht zwaar was geweest; echter betekende het niet dat hij zoveel Warriors nodig had om hem te vergezellen. Toch snapte ze het ergens wel em dus liet ze het daarbij. Dit was een ontmoeting in vrede; iets dat ze niet zou verbreken. De kater keek even naar Acefray toen Oceanstar hem verklaarde dat hij bij de Medicine Cats mocht slapen voordat ze naar de slaapplek in de Tallrock wees. Waarschijnlijk was Tallstar vermoeid, het kon ook niet anders. Levens ontvangen was nu eenmaal zwaar. Zeker als Starclan ook nog een bericht voor de betreffende kat had. Ze was geen Medicine Cat die was opgegroeid met het contact tussen zichzelf en Starclan. De Clan van haar voorouders en Tallstars voorouders. "Dankjewel Oceanstar," Mauwde de kater, terwijl hij krachtig en trots als altijd bleef staan. Waarna ze zijn beleefde hoofdknik met een klein glimlachje ontving. Normaal gesproken noemde hij haar Ocean en zij hem vaak Tall. Ze waren wellicht extreem close, niet omdat ze het altijd met elkaar eens waren maar omdat ze samen dingen hadden ervaren die toch wel een band schepten. "Mijn medereizigers zullen zich gedragen naar de normen die hier gelden, we zijn erg dankbaar voor de gastvrijheid van Windclan en zullen deze niet misbruiken." Verklaarde de kater waardoor ze goedkeurend knikte. Wetende dat de kater zich aan zijn woord zou houden. Hij wierp ook een blik op de amdere katten zodat de boodschap duidelijk was. Er zou hier niet gevochten worden. Dit leek door Stallionheart ook opgemerkt te worden die besloot een konijn naar de Shadowclan Leader en het prooi voor hem en Smokebreath neer legde
Oceanstar trok even met een oor, toen ze het over prooi had, had ze het over een muisje of iets. Niet over een stevig, vet konijn dat Amberstorm beter kon gebruiken. Een boze kattin kwam er dan ook aangestormd. Ze kon Tallstar de kater nog horen bedanken terwijl ze zelf haar aandacht op de stormachtige kattin richtte. Oceanstar stapte snel tussen Stallionheart en de Queen. "Ben je gestoord? Hou die goeie prooien voor de katten die ze echt nodig hebben, niet voor de indringers!" Siste de kattin. Ze mochten inderdaad veel peooi hebben in verband met  de tijd van het jaar; echter waren de konijnen voor de Elders, kittens en Queens. Van zo'n konijn konden meerdere katten eten en hoewel ze begreep dat Stallionheart het dier had gekozen voor twee vermoeide Warriors kon ze het niet laten een blik op de Apprentice te werpen die zich wel erg thuis voelde en een konijn voor zichzelf pakte. Zonder een woord te zeggen stapte ze langs Tallstar naar Wolfpaw toe. Achter haar hoorde ze de kater nog spreken. "Alvast mijn excuses voor mijn Apprentice." Verklaarde de gestreepte kater terwijl hij goedmoedig naar haar keek terwijl haar ogen scherp op die van Wolfpaw stonden. "Amberstorm zolang ze een konijn delen is er geen probleem. Tallstar wellicht moet je je Apprentice de Warrior Code nog leren. Een groot prooi zoals deze zijn voor de zwakkere. Dus tenzij ze een Elder is?" Mauwde ze vriendelijk maar ook een tikkeltje bestraffend naar de Apprentice toe. Ze zou of het konijn met drie katten delen of aan haar geven; en zich tegoed doen met een muisje.

Tag: Stallion, Tall, Wolf en Amber


Midnight meeting Oceano10
Midnight meeting LcrIgCQMidnight meeting JwNO92gMidnight meeting EjrsROFMidnight meeting UK1ajoIMidnight meeting 3qCkg2fp_oMidnight meeting 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Midnight meeting DPKsfdL
Babs
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 105 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimezo 26 aug 2018 - 22:06


Smokebreath moest zeggen dat hij ondanks de wat grimmige stemming zich nog weinig onder de indruk voelde door de Windclan katten. Eerder moest hij toegeven dat hij het vrij amusant vond. De situatie escaleerde al snel toen Stallionheart een konijn kwam brengen en een queen daar flink boos om werd. Tot overmaat van 'ramp' besloot Wolfpaw haar manieren ook te vergeten en toen was het plaatje compleet. Smokebreath zei niks, trok enkel met zijn oor en keek naar hoe Tallstar een zwakke poging deed om de situatie te redden. Dit had al een aantal van zijn vermoedens bevestigd. Eén, dit was een heel erg slecht idee, twee, Oceanstar had haar warriors lang niet onder controle, van de boze queen tot een warrior die een te goede prooi aan de Shadowclan delegatie gaf. De rookkleurige kater was ondertussen zwijgzaam gaan zitten, pas als de rest at, zou hij zelf eten. Zijn tanden in een prooi zetten was op dit moment politieke zelfmoord. Zijn ogen gleden van kat tot kat, elk detail proberend in zich op te nemen. Hij had er geen behoefte aan dat zijn keel 's nachts werd doorgebeten, en als iemand het wilde proberen, wilde hij alvast weten wie...

TAG: Hij praat met niemand direct
Midnight meeting Tumblr_mnqd08jD3q1soacewo1_400
Fun stuff:
 


Midnight meeting J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Midnight meeting Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
813
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 20 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 16:02

Hmm, konijn; dat hadden ze niet vaak in Shadowclan gebied. Wolfpaw was dan al watertandend van plan om zich te goed te doen aan deze delicatesse, toen er weer ophef gemaakt moest worden. Een bruine queen keek haar woest met vlammende ogen aan, omdat ze volgens haar een veel te grote prooi had. Wolfpaw zette haar nekharen wat overeind en keek al even vijandig terug. Ze hadden toch genoeg prooi, of waren ze te zwak om één konijntje te missen? Bovendien had ze honger, oké? Deze poes was niet net helemaal naar de Moonstone gegaan en terug, zij wel. Wolfpaw legde haar poot op het konijn en keek de queen aan, op het punt om deze eens goed uit te kaffen totdat Oceanstar besloot te spreken. "Amberstorm zolang ze een konijn delen is er geen probleem. Tallstar wellicht moet je je Apprentice de Warrior Code nog leren. Een groot prooi zoals deze zijn voor de zwakkere. Dus tenzij ze een Elder is?" haar oren gleden in haar nek en ze keek naar de grijze leader. "Ik weet heel goed wat de warrior code is!" kwam er fel van haar kant. "Ik zou hem sowieso al gaan delen, met... Smokebreath, namelijk," Ja, Smokebreath was dik en groot. Die wilde vast wel een konijntje delen.

Tag: Amberstorm, Oceanstar, Smokebreath.


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Midnight meeting Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member
Midnight meeting SolidWateryAsiantrumpetfish-size_restricted
lion [loïs]
229
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 17:09

De ShadowClan katten waren gearriveerd. En zoals verwacht zorgde het toch voor flink wat opschudding. Hij moest zeggen dat hij het met Amberstorm eens was. hij was misschien heel easygoing richting zijn eigen clan maar hij had toch niet zoveel met de andere. En die ene was wel heel brutaal voor een gast. Hij had dat konijn willen eten. Als er iemand de warrior code moest verbreken was hij het en niet één of andere ShadowClanner. "Waarom laten we die ShadowClanners eigenlijk binnen? Alleen Tallstar is hier welkom, hij heeft levens ontvangen. De rest kan opbokken." miauwde hij opstandig en schudde zijn kop richting de arrogante katten. Onder de juiste omstandigheden had hij hen misschien gemogen, maar dit waren niet de juiste omstandigheden.


Midnight meeting Dinyee10
Midnight meeting 5mYVNNKMidnight meeting UaJatYaMidnight meeting UnknownMidnight meeting 6IRKqVAMidnight meeting NMT5ue8
look at my wife:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midnight meeting BBTakD
Bunny
1397
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 17:34

Haar hart klopte in haar keel toen Oceanstar zich snel tussen haar en Stallionheart in ging zetten. ze verwachtte een serieuze uitbrander te krijgen - maar tot haar verbazing viel de leider haar bij. De apprentice kreeg ook een opmerking te verduren. Daarna vroeg Dinspots luidop waarom we eigenlijk al die shadowclanners binnenlieten. Amberstorm knikte instemmend. "Hij heeft gelijk. Ze kunnen zich niet eens als beleefde gasten gedragen.", antwoordde ze stuurs, de shadowclan delegatie boos fronsend aankijkend. Dat Tallstar moe was na zijn levens te krijgen - tot daar aan toe. maar de anderen, dat waren gezonde warriors, waarom moesten zij rusten? Dat was nooit de gewoonte geweest! Waren ze zo zwak dat ze zelfs niet tot in hun eigen camp raakten? Of was dit allemaal een spel om hun camp te leren kennen? In ieder geval vertrouwde de queen het niet. "Ze zijn hier duidelijk niet welkom. Ze vormen een gevaar voor de kittens en de elders en ze eten onze prooi op. En zijn ze nu echt zo moe dat ze niet tot aan hun eigen camp raken?", vervolgde ze, de leidster aankijkend met die koppigheid die haar zo kenmerkte - maar wel met een nieuwgevonden respect. Ze ging niet echt tegen Oceanstar in, toch niet echt bewust; maar ze maakte zich zorgen.


Midnight meeting RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Midnight meeting CH5mBtn
Beer is rocking
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ¨ 17 rocking moons ¨
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Margaychirp
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 17:40

De jonge warrior volgde het hele gesprek. Haar korte haren stonden overeind. Ze blikte zo nu en dan op de nursery hopend dat al haar andere tijgertjes daar zouden blijven. Ze probeerde ook Cheetahrun te zoeken. Hem kende ze het beste en ze wist dat ze hem kon vertrouwen. Margaychirp luisterde naar Amberstorm en sprong uiteindelijk ook in het gesprek. Ze vertrouwde die Shadowclanners voor geen haar en Tallstar moest zijn apprentice maar eens onder controle houden. "Ik bedoel Riverclan en Thunderclan gaan ook gewoon naar hun clan na de reis. Dat Tallstar hier blijft oké nog, maar voor al de rest hebben wij niet genoeg prooi. Haar blik ging naar Dinspots en Amberstorm.


Midnight meeting JYXgdFw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Midnight meeting 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 18:10

Oceanstar had respect voor de grijze kater; Smokebreath die ze het bericht had meegegeven. Hij leek prima te weten dat hij nu geen prooi moest gaan eten terwijl haar Clan besloot zich als een stelletje pubers te gedragen. Haar blauwe ogen fonkelden langzaam; en haar staart zette zich langzaam op. De Warrior Code zei wellicht niets over het in het kamp laten van andere Leaders; maar wel over het woord van de Leader. Als een Leader iets vroeg; dan hoorde de Clan zich bij dat woord neer te leggen. Een Clan kon niet twijfelen over haar woord; dat kon nog eens gevaarlijk worden. Haar vacht zette ze op terwijl ze een felle blik op de Apprentice wierp; al kreeg ze een rustig knikje toen ze zich nader uitlegde. "Ik weet heel goed wat de warrior code is!" Klonk er fel. Waardoor ze met een oor wiebelde. "Ik zou hem sowieso al gaan delen, met... Smokebreath" De kattin knikte even. "Vergeet niet dat je te gast bent in Windclan. Hoewel er prooi in overvloed is hadden we niet op deze grote groep gerekend. In het vervolg misschien handig hier aan te denken." Besloot ze wat rustiger en vriendelijker waarna ze zich omdraaide naar Dinspots die besloot dat hij de Leader was. "Waarom laten we die Shadowclanners eigenlijk binnen? Alleen Tallstar is hier welkom, hij heeft levens ontvangen. De rest kan opbokken." Klonk er opstandog terwijl hij zijn kop arrogant schudde. "Ah ik zie dat Windclan een nieuwe Leader heeft; Dinspots." Klonk er te kalm, ijzig kalm terwijl haar vurige blik op hem gericht werd. "Al heb ik dat niet mee gekregen." Zonder verder een woord vuil te maken sprong ze naar voren toe en drukte ze de kater tegen de grond aan waarna ze kalm met haar blauwe ogen rond keek. "Ik schaam me dood voor jullie, stelletje kittens! Als jullie weigeren mij als Leader te respecteren kunnen jullie vertrekken. Ik jaag jullie met plezier de grens over," Mauwde ze haar stem kalm, en haar ogen blonken. "Als Leader draag ik de verantwoordelijkheid over mijn keuzes en deze Clan. Tot nu toe heb ik dit Moons goed gedaan. Jullie hebben geen reden om te twijfelen. Over het algemeen hebben jullie zelfs inbreng en neem ik de tijd naar jullie te luisteren. Mijn beslissing staat vast. Shadowclan is momenteel welkom. Er zijn dingen die we moeten bespreken. Zoals Bloodclan. Denken jullie werkelijk dat ze niet zullen proberen ons aan te vallen. De enige manier waarop we hen kunnen verslaan; is door met alle Clans samen te werken. Ik ben bereid dat te doen om zo de toekomst van onze Clan te verzekeren." Mauwde ze kalm. Bloodclan was een plaag; een waarvan ze niet als een enkele Clan konden winnen. "Ik denk niet dat iemand is vergeten dat we Bloodclan boos hebben gemaakt met onze terugkeer alsmede het feit dat ze ooit Thunderclan hebben overgenomen. Wie zegt dat het niet Windclan of Shadowclan of Riverclan is de volgende keer?" Mauwde ze kalm waarna ze haar kop dichter bij Dinspots bracht. "Ben ik zo duidelijk?" Siste ze. Hierna sprak Amberstorm; hoewel de kattin duidelijk tegen haar keuze was; begreep ze haar beredenering. "Hij heeft gelijk, ze kunnen zich niet eens als beleefde gasten gedragen." Mauwde de kattin doelend op de Apprentice. "En wij gedragen ons niet als beleefde host. Daarbij zouden jullie mij alleen een Clan in laten gaan; een kamp vol katten waarvan jullie ze al een poosje niet hebben gezien? Katten die in het verleden samen hebben gewerkt maar ook tegen over jullie hebben gestaan? Ik dacht het niet." Mauwde ze rustig en streng; maar de zachte en warme blik in haar ogen was duidelijk terwijl ze een rustige stap dichterbij Amberstorm zette en haar een zachte lik over haar oor gaf. "Ze komen niet in de buurt van jou of de kittens, pak wat te eten. Morgen zal ik oppassen op de kits zodat je kan jagen. Neem wel een Warrior mee, zoals Bronzemask of Stallionheart." Fluisterde ze kalmerend. Wetende dat de ander wellicht met dit tegenaanbod wat zou ontspannen em haar gedachten op andere dingen zou zetten. "Ze zijn hier duidelijk niet welkom. Ze vormen een gevaar voor de kittens en de elders en eten onze prooi op. En zijn ze nu echt zo moe dat ze niet tot hun eigen kamp geraken?" Vervolgde de kattin waardoor ze even glimlachte. Ze had nooit geweten dat Amberstorm zo'n sterk hart bezat naar de Clan. "De reis wordt ondernomen zonder eten voor tenminste de Leader, er is geen tijd om te jagen. En er zijn voldoende dreigingen. Daarbij is het goed om als Leaders onder elkaar te spreken. Te weten wat er speelt. Amberstorm wees gerust; jij en de kittens zijn niet in gevaar. Vergeet niet dat Tallstar ooit mijn leven heeft gered. Het zou zonde zijn van zijn moeite als hij mij nou zou doden niet waar?" Geinde ze met een serieuze blik in haar ogen. Toen begon Margaychirp ook waardoor ze de jongere Warrior een woedende blik gunde. "Ik bedoel Riverclan en Thunderclan gaan ook gewoon naar hun clan na de reis. Dat Tallstar hier blijft oké nog, maar voor al de rest hebben wij niet genoeg prooi." Ze hadden een overvloed aan prooi dankzij het goede seizoen. De katten warem gewoon niet bereid een goede gastheer of gastvrouw te wezen. "GENOEG!  MARGAYCHIRP! Als je graag Apprentice wilt worden moet je het alleen maar zeggen. Ik neem je met liefde voor de komende Moons onder mijn hoede." Mauwde ze met een lichte humor in haar stem.


Midnight meeting Oceano10
Midnight meeting LcrIgCQMidnight meeting JwNO92gMidnight meeting EjrsROFMidnight meeting UK1ajoIMidnight meeting 3qCkg2fp_oMidnight meeting 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintroot
Member
Midnight meeting DPKsfdL
Cynthia
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 18:24

Er kwamen veel geluiden van buiten de nursery en er hing een vreemde geur in de lucht die ze nog niet eerder geroken had. Amberstorm was ondertussen ook al bij de ingang van de nursery en zelf wilde ze eigenlijk ook wel zien wat er buiten aan de gang was en dan vooral waar de geur vandaan kwam. Ze trippelde dan ook rustig naar de ingang van de nursery en probeerde te kijken wat er buiten aan de gang was. Ze wist dat ze waarschijnlijk terug gestuurd zou worden als Amberstorm haar door had, dus ze probeerde zo stil mogelijk te zijn als een kitten dat kon. Het was niet alsof haar witte vacht niet veel te opvallend was en ze waarschijnlijk snel gezien zou worden, maar dat stopte haar niet. Toen ze eenmaal meer van het kamp kon zien merkte ze een groep onbekende katten op, waarschijnlijk kwam daar de geur vanaf. Wie waren dat? Ze wist echter beter dan om het te gaan vragen en liet haar ogen rondgaan, innemend wat er allemaal aan de gang was, want ze had eerlijk gezegd geen idee. Toch vielen haar ogen al weer snel terug naar de vreemde katten die ze nog niet eerder had gezien en was toch wel nieuwsgierig naar wat ze waren.


Midnight meeting F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member
Midnight meeting SolidWateryAsiantrumpetfish-size_restricted
lion [loïs]
229
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 19:08

Katten vielen hem bij en hé, dat was iets wat niet vaker gebeurde. Meestal rolde anderen hun ogen om hem en schreven ze hem af, maar nu hij bijval kreeg voelde dat toch wel goed. Hij glunderde zo subtiel mogelijk toen Oceanstar hem aansprak als nieuwe leider. Nou, kom maar op. Nee, hij wist wel dat dit niet betekende dat hij nu opeens wonderbaarlijk WindClan leider werd, maar hij dacht toch dat het als compliment bedoelt was. Toen hij plots tegen de grond aan gedonderd werd wist hij dat zijn gedachtes toch de verkeerde kant op gegaan waren. Alle lucht werd uit zijn longen geperst en even kon hij niets anders dan verdwaasd knipperen. Wa- wat? Hoe kon Oceanstar hem zo makkelijk tegen de grond aandrukken? Hij kreegt een scowl op zijn gezicht toen hij doorhad dat iedereen hem nu aankeek, terwijl hij pathetic op de grond lag. Hij moest deze situatie tot zijn eigen maken. "Nou nou Oceanstar, als je me zo graag wilde bespringen konden we dat toch beter even in de bosjes doen. Ik wist niet dat jij van de kinky sks was, though," miauwde hij haar toe met een grijnsje. Hij had geen angst voor gevolgen; hij werd toch al op de grond gedrukt. Wat kon er erger zijn dan dat?


Midnight meeting Dinyee10
Midnight meeting 5mYVNNKMidnight meeting UaJatYaMidnight meeting UnknownMidnight meeting 6IRKqVAMidnight meeting NMT5ue8
look at my wife:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mothrain
Member
Midnight meeting Baf0G1f
Beertje
74
Actief
dancing light lit up the sky

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mothrain
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 19:21

Een slanke kattin zat prompt rond te kijken. Ze had vandaag de taak om over het kamp uit te kijken en de ingang te bewaken. Daarom slaakte ze ook snel een kreet bij de geur van Shadowclan. Ze werden hartelijk onthaalt, iets te hartelijk naar haar goesting. Echter had ze geen behoefte om haar poten vuil te maken aan de situatie. Haar broer gaf een domme opmerking en ze rolde met haar ogen. Alleen werd hij plots tegen de grond gepind. Wat? Mothrain sprong recht. Hij reageerde terug met een typische Dinspots reactie, maar dit kon niet door de beugel. De poes sprong lenig bij het gevecht, maar voor ze kon reageren praatte haar leider al weer verder. Toen Margaychirps preek was geweest stapte ze naar Oceanstar. Ze bracht haar gezicht dichtbij. "Ik tolereer het niet dat je mijn broer zomaar op de grond pint. Als jij hem echt kent weet je dat hij zegt voor hij denkt en dat hij te oud is om dat af te leren. Een leider kent zijn katten en daarbij. Waarom wordt Amberstorm en Margaychirp niet zomaar tegen de grond gekwakt... zij hebben evenveel jouw woord in twijfel getrokken," blies ze boos. Dit was gewoon oneerlijk en daar kon ze niet tegen. Straks vielen al haar haren uit van boosheid aargh.


Midnight meeting 0cbSADE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Midnight meeting DPKsfdL
Babs
1075
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >> 105 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Midnight meeting   Midnight meeting Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 19:59

Had Smokebreath al gezegd dat hij verwachtte dat dit een slecht idee zou zijn? Zo nee, al wist hij vrij zeker van wel, hij vond dat hij nu de bevestiging had gekregen, samen met de bevestiging dat dit gevaarlijk was. De Windclan leek al even gelukkig met dit besluit als hij was geweest en liet het nu ook luidkeels merken. Smokebreath vernauwde zijn ogen wat kort naar Wolfpaw toen deze hem probeerde te gebruiken als uitweg richting Oceanstar maar sprak geen ondersteuning uit. Hij hield zijn ogen vernauwd toen een aantal Windclan warriors tegen hun clan leader begonnen te spreken waarvoor hij ze al een flinke mep had gegeven als ze zo tegen hem hadden gesproken. De kater schraapte uiteindelijk zijn keel maar. "Ik had in al mijn verwachtingen niet aan zien komen dat de warriors van Windclan zichzelf zo voor schut zouden zetten en hun prive clan problemen zo te kijk zouden geven aan Shadowclan bezoekers. Ik zie dat jullie respect naar jullie clan leader en dus ook clan hoog in de vaandel hebben staan. Zijn toon was doodkalm. Als je al problemen had met het besluit van een clanleader of onenigheid, had dan op z'n minst het fatsoen om je image te bewaren.Midnight meeting Tumblr_mnqd08jD3q1soacewo1_400
Fun stuff:
 


Midnight meeting J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Midnight meeting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: