Madness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Madness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Madness   Madness Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 17:54

COBRA & SHARK
Like Some Kind Of Madness
Het puntje van zijn staart was genezen, maar er zat een vreemde bocht in, waardoor ‘t leek alsof hij altijd naar iets of iemand aan het wijzen was. Het irriteerde de zwarte kater, maar de afgelopen paar dagen het minste en geringste hem al irriteren, dus dat was niets nieuws. De zwarte kater ijsbeerde door een afgelegen deel van ‘t Elite kamp heen. Er waren dingen die hij moest doen en het was niet alsof hij cold feet had gekregen opeens, maar aan de andere kant was het spannend en twijfelde hij aan meerdere dingen van het plan. Zijn oren lagen in z’n nek, terwijl hij zachtjes gromde. Zijn gehele zwarte lichaam stond gespannen, waardoor hij vele groter overkwam dan dat hij eigenlijk was. Zijn hele fysiek deed hem denken aan zijn vader, aan Claw, zoals hij op zijn hoogtepunt aan de leiding van de Elite had gestaan. Nu was zijn clan in de klauwen van Shark, dat watje. Het was de waarheid geweest wat Thora hem had verteld. Hij was net zo goed verantwoordelijk voor de dood van zijn vader als ieder ander, maar dat betekende niet dat hij zich erbij neer zou leggen. Er was nog één ding die hij moest doen voordat hij vrede kon hebben. Hij gromde nog een keer en haalde met zijn nagels uit over de grond. Stof waaide op en deed een poging hem te verblinden, het liet een grijze waas achter op zijn gitzwarte vacht. Cobra slaakte een zucht en haalde diep adem, hij moest dit gaan doen, hij zou dit gaan doen. Het was het enige wat hij kon doen. Hij was de enige die dit kon doen.
Cobra draaide zich om, zodat hij de open plek van het kamp kon zien, zijn gifgroene ogen gleden over de leden die er nu waren. Straks zouden ze allemaal naar hem kijken. Hij haalde diep adem en vroeg zich af waar Shade was. Op een of andere manier vertrouwde hij de zwarte kattin, hij vroeg zich dan ook af of ze ook zou komen kijken. Cobra schudde zijn kop, nu moest hij niet zichzelf verliezen hierin. Hij spande zijn spieren aan en sloot zijn gifgroene ogen. Een paar keer diep adem halen, zodat zijn kop leeg was en zijn taak duidelijk was. Daarna stapte hij vanuit zijn eenzame spot, in het schemerige licht van de ondergaande zon. Hij had dit moment uitgekozen omdat het voor hem het beste leek. De gitzwarte kater liep met zelfzekere passen in de richting van de open plek en de barn waar zijn leader momenteel verbleef. ”Shark!” bulderde hij met een krachtige stem, in de hoop de Elite leader eruit te lokken.

[NOTE: Dit topic is strikt tussen Cobra en Shark. Alleen met toestemming mag men hierop reageren!]
MONTY


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 19:01

Bloed was opgedroogd op de snee die de hond had veroorzaakt in zijn schouder. Hij keek naar de plukken vacht die uit zijn huid waren getrokken en hem een schrikbarend uiterlijk gaf. Toch stond zijn blik rustig. Hij was wel erger gewend. De snee was best diep, maar hij had wel Chawl zijn leven gered. Hij had weer geprobeerd met Chawl te praten. De vorige keer had Chawl niet over Claw willen spreken, maar het moest wel een keer gebeuren. Hij maakte zich zorgen om hem. Dus had hij zijn geurspoor gevolgd het kamp uit, om het dit keer te kunnen bespreken zonder de autoriteit die hij uit moest stralen. Hij had hem in het park gevonden, maar voordat ze een gesprek hadden kunnen beginnen. Was er een hond op hun afgerend. Die Chawl tegen de grond had gegooid. Het was goed afgelopen, maar hij had wel last van zijn poot en de snee. Het was het waard geweest. Voor de zoon van Claw. Hij had hem beschermd zoals hij dat zijn beste vriend had beloofd en dat zou hij zo lang hij leefde ook blijven doen. Hij kwam de belofte na die hij Claw had gedaan. Hij zuchtte zachtjes en wilde net in zijn nest springen. Toen hij een stem hoorde.
Het was een andere zoon van Claw die zijn naam uitsprak. Wat was er nu weer aan de hand. Hij had eigenlijk zijn barn niet meer uit gewild, maar dit veranderde het plan. Hij wist niet wat Cobra wilde, maar daar moest hij in ieder geval achter zien te komen. Dus draaide hij zich om en liep zijn barn uit. “Cobra.” Antwoordde hij terwijl hij de andere kater aankeek. “Ik hoop dat jij een hele goede reden hebt om mij op deze manier te storen.” Vervolgde hij met een strenge ondertoon. “Wat is er?” Sprak hij vervolgens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 19:43

COBRA & SHARK
Like Some Kind Of Madness
Het was op het moment dat hij de naam van de leader uitsprak dat alle twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Zijn groene ogen stonden vastbesloten en zijn staart flikte in een scherpe beweging heen en weer, waardoor het puntje op een vreemde manier bewoog. Het puntje van zijn staart zou hem nog wel eventjes gaan irriteren, maar uiteindelijk zou het een herkenningspunt gaan worden voor de jonge kater. De gitzwarte kater snoof eventjes toen hij merkte dat de gestreepte leader de barn uit kwam. En zo te zien was deze niet al te blij met de commotie die hij aan veroorzaken was. Een kleine grijns sierde zijn zwarte gelaat, toen hij de kater zag. Shark zag er gehavend uit, Cobra rook het bloedgeur die van de kater afkomstig was. Zijn groene ogen fixeerde zich op de wond op diens schouder. "Claw vertrouwde je, Shark," begon hij op een neutrale toon. "Hij ging er van uit dat je de Elite groot kon houden, zoals hijzelf had gedaan in zijn tijd als leader." Zijn groene ogen zochten de ogen van zijn leader. Hij spande zijn spieren aan, maar hielt zijn klauwen nog in hun hulzen. "En het eerste wat je deed als Leader, was een ex-Clancat, een kat die nog geen half jaar bij de Elite zit, aan te stellen als Commander?" Zijn stem werd vuriger, terwijl een donkere glans in zijn groene ogen verscheen. "Er zijn genoeg geschikte katten in de Elite. Katten die de rang makkelijk aan zouden kunnen, die er niet aan onderdoor zouden gaan, alleen al aan de druk om zichzelf te bewijzen." Cobra snoof zachtjes, het voelde zo goed om dit nu allemaal van zijn schouders te laten vallen. "Jij maakt de Elite niet sterker, Shark. Met jou wordt de Elite alleen maar zwakker!" gromde hij daarna, langzaam maar zeker de opgekropte woede los te laten. Hij spande zijn achterpoten, klaar voor wat er zou gaan gebeuren.
MONTY


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 21:48

Blijkbaar was het gevecht met de hond van vandaag, niet de enige. Hij zag het aan de hele houding van Cobra. De zwarte kater leek sprekend op zijn vader, soms deed het hem aan hem denken. Toch was dit niet Claw en behoorde Cobra naar hem te luisteren. Langzaam kwamen zijn nekharen overeind. Hoe meer woorden er uit de bek van Cobra kwamen. Voor even moest hij maar aan de kant zetten dat dit een zoon van Claw was. Dat hij deze behoorde te beschermen. Claw zou het vast wel begrijpen, dat hij dit niet kon tolereren. Wat Cobra zij was waar. Thora was nog niet zo lang bij de Elite, maar ze had zichzelf bewezen in het gevecht met de clans. Iedereen leek dat elke keer te vergeten. Claw was de kat die de toen nog Whifflepaw had toegelaten in Bloodclan. Het was een gok geweest, dat was het altijd. Claw was dood, dus hij kon zijn beste vriend niet meer vragen hoe hij het vond. Hij deed zijn best en Cobra had het recht niet hem zo aan te spreken. De woorden kwamen binnen, maar zorgden er alleen maar voor dat hij nog meer vastberaden was. Dit ging niet zo lopen. Hij had Claw inderdaad beloofd de Elite groot te houden en dat ging hij ook doen. Hoe anders zijn eigen zoon daar ook over dacht. Dus gleden zijn oren steeds dieper in zijn nek en boorden zijn nagels zich onder hem in het zand. “Je vergist je.” Sprak hij. Toen bolden ook zijn spieren onder zijn vacht terwijl hij dichter naar Cobra toeliep. Toen hij vlakbij was versnelde hij plots en schoot zijn poot uit naar Cobra zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 22:17

Hij had een gevoelige snaar geraakt bij de Elite leader, iets wat hem ergens wel blij maakte. Hoe instabieler de kater was, hoe makkelijker dit zou gaan worden. Een kleine grijns sierde zijn lippen, terwijl hij toekeek naar de kater toe hem tegen sprak. Natuurlijk kreeg hij te horen dat hij zich vergist had, iets anders had hij ook niet verwacht, maar het was vooral de klauw die zijn richting in kwam, die hem toch wel verraste. Hij gromde luid toen hij nagels over zijn gezicht heen voelde gaan en wist bijna direct dat dat een wond zou achterlaten. "Now you've done it," gromde de gitzwarte kater. Hij voelde bloed over zijn gezicht heen druppen en wist dat het niet lang meer zou gaan duren voordat zowel de adrenaline door zijn lichaam zou gaan gieren, als het bloed in zijn ogen zou gaan druppelen. Daarom ook dat de kater zijn achterpoten spanden, zijn klauwen uitsloeg en zijn massieve lichaam tegen die van Shark aan duwde. Hij planten zijn klauwen daar waar hij ze kon zetten, hopend iets zachts te kunnen raken.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 9:46

Zijn nagels raakten het gezicht van Cobra. Waardoor er bloed begon te stromen. “Dit was je eigen idee Cobra, dus je kunt alleen maar jezelf de schuld geven.” Gromde hij terug. Hij was dit gevecht niet begonnen. Dus had hij het recht niet om hem te beschuldigen. Zijn nagels groeven zich in de grond onder hem toen de andere kater tegen hem aanduwde. Cobra zijn nagels boorden zich in de wond die al op zijn schouder zat, waardoor de wond weer open sprong. Hij gromde opnieuw en draaide een kwartslag in een poging te voorkomen dat hij de wond nog dieper maakte en er iets cruciaals geraakt werd. In zijn draai stak hij zijn kop naar voren naar de schouder van Cobra, met de bedoeling daar zijn tanden in te zetten. Helaas zakte hij ietsje door zijn verrekte poot heen tijdens de draai, waardoor hij kort wankelde. Als die stomme hond er niet geweest was vandaag. Maar goed, aan die gedachten had hij nou niks. Het gevecht had wel plaatsgevonden, net als het gevecht waar hij zich nou in bevond. Hij moest zich er maar uit zien te redden, voor Claw. Voor deze stommiteit van Cobra.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 12:28

De zwarte kater hield zich doof voor wat Shark zei. Het klopte niet, hij zou niet meer zichzelf de schuld geven. De gestreepte leader was de reden waarom de Elite een lachertje was geworden, dit had Claw immers nooit zo gewild. Cobra gromde alleen maar, voordat hij merkte dat zijn voorpoot vol met bloed zat. Zo te zien had hij de oude wond van Shark weer open gehaald. Daar kon hij goed gebruik van maken. Maar voordat hij iets kon doen, deed Shark een poging om zijn tanden in diens schouder te zetten. Cobra zetten zich schrap voor een bijt, maar deze bleef weg. Het enige wat hij voelde was een soort van stomp tegen zijn schouder aan en toen hij opkeek, merkte hij dat Shark stond te wankelen. De zwarte kater grijnsde gemeen en zetten zijn poten stevig op de grond, voordat hij een schouder onder de gestreepte leader zetten en een poging deed om 'm op de grond te krijgen. Als hij de high ground kon krijgen, zou hij dit moeten kunnen.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 13:06

Cobra had blijkbaar het stadium bereikt om verder zijn bek te houden, eindelijk. Prima, dan kon hij dit nou afhandelen. Dit gedrag moest de kop in gedrukt worden en daar ging hij voor zorgen. Het kwam heel ongelegen dat hij net op het verkeerde moment wankelde, waardoor Cobra zijn kans kon grijpen hem omver te duwen. Door de kracht die nou op zijn verrekte poot drukte kon hij niet anders dan door zijn poten zakken. Meteen schopte hij omhoog in een poging Cobra in zijn buik te raken. Toen rolde hij door en krabbelde weer overeind, voordat de andere kater hem vast kon pinnen. Dat ging niet gebeuren. Er was alleen nog maar kilte en woede in de blik in zijn ogen zichtbaar. Toen hij nogmaals zijn tanden in Cobra zijn schouder probeerde te boren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 13:53

Hij had een aardige klus hieraan, maar dat had hij ergens ook wel verwacht. Shark was de leader met een reden, maar daar in tegen was Cobra een jongere en gezondere kater tegenover de wankelende Elite leader. Hier maakte hij dan ook gebruik van door een poging te doen om hem omver te duwen. Iets wat hem wel leek te lukken, maar hij kreeg meteen karma terug in de vorm van een schop in zijn buik. Cobra gromde diep en moest gedwongen een stap achteruit zetten, waardoor de leader weg kon komen uit zijn poging om 'm vast te zetten. Direct daarna voelde hoe hij meerdere nagels over zijn lichaam gleden, maar er waren er maar enkele die echt schade zouden aanrichten. Shark deed direct een aanval op zijn schouder, waar hij scherpe tandjes in voelde glijden. De gitzwarte kater liet een brul horen toen hij pijnscheuten door zijn schouder voelde gaan. Hij spande zijn achterpoten en haalde met zijn vrij klauw uit naar gestreepte kater, terwijl hij een poging deed zichzelf vrij te wurmen uit de greep van Shark.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 15:54

Nagels krasten over zijn huid, maar dit keer ging ook hij doel treffen. Dat was ook zo want zijn tanden boorden zich in de schouder van Cobra. Hij kon doorbijten. Hij kon een pees grijpen en de andere kater daar voor zijn leven lang door verminken. Alles in zijn lijf schreeuwde om dat te doen, om zijn tanden gewoon door alles heen te laten glijden. Toch hield een klein stemmetje hem tegen. Een stemmetje die hem vertelde dat hij daarmee zijn belofte brak. Wat Cobra deed kon hij niet accepteren en daar verdiende hij straf voor, maar hem verminken zou te ver gaan. Dan verbrak hij de belofte die hij aan Claw had gedaan. In dat moment voelde hij ook zijn eigen verwondingen weer. De snee in zijn schouder waar nou weer een stroompje bloed uitliep. Zijn verrekte poot die gonsde door de kracht die hij erop zette. De klauw van Cobra raakte hem in zijn zij en hoe zijn lijf ook bleef schreeuwen zijn kaken gewoon op elkaar te zetten, liet hij los. Hij gromde omdat de nagels van Cobra opnieuw door zijn huid gleden en ook daar een snee veroorzaakte. Niet zo ernstig als die in zijn schouder, maar nog steeds pijnlijk genoeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 16:01

Cobra had zich erbij neergelegd dat dit geen gevecht zou worden waar hij zonder verwondingen uit zou kunnen komen, daarom verzetten hij zich dan ook tegen de pijn die door zijn schouder heen sneed op het moment dat Shark zijn tanden erin zetten. Hij had verwacht dat dit een blijvende wond zou worden en hem zou marken voor de rest van zijn leven, misschien zelfs een handicap kon worden. Maar Shark beet niet door. Sterker nog, de gestreepte kater liet hem los op het moment dat hij met zijn klauw de zij van de leader raakte. Cobra's gifgroene ogen schoten in de richting van de kater, een grimas op zijn gezicht en pijn gierend in zijn schouder. "Zelfs dat kan je niet," siste hij naar de kater toe. "Zelfs iemand die de regels breekt, kan je niet uit de weg ruimen." Met die woorden, en de pijn in zijn schouder zo veel mogelijk negerend, schoot hij als een aanvallende slang op de gestreepte kater af en probeerde hem daar te bijten waar hij hem te pakken zou kunnen krijgen.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 19:08

En daar begon hij weer. Woorden begonnen zijn bek te verlaten, maar dat waren het ook woorden. “Ik heb een belofte gemaakt aan je vader. Die ga ik niet door jou verbreken brutaal stuk vreten.” Gromde hij terug. Dat een dode kat het hem zo lastig kon maken en hem in deze situatie bracht. Hij deed dit allemaal voor Claw en juist één van zijn zoons daagde hem uit, was dat een voorbode. Het was niet makkelijk dit allemaal zonder Claw te doen. Thora moest nog veel leren, maar hij kon dit aan. Hij ging niet onder deze druk bezwijken en zeker niet onder de woorden van dit stuk kraaienvoer. “Nog zo’n opmerking en het is niet alleen meer je staart die een verkeerde kant op wijst.” Sprak hij ijzig kil. Cobra schoot op hem af en hij zette zich schrap. De kater begon hem te bijten en ging er vol in, dat betekende dat hij zichzelf niet beschermde. Dus ook Shark begon zijn tanden in Cobra te zetten. Beukte toen opeens door met zijn goede schouder tegen de andere kater aan. Hij ging dit brutale ding niet uit de weg ruimen, maar met pijn doen had hij geen moeite. Cobra verdiende een flinke straf en flink spijt dat hij dit gedaan had. Hoe durfde hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 19:26


Shark zag er zeer geïrriteerd uit, hoe meer hij bleef praten. Was ergens ook wel te begrijpen, over het algemeen was hij geen spreker, maar nu waren er te veel irritatiepunten waar hij het over wilde hebben. Toch bracht het hem heel even aan het denken toen Shark zei dat hij een belofte aan z'n vader had gedaan. Zoals wat dan? De Elite veranderen in softies? Een te jonge clancat als second in command te kiezen? Ja, vast. Het zal wel. De leader ratelde nog eventjes door over dat hij een fout had begaan door dit gevecht aan te gaan. Daar zouden ze later nog wel op terug komen.
Cobra had een poging gedaan om zijn tanden in Shark te zetten en de Elite leader bleek hetzelfde te doen. Damn, hij had zijn guard verlaagd met die aanval en had zichzelf open gesteld. Hij wilde er iets tegen doen, toen opeens de lucht uit zijn longen werd geslagen door een schouder tegen zijn ribbenkast aan. De gitzwarte kater gromde en was gedwongen om Shark los te laten. Hij maakte gebruik van zijn lenige lichaam om zich los te wrikken uit de grip van de leader en een klauw uit te slaan in de richting van de kater. Daarna zetten hij zich af tegen de grond en zetten zijn gewicht in de strijd door zich tegen de leader aan te duwen. Hij moest hem op de grond krijgen en wel snel.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 8:13

Gelukkig hield Cobra voor de rest zijn bek. Liet hem daar maar even over nadenken. Misschien dat hij dan een volgende keer wel twee keer nadacht, voordat hij hem op deze manier probeerde te raken. Het was ontzettend bot en ongepast na alles wat hij gedaan had voor ze. Ze voelde als familie voor hem, maar dat werd nou bruut verstoord door dit alles. Had Cobra wel door dat hij het voor iedereen verpestte, voor zijn siblings. Hoe kon hij ze nou ooit nog vertrouwen? Vertrouwen was gevaarlijk, die woorden spookten op dat moment door zijn kop. De woorden die Claw tegen hem had gezegd. Toen ze het over vertrouwen hadden gehad. Zoals altijd had zijn beste vriend weer eens gelijk. Was dit allemaal een plan geweest. Werkte Chawl met Cobra samen en was de hond geen toeval geweest. Het had hem in het nadeel gebracht voordat het hele gevecht nog maar begonnen was. Nee dat wilde hij niet denken, dat kon gewoon niet. Emoties raasden door zijn lijf en maakten hem alleen maar woester. Plukken vacht vlogen in het rond en de vlijmscherpe tanden van Cobra beten zich op verschillende plekken vast in zijn rug. Ooh in Claws naam waarom had hij hem deze belofte laten doen. Hij snapte het ook wel ergens, het was om zijn kittens te beschermen. Net als hij Claw meerdere keren gevraagd had Eveningpaw te sparen. Dat Claw Shallow in leven had gelaten. Allemaal omdat dat een manier van hun vriendschap uiten was geweest. En nee, zulke dingen vergat hij niet.
Cobra wrong zich weer los uit zijn grip en sloeg zijn klauw weer naar hem toe. Hij was echt kapot. Moe van het vechten en zijn lijf deed inmiddels echt overal pijn. Toen raakte de klauw van Cobra hem ook nog eens in zijn verkeerde schouder. Hij gromde van de pijn en kon niks anders dan door zijn poten zakken toen Cobra ook nog tegen hem aan begon te duwen en zo zijn nagels nog dieper in de wond drukte. Voor even zag hij vlekken voor zijn ogen en hij knipperde snel. Hij klemde zijn kaken op elkaar en probeerde te draaien, zodat hij de andere kater weer een schop kon geven. Alleen hij moest oppassen dat hij daarmee niet de wond nog verder open zou rijten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 13:50

Het was vooral de adrenaline die hem liet door gaan. De pijn vloeide door zijn lichaam heen terwijl hij het gevecht door zetten. Hij wist bijna zeker dat hierna hij een paar dagen goed rust moest gaan houden om terug op kracht te gaan komen. Gelukkig leek ook de gestreepte kater er aardig door heen te zitten. Het zou niet lang duren voordat hij hem kon overmeesteren, of tenminste, dat was het doel waar hij naar toe werkte. De zwarte kater's groene ogen keken op toen de leader een grom liet op het moment dat hij een klauw in zijn al gewonde schouder zetten. Shark zakte door zijn poten heen toen hij hem ook nog eens een duw verkocht, maar voordat Cobra de laatste slag toe kon toedienen, draaide de oude leader zich om en kreeg hij een trap in zijn zij. De zwarte kater voelde een van zijn poten onder hem vandaan schieten en een pijnscheut ging door zijn lies heen. Cobra gromde diep, maar wist zichzelf, al was het pijnlijk, te herstellen. Hij haalde uit met een klauw, spande zijn rug en zetten zichzelf op zijn achterpoten, zodat hij de kater hopelijk op zijn kop kon raken. Toch moest hij opletten hierbij, zijn buik lag bloot.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 19:41

Hij wist Cobra in zijn lies te raken. Hij hees zichzelf overeind, wat nou niet bepaald soepel ging. Zijn poot met zijn gewonde schouder stond niet stabiel, door de pijn die van zijn schouder doorstraalde zijn pezen in. Dan had hij ook nog een verrekte achterpoot waar hij mee moest dealen. Al met al niet handig in een gevecht waarbij iemand het koste wat het kost had gemumt op je. Cobra leek ook allang het stadium voorbij om dit gevecht met een sisser af te laten lopen. Het leek erop dat hij hem dood wilde hebben. De andere kater ging op zijn achterpoten staan om zijn kop te kunnen raken. Hij wist dat hij niet snel genoeg zou zijn om te ontwijken. Hij kon niet meer goed draaien met zijn gewonde schouder. Dus was zijn enige optie de volle aanval. Nagels krasten over zijn wang en verder toen hij zichzelf naar voren wist te krijgen. In een poging zijn klauwen in de buik van Cobra te zetten. Hij gromde toen hij de nagels verder over zijn nek voelde glijden en ook daar bloed liet doen stromen. Het welzijn van de Elite hield hem op zijn poten. Hij moest en zou zijn taak als leader volbrengen en daar kwam Cobra niet tussen. Zijn oren suisden inmiddels van de inspanning, terwijl hij zich volledig op Cobra zijn buik probeerde te storten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimeza 25 aug 2018 - 13:25

Hij wist, op het moment dat hij deze aanval uit voerde, hij zichzelf blootstelde en de kans groot was dat hij hierdoor zichzelf in een ingewikkelde situatie had gebracht. Shark viel hier dan ook meteen op in, door zijn nagels in zijn zachte buik te zetten. Cobra gromde diep, terwijl hij probeerde om zijn nagels dieper in de schedel van de kater te zetten, terwijl hij voelde hoe er nagels in zijn buik verdwenen. Uiteindelijk moest de zwarte kater het opgeven en liet zich op zijn rug vallen, om daarna zich snel weer om te draaien en met zijn achterpoot uit te halen naar de kater. Een schop, of een nagel. Alles was goed, zolang hij de kater maar lang genoeg kon afleiding zodat hij zichzelf weer kon hervinden en het gevecht verder kon zetten. Zijn lijf deed pijn en hij voelde dat zijn spieren begonnen tegen te werken. Hij gromde nog een keer, klaar voor wat Shark nu voor hem klaar had staan.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimeza 25 aug 2018 - 15:00

Zijn nagels boorden zich in de buik van Cobra, terwijl de nagels van de andere kater zich in zijn schedel vastgegrepen hadden. Dat deed venijnig zeer, maar hij moest zijn verstand op nul zetten. Hij moest laten zien dat dit gedrag dus echt niet getolereerd werd. Dat Cobra ver buiten de lijn was gegaan. Uiteindelijk liet Cobra zich op zijn rug vallen, dat scheelde ook voor hem, want heel veel langer had hij die druk op zijn kop niet volgehouden. Opnieuw kreeg hij de kans om boven op Cobra te springen en zijn leven te beëindigen. Echt allemachtig Claw, wat voor zoon had hij op de wereld gezet. Hij had lef dat moest je hem nageven, maar hij ging veel te ver. Wat had er in de gedachten van hem gespeeld? Waarom deed hij dit? Ja, hij had Thora commander gemaakt. Was dat dan echt zo erg, zo verschrikkelijk, dat hij hem aan moest vallen. “Zo is het wel genoeg Cobra.” Gromde hij met een doordringende blik in zijn ogen. “Genoeg.” Hij had het nog niet gezegd of hij voelde een schop tegen zijn ribben. Grommend boorde hij zijn nagels in de grond om te blijven staan. “Genoeg!” Bulderde hij toen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Madness 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimeza 25 aug 2018 - 15:07

Dear lord wat deed zijn lichaam pijn. Maar hij moest doorzetten, hij moest laten zien dat hij dit aan kon. De gitzwarte kater gromde diep toen hij de nagels in zijn buik voelde en hij werd gedwongen zich op zijn rug te laten vallen. Snel vervloekte hij zichzelf, hij had te veel open plekken gelaten in dit gevecht. Hij was misschien snel en venijnig, maar misschien had hij niet de fysieke kracht om ergens een einde aan te brengen. Nee, snel liet hij die gedachten vervliegen. Hij was sterk genoeg hiervoor. Zijn gifgroene ogen vonden die van Shark toen de kater hem toe gromde dat het genoeg was. Toch wisten zijn achterpoten de kater te raken en merkte hij dat de leader meer moeite moest doen om recht te blijven staan. "Nee," brieste hij naar de gestreepte kater. "Dit is pas over als jij dood bent, of vlucht en nooit meer terug komt bij de Elite." Hij gromde nog een keer, voordat hij een klauw uithaalde naar de kop van Shark en een poging deed zijn poten onder 'm uit te slaan.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Madness Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Madness   Madness Icon_minitimeza 25 aug 2018 - 15:22

Hij schudde zijn kop terwijl hij Cobra aankeek. “Pas op met wat je wenst Cobra.” Sprak hij weer ijzig kalm. Hij bulderde niet meer, keek gewoon straks terug. Toen schoot de klauw van Cobra weer op hem af en mepte tegen zijn voorpoten aan. Meteen schoot er een pijnscheut door zijn schouder. Die zijn lijf even in vuur en vlam leek te zetten. Zijn schouder brandde en dwong hem door zijn poten te zakken. Met een grom viel hij weer op zijn zij. Waarbij opnieuw zijn poten naar de zwarte kater schopten. Hij gaf zich net zo min over als Cobra dat deed. Hij was de leader van de Elite en hij gaf zich dus zeker niet gewonnen. Hoe erg zijn lijf ook pijn deed en hoe zijn spieren ook schreeuwden dat het te veel was. Cobra en iedereen die inmiddels naar hun aan het staren waren, moesten weten wie de baas was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Madness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: