Curse of the Castle {Hoofdtopic} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Curse of the Castle {Hoofdtopic}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wisp ○
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 22:54

Curse of the Castle
Do you believe the rumours?
[image] [image] [image] [image]

They say the ones who enter the castle never come back alive...
THE STORY OF THE CATS OF THE CASTLE
Men zegt dat grote wreedheden nooit zonder straffen voorbij zullen gaan. Jaren lang had een grote katten kolonie het oude kasteel op de heuvel tot hun huis gemaakt. Dat was, totdat men besloot dat het kasteel tegen de vlakte ging voor meer landbouwgrond. Het besluit was snel gemaakt, de katten zouden sterven. Het gekrijs galmde door de hallen heen terwijl de dieren genadeloos afgeslacht werden, bloed drupte van de muren. De arme wezens hadden geen kans tegen de wrede wapens die tegen hun ingezet werden. Maar welke god daarboven hun gebeden ook maar gehoord had, antwoordde. De jagers vielen ten gronde, hun lichamen krompen, vacht verscheen op hun naakte huid, tot ze veranderd waren in de wezens die ze zojuist opgejaagd hadden.

Op een oude mistige heuvelrug staat een kasteel. Een heel erg simpel uitziend kasteel, maar men zegt dat je er 's nachts het gejammer van de vervloekte zielen kunt horen. Want ondanks dat dit oude kasteel normaal lijkt, is niks minder waar. In het duister kun je schimmen zien bewegen achter de ramen, zacht geblaas in het duister. Want er rust wel degelijk een vloek op dit kasteel, iedereen die er ook maar een voet binnen zet, wordt onherroepelijk veranderd in een kat.

Curse of the Castle is een fantasie fanclan waarin magie en vloeken wel degelijk bestaan. Ik heb toestemming van Firedance om deze fanclan te maken. Je speelt hier nog steeds enkel katten. In deze RPG kun je een mens spelen die in een kat verandert is of een kat die altijd al in het kasteel geleefd heeft. Kan je karakter met de nieuwelingen omgaan die zich totaal niet met hun kattenlichaam om kunnen gaan en de gewoonte neit kennen? Of kan je karakter wel omgaan met het idee dat hij voor altijd een kat is...? Stap Curse of the Castle in en vind het uit!


One is said to be wise when knowing a lot
THE NEWS OF THE CASTLE
Hier komt al het nieuws van het kasteel te staan.

- Door een opstand onder de halfkatten zijn velen katten verloren geraakt, waaronder de machthebbenden. Aka is opgestaan om de macht over te nemen als Council leider. -

The fine land that is said to be haunted by the strange castle...
THE ENVIRONMENT
De katten uit Curse of the Castle zullen vooral geRPG'ed worden in het kasteel zelf, wat nog in een verrassend goede staat is. Als je binnen komt, wordt je als mens begroet door een totale blackout, je raakt eigenlijk buiten westen. In de tijd dat je buiten westen raakt, zul je transformeren in je katten vorm. Deze transformatie is onherroepelijk! Je wordt dus nooit meer een mens! Als je als mens die een kat is geworden de RPG binnen stapt, moet je dan ook RPG'en dat je wakker wordt als kat, aangezien je geen mens kan spelen. De hoofdzaal van het kasteel bereik je door de grote deuren aan het eind van de trap in de hal op te gaan. Hier worden 'meetings' georganiseerd en wordt de prooi verzameld. Deze prooi kan van alles zijn, muizen uit de kerkers, knaagdieren van de velden, gestolen voedsel uit het dorp. Noem het maar op. Aan de hal verbonden is een grote deur naar de kerkers, die door meerdere katten tegelijk geopend en gesloten moet worden. Ook zijn er diverse kapotte deuren die naar de slaap vertrekken leiden. Zoek nog wat meer avontuur? Er zijn nog zat ruimtes waar je heen kunt met je kat, de balzaal, de keukens...

Kasteelgebieden + Status:
De hal - Als je door de grote deuren heen komt, kom je in de centrale hal terecht. - Open
Kraaientoren - Half afgebrokkelde toren waar je met een wenteltrap omhoog komt - Open
Council Leaders kamer - Een kamer met een gebroken deur aan de bovenkant van de centrale trap - Alleen naar binnen met toestemming
De keukens - Veel muizen wonen hier, perfect om te jagen. - Open
Balzaal - Een grote, open ruimte met hoge ramen. Veel katten komen hier om te zonnen - Open
Kerkers - Worden gebruikt om katten in op te sluiten die fouten hebben begaan, normaliter ligt er een grote steen voor de ingang die alleen met meerdere katten weggerold kan worden. Katten die opgesloten worden worden er ook niet meer uitgelaten, maar er is horen zeggen dat er manieren zijn om toch weer te ontsnappen aan de buitenlucht - Doorgaans gesloten

Speciale kamers voor groepen kunnen toegevoegd worden. Andere locaties in het kasteel kunnen ook zeker aangevraagd worden in het overleg topic!

Overige gebieden
Maar natuurlijk om het kasteel heen ligt een groot landgoed waar je ondertussen ook rond kan lopen met je kat. Dit landgoed is ondertussen redelijk verwilderd, maar nog altijd goed te begaan. Het gras in de bijbehorende weilanden is redelijk hoog geworden en je kunt je er goed verstoppen. Ook is er achter het kasteel een klein bos met een meer te vinden. Als je wat verder doorloopt, het pad van het landgoed af, kom je in een klein dorpje terecht. Hier komen ook de meesten vervloekte mensen vandaan. In dit dorpje hebben ze wekelijks een markt, katten met veel durf gaan hier nog wel eens heen om een snack te halen, oftewel, om iets te stelen. Het dorpje is absoluut niet groot en de mensen zijn niet heel erg aardig naar de katten van het kasteel. Ze worden gezien als een teken van ongeluk en dus ook niet vriendelijk behandeld. Dit is ook de reden waarom de meeste katten uit het dorp naar het kasteel trekken.

Getting to the heart of discussion
THE RULES OF THE CASTLE
Het kasteel heeft niet exact dezelfde rangen als de clan. Hieronder zijn ze uitgelegd:

- Council Leader, de absolute machthebbende.
- Councilmember of Hunting, heeft gezag over jachtgebieden, ondersteunt bij het leren van jagen, houdt in de gaten dat in de groepen de jongeren ook dit geleerd wordt.
- Councilmember of Defense, heeft gezag over de verdediging van het kasteel indien dit nodig is. Organiseert patrouilles indien nodig en mag hiervoor elke kat in het kasteel vragen.
- Councilmember of Healing, zal katten ondersteunen bij wonden en ziekte. Heeft een eigen family groep met een aantal katten die opgeleid zijn tot healers.
- Voor de rest bestaat het kasteel uit verschillende ondersteunende, hiërarchische groepen. Deze groepen kunnen uit families bestaan, vrienden of gedeelde interesses. Katten die buiten de groepen vallen zijn kwetsbaar en worden meestal niet naar omgekeken en hebben vaak een niet al te best leven. Kittens gaan meestal vanzelf meedraaien in de groepen en worden door de groep geleerd hoe ze kunnen jagen en vechten.
- Halfkatten, katten die voorheen mens waren. Ze worden meestal als problematisch en niet te vertrouwen beschouwd.

Trials
Nieuwe Halfkatten worden twee weken nauwlettend in de gaten gehouden voordat een trial gehouden wordt. Katten mogen dan voor ze spreken en ze danwel verdedigen of proberen ze weg te krijgen. Het oordeel is aan de council. Katten die veroordeeld worden tot verbanning uit het kasteel hebben hiervoor twee opties, ze kunnen hun verbanning met gratie accepteren en verdwijnen uit het kasteel, of één van de council members uitdagen om te vechten voor hun plek. Indien ze dit gevecht verliezen zullen ze de kerkers in gestuurd worden om te sterven.

!!Halfkatten worden niet opgenomen in groepen totdat ze hun trial gehad hebben!!


Familiegroepen
De katten in het kasteel kijken naar elkaar uit in groepen. Deze groepen jagen samen, slapen samen en zijn eigenlijk een soort 'families'. Voel je vrij om bij je aanmelding een nieuwe groep te starten of om in de rpg bij een groep te gaan. Als er teveel groepen komen, dan zetten we hier natuurlijk een rem op. Elke groep mag zijn eigen hiërarchie een beetje uitvechten, of het nou democratisch is of een soort van leider heeft.

Indien er problemen zijn kan er naar een council member gegaan worden voor ondersteuning.

Indien er ruzie heerst tussen groepen zal dit met het hele kasteel besproken worden.

Indien een groep niet lekker loopt zijn katten altijd welkom om over te stappen naar een andere groep, mits deze groep dat accepteert. Dit gebeurt ook vaak als katten mates worden en dergelijke.

Hoge rangen
Hoge rangen worden in de RPG gekozen en aangekondigd. Gewoon actief zijn. ;-)

Rogues
Katten die niet meer welkom zijn in het kasteel, zijn natuurlijk niet ineens verdwenen. Aangezien katten in het dorp absoluut niet welkom zijn door de angst voor de vloek en vaak weggejaagd of gedood worden, blijven deze katten vaak nog wel hun kansen pakken in de buurt van het kasteel... Laat de kasteelkatten dat echter maar niet zien.

Strangers are to be distrusted, you can't know what drives their heart
JOINING THE CASTLE
Als je lid wilt worden van het kasteel, zul je het volgende lijstje in moeten vullen:
Code:
[b]Naam:[/b] Gewoon de naam van je kat
[b]Geslacht:[/b] Poes of kater
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Groep?:[/b] Open je een groep? Voeg je je bij een groep? (Dit moet van tevoren besproken zijn) Zit je nog niet bij een groep?
[b]Oorsprong:[/b] Mens of kat?
[b]Uiterlijk:[/b] Korte beschrijving van het uiterlijk
[b]Speler:[/b] Het liefste een acc waar je vaak te bereiken bent

Groep aanvragen
Code:
[b]Naam groep:[/b] Gewoon de naam van je kat
[b]Beschrijving groep:[/b]
[b]Leden:[/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 22:54

You need to take care of eachother, nobody else does so anyway.
MEMBERS OF THE CASTLE
Heb je je lijstje netjes ingevuld en hier geplaatst in het topic, dan zal de clanleader je accepteren en je hier bij neerzetten. Vanaf dat moment mag je RPG'en in het RPG topic.

Op dit moment zijn er 1 katten in het kasteel.
Hiervan zijn er 1 vrouwelijk en 0 mannelijk.

Council Leader
Aka (Speler: Wisp) ~ Oorsprong: Kat
Aka is een rode poes met witte markings en goudkleurige ogen. Ze heeft lange poten en een halflange pels.

Councilmember of Hunting
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Councilmember of Fighting
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Councilmember of Healing
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

The Royal Family
Aka (Speler: Wisp) ~ Oorsprong: Kat
Aka is een rode poes met witte markings en goudkleurige ogen. Ze heeft lange poten en een halflange pels.

Healers
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Naam groep
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Healers
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Naam groep
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Naam groep
??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Halfkatten

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

Rogues

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat

??? (Speler: ???) ~ Oorsprong: ???? ~ Evt. Partner
Beschrijving kat


Laatst aangepast door Wisp • op wo 22 aug 2018 - 23:14; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 22:54

RPG TEMPLATE

CASTLE
Announcement
Age: Ageless
Mate:Mateless
Location: In het kasteel
PM's to Wisp
Deze sheet kan worden gebruikt voor mogelijke announcements


POSTCode:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Indie+Flower' rel='stylesheet' type='text/css'> <style>.mainbox { width: 535px; height: 500px; background-image: url(https://i.imgur.com/kwTicVC.png); padding-left: 15px; background-repeat: repeat; } .paddingbox { min-height: 470px; } .avatarbox { background-color: #E8D9B5; width: 200px; min-height: 350px; padding: 10px; vertical-align: top; border-radius: 5px; } .postbox { background-color: #E8D9B5; width: 270px; padding: 10px; min-height: 470px; vertical-align: top; overflow: auto; font-size: 10px; border-radius: 5px; } .margin { width: 15px; } .info { font-size: 9px; height: 15px; width: 200px; overflow: hidden; background-color: #F2EAD8; text-align: center; } .notes { font-size: 8px; height: 122px; width: 200px; overflow: hidden; background-color: #F2EAD8; text-align: center; } .naamhier { font-size: 24px; font-family: 'Indie Flower', cursive; color: #3B1F0D; margin-bottom: -5px; margin-top: -3px; z-index: 1; text-align: center; } .subteksthier { font-size: 10px; text-align: center; } .heightcontrol {height: 470px; overflow-y: auto;}</style> <table class="mainbox"><tr><td> <table class="paddingbox"> <tr> </td><td class="avatarbox"><div class="naamhier">HIER NAAM</div> <div class="subteksthier">SUBTEXTJE</div> <div style="avatarhier"><img src="HIER URL AVA"></div> <table><td class="info"><b>Age:</b> HIER LEEFTIJD</td></tr> <tr><td class="info"><b>Mate:</b>HIER MATE</td></tr> <tr><td class="info"><b>Location</b>: HIER LOCATIE</td></tr> <tr><td class="info">PM's to SPELER</td></tr> <tr><td></td></tr> <tr><td class="notes">Deze sheet kan worden gebruikt voor mogelijke announcements</td></tr></table></td><td class="margin"></td><td class="postbox"><div class="heightcontrol">

HIER TYP JE JE POST

</div></td><td class="margin"></td></tr></table></td></tr></table></center>


Laatst aangepast door Wisp • op wo 22 aug 2018 - 23:04; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimewo 22 aug 2018 - 22:57

Reserveruimte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 11:54

Naam: Daryll
Geslacht: Kater
Leeftijd: 45 moons
Groep?: Ik open eventueel wel een groep, gezien er nog geen zijn?
Oorsprong: Kat
Uiterlijk: Een grote, lang harige tortoiseshell kater met zowel zwart als een stro kleurig tabby patroon dat in elkaar overloopt. Hij heeft één groen oog en één donkerblauw. Een vrij indrukwekkende verschijning.
Pic:
 
Speler: Kip [Jinx, Routpaw]

Naam groep: Daryll
Beschrijving groep: Gezien Daryll een Tortoiseshell kater is en dus geen kittens kan krijgen, wil hij nog wel eens een vaderlijke rol op zich nemen voor jonge katten in het kasteel. De groep zou dus uit pleegkittens kunnen bestaan, andere jonge katten of simpelweg wat oudere katten waar Daryll bevriend mee is. Eventuele broers of zussen kunnen ook.
Leden: Daryll, so far.


Curse of the Castle {Hoofdtopic} Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."


Laatst aangepast door Jinx op do 23 aug 2018 - 11:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamer
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} DPKsfdL
Marieke
268
Actief
"Please, believe you'll be a dream catcher"

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Dreamer
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 11:57

Naam: Wren
Geslacht: Poes
Leeftijd: 40 moons
Groep?: Nog geen
Oorsprong: Kat
Uiterlijk: Wren is een donkergrijze poes met oranje ogen.
Plaatje:
 
Speler: Dreamer


Curse of the Castle {Hoofdtopic} VEqDzG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
Curse of the Castle {Hoofdtopic} Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Zira
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 13:58

Naam: Zira
Geslacht: Poes
Leeftijd: 48 Moons (32 in mensenjaren)
Groep?: Ik open een groep
Oorsprong: Mens
Uiterlijk: Een dunne kattin met een tabby vachtpatroon en met flinke spieren. Ze staat hoog op haar poten. Te lange nagels die niet ingeklapt kunnen worden. Felrode ogen door een afwijking in haar DNA, waarschijnlijk doordat ze eerst mens was. Heeft een hap uit haar oor nadat ze vocht met een andere halfkat.
Speler: Loïs - Panthergrowl (en op Discord altijd het snelste te bereiken c:)

Naam groep: Zira
Beschrijving groep: Hoewel Zira eerst een mens was, woont ze al lang in het kasteel. Als zeventienjarige tiener kwam ze uit nieuwsgierigheid binnen gewandeld samen met haar lief en is toen, zoals dit bij iedereen gebeurt, veranderd in een kat. Zij werd wel toegelaten in het kasteel en haar vriendje niet. Ze is vanaf toen verbitterd geraakt en sloot zich af van iedereen (behalve andere halfkatten), met een haat diep in haar hart die nooit wegging, al liet ze dit niet merken. Nu, jaren later, heeft ze haar eigen groep, haar eigen familie, die voornamelijk uit halfkatten bestaat. Ze neemt hen onder bescherming als anderen hen nog niet vertrouwen. Met deze groep is ze ook in opstanding gekomen tegen de machthebbenden voor Aka, en lang niet iedereen van haar familie heeft het overleefd, maar haar groep bestaat nog steeds. Nu wilt ze nog wel is ruzies starten met de andere groepen, ze heeft het nog steeds niet op hen door haar verleden en spoort haar groepsleden aan dit ook te doen. Echter kan het wel zo zijn dat de katten hierdoor een slechte reputatie krijgen bij Aka. De groep woont dan ook in een afgelegen deel van het kasteel, een plek die echt van hen is; de kapel waar men vroeger kerkdiensten gaf. Hoewel overlopen van groep veel gebeurt, stelt Zira dit niet op prijs.
Leden: Zira zelf wbw


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
Curse of the Castle {Hoofdtopic} 2hh0j8y
Curse of the Castle {Hoofdtopic} 10pvxmwCurse of the Castle {Hoofdtopic} 10pvxmwCurse of the Castle {Hoofdtopic} 10pvxmwCurse of the Castle {Hoofdtopic} 2gxnp75Curse of the Castle {Hoofdtopic} 23mrb6wCurse of the Castle {Hoofdtopic} 2hqc5lx Curse of the Castle {Hoofdtopic} E8v3o2Curse of the Castle {Hoofdtopic} 34nodx3Curse of the Castle {Hoofdtopic} Vmwrhy Curse of the Castle {Hoofdtopic} 23h0tfkCurse of the Castle {Hoofdtopic} 10pvxmwCurse of the Castle {Hoofdtopic} 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
Curse of the Castle {Hoofdtopic} DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 13:59

Allebei geaccepteerd! c: Ik zal ze zo op de lijst zetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Curse of the Castle {Hoofdtopic} BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimevr 24 aug 2018 - 19:04

Naam: Caesar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 24 moons
Groep?: Geen
Oorsprong: Mens
Caesar heette Julius toen hij nog mens was; zijn ouders waren fan van ouderwetse namen. Het was het enige aan zichzelf dat hij ooit leuk vond. Hij voelde zich nooit zo thuis in de mensenwereld, vol drama en stress.. Sinds jonge leeftijd droomde hij er al van om iets anders te zijn, ergens anders bij te horen. Toen hij hoorde van het kasteel waar iedereen in een kat veranderde, maakte hij op zijn eentje de reis. Hij had geen vrienden, hij had niemand die om hem gaf; zijn ouders waren gestorven toen hij jong was. Julius gaat het kasteel binnen op zijn twintigste verjaardag - nu valt af te wachten hoe dat verder gaat gaan..
Uiterlijk: Caesar is een zandkleurige kater van gemiddelde grootte met een korte vacht en blauwe ogen.
Speler: Redpetal


Curse of the Castle {Hoofdtopic} BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudpuddle
StarClan
Curse of the Castle {Hoofdtopic} Tenor
Daniëlle
257
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I want to be forever young (32 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mudpuddle
BerichtOnderwerp: Re: Curse of the Castle {Hoofdtopic}   Curse of the Castle {Hoofdtopic} Icon_minitimema 21 jan 2019 - 21:24

Naam: Sequoia
Geslacht: Poes
Leeftijd: 40 moons
Groep?: Opent een groep? (Zie onderaan)
Oorsprong: Kat
Uiterlijk: Roodachtig bruine vacht, dik en zacht, groene ogen, klein maar sterk.
Speler: Daniëlle/Mudpuddle

Naam groep: Sequoia
Beschrijving groep: Sequoia's familie heeft een lange stamboom, die helemaal terugloopt tot aan de eerste katten die in het kasteel woonden. Sequoia is op dit moment de oudste nog levende kat uit de familie, en is daarom de leider van de groep. Deze familie heeft een grote afkeer voor halfkatten en tolereert deze dan ook niet in de groep of familie.
Leden: Alleen Sequoia, op dit moment. Op zoek naar groepsleden!


Be proud of all the scars, they make you who you are
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curse of the Castle {Hoofdtopic}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: Warriors FanClans-
Ga naar: